- 5 Aralık 2012
- 198
- 2
- 96
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.041
11inden 8ine düşmüşse bebeğin gelişimi 2-3 gün önde demek -yada erken döllenme olmuştur belki canım???
benim kızımın gelişimi;
5 hafta 3 günlük -0.532 cm-
7 hafta 3 günlük -1.02 cm-
9 hafta 3 günlük -2.78 cm-
12 hafta 2 günlük -6 cm- (hatta gelişimi 1gün ileride ve büyük ihtimalle kız dedi doktor)
15 hafta 1 günlük -12 cm- 137 gr (kız olduğu kesinleşti
gunaydin kizlar pazartesi devlet hastanesinde ikili test ysptirdim nt 1,81 boyu 65 mm doktor cok iyiydi ozelde 200 olunca devlette yaptirfdim yarin annemler gelecek temizlik yapiyorum hepinizi opuyorum
ne güzel öğrenmişsin artık kızım diyebiliyorsun bu güzel bir duygu:):)
ben de SAT'ıma göre 4+5 de girdim ilk ultrasona, bebiş gözükmedi kesesi vardı,
daha sonra yine SAT'ıma göre yani kendi hesabıma göre 7+6 da girdim ultrasona,
doktor herşey normal demişti, ultrasonda yazan değerler ise şöyleydi,
haftası 6+5, 8cm lik bir ölçü vardı o ne anlamadım, birde muhtemeln bebeğin ölçüsü olan 1.7 cm değeri,
muhtemel doğum tarihine de SAT'ıma göre çıkan haftadan bir hafta geç bir tarih vermişti.
herşey birbiriyle uyumusuz, üstelik doktorda 1.5 aylık hamilesin dmeişti bana ben 2 aylık sanırken kendimi,
anlayamıyorum sizce normal mi?
cnm bn kilo almdm ama bel kismim cokk kalinnnlastibende çok kalınlaştım şiştimartık dikkat etmem lazım 3 ayda bu kadar şişmem normal değil rahat 3 kilo aldım:26:
şeker olmasa da bir çubuk tarçın atılabilir bir bidona, öyle içilebilir. hoş bir tadı oluyormuş ve tarçın fazla şeker yeme isteğini azaltıyormuş. bu söylediğimi diyet yapanlara da öneriyorlar.kızlar canınız çok su içmek istemiyorsa suyu tatlandırarak deneyin. mesela ben bir kupa suya 2 küp şeker atıyorum o şekilde rahatlıkla günde 10-12 kupa su içiyorum. ya da olmazsa içine birazda limon damlatabilirsiniz bana göre hoş bir tadı oluyor. ama sizi bilemem. fakat gerçekten suyu hiç ihmal etmeyin. daha dün doktorum tekrarladı bol bol iç diye
iki tane mi yoksa bebişler annesi?10+3 olmusuz ama bu midem bu agzımın acı suyu bu ağzımın zehir acı olması kusmalar((( cok yordunuz beni bebeklerim çooooook (((
gunaydin kizlar pazartesi devlet hastanesinde ikili test ysptirdim nt 1,81 boyu 65 mm doktor cok iyiydi ozelde 200 olunca devlette yaptirfdim yarin annemler gelecek temizlik yapiyorum hepinizi opuyorum
Yaa kızlar ben 74 kiloyla hamile kaldım, şimdi 69 kiloyum.. Bulantılarım falanda geçmedi hala yiyemiyorum öyle doya doya bişeyler... Hatta bu sabah buzdolabını açtımçok fenaydı gerçekten Pantolonlarım bol geliyor.. karnımda da şişlik hissetmiyorum karnım çıkmadı gibi geliyor :26:
Kızlar temmuz anneleri grubu uygunsuz yazılar nedeniyle kapanmış :18:
Bizde yazışmalar oldukça seviyeli ama inş. böyle şeyler olmaz
Kızlar temmuz anneleri grubu uygunsuz yazılar nedeniyle kapanmış :18:
Bizde yazışmalar oldukça seviyeli ama inş. böyle şeyler olmaz
Yaa kızlar ben 74 kiloyla hamile kaldım, şimdi 69 kiloyum.. Bulantılarım falanda geçmedi hala yiyemiyorum öyle doya doya bişeyler... Hatta bu sabah buzdolabını açtımçok fenaydı gerçekten Pantolonlarım bol geliyor.. karnımda da şişlik hissetmiyorum karnım çıkmadı gibi geliyor :26:
ne güzel öğrenmişsin artık kızım diyebiliyorsun bu güzel bir duygu:):)
ben de SAT'ıma göre 4+5 de girdim ilk ultrasona, bebiş gözükmedi kesesi vardı,
daha sonra yine SAT'ıma göre yani kendi hesabıma göre 7+6 da girdim ultrasona,
doktor herşey normal demişti, ultrasonda yazan değerler ise şöyleydi,
haftası 6+5, 8cm lik bir ölçü vardı o ne anlamadım, birde muhtemeln bebeğin ölçüsü olan 1.7 cm değeri,
muhtemel doğum tarihine de SAT'ıma göre çıkan haftadan bir hafta geç bir tarih vermişti.
herşey birbiriyle uyumusuz, üstelik doktorda 1.5 aylık hamilesin dmeişti bana ben 2 aylık sanırken kendimi,
anlayamıyorum sizce normal mi?
herkese güzel hamilelikler dileyerek başlamak istiyorum. aranıza yeni katıldım:) aslında okuyucu olarak uzun zamandır varım da yazmada yeniyim. adet düzensizliğimden kaynaklı sat konusunda bir karışıklık olduğundan dolayı şimdilik kaç haftalık olduğum konusu net değil. ultrasona göre şuan 13+3 üm sata göre 11+5. haftaya cuma gidince bu konuyu doktorumla iyice konuşup netleştirdiğimde kaç haftalık olduğumu yazarım. belki de netlerşirse temmuz anneleri sayfasına transfer de olabilirim. gel cuma gel.
Hosgeldn cnm aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?