- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.861
tam olarak nasıl yapıyorsun. birde daha önce nasıl uyuyordu?
bende başlamak istiyorum. kızım emerek ya da salıncağında sallanarak uyuyor. uykusu geldiğinde yatağına yatırdığım anda hemen tulumunu çekiştiriyor ağzına götürmeye çalışıyor. emme isteği çok fazla bu isteğini nasıl bastıracak bilmiyorum. emzikte almıyor.
benim kızda sadece emerek uyuyor memeden çıkartıp yatırıyorum yatağa eğer tam dalmadıysa parmağını emiyor daldıgında bırakyor parmağını ve emzik almıyor ... sanırım sabırla başka uyutma yöntemi edinmem lazım..
Bu çekince uzama muhabbeti benim kayınvalidemlerdede var.. Yatırıyolar yere çocuğu bacaklarını dümdüz yapıp çekeymişim ki boyu uzasınmış tövbe tövbee.. Bunu yere yatır spor yapsın dönsün falan diolardı.. Sanki dönmemesi yada dönmesi bişeyin göstergesi.. Dr bile diyo biz dönüp dönmemeye bakmayız gelişiminde diye.. Kimi bebek hiç dönmez kimisi hiç emeklemez direk yürür demişti sorduğumda.. Sonra çocuk bi dönmeye başladı şimdide durmuyo demekki neymiş zamanı gelince bebeklerimiz herşeyi yapıcaklarmış Allahın izniyle... Kimsenin söylediğini takmayın kızlar valla kendimize yapıyoruz he.. Bu konuda çok takıntılıyım yazmadan geçemedim :)
canım bende kafama takmıyorum çok saçma geliyor... kv sağolsun herşeyi yapmalarını bekliyor bebeğin daha yere basıp uzun süre duramıyordu başladı çocugu ayakta tutmaya uğrasıyo egzersiz olumuş bysaki zamanı gelince çocuk kendisi durmaya başladı bebek kendi ne zaman isterse birşeyleri ozaman yapıyor zaten ne bu acele anlamış değilim.. kvnin gitmesini dört gözle bekliyorumen fazla bir ayı kaldı...
Kız bebeği olanlar kızınızın kulağını deldirmeyi düşünüyor musunuz ?
ben istiyorum doktorumuzla görüşüp fakat şu kuyumcuların yaptığı yöntemi hiç sevmiyorum daha steril koşullar olsun istiyorum bunun için napılması gerekiyor başka yerde deldirilebiliyor mu sorucam doktora
erken deldirmek istemem ilerde o acıyı hatırlasın istemiyorum ben hala hatırlıyorum kulağımın delinişini bir de üniversitede 2. delik yaptırmıştım kuyumcuda 2 ay yarası geçmedi bi sürü antibiyotikli krem kullanmıştım bebeğimde öyle olsun istemiyorum
bende deldirmek istiyorum ama eli sürekli kulagında çekiştiriyor yara yapar canını acıtır endişesinden dolayı erteliyorum... canım dedigin gibi steril bir ortam olsun istiyor insan...
Merhaba arkadaşlar.Geçmişi okuyamadım ama dün akşam göz gezdireyim derken hasta başka bebişlerimizde varmış.hepsine geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Benim kızım hala iyileşmedi.Dün tekrar doktora götürdüm.Antibiyotiğe başladık.Geçmezse iğneye başlayacağız dedi.İnşallah bu ilaçlar işe yarar.Ama ilaçları çok zor içiriyorum.Ağzını büzüyor açmıyor.Düşünün birde enjektörle vermeye çalışıyorum.Kızım hastayken bütün huyları değişti.Uyku saatleri değişti.Önceden saat 8 de uyurdu.Şimdi 11.30 dan önce uyumuyor.Aslında böylelikle babasınıda görmüş oluyor.Babası 9-9:30 arası geliyor.Artık onu bekliyor sanırım.Babasının yüzünü okşuyor.Bir görseniz.Onunla çok mutlu.
geçmiş olsun canım bizde bugün antibiyotige başlıyoruz... aynen dediğin gibi ilaç içmek istemiyor büzüyor ağzını kaşığı yakalamaya çalışıyor ilacı döküyor napacagız bakalım bende enjektör aldım onunka deneyecegim ... Rabbim bebeklerimize şifa versin kısa zamanda...