- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.921
5-6 yaşlarına gelince düşünüyorum kendini korumayı öğrenince. Niye dersen annem ve teyzemin 1 yaşındayken delinmiş ve altın parlak bir küpe takılmış. Kalabalık ortamlardan birinde kendimle akran yada 1-2 yaş büyük diğer çocukların ilgisini çekince tutup kulağından da çekmişler ve yırtık ikişer kulaktan iki kardeş oluvermişler. Teyzem seneler sonra diktirmiş ( süslüdür kendisi) annem hayatında hiç küpe takmamış.
en çok korktuğum şeylerden biriydi. bu sabah oyun halısı koltuğun üzerindeydi koltuk çok geniş olduğu için yere hiç koymadım hep koltuğun üzerinde oynuyordu. bırakıp lavaboya kadar gittim ve bir ses ardından çığlık. koşarak gittim yavrum yerdeofff çok ağladı çok üzüldüm. şimdilik iyi görünüyor ama inşallah ilerleyen saatlerde bir şey olmaz.
Kizlar nasilsa biz bizeyiz gelen yok giden yok, bunu solemezsem icimde kalir:) aslinda yeni topic acilmasi ve aralardan ayiklanmasi iyi oldu, didismeden, esprileri sayfalarca uzatmadan sadece bebeklerimizin ihtiyaclarini konusur olduk. Bugun dusundum de, iyi olmus bence:) kimseye giciklig yoktu ama boylesi daha guzel geldi bana.
Evet ben de guluyorum o boyle yapinca, o da guluyo sonra bana:) babasinin dun yorumu; kizim boyle yeni huylara hiic ihtiyacimi yok! :) benim stresimi hissediyor olabilir ama onun derdi oyun oynamak.. Hep oyun oynicakmis kendisi:) neyse bugun yutmaya basladi dun belki balkabagini sevmemisti ve verdigim icin tepki gosteriyordu. Bugun yogurt yaptim biraz öğürerek de olsa yedi:)
Eki Görüntüle 919085 kızımın yeni tulumu nasıl teyzeleri bugün sipariş verdik
Ya neden acaba anlayamadım??
suan icin 1 kizi 2 oglu var. ama suan icin !
Evet bepanten merhem artık yok, bepanthol pişik kremi veriyor eczane. İçerik aynı sadece paket değişimi dediler.
Evet bepanten merhem artık yok, bepanthol pişik kremi veriyor eczane. İçerik aynı sadece paket değişimi dediler.
Evet canım aynısını banada dediler ama içeriği hiç aynı gelmedi bana. Bepanthen daha yağlıydı, beğanthol su bazlı gibi. Almanyaya dönünce ezcaneleri talan edeyim kalanalrı toplayayım bulabilirsem.
diil cnm maalesef
evt cnm yağlı ve yoğundu, kurumaya çatlamaya (el dudak..) okulda düşen yaralanan öğrencilerime hep sürüyodum. yenisi onun yerini tutmaz ki..
Hiç bu açıdan düşünmemiştimmm, buraya ne yazsak ne sorsak herkes öyle güzel fikirlerini beyan ediyorki bir anda olaya bakış açım değişebiliyor bazen. Seviyorum sizi :))
Çok geçmiş olsun canım. Kızlar artık çok hareketlendi bizim bıdıklar, aman yuksek yerlerde yanlız bırakmayın. Halıya koyun yere, soğuk alma ihtimali bile daha iyi düşmesinden.
Bende katılıyorum sana ve gribeyaz a, kimseye gıcıklığım yok diyemem ama :)
Böyle oyun yapabiliyor olması ne kadar önmli birşey farkındasın değil mi? :)cimcimeee
Kizlar bana bunu doktorum soyledi ingilizCede baby lead weaning diye geciyormus bebek ne Aman isterse ozaman yeme olayi. Bu bir yontemmis sanirim. Hatta kadin benim surekli netten okuyan(kadinlarkulubu eheheh) ve ona soran bir anne oldugumu bildigi icin sen bunu nasil kacirmissim hayret dedi:) aramizda bunu uygulayabilen olur mu merak ettim surada detaylari yazilmis gibi;
Bebek Yapım Bakım Onarım: Arzu'nun Bebek Önderliğinde Ek Gıdaya Geçiş (Baby Led Weaning) Notları
primanın sitesine üye olanlardan her ay 3 kişi senelik bebek bezi hediye kazanıyormuş kızlar bi bakın derimben hamileyken milupaya üye olmuştum numune geldi, hero bayb dan de gelecekmiş mail geldi şansınızı denemek isterseniz sizde üye olun
pratik hanım gibi oldum demi
seviyorm seni canım yaaa, olmadık zamanda güldürüyorsun ya beni :)))
bu sefer en ağırından geçirdiğimiz büyüme atağımızın ilk hediyesini dün aldık
paketten çıka çıka ne çıktı dersiniz??? oğlum kızmayı öğrendi...şimdi her önüne gelen şeye ellerini yumruk yapıp sinirle bağırıyor
bugün ikinci yeniliğimiz geldi, o gerçekten eğlenceli :))) daha öncede gülücüklerle oynuyordu ama bugün çığlık atarak oynamaya başladı..süper eğlenceli bir gündü bizim için, ana oğul çığlık ata ata geçirdik günü :)
Çok mantıklı burada yazan herşey, ama annenin psikolojisi atlanmış :) ben şahsen deneyemem bu yöntemi ama benim annemin çocuk beslenmesinde kullandığı bir yöntemdir, banada sık sık tavsiyeler verir.
Merak ettim, acaba bu yöntemi deneyen olur mu?
paketten çıka çıka ne çıktı dersiniz??? oğlum kızmayı öğrendi...şimdi her önüne gelen şeye ellerini yumruk yapıp sinirle bağırıyor
bugün ikinci yeniliğimiz geldi, o gerçekten eğlenceli :))) daha öncede gülücüklerle oynuyordu ama bugün çığlık atarak oynamaya başladı..süper eğlenceli bir gündü bizim için, ana oğul çığlık ata ata geçirdik günü :)
Hiç bu açıdan düşünmemiştimmm, buraya ne yazsak ne sorsak herkes öyle güzel fikirlerini beyan ediyorki bir anda olaya bakış açım değişebiliyor bazen. Seviyorum sizi :))
Çok geçmiş olsun canım. Kızlar artık çok hareketlendi bizim bıdıklar, aman yuksek yerlerde yanlız bırakmayın. Halıya koyun yere, soğuk alma ihtimali bile daha iyi düşmesinden.
Bende katılıyorum sana ve gribeyaz a, kimseye gıcıklığım yok diyemem ama :)
Böyle oyun yapabiliyor olması ne kadar önmli birşey farkındasın değil mi? :)cimcimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?