- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.061
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğimi görmeye 9 günüm var sabredemiyorum malesef bu hafta çok batma yaşadım canımı yakcak kadar şiddetliydi ve bebeğimi merak ediyorum niye bilmiyorum bugün çok çok falza tedirginlik var üstümde uffff acaba başka hastaneye gidip bi ultrasona girsemmi yabiye böyle oldum anlamıyorum
günaydın dr günümmmm
limonlu su ve çubuk kraker bulantını hafifletebilir. aç kalmaman gerekiyor. aç kalmak mide sıvısı yüzünden bulantı yapar. 3 aya kadar bebeğin sen bişey yemesen de besleniyordu ama artık bişeyler yemen gerekiyor. vücut direnci düşer yoksa. doktoruna da bahset konudan mutlaka sana bulantı konusunda tavsiyeleri olacaktır.
Ya canım çubuk kraker yemekten de bıktım artık.. Limon yiyorum.. Doktorum metmapid verdi, bi kere içtim daha kötü yaptı. O kadar hap falan da kullanmak istemiyorum, bişeye de yaramadı..Tez zamanda geçer inşaallah
11inden 8ine düşmüşse bebeğin gelişimi 2-3 gün önde demek -yada erken döllenme olmuştur belki canım???
benim kızımın gelişimi;
5 hafta 3 günlük -0.532 cm-
7 hafta 3 günlük -1.02 cm-
9 hafta 3 günlük -2.78 cm-
12 hafta 2 günlük -6 cm- (hatta gelişimi 1gün ileride ve büyük ihtimalle kız dedi doktor)
15 hafta 1 günlük -12 cm- 137 gr (kız olduğu kesinleşti
günaydın kızlarrrr
hadi gözün aydın canım darısı bizlere. temizlik yapacağım derken çok yorma kendini. annenler nerden geliyor
Cok sevndm cnm darisi basima ins kolay glsin cok yorma kndini
uzmanlara göre normalde 3 aydan sonra geçmesi lazım. biraz daha sabret yakında geçer umarım. ben biraz şanslıyım ne bulantı ne kusma ne tiksinme hiç bişey yok. sadece rahim büyümesine dayalı hafif kasık ağrısı o kadar. maşallah diyim de nazar değdirmiyim kendimeinşallah mide problemi kusma yaşayan tüm arkadaşların en kısa zamanda geçer.
cnm rahım buyuyo ondandr bnmde nası belım agrıo bazende kasıklarıma agrı gırıo bosver gtme bnce zaten ultrasonu sevmıolar rahatsz etme bebısı durduk yere:) ben burdayım anne dıo sana daha ne ıstıosunn kuzum:) daha tekme flan hıssetmıorz bunlarda olmasa nası anlıcaz bebıs oldugunu
Kızlar dün bulantıdan ve baş ağrısından öldüm resmen. Hem migrenim var hem de iş yerinde arkadaşlar tiksindiğim şeyleri yiyorlar. İş çıkışı kendimi eve zor attım yeni yeni kendime geliyorum.
canım doğru söylüyosun ama merak etmeden yapamıyor insan bide böle üzücü haberler alınca anne adaylarından hepten tedirginlik kapladı içimi ne bileyim Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah hep dua ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur sizlerde çok dua edin
kolay gelsın canımm kendını yormadan yap emiiigunaydin kizlar pazartesi devlet hastanesinde ikili test ysptirdim nt 1,81 boyu 65 mm doktor cok iyiydi ozelde 200 olunca devlette yaptirfdim yarin annemler gelecek temizlik yapiyorum hepinizi opuyorum
daha once bızım sayfaya bırı lınk atmıstı yatak odası konularını acık acık konusuyorlarmıs dıye gırıp okumadım ama o sekılde soylenmıstı bızımkı gayet sevıyelı bıze bırsey olmazzKızlar temmuz anneleri grubu uygunsuz yazılar nedeniyle kapanmış :18:
Bizde yazışmalar oldukça seviyeli ama inş. böyle şeyler olmaz
Yaaa kapanmaz inşaallah..Bizde seviyesizlik falan yok , herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, derdini sıkıntısını mutluluğunu paylaşıyor Valla burası da olmasa naparım ben ölürüm sıkıntıdan
hayyırlı haberlerle gel cnm ınsallahhhhhgünaydın dr günümmmm
benımde 2 gundur oglşeydı cnm ama ılac ıctım bana fayda etmıstı ınsallah senınde gecerrrçok başım ağrıyor dünden beri ilaçta içtim geçmedi.
nerdeyse ağlıyacağım işyerinde.
geçmiyor geçmiyor((
Ya canım çubuk kraker yemekten de bıktım artık.. Limon yiyorum.. Doktorum metmapid verdi, bi kere içtim daha kötü yaptı. O kadar hap falan da kullanmak istemiyorum, bişeye de yaramadı..Tez zamanda geçer inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?