2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar pazartesi devlet hastanesinde ikili test ysptirdim nt 1,81 boyu 65 mm doktor cok iyiydi ozelde 200 olunca devlette yaptirfdim yarin annemler gelecek temizlik yapiyorum hepinizi opuyorum

Kızlar temmuz anneleri grubu uygunsuz yazılar nedeniyle kapanmış :18:
Bizde yazışmalar oldukça seviyeli ama inş. böyle şeyler olmaz

ne güzel öğrenmişsin artık kızım diyebiliyorsun bu güzel bir duygu:):)
ben de SAT'ıma göre 4+5 de girdim ilk ultrasona, bebiş gözükmedi kesesi vardı,
daha sonra yine SAT'ıma göre yani kendi hesabıma göre 7+6 da girdim ultrasona,
doktor herşey normal demişti, ultrasonda yazan değerler ise şöyleydi,
haftası 6+5, 8cm lik bir ölçü vardı o ne anlamadım, birde muhtemeln bebeğin ölçüsü olan 1.7 cm değeri,
muhtemel doğum tarihine de SAT'ıma göre çıkan haftadan bir hafta geç bir tarih vermişti.
herşey birbiriyle uyumusuz, üstelik doktorda 1.5 aylık hamilesin dmeişti bana ben 2 aylık sanırken kendimi,
anlayamıyorum sizce normal mi?

gunaydin kizlar pazartesi devlet hastanesinde ikili test ysptirdim nt 1,81 boyu 65 mm doktor cok iyiydi ozelde 200 olunca devlette yaptirfdim yarin annemler gelecek temizlik yapiyorum hepinizi opuyorum

hadi gözün aydın canım darısı bizlere. temizlik yapacağım derken çok yorma kendini. annenler nerden geliyor

herkese güzel hamilelikler dileyerek başlamak istiyorum. aranıza yeni katıldım:) aslında okuyucu olarak uzun zamandır varım da yazmada yeniyim. adet düzensizliğimden kaynaklı sat konusunda bir karışıklık olduğundan dolayı şimdilik kaç haftalık olduğum konusu net değil. ultrasona göre şuan 13+3 üm sata göre 11+5. haftaya cuma gidince bu konuyu doktorumla iyice konuşup netleştirdiğimde kaç haftalık olduğumu yazarım. belki de netlerşirse temmuz anneleri sayfasına transfer de olabilirim. gel cuma gel.

benimde öyle olmuştu canım ben kendimi 9+5 sanırken gitttiğim başka bir doktor 9+1 dedi ilk başta anlayamadım birden moralim bozuldu. olabilir normal demişti. benimde o yüzden günüm değişmiş oldu bakalım bu cuma gideceğim ikili teste umarım herşey yolunda olur ve yine gerileme olmaz

bende çok kalınlaştım şiştim artık dikkat etmem lazım 3 ayda bu kadar şişmem normal değil rahat 3 kilo aldım:26:
cnm bn kilo almdm ama bel kismim cokk kalinnnlasti
normalde cok ince belm vardr ama gebeliklerde direk oralarm doluyr hemennn
pantolon ne kadar azssa o kadar cabuk yipranirrr
bi kac tane olursa farkli farkli giyersin
insan cook sikiliyr yanliz
hep ayni kiyafetleri giymekteennn
bikac ay sonra havalar isinir
ozamn da alirsin cnmmm

birde arkdslarrr bnden tavsyeee
yasamis gecirmis biri olarakkk soyluyrmmm
mutlaka bir dis hekimine gorunun bu aylardaaa

@gheimnis, Mucize_GE_ ve bugün ikili teste gideceklere hayırlı haberlerle dönmelerini diliyorum.

ben de bugün gidicem çok heyecanlıyım erkenden uyandım:93: şimdi güzel bir duş alayım, hazırlanayım süslenip püsleneyim yavruma öyle gideyim eşimle birlikte gidicez her muayeneye olduğu gibi. bu da benim çok hoşuma gidiyor, paylaşımımız zenginleşiyor, bebeğimiz ve biz aile oluyoruz artık:97:

şeker olmasa da bir çubuk tarçın atılabilir bir bidona, öyle içilebilir. hoş bir tadı oluyormuş ve tarçın fazla şeker yeme isteğini azaltıyormuş. bu söylediğimi diyet yapanlara da öneriyorlar.
@isetberry: iyileşmeni dört gözle bekliyorum bi şey yiyemiyorsun ya ayağının altına vicks sürmeyi denedin mi, boğazların ağrısını alır deniyor. istersen bunu da dene canım. insan hasta olunca deneme tahtası gibi oluyor ya neyse... yeter ki daha iyi ol.
@Suloz: bebişin çok keyifli görünüyor maşallah allah size bağışlasın. insan hamile olunca anlıyor diğerleri için çok da anlaşılmayan o ultrason kağıtlarının ne büyük anlamlar taşıdığını
mulberry: test sonucun hayırlı olsun canım .allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

@sevoo_83: çok geçmiş olsun. allah hayırlısıyla yenisine erdirsin arkadaşım.
10+3 olmusuz ama bu midem bu agzımın acı suyu bu ağzımın zehir acı olması kusmalar ((( cok yordunuz beni bebeklerim çooooook (((
iki tane mi yoksa bebişler annesi? çabucak geçer bulantıların inşallah...

policiğim nerelerdesin?:44: söylemiştin gerçi ama özledik
lady sen de bitir şu işleri anacım ya sesini duyurr...

Son düzenleme:
Yaa kızlar ben 74 kiloyla hamile kaldım, şimdi 69 kiloyum.. Bulantılarım falanda geçmedi hala yiyemiyorum öyle doya doya bişeyler... Hatta bu sabah buzdolabını açtım çok fenaydı gerçekten Pantolonlarım bol geliyor.. karnımda da şişlik hissetmiyorum karnım çıkmadı gibi geliyor :26:

gününüz aydın bulantısız ve huzurlu olsun bakalım benim bebiş ne kadar büyümüş

Cnm takilma bunlara olabilir bnm ablamin 5aylik olana kdr hamile oldugunu kimse anlamiodu ama bebis sata gore ilerden bile gdiodu.bde kilo vermisn normal. Bnm karnm ckti ama zten zayiftim 47kiloydm suan 46yim.bebisini bunlrla uzme annesi

Kızlar temmuz anneleri grubu uygunsuz yazılar nedeniyle kapanmış :18:
Bizde yazışmalar oldukça seviyeli ama inş. böyle şeyler olmaz

Yaaa kapanmaz inşaallah.. Bizde seviyesizlik falan yok , herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, derdini sıkıntısını mutluluğunu paylaşıyor Valla burası da olmasa naparım ben ölürüm sıkıntıdan

limonlu su ve çubuk kraker bulantını hafifletebilir. aç kalmaman gerekiyor. aç kalmak mide sıvısı yüzünden bulantı yapar. 3 aya kadar bebeğin sen bişey yemesen de besleniyordu ama artık bişeyler yemen gerekiyor. vücut direnci düşer yoksa. doktoruna da bahset konudan mutlaka sana bulantı konusunda tavsiyeleri olacaktır.

Cnm olabilirmis.ultrasonlarn +5 ve-5 yanilma payi varmis.bebegn gelisiosa sorun yokki.masallh saglikli. Bnde 3gun onden gdiorm ama doktor degisebilir dedi onemli olan sat dio.

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğimi görmeye 9 günüm var sabredemiyorum malesef bu hafta çok batma yaşadım canımı yakcak kadar şiddetliydi ve bebeğimi merak ediyorum niye bilmiyorum bugün çok çok falza tedirginlik var üstümde uffff acaba başka hastaneye gidip bi ultrasona girsemmi ya biye böyle oldum anlamıyorum

Hosgeldn cnm aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…