- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.081
sabahları göbiş yok oluyor yataktan kalkınca hiç karnım yok bebeıs neredesın dıorumakşam bı bakıyorum göbüş iki katı çıkıyor:) sizlerinde bolemı kızoşlarrrr saklanıo bebısım nnesınden gunduzlerı
KIZLAR KIZLAR GELEMMI YANANIZDAN OPEMMMİİİİİ OHHHH YANDAN HEM TEMIZLIK YApıyorum hem kendı kendıme cosuıyorummm
bebeşin saklanmıyor canımo bebiş sandığın gaz. bebiş göbişte çıkınca saklanmaz bidaha hep orda durur. o günler de gelecek. benim hafiften belli olmaya başladı. hiç kaybolmayan bi şişkinlik var sanırım haftaya daha belirginleşecek. yavaş yavaş karın kısmıma çıkmaya başladı bebiş:)
ehehehe evet cnm akşamları gazla bırlesıyorr fecı gerılıorum hattaa ..ama gunduzlerı çıkıntım oluyor gobek kısmında hatta karnımı açıp bakınca yandan cok sekılsız bır goruntu oluyorr ,en şekilsiz zamanları yaşıyoruz sanırımakşama gore yokmus gıbı gelıyor işte yoksa hepimiz 3aylık olduk hemen hemen maşlllhh hepimizin göbişler bellidir aartık ..
hımmm bırı haslanmıs patatesmı dedı cnm ıstedı sankım soyle sıcak sıcak ustune tuzu ek yee aman haslayımda yıyım barıı bı yerım sısmesınhaşlanmış patates de tavsiye edebilirim. Hem tok tutuyor hem mide bulantısını bastırıyor.
oh ne guzel cos kuzum cosbn temizlik falan ypmayi unuttm iice.yemek yapmayi severim ozledm vla kocise yemek pisirmeyi:-(
merhaba annecikler... benim bulantılarım azalıyor sanırımdevam ediyor ama öncekiler kadar yoğun değil arada geliyor öğürme falan oluyor hadi inşallah darısı başı bulantıyla dertte olan tüm anneciklerin başına... bu arada kızlar benim sarı bi akıntım vardı son 3-4 gündür o beyaz pürtüklü bi akıntıya dönüştü :44: fikri olan var mı?
hımmm bırı haslanmıs patatesmı dedı cnm ıstedı sankım soyle sıcak sıcak ustune tuzu ek yee aman haslayımda yıyım barıı bı yerım sısmesın
ben yapıp yollayım sana tyemek sekerım benım bulantılar gectı balık harıc hıcbırsey benı etkılemıyor
hımmm bırı haslanmıs patatesmı dedı cnm ıstedı sankım soyle sıcak sıcak ustune tuzu ek yee aman haslayımda yıyım barıı bı yerım sısmesın
Telefonla Bilgi Al İstersen Doktorundan Bi Fikrim Yokfikri olan yok mu canlar? :44: doktor randevum cuma günü az kaldı zaten ve yoğun bi doktor o yüzden erken gitmek istemiyorum açıkcası... ama sorun olabileceği ihtimali de içimi yiyor
fikri olan yok mu canlar? :44: doktor randevum cuma günü az kaldı zaten ve yoğun bi doktor o yüzden erken gitmek istemiyorum açıkcası... ama sorun olabileceği ihtimali de içimi yiyor
benim pantolonlar filan oluyo daha bakalım haftaya neler olacak. ultrasona göre 13+3 üm yani 14. haftadayım. 4 gün sonra 15. haftaya giricem bakalım sığıcammı pantolonlara:))
@gheimnis, Mucize_GE_ ve bugün ikili teste gideceklere hayırlı haberlerle dönmelerini diliyorum.
ben de bugün gidicem çok heyecanlıyım erkenden uyandım:93: şimdi güzel bir duş alayım, hazırlanayım süslenip püsleneyim yavruma öyle gideyimeşimle birlikte gidicez her muayeneye olduğu gibi. bu da benim çok hoşuma gidiyor, paylaşımımız zenginleşiyor, bebeğimiz ve biz aile oluyoruz artık:97:
şeker olmasa da bir çubuk tarçın atılabilir bir bidona, öyle içilebilir. hoş bir tadı oluyormuş ve tarçın fazla şeker yeme isteğini azaltıyormuş. bu söylediğimi diyet yapanlara da öneriyorlar.
@isetberry: iyileşmeni dört gözle bekliyorumbi şey yiyemiyorsun ya ayağının altına vicks sürmeyi denedin mi, boğazların ağrısını alır deniyor. istersen bunu da dene canım. insan hasta olunca deneme tahtası gibi oluyor ya neyse... yeter ki daha iyi ol.
@Suloz: bebişin çok keyifli görünüyor maşallah allah size bağışlasın. insan hamile olunca anlıyor diğerleri için çok da anlaşılmayan o ultrason kağıtlarının ne büyük anlamlar taşıdığını
mulberry: test sonucun hayırlı olsun canım .allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
@sevoo_83: çok geçmiş olsun. allah hayırlısıyla yenisine erdirsin arkadaşım.
iki tane mi yoksa bebişler annesi?çabucak geçer bulantıların inşallah...
policiğim nerelerdesin?:44: söylemiştin gerçi ama özledik
lady sen de bitir şu işleri anacım ya sesini duyurr...
Yaa kızlar ben 74 kiloyla hamile kaldım, şimdi 69 kiloyum.. Bulantılarım falanda geçmedi hala yiyemiyorum öyle doya doya bişeyler... Hatta bu sabah buzdolabını açtımçok fenaydı gerçekten Pantolonlarım bol geliyor.. karnımda da şişlik hissetmiyorum karnım çıkmadı gibi geliyor :26:
sabahları göbiş yok oluyor yataktan kalkınca hiç karnım yok bebeıs neredesın dıorumakşam bı bakıyorum göbüş iki katı çıkıyor:) sizlerinde bolemı kızoşlarrrr saklanıo bebısım nnesınden gunduzlerı
ohhh masllh cnm senin 15e gelmis..bnde 4unde ikili teste gitcm. cok hycnliyim.bu arada bnm hic bir pantolonum olmuoo2-3cm kapanmio dugmeler napcz bilmiorum etek elbise tayt artik,o degil hamile pantolonlarida bol gelck henuz eminim:)
ohhh masllh cnm senin 15e gelmis..bnde 4unde ikili teste gitcm. cok hycnliyim.bu arada bnm hic bir pantolonum olmuoo2-3cm kapanmio dugmeler napcz bilmiorum etek elbise tayt artik,o degil hamile pantolonlarida bol gelck henuz eminim:)
bu arada patatesleri koydum ocağa haşlanıyor limon tuz azıcık zeytin yağı allahım ölücem hemen olsunlar(spor muhabbetinin üstüne iyi oldu sanırım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?