2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım benim allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş. kıyaam yavruya bak yaaaa oy yesinler seni kuzum benimmmm:124::81:

canım maşallah üç boyutlu resim mi bu ultrasyona benzemiyor

Suloz, maşallah canım Allah sağlıklı ve sıhhatle kucağına almak nasip etsin.. (cümlemize-amiiiin) ...

benimmelegimm, benim canımda yeşil erik aşeriyo ama bahara kadar bekleyeceğiz.. :97:

Az önce bi tane limonu hapıra küpüre yedim

​Maşallah canım Allah nazardan saklasın.. Sağlıkla inşallah..

Teşekkür Ederim Canım Aminn Bu Arada Daha Öncede Konusu Oldu Ama Aşerdiğimiz Şeyleri İsim Olarak Söylemesekte Bizimde Canımız İstemese

kızlar "anne olunca anladım" diye bir site var. hamilelerin hikayeleri var çok güzel. ben birazını okudum hoşuma gitti. hepsi çok güzel yazılar:) tavsiye ederim.

isetberry geçmiş olsun

merhaba kızlar,

bende bugün ikili testimi yaptırdım. ultrason sonuçları iyi dedi. çok şükür

kan testi sonucu da 4 gün sonra çıkacakmış. hayırlısı inşallah.

ense kalınlığı en fazla kaç olması gerekiyor kızlar. benim ki 1,5 çıktı.

suloz maşallah bebeğin çok tatlı. Allah bağışlasın

Son düzenleme:

Kan Sonucunda İyi Çıkar İnşallah Bende Kan Sonucu Bekliyorum 3 mm Kadar Normal Canım Ense Kalınlığı

maşallah diyelim o zaman. hadi gözün aydın suloz. bu arada seninle günlerimizde aynıymış

ay ne güsel bişeyler aşerıonuz ben tüm hamileliğimi çikolatayla geçirsem yeridir canım başka bişeycik çekmio doğru dürüst. sırf bebeğim doysun diye yıyorum.
midemde bulanmıo ama canımda istemıo

Kzlar manukur konusunda ne dusunuosnz bn duzenli olarak yaptirirdm hamile kaldigmdan beri yaptrmadm cok kotu trnaklarin.kendimde yapamiorm.internette arastrdm bi sorun olmaz denio ..size danismk istedm

Canım ben internette 'hamileyken manikür pedikür yaptırmayın' diye okumuştum. Enfeksiyona karşı tedbirli olmak lazım. Malum bazen kanama olabiliyor manikür esnasında. Ama çok güvendiğin bir yer varsa sorun olmayabilir.

iyi günler kızlar bende agustos annesi olcam inş.13 haftalık hamileyim..bikaç gün önce gittim doktora..cinsiyeti belli olur mu cokmu erken dedim oda evet bu haftalarda çok benzer birbirine ama kıza benzior dedi bende hep kız hissediodum zaten bilmem değişirmi ama

kızlar başım cok agrıyor yaa..azıcık uyusam belkı gecer..butun gun kar yagmasını,bana da kar tatilı olmasını bekledım ama bır tane bıle yagmadı kar...ins gece bastırır..cok yoruldum calısmaktan....bende bebısımı cok ozledım..cuma ıkılı teste gıdıcem bakalım..babanmızda bebısı ılk gorucek..sız bırlıkte mı gıdıyorsunuz doktora...eslerınız nasıl tepkı verıyor...

Benimde Sınırda,1 Ağustos Çıktı Dün. Artık Ne Zaman Gelmek İsterse Bebişler

oyyy kuzucuklarımız gelsin biran önce, hoşgelsinler. bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum, sağlıklı sıhhatli hepimize inşallah...
en zor bekleyiş bu oldu hayatımda, ama en güzeli de bu olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…