2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeşin saklanmıyor canım o bebiş sandığın gaz. bebiş göbişte çıkınca saklanmaz bidaha hep orda durur. o günler de gelecek. benim hafiften belli olmaya başladı. hiç kaybolmayan bi şişkinlik var sanırım haftaya daha belirginleşecek. yavaş yavaş karın kısmıma çıkmaya başladı bebiş:)

facebookta bir yazı paylaşılmış..okuyunca bir kez daha uzuldum (

BANA 3 ÇOCUK YAP DENİLDİĞİNDE, BEZİNDEN SÜTÜNDEN MAMASINDAN HER ŞEYİNE KADAR BEN KARŞILIYORSAM...SIRADAN BİR ÇİÇEK AŞISINA BİLE 90 TL VERİP YAPTIRIYORSAM , VE DEVLET BANA 4 AY İZİN VERİYORSA, 4 AYLIK BEBEĞİNİ BIRAK İŞE BAŞLA DENİLİYORSA VE MEMUR ANNEYE GÜNDE 3,5 SAAT SÜT İZNİ VERİRKEN ÖZEL SEKTÖREDE ÇALIŞAN ANNEYE 1.5 SAAT VERİYORSAN VE HİÇ BİR ŞEKİLDE BANA KREŞ,YUVA GİBİ YARDIMLAR SAĞLAMIYORSAN...BEN O 3 ÇOCUĞU DOĞURURUM LAKİN ŞARTIM VAR , NÜFUSUNA ALIRSAN KABÜL ,ANCAK ÖYLE GELECEĞİNİ KURTARIRIM BEN EVLADIMIN !!!!
AVRUPAYLA YARIŞMAN İÇİN ÖNCE O STANDARTLARA GELMEN GEREKİYOR, SONRA 3 ÇOCUK TAVSİYE EDİLİR..
ALMANYA'DA, çocuk dünyaya getirdiğinde aylık 100 euro yardım yapılıyor ,Ayrıca kadınların hem çalışıp hem de çocuk sahibi olabilmeleri için bir çok yuva ve kreş ücretsiz anneye destek veriyor.
İTALYA'DA, Çocuk yapan her kadına aylık 1000 euro veriliyor ve vergi en az şekilde alınıyor.ikiden fazla çocuk sahibi olanlara ise 5 yılda 10 bin euro ödeniyor.
İSPANYA'DA, Çocuk sahibi olanlara yılda 1000 euro veriliyor,Çocuk başına Yılda 3 bin dolar ödemeyi taahhüt ediyor.
FRANSA'DA çocuk sahibi olan anneler 4 ay boyunca tam maaşlı bebek izni alabiliyor,eğitim ve ulaşım gibi konularda çocuklu ailelere çeşitli avantajlar sağlanıyor.
İSVEÇ 'DE doğum yapan kadınlar tam 15 ay ücretli izin veriliyor.maaşlarının yüzde 80 ni ödeniyor.

ehehehe evet cnm akşamları gazla bırlesıyorr fecı gerılıorum hattaa ..ama gunduzlerı çıkıntım oluyor gobek kısmında hatta karnımı açıp bakınca yandan cok sekılsız bır goruntu oluyorr ,en şekilsiz zamanları yaşıyoruz sanırım akşama gore yokmus gıbı gelıyor işte yoksa hepimiz 3aylık olduk hemen hemen maşlllhh hepimizin göbişler bellidir aartık ..

benim pantolonlar filan oluyo daha bakalım haftaya neler olacak. ultrasona göre 13+3 üm yani 14. haftadayım. 4 gün sonra 15. haftaya giricem bakalım sığıcammı pantolonlara:))

haşlanmış patates de tavsiye edebilirim. Hem tok tutuyor hem mide bulantısını bastırıyor.
hımmm bırı haslanmıs patatesmı dedı cnm ıstedı sankım soyle sıcak sıcak ustune tuzu ek yee aman haslayımda yıyım barıı bı yerım sısmesın
oh ne guzel cos kuzum cos bn temizlik falan ypmayi unuttm iice.yemek yapmayi severim ozledm vla kocise yemek pisirmeyi:-(

ben yapıp yollayım sana tyemek sekerım benım bulantılar gectı balık harıc hıcbırsey benı etkılemıyor

fikri olan yok mu canlar? :44: doktor randevum cuma günü az kaldı zaten ve yoğun bi doktor o yüzden erken gitmek istemiyorum açıkcası... ama sorun olabileceği ihtimali de içimi yiyor

Kuzummm saol cnm bnm bnmde azalio gbi eskiye gore iyim ins gecer cnm

fikri olan yok mu canlar? :44: doktor randevum cuma günü az kaldı zaten ve yoğun bi doktor o yüzden erken gitmek istemiyorum açıkcası... ama sorun olabileceği ihtimali de içimi yiyor

"Gebelikte anne adaylarının çoğunda vajinal akıntı vardır ve genellikle gebeliğe bağlı nedenlerle ortaya çıkmış fizyolojik bir akıntıdır.Çoğunlukla tedavi gerektirmez.Gebelikte rastlanan bazı vajinal enfeksiyonlar da akıntıya neden olabilir.Bu enfeksiyonların nedeni bakteriler, mantarlar ya da parazitler olabilir."

alıntı yaptım canım ama doktor randevunu beklemelisin. burda hangimiz bişeyler söylesek boş. doktorun görmesi lazım. ama şahsi fikrim kan gelmediği sürece akıntının bir tehlike anlamına gelmediği. sonuçta gebelikte akıntı sık görülen birşey. ve emin ol bir çoğumuzda oluyor :) geçmiş olsun.

teşekkürler canlar açıkcası geçmişi okurken görmüştüm bi arkadaş akıntınız bile değişse doktora gidin gibisinden birşeyler yazmış onu okuyunca tedirgin oldum biraz benim doktorum da oldukça rahat bi doktor kanama da adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun olmaz rahim büyüdüğü için olabilir demişti ondan da adamı arayıp akıntım değişti neden acaba diyesim gelmedi açıkcası...

benim pantolonlar filan oluyo daha bakalım haftaya neler olacak. ultrasona göre 13+3 üm yani 14. haftadayım. 4 gün sonra 15. haftaya giricem bakalım sığıcammı pantolonlara:))

ohhh masllh cnm senin 15e gelmis..bnde 4unde ikili teste gitcm. cok hycnliyim.bu arada bnm hic bir pantolonum olmuoo 2-3cm kapanmio dugmeler napcz bilmiorum etek elbise tayt artik,o degil hamile pantolonlarida bol gelck henuz eminim:)

Sağol tatlım dilerm hepimiz güzel haberlerle geliriz..

ben 49 kilo ile başladım 3 ayım bitti işte 55 kiloyum ama kimse anlamıyor böyle güzel oldun diyorlar

yerim ya ben onlarııı çıksa da göbeklerimiz biran önce tekmeleseler falan kocaman kocaman göbeklerle dolaşşak. kurban olurum yaradana

ohhh masllh cnm senin 15e gelmis..bnde 4unde ikili teste gitcm. cok hycnliyim.bu arada bnm hic bir pantolonum olmuoo 2-3cm kapanmio dugmeler napcz bilmiorum etek elbise tayt artik,o degil hamile pantolonlarida bol gelck henuz eminim:)

Bir Arkadaşım Düğme İliği İle Düğme Arasına Paket Lastiği Takarak 5. Aya Kadar Kullanmıştı Pantolonlarını

ben baya dikkatli beslendim kilo almadım. henüz o pantolonlara girmemi ona bağlıyorum:) göbiş çok çıkmadı dediğim gibi. sen kilo aldın mı ki canım. bana henüz erken gibi geldi düğmelerin kapanmaması. aman diyim beslenmene dikkat et. gebelikte çok kilo almamak önemli.

kızlar ben ebru şallının hamile platesi videosunu indirdim netten cuma doktoruma danışıp haftaya başlamayı planlıyorum yaklaşık birbuçuk saatlık bi video doğuma da çok faydalıymış yürüşle birlikte yapmayı planlıyorum siz ne durumdasınız? başlayan var mı aranızda?

bu arada patatesleri koydum ocağa haşlanıyor limon tuz azıcık zeytin yağı allahım ölücem hemen olsunlar(spor muhabbetinin üstüne iyi oldu sanırım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…