2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyarın için saol canım, sen öyle diyorsan mağazada görmeme gerek yok, çıkardım listemden.

Medela mini yi bende hiç tavsiye etmiyorum, sadece ilk aylarda göğüsler çok gergin olduğunda iyi sağıyordu.

sabahleyn kızıma ıhlamur verdim olduğu gibi kustu, geçenlerde elma suyu sıkıp verdim çok iştahla severek yedi ama onuda olduğu gibi kustu. bizim kız ek gıda işini sevmedi sanırım

Biraz daha zaman tanımcanım, demekki henüz hazır değil kızın.

Oyy maşallah. Benim kızımda 1,5 ay önden gidiyor gibiydi boy ve kilo olarak ama henüz 70 i aşamadı boyumuz :)

Aynı şeyi bende düşünmüştüm, kilidi var mı bu tekerleklerin, kilitli bile olsa o boydaki yuvarlaklar çok sağlam tutunamaz yere bence. Sadece ön tekerli olursa daha güvenli olur bencede.

Kizlar nasilsa biz bizeyiz gelen yok giden yok, bunu solemezsem icimde kalir:) aslinda yeni topic acilmasi ve aralardan ayiklanmasi iyi oldu, didismeden, esprileri sayfalarca uzatmadan sadece bebeklerimizin ihtiyaclarini konusur olduk. Bugun dusundum de, iyi olmus bence:) kimseye giciklig yoktu ama boylesi daha guzel geldi bana.

Son düzenleme:

Sagol ivycim, tasimasi zor oluyor hele ki bebegim kucakta dunyanin en mutli bebegi ise:) benim sol kolda agrilar basladi valla.

birkaç gündür bende aynı düşüncedeyim :) benimde kimseye gıcıklığım yok ama iyi oldu böylesi

Kizlar bana bunu doktorum soyledi ingilizCede baby lead weaning diye geciyormus bebek ne Aman isterse ozaman yeme olayi. Bu bir yontemmis sanirim. Hatta kadin benim surekli netten okuyan(kadinlarkulubu eheheh) ve ona soran bir anne oldugumu bildigi icin sen bunu nasil kacirmissim hayret dedi:) aramizda bunu uygulayabilen olur mu merak ettim surada detaylari yazilmis gibi;

Okudum yazının bir kısmını benim kız erken hazır galiba bu işe yemek masasında otururken kucağımda tabi kızım benim tabağımdaki makarnaya uzanıp ağzına götürdü hatta eşimde eline kaşık uzattı onuda aldı ağzına götürdü. :)

Bende kararsızım canım bir yanım daha az acı hisseder deldireyim diyorum bir yanım kendi isterse deldirir büyünce diyor.

Bi kez deldirmistm ben lisede, ecAnede deldiler ama acimamisti bi sprey sikiyolar. Acima bence yillar gectikce acitmayanindan buluyo millet:) gerci sonra benim kulak kupe takmadigim icin kapandi ya neyse:) aliskanlik meselesi tamamen. Bu is erkeklerin sunnet olayi gibi. Gerci o zorunlu.

Allah bir an önce şifa versin canım... Efnan bebk için söyleyeeck birşey bulamadım Allah kimseyi yavrusunun sağlığıyla imtehan etmesin, dualarımız sizlerle.

Öle tabi canım ama gel de bunu insanlara anlat bide tostik olunca direkt kilosundan hareket edemiyor obez olmasın cart curt bilmem ne anneyiz etkileniyoruz üzülüyoruz işte

Bu oturduğu yerden herşeye burnunu sokan kompleksli insanları ne yapacağız bilmiyorum, defalarca burda örnekği verildi, hep bir ağızdan ayıpladık onları, takmayın kafanıza buncahil insanları artık...

Benim kızım oyuncaklarını sağdan soldan alıyor, bir elden diğer ele geçiriyor, emziğini kendisi ağzına götürüyor, 3 gundur falanda eşyaları atmayı öğrendi. Oyncağı atıyor, bize bakıyor eline verelim diye, veryoruz atıyor falan boyle uzayıp gidiyor.

Her çocuğun gelişimi ve geliştirdikleri becerilerin öncelikleri farklı oluyor canım, ama elinde birşey tutmak geliştirilebilen ve üzerinde çalışılması gereken bir beceri. Bebeğinin ince motor becerilerini geliştirmek için oyunlar var, onları oynatarak 1-2 günde farkı görebilirsin.

Bazı çocuklar dönme hareketini sevmezmiş canım, eğer dönmüyorsa bu dönemiyor anlamına gelmez, tercih etmiyor demekki, ama birgün dönmesi gerektiğinde 1 sn de hızla dönebilir ve sen şok olabilirsin :) benim kızım karın üstü yatmayı hiç sevmedi, o yuzden dondukten sonra ağlıyor karın üzerinde kalınca, ama hemen yardım etmiyorum sırt üstü durmasına.

kızımın anne yapımı tavşan oyuncağı Eki Görüntüle 918112

Ellerine sağlık, çok güzel olmuşşşş. Bu el yapımı oyuncaklar az bulunur artık, kızın çok şanslı böyle becerikli annesi var.

Son düzenleme:

Benim kızım döndü 4 aylıkken :) ama bemimkisi ayına gröe biraz fazla hereketli bir bebek, umarım ileride bu harekliliği bir sorun çıkarmaz.

Kusura bakma canım ama güldüm yazdığını okuyunca, kızının hareketi geldi gözümün önüne, kim bilir ne tatlı oluyordur :))) ağız kilitleme olayı eskiyince yeni bir formül bulmuş kendine, akıllı kiz maşallah :)

Canım sen bu yeme konusunda çok stres yapıyor ve kızında bunu hissediyor olabilirmi? Veya yeteri kadar aç değildir? Oyun oynuyordur oyununu bölmek istemiyordur falan? İştahsız bir bebeğin kilosu (maşallah) böyle önden girmez çünkü...

Evet ben de guluyorum o boyle yapinca, o da guluyo sonra bana:) babasinin dun yorumu; kizim boyle yeni huylara hiic ihtiyacimi yok! :) benim stresimi hissediyor olabilir ama onun derdi oyun oynamak.. Hep oyun oynicakmis kendisi:) neyse bugun yutmaya basladi dun belki balkabagini sevmemisti ve verdigim icin tepki gosteriyordu. Bugun yogurt yaptim biraz öğürerek de olsa yedi:)

Canım sana hangi antibiyotiği verdi ve günde kaç kere ne kadar içirmeni söyledi.Bana AUGMENTIN 70 ML VERDİ.Günde 2 kez 1 ölçek.

Çok geçmiş olsun canım.Artık yalnız koltukta bırakmaya gelmiyorlar.İnşallah bu günü sorunsuz atlatırsınız.

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da düştü geçenlerde..Bi kaç saat uyutmadım ve anormal bi kusması var mı diye gözlemledim.50 cmden yüksek ve sert zemin olmadıkça bişey olmaz dedi dr bana tekrar geçmiş olsun düşe kalka büyüyolar iştee..

Evet dişten olabilir canım yani inşallah öyledir çünkü sıyırcam yakında..:)

cnm çk gzl bi paylaşım olmuş teşekkürler..ilgiyle okudum

bgn pırasa pişiriyordum furkiş e de verdim dişlerini kaşıdı keyifle, hala da elinde deneyin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…