2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç bu açıdan düşünmemiştimmm, buraya ne yazsak ne sorsak herkes öyle güzel fikirlerini beyan ediyorki bir anda olaya bakış açım değişebiliyor bazen. Seviyorum sizi :))

Çok geçmiş olsun canım. Kızlar artık çok hareketlendi bizim bıdıklar, aman yuksek yerlerde yanlız bırakmayın. Halıya koyun yere, soğuk alma ihtimali bile daha iyi düşmesinden.

Bende katılıyorum sana ve gribeyaz a, kimseye gıcıklığım yok diyemem ama :)

Böyle oyun yapabiliyor olması ne kadar önmli birşey farkındasın değil mi? :)cimcimeee

Ya neden acaba anlayamadım??

Huh?

suan icin 1 kizi 2 oglu var. ama suan icin !

Ahahha, çok güldüm honeycim. Meltemin 4. gebeliği ikiz falan olacak heralde bu kadar bekleyeni var :)

Evet bepanten merhem artık yok, bepanthol pişik kremi veriyor eczane. İçerik aynı sadece paket değişimi dediler.

Evet canım aynısını banada dediler ama içeriği hiç aynı gelmedi bana. Bepanthen daha yağlıydı, beğanthol su bazlı gibi. Almanyaya dönünce ezcaneleri talan edeyim kalanalrı toplayayım bulabilirsem.

Evet bepanten merhem artık yok, bepanthol pişik kremi veriyor eczane. İçerik aynı sadece paket değişimi dediler.

diil cnm maalesef

Evet canım aynısını banada dediler ama içeriği hiç aynı gelmedi bana. Bepanthen daha yağlıydı, beğanthol su bazlı gibi. Almanyaya dönünce ezcaneleri talan edeyim kalanalrı toplayayım bulabilirsem.

evt cnm yağlı ve yoğundu, kurumaya çatlamaya (el dudak..) okulda düşen yaralanan öğrencilerime hep sürüyodum. yenisi onun yerini tutmaz ki..

Biz bize degilsiniz canim ben burayida okuyorum cnku..ayiklandi ne demek hic hos bi cumle olmamis ayiklandigini dusundugn insanlr sana hicmi cvp vermedi hcmi sana yardimlari dokunmadi..robokop gbi ayni seylerden bhsedilmedi eglendik arada ne vardi ....huzurlu topikler o zaman ayiklandigini dusundugum insanlae yok zaten artk burda guzel paylasimlar diliyrm sze

diil cnm maalesef

evt cnm yağlı ve yoğundu, kurumaya çatlamaya (el dudak..) okulda düşen yaralanan öğrencilerime hep sürüyodum. yenisi onun yerini tutmaz ki..

Çok seveni var şu bepanthen in :) inşallah geri gelir, veya bayer aynı içeriği ufak eklentilerle yeni isimde farklı fiyatla çıkaracaktır. Büyük şirketler çok yapar böyle pazarlama hilelerini çok satan ürünlerde. Takipte olalım :)

primanın sitesine üye olanlardan her ay 3 kişi senelik bebek bezi hediye kazanıyormuş kızlar bi bakın derim ben hamileyken milupaya üye olmuştum numune geldi, hero bayb dan de gelecekmiş mail geldi şansınızı denemek isterseniz sizde üye olun

pratik hanım gibi oldum demi

Minnosh yok canım ne kusura bakması atlattım artık kurtuldu gözüyle bakıyorum çnk 25 yıldır diyabet hastasıydı ayağı yıllar önce kesilmişti üstünede kalp çıkmıştı sürekli böbrekler hasar görüyordu gözler iki kere ameliyat oldu daha uzar gider ne illet bi hastalık bu diyabet yaa.!

Emelcim bencede henüz ufak ben okula gitmeye başlayınca düşünüyorum

Chencim kaka tahliline oldu onda da bişi çıkmadı bu arada benimde bugün yemek pırasa :)

Gribeyaz geçmiş olsun canım sigara beter bi konu bende eşimle hep kavga ediyorum ama nafileee içmeye devam :s

Kardelen çok geçmiş olsun bebeğine Allah ın izniyle bişi olmamıştır. Ama artık iice dikkatli olmamız lazım ben artık hep yere koyuyorum halıyı ince gelio altına yorgan seriyorum dörde katlayıp

Burka saol canım inş bebeklerimiz iileşir. Diyete devam ztn başka yolu yok :/ ama artık yediğim yeşillikler yüzünden olduğunu düşünüyorum.

İvy âmin saol canım.

seviyorm seni canım yaaa, olmadık zamanda güldürüyorsun ya beni :)))

Çok mantıklı burada yazan herşey, ama annenin psikolojisi atlanmış :) ben şahsen deneyemem bu yöntemi ama benim annemin çocuk beslenmesinde kullandığı bir yöntemdir, banada sık sık tavsiyeler verir.

Merak ettim, acaba bu yöntemi deneyen olur mu?

bu sefer en ağırından geçirdiğimiz büyüme atağımızın ilk hediyesini dün aldık
paketten çıka çıka ne çıktı dersiniz??? oğlum kızmayı öğrendi...şimdi her önüne gelen şeye ellerini yumruk yapıp sinirle bağırıyor

bugün ikinci yeniliğimiz geldi, o gerçekten eğlenceli :))) daha öncede gülücüklerle oynuyordu ama bugün çığlık atarak oynamaya başladı..süper eğlenceli bir gündü bizim için, ana oğul çığlık ata ata geçirdik günü :)

:)) pratik hnm gibi kimse olamaz bence.

İnşallah ihtiyacı olan birileri faydalanır diyelim, saol hbr verdiğin için cnm.

Ahahah küçük erkeğe bak sen :) maşallah canım, bu uzun ataktan sonra surprizler arka arkaya gelir bence bekle bakalım bir kaç gün daha başka neler yapacak Atahan.

Kahkalarınız bol olsun, nice olsun inşallah :)

Tamam mantıklı, anlatırken hoş ama bir süre sonra saçlarından çorbanın pirinçlerini ayıklar hale gelir insan.
Dışarıda, başkasının evinde yemek yemek problem olur.
Çocuğum olmadan önce kahvaltıya çocuklu bir arkadaşım grlmişti. Yuumurtayı çocuk kendi yemişti büttüüün yumurtanın sarısı yerlerde. Halının üzerinde ezilmişti. Bayaa bir saymıştım arkasından.

sennki bağırıyosa gene ii cnm bgn furkan kafasına gözüne vurup durdu, bi ara sol gözü kızardı, ağlarken hırs yapıyo , bide uyanırken yüzünü cırmalıyo resmen çok komikler yaaa..süper eğlenceli günleriniz devam etsin inş..

Maşallah tombik paşamıza:)
Bizimki ataktan geçti huy oldusanırım. Gece gündüz bir, birbuçuk saatten fazla uyumuyor.
hergün bir yenilik.
Bizimki de bugün daha çok döndü. Sağına soluna. Oyuncaklarını yakalayıp tutabildiğinde çok mutlu oldu.

Kızlar ya belki size saçma bi soru gibi gelecek ama ben tam karar veremedim ay hesabı yaparken neye göre hesaplıyorsunuz mesela benim kızım 2 sinde doğdu her ayın ikisinde mi ayını bitiriyor 4 haftada mı bitiriyor yoksa 30 günde mi? Biliyorum saçma ama nolur kusura bakmayın işin içinden çıkamadım bi türlü

Ee senin hakli bi gicikligin olabilir, fena haksizlik edildi sana ne diyelim bosver.

Evet o oyunlarla cok egleniyor buyun yutmaya basladi dedim aksam yine agiz kilitlemeye geri dondu:) akilli kizim benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…