2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm rahım buyuyo ondandr bnmde nası belım agrıo bazende kasıklarıma agrı gırıo bosver gtme bnce zaten ultrasonu sevmıolar rahatsz etme bebısı durduk yere:) ben burdayım anne dıo sana daha ne ıstıosunn kuzum:) daha tekme flan hıssetmıorz bunlarda olmasa nası anlıcaz bebıs oldugunu

çok başım ağrıyor dünden beri ilaçta içtim geçmedi.
nerdeyse ağlıyacağım işyerinde.
geçmiyor geçmiyor((

Kızlar dün bulantıdan ve baş ağrısından öldüm resmen. Hem migrenim var hem de iş yerinde arkadaşlar tiksindiğim şeyleri yiyorlar. İş çıkışı kendimi eve zor attım yeni yeni kendime geliyorum.

Ya canım çubuk kraker yemekten de bıktım artık.. Limon yiyorum.. Doktorum metmapid verdi, bi kere içtim daha kötü yaptı. O kadar hap falan da kullanmak istemiyorum, bişeye de yaramadı..Tez zamanda geçer inşaallah

uzmanlara göre normalde 3 aydan sonra geçmesi lazım. biraz daha sabret yakında geçer umarım. ben biraz şanslıyım ne bulantı ne kusma ne tiksinme hiç bişey yok. sadece rahim büyümesine dayalı hafif kasık ağrısı o kadar. maşallah diyim de nazar değdirmiyim kendime inşallah mide problemi kusma yaşayan tüm arkadaşların en kısa zamanda geçer.

bulantı için en güzel hap zofran zydis dil üstü tablet. günde bir tane alıyorsun ohhh bütün gün rahat valla

12. haftada bnde kontrole gidicem umarım cinsiyetini bnde öğrenirim 4d ultrasona mı girdinde belli oldu 12. haftada kız için çok erken bi hafta erkekler kendini hemen belli edio ama kızda yanılma oluo inş. bnde öğrenirim haftaya

Amin canım saolasın inşaallah..:13:

canım doğru söylüyosun ama merak etmeden yapamıyor insan bide böle üzücü haberler alınca anne adaylarından hepten tedirginlik kapladı içimi ne bileyim Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah hep dua ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur sizlerde çok dua edin

Seni cok ii anliorm cnm bnmde migrenim vr ve bu ara surekli bsim agrio viks i basina sur bi tulbentle bgla iyi gelio gecmis olsn

Cnm bnm daha kanamam yeni gecti.cok sukur iyim kendimi kasinca daha cok oluodu sanki bnde bol dua ettm rahtlattm kndimi smdi iyim bebislerimz allaha emanet cnm sen kndini germe optm

gunaydin kizlar pazartesi devlet hastanesinde ikili test ysptirdim nt 1,81 boyu 65 mm doktor cok iyiydi ozelde 200 olunca devlette yaptirfdim yarin annemler gelecek temizlik yapiyorum hepinizi opuyorum
kolay gelsın canımm kendını yormadan yap emiii
Kızlar temmuz anneleri grubu uygunsuz yazılar nedeniyle kapanmış :18:
Bizde yazışmalar oldukça seviyeli ama inş. böyle şeyler olmaz
daha once bızım sayfaya bırı lınk atmıstı yatak odası konularını acık acık konusuyorlarmıs dıye gırıp okumadım ama o sekılde soylenmıstı bızımkı gayet sevıyelı bıze bırsey olmazz

günaydın dr günümmmm
hayyırlı haberlerle gel cnm ınsallahhhhh
çok başım ağrıyor dünden beri ilaçta içtim geçmedi.
nerdeyse ağlıyacağım işyerinde.
geçmiyor geçmiyor((
benımde 2 gundur oglşeydı cnm ama ılac ıctım bana fayda etmıstı ınsallah senınde gecerrr

merhaba annecikler... benim bulantılarım azalıyor sanırım devam ediyor ama öncekiler kadar yoğun değil arada geliyor öğürme falan oluyor hadi inşallah darısı başı bulantıyla dertte olan tüm anneciklerin başına... bu arada kızlar benim sarı bi akıntım vardı son 3-4 gündür o beyaz pürtüklü bi akıntıya dönüştü :44: fikri olan var mı?

arkadaşlar affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum. birbirinize ilaç tavsiye etmeyin. vicks vs. sonuçta ilaçtır, içilmese dahi deriden emilimi vardır. ilaç sadece doktor tavsiyesi üzerine kullanılır. lütfen bu konuda hassas olalım bebişlerimize bişey olmasın.

Haşlanmış Patates De Tavsiye Edebilirim. Hem Tok Tutuyor Hem Mide Bulantısını Bastırıyor.

sabahları göbiş yok oluyor yataktan kalkınca hiç karnım yok bebeıs neredesın dıorumakşam bı bakıyorum göbüş iki katı çıkıyor:) sizlerinde bolemı kızoşlarrrr saklanıo bebısım nnesınden gunduzlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…