2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bize macrol 250/5 ml verdi çubugu var enjektör gbi onunla kilosuna göre çekiyorsun 12 saat arayla birde bricanyl şrp verdi

Bu uykusuzluk beni öldürmezse yapabilirim 4. Yu
Saka bi yana belki 3 yıl sonra düşünürüm dedim balım teyzemiz ama olumsuz karara dogru şiddetli mor göz altlarimla kaymaktayim

Al sen yeni bir pompa Meltem :) 4. gelir senden, öyle hissediyoruz biz :) göz altı morluğuda neymiş, öyle şeyler yıldırmaz seni :)

Kizlar benimnsoruma da cevap verseniz kizimin agzini yaktik gece sicak oldu sanirim biberon nasıl rahatlatabilirim yavrumu

Yoğurt zaten yanığa iyi gelir, bence biraz yoğurt yedirebilirsin, çok geçmiş olsun...

Msj kutularınız dolmuş
Ama ikinizede cok haklısınız yazacaktım zaten :))

Boşalttım canım, hangi konuda haklıyız çıkaramadım ben :) hadi yaz yazz :)

Yeni işiniz hayırlı olsun, bereketli olsun maaşınız inşallah.

Emelcim geçmiş olsun.
Bepantenin kremi el kremi gibi pek bir fayde etmiyor. Merhem olanı etkili. Onu dene. Gerçi paketi değişmiş. Merhem olanı pişik kremi paketinde.

Nasıl paketi değişmiş canım? Bana eczacı bepanthen artık satılmıyor (merhem olanı) diye bepanthol vermişti. Bepanthen benim sürekli evde bulundurduğum bir merhemdir. Üretimden kalkarsa çok üzülürüm.

Başın saolsun canım

Kız bebeği olanlar kızınızın kulağını deldirmeyi düşünüyor musunuz ?

Ben 1 yaşında deldirmek istiyorum, bakalım.

Tabanca ile delinen kulak, burun yarası zor iyileşiyor, çünkü tapanca parça koparııyor. Ben elle deldireceğim, araştırmanı tavsiye ederim cnm. Benim kulağımda ve burnumda elle delindi, hiç acı hissetmedim.

Çok geçmiş olsun canım sigara konusunda haklısına, o da etken sonuçta.

bnde sinir olmuştum bepanthen bulamayınca evde elimin altında herşeye ii geliyodu aynen dediğin gibi, bzde bepanthol aldık ama o merhem gibi değil

geçmiş olsun cnm inş. çok kısa sürede geçer rahatsızlığı bebeğinin, bzm evde de aynı sıkıntılar var eşim mutfakta sigara içiyor, balkona ceketsiz çıkıyo diye mutfak kapısını kapat iç dedim ama koku yayılıyo işte

çok geçmiş olsun cnm inş. bişi olmamıştır, çok yüksekten düşmediği için bişeyi yoktur, gözümüzün önünden ayırmamamız lazım ama dediğin gibi bende koltukta oyun halısına yatırıyorum dönemiyo diye oysa ihmal işte:26: Allah korusun bebeklerimizi..

Cok gecmis olsun. Ben burada okuduklarimdan sonra oyun halisini direkt asagiya aldim

Evet bepanten merhem artık yok, bepanthol pişik kremi veriyor eczane. İçerik aynı sadece paket değişimi dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…