- 30 Ağustos 2012
- 212
- 13
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.961
Kızlar Selamm.. Dün İkili Testimiz Vardı. Ense Kalınlığı Normal Çıktı. Kan Sonucunu Haftaya Alacağız. Bebeğimin Gelişimi De İyiymiş Çok Şükür. Herkese Güzel Sonuçlar Almayı Nasip Etsin Rabbim. Kollarımız, Bacaklarımız Büyümüş, Baya Da Hareketliyiz.
Bu Daa İlk Resmimizz
Eki Görüntüle 619678
Kızlar Selamm.. Dün İkili Testimiz Vardı. Ense Kalınlığı Normal Çıktı. Kan Sonucunu Haftaya Alacağız. Bebeğimin Gelişimi De İyiymiş Çok Şükür. Herkese Güzel Sonuçlar Almayı Nasip Etsin Rabbim. Kollarımız, Bacaklarımız Büyümüş, Baya Da Hareketliyiz.
Bu Daa İlk Resmimizz
Eki Görüntüle 619678
canım maşallah üç boyutlu resim mi bu ultrasyona benzemiyor
ay canım benim allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş. kıyaam yavruya bak yaaaa oy yesinler seni kuzum benimmmm:124::81:
Bu Daa İlk Resmimizz
Eki Görüntüle 619678
Suloz, maşallah canım Allah sağlıklı ve sıhhatle kucağına almak nasip etsin.. (cümlemize-amiiiin) ...
benimmelegimm, benim canımda yeşil erik aşeriyo ama bahara kadar bekleyeceğiz.. :97:
Az önce bi tane limonu hapıra küpüre yedim
isetberry geçmiş olsun
merhaba kızlar,
bende bugün ikili testimi yaptırdım. ultrason sonuçları iyi dedi. çok şükür
kan testi sonucu da 4 gün sonra çıkacakmış. hayırlısı inşallah.
ense kalınlığı en fazla kaç olması gerekiyor kızlar. benim ki 1,5 çıktı.
Teşekkür Ederim Canım AminnBu Arada Daha Öncede Konusu Oldu Ama Aşerdiğimiz Şeyleri İsim Olarak Söylemesekte Bizimde Canımız İstemese
Bu Daa İlk Resmimizz
Eki Görüntüle 619678
maşallah diyelim o zaman. hadi gözün aydın suloz. bu arada seninle günlerimizde aynıymış
Teşekkür Ederimm. Evet Öyleymiş Yeni Farkettim Bende
Kzlar manukur konusunda ne dusunuosnz bn duzenli olarak yaptirirdm hamile kaldigmdan beri yaptrmadm cok kotu trnaklarin.kendimde yapamiorm.internette arastrdm bi sorun olmaz denio ..size danismk istedm
Aslında son kontrolde ultrasonda doğum tarihi öne gelmişti 30 temmuz yazıyor. ben heralde temmuz annesi olacağım :44:
ama buraya çok alıştığım için bırakamıyorum
Benimde Sınırda,1 Ağustos Çıktı Dün. Artık Ne Zaman Gelmek İsterse Bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?