- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.901
Selam herkese
Geçmişi okuyup geldim. Umarım herkes iyidir.
Bugün Kayra 1 elmayı yedi, demek ki öncesinde hazır değilmiş.
Canım sana hangi antibiyotiği verdi ve günde kaç kere ne kadar içirmeni söyledi.Bana AUGMENTIN 70 ML VERDİ.Günde 2 kez 1 ölçek.
Çok geçmiş olsun canım.Artık yalnız koltukta bırakmaya gelmiyorlar.İnşallah bu günü sorunsuz atlatırsınız.
Bu uykusuzluk beni öldürmezse yapabilirim 4. Yu
Saka bi yana belki 3 yıl sonra düşünürüm dedim balım teyzemiz ama olumsuz karara dogru şiddetli mor göz altlarimla kaymaktayim
Kizlar benimnsoruma da cevap verseniz kizimin agzini yaktik gece sicak oldu sanirim biberon nasıl rahatlatabilirim yavrumu
Msj kutularınız dolmuş
Ama ikinizede cok haklısınız yazacaktım zaten :))
merhaba güzel annecikler.. yaklaşık 2 haftadır girmedim.. önce tartışma gerginliği vardı buranın durulmasını bekledim dahil olup kötü nitelendirilmemek için.. sonra yılbaşı telaşı sardı hediye vs evde onları hazırladım.. sonrada eşim ve ben hasta olduk.. kızımda dünden beri öksürüyor inş hasta olmaz yandığımın resmidir.. dün doktora götürücektim ama nufüs cüzdanlarımız kocamda kalmış götüremedim.. kocam demişken ayın 2 sinde işe başladı.. bizim için dua eden herkese teşekkür ederim.. herkesi çok özledim.. geçmiş çoook birikmiş. okuyabilceğimi pek sanmıyorum.. umarım herkes çok iyidir..
cnm çk gzl bi paylaşım olmuş teşekkürler..ilgiyle okudum
bgn pırasa pişiriyordum furkiş e de verdim dişlerini kaşıdı keyifle, hala da elindedeneyin mutlaka
Bende kararsızım canım bir yanım daha az acı hisseder deldireyim diyorum bir yanım kendi isterse deldirir büyünce diyor.
Eki Görüntüle 919085 kızımın yeni tulumu nasıl teyzeleri bugün sipariş verdik
Oy oy cok guzelmis cok , kızına giydirince de foto isteriz mutlaka , eminim cok yakışır :)
Emelcim geçmiş olsun.
Bepantenin kremi el kremi gibi pek bir fayde etmiyor. Merhem olanı etkili. Onu dene. Gerçi paketi değişmiş. Merhem olanı pişik kremi paketinde.
Günaydın canım yok neyi yanlış anlıcam doru söylüyorsun evet cidden çok para ama kendisi bu konuda Türkiye'de bi kaç uzmandan biri ve açıkçası çok yardımcı oluyor öncelikle doktorumuzn kim olduğunu hangi hastaneye gittiğimizi sorup istersek tahlil konusunda yardımcı olabileceğini söyledi bize ama biz istemedik ztn devlete gitmiyoruz sağlık güvencemiz yok özel sigortamız var onunla hallettiğimiz için para vermedik mama konusunda ki kutusu 100 tl civarı hemn rapor çıkarmanızı sağlayalım dedi ama benim kızım ztn süt emior şuan ona ihtiyaç yok kendi doktorumuzda her muayeneye gittiğimizde bi kutu verior sağolsun fakat araştırma hastanesi diince biraz duruorum pek iyi anılarım yok :s küçüklüğümden beri annem rahatsızdı kendimi bildim bileli üniversite hastanesindeydi ve onu o kadar çok yoruyorlardı ki artık eve dönmek için doktora yalvardığı günler hala aklımda sürekli stajyerler başında sürekli kan tahlil sürekli ders gören öğrenciler başında farklı bir vaka yaraları değişik falan filan diye çok canını acıttılarnitekim aynı hastanede onu kaybettim ztn yani araştırma yapmaları her faktörü düşünmeleri doğru güzel ama bazen insanı sinir ediyor temizlik düzen konusunda artık daha başarılılar ama yinede mecbur kalmadıkça gitmek istemem.
Kız bebeği olanlar kızınızın kulağını deldirmeyi düşünüyor musunuz ?
ben istiyorum doktorumuzla görüşüp fakat şu kuyumcuların yaptığı yöntemi hiç sevmiyorum daha steril koşullar olsun istiyorum bunun için napılması gerekiyor başka yerde deldirilebiliyor mu sorucam doktora
erken deldirmek istemem ilerde o acıyı hatırlasın istemiyorum ben hala hatırlıyorum kulağımın delinişini bir de üniversitede 2. delik yaptırmıştım kuyumcuda 2 ay yarası geçmedi bi sürü antibiyotikli krem kullanmıştım bebeğimde öyle olsun istemiyorum
kızlar hastaneden geldik kızım hastaydı söylemiştim sabah uyandık bi baktım hırıltı artık burnunda değil göğsünden geliyor doktorunu aradık gelmemizi söyledi röntgen çekildi bronşlarına inmiş rahatsızlık antibiyotik öksürük şurubu verdi moralim çok bozuk kendimi suçlu hissediyorum... eşimede kızgınım sigra içtiğinden dolayı... balkonda içiyor ama üstü başı kokuyor ondan bile etkileniyor bebekler ama gel bunu anlat... doktor sigara içiliyormu diye sordu.. tamamen sigaradan degil ama etkileniyor dedi diye adam hala savunmaya geçiyor sadece sigaradan değil diye
meltowski kızınız mı var oğlunuz mu
Yok problemli degil biz de selamicesmede bi doktora gidiyoruz o da tuzlu, kafami attirirsa murat beye giderim ozaman:)) sagol canim.
canım fiyat farketmeyecekse kesinlikle Murat Beye devam et derim, özellikle tam şu ek gıda işine başlarken. beslenme konusunda çok iyi
büyük kız , sonra iki yas arayla iki oglan canım
Nasıl paketi değişmiş canım? Bana eczacı bepanthen artık satılmıyor (merhem olanı) diye bepanthol vermişti. Bepanthen benim sürekli evde bulundurduğum bir merhemdir. Üretimden kalkarsa çok üzülürüm.
kızlar hastaneden geldik kızım hastaydı söylemiştim sabah uyandık bi baktım hırıltı artık burnunda değil göğsünden geliyor doktorunu aradık gelmemizi söyledi röntgen çekildi bronşlarına inmiş rahatsızlık antibiyotik öksürük şurubu verdi moralim çok bozuk kendimi suçlu hissediyorum... eşimede kızgınım sigra içtiğinden dolayı... balkonda içiyor ama üstü başı kokuyor ondan bile etkileniyor bebekler ama gel bunu anlat... doktor sigara içiliyormu diye sordu.. tamamen sigaradan degil ama etkileniyor dedi diye adam hala savunmaya geçiyor sadece sigaradan değil diye
en çok korktuğum şeylerden biriydi. bu sabah oyun halısı koltuğun üzerindeydi koltuk çok geniş olduğu için yere hiç koymadım hep koltuğun üzerinde oynuyordu. bırakıp lavaboya kadar gittim ve bir ses ardından çığlık. koşarak gittim yavrum yerdeofff çok ağladı çok üzüldüm. şimdilik iyi görünüyor ama inşallah ilerleyen saatlerde bir şey olmaz.
en çok korktuğum şeylerden biriydi. bu sabah oyun halısı koltuğun üzerindeydi koltuk çok geniş olduğu için yere hiç koymadım hep koltuğun üzerinde oynuyordu. bırakıp lavaboya kadar gittim ve bir ses ardından çığlık. koşarak gittim yavrum yerdeofff çok ağladı çok üzüldüm. şimdilik iyi görünüyor ama inşallah ilerleyen saatlerde bir şey olmaz.
meltowski kızınız mı var oğlunuz mu
Nasıl paketi değişmiş canım? Bana eczacı bepanthen artık satılmıyor (merhem olanı) diye bepanthol vermişti. Bepanthen benim sürekli evde bulundurduğum bir merhemdir. Üretimden kalkarsa çok üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?