2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

My honey inde dediği gibi kısa süreli kucakta oturtuyoruz , biz tam 5 aylık olduk , bu ayda bitsin , sonra mamas in koltuğunda oturtmaya baslarım diye düşünüyorum
Bebekler 6. Aydan itibaren oturmaya başlarlar diyorlar ya , benim cocuklar 7. Aylikken desteksiz oturma yetisi kazandılar

Bizimki dönmüyor ama yattığı yerden kalkıyor , ellerini tutunca kendini kaldırıyor, bende kısa süreli O sekilde kaldırıp tutuyorum

Maalesef tam bilmiyorum. Merhem için bepanthen plus bulmanızı öneririm . Ayrıca bi yerde bepanthenin artık sadece eczanelerde satılmayın marketlerde de satılması için bepamtholü çıkardığını merhem için bepanthen plus satmaya devam edeceğini okumuştum.ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum. Ivy bu arada ben de kızımı yüzme kursuna göndermeyi çok isterdim. Youtube da bu kursların videolarını izlemiştim. Harika yüZüyorlar dalıyorlar falan :)) hatta bi kaç hafta önce haberlerde izledim İstanbul da da varmış. Anneler de bebekleri ile havuza girmişlerdi. O kadar mutlu göZüküyorlardı ki:))keşke Istanbulda olsaydık dedim içimden

Kayra sabahları cok keyifli oluyor. Bu resmimiz de bu sabah çekildi

Çok tatlı annesi maşallah oğluna :)

Ivy ben kucağımda oturtuyorum ama hala destekli oturtmuyorum doktorum 6. ayı bekle diyor ama saçma geliyor bana ne yalan söyleyim bu kadar zaman 4. ayda destekli oturtmak adettide şimdi mi deişti.arada dayanamıyorum koltuğuna 10 dakika en fazla oturtuyorum :/

Ahahah, şaka bir yana sanırım hepimiz seni çok çocuklu anne modeli olarak görüyoruz, 3 yetmedi daha çok olsun :) bu arada ben senin fotoğrafını hiç görmedim, paylaştıysanda maalesef kaçırdım. Kafamdaki meltowsski, desperate hausewives daki lynette karakteri nedense, ve eklemem gerekirki ben felicity huffman ı çok beğenirim.

Ellerinden tutup çekerek oturur pozisyona mı getiriyorsun canım? Doğru anladım değil mi?

Evet canım bende yüzen bebek videolarına bayılırdım, ben hamileyken taşındım şuanda oturduğum evime ve banyoda küvet olmasına özen gösterdim. Bebekler için yüzme kursu olduğunu ise çevremdeki deneyimli ailelerden öğrenince çok sevindim, evimede çok yakın. Olmasaydı da kışın küvette, yazın havuzda kendim yüzdürürdüm. Bence sende yapabilirsin canım, banyonda küvet yoksa bile al bir leğen, şişme havuz yüssün bebeğin :)

Hangi egzersizleri yapıyorsun peki? Ben bu konuda bir çok video izledim ama henüz yapmaya başlamadım, bebeklerin fiziksel, ruhsal gelişimleri için çok faydalı oysaki. Doktorumuz son muayenede yaptırdı bazı hareketler ama ben aşı heyecanından sormayı veya hareket önerisi istemeyi unuttum.

El kadar bebeği yüzme kursuna götürmek?? Cok ters hareketler bunlar ppppppp :)

Haha lynet kiimm ben kimim, ben onun birkaç beden tombik sekli olabilirim ancak
Saka bi yana foto larda hic iyi çıkmam ondan yok pek , Bu da kızımın yılbaşı partisinde ben :)

Evet canım , hatta oturmuyor direk ayağa kalkıyor , bazen çekmiyoruz bile , kendi kendini bizim elimizden destek alarak kaldırıyor :)

Eklentiler

• $image.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

Evet bulursam ilk işim şişme havuz almak olacak:)) banyomuzda küvet yok ama gaz sancısı çektiği dönemde hep yüzdürerek sakinleştirdik kendi küvetinde. Şimdi sığmıyor bacakları kıvrım hareket ettiremiyor. Ben sudan hastalık derecesinde korkardım hatta bir hoca ben uğraşmamam diye reddetmişti lisedeyken bana ders vermeyi:)) 2 sene önce özel hoca ile öğrendim yüzmeyi. Çok sabırlıydı adamcağız:)) Kızım su kuşu olsun yüzsün çok istiyorum o yüzden

Kendine haksızlık ediyorsun canım (klasik replik ama buraya cuk oturdu), bir tanesi yenidoğan olmak üzere 3 çocuklu bir anneye göre kilon gayet yerinde. Ben bu fotoğrafı görmüştüm IG de ama prensesin öğretmeni heralde diye düşünmüştüm, tahtanın önündesinizya :) ne kadar düz mantık çalışıyor kafam :) bir de itiraf edeyim seni daha yaşlı sanıyordum vede sarışın, yavrular sarışınya o yüzden :) bende fotoğraflarda hiç güzel çıkamam maalesef, olsun ama güzel olduğumuzu biz biliyoruzya, yeter :)

Oğluna maşallahhh, bende sabah uyanınca deneyeceğim kızımı o şekilde kaldırmayı bakalım kalkabilecekmi... İnşallah bir yerini incitmez.

Bana mantıklı geldi. Hatta bugün cam rende almıştım akşam gelip bu yazıyı okuyunca eşime cam rendeyi boşuna almışım dedim. Ama psikolojim ne kadar elverir bilemem. İddialı demeçler vermiş olmayayım.

Ben ve eşimde suyu çok severiz, yazları sudan çıkmayız, kışında nerelerde yüzülür sürekli bakınır dururuz, temiz havuz bulmak için. Kızımında sevmesi çok güzel oldu artık ailece su kuşu oluruz. Ben orta okuldaydım sanırım, bir yazı okumuştum doktor muayenehanesinde bekleme salonunda, suyu düşkün olan insanların ruh hallerini anlatıyordu, çok hoşuma gitmişti, belkide ondan sonra kendimi suyu sevmeye şartlandırmış olabilirim :)

Umarım kızında su kuşu olur, birlikte yüzersiniz :)

:) ben kesin ve net deneyemem dedim, sen yine biraz daha sıcak bakmışsın cnm, daha cesursun, denemeye karar verirsen mutlaka paylaş burada detayları lütfen.

şekerim yurtdışında yaşıyor ya hava atacak illa

Kıskanmayalım lütfen!^^

Çok geçmiş olsun canım.Artık yalnız koltukta bırakmaya gelmiyorlar.İnşallah bu günü sorunsuz atlatırsınız.

Cok gecmis olsun. Ben burada okuduklarimdan sonra oyun halisini direkt asagiya aldim

Kardelen çok geçmiş olsun bebeğine Allah ın izniyle bişi olmamıştır. Ama artık iice dikkatli olmamız lazım ben artık hep yere koyuyorum halıyı ince gelio altına yorgan seriyorum dörde katlayıp

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. halının üzerine düşmüş ama düştüğü yerin hemen yan tarafında salıncağı vardı, salıncağın ayağına Allah korusun kafasını ya da yüzünü de vurabilirdi Yarabbim hepimizin evlatlarını korusun.

canım ya çok sağol herşeyi ayrıntısı ile anlatmışsın. gerçekten sabır isteyen bir iş. seni ve bu teknik ile bebeklerini uyutan diğer arkadaşları tebrik ediyorum. bende deneyeyim dedim geçen gün. tulumunu çekiştirip ağzına sokmayı huy edindi. ya emecek ya da ağzına illa birşeyler sokacak. baktı alamıyor ağzına hiçbirşey o sinirle parmaklarını sokup başlıyor ağlamaya. benim önce bu emme refleksinin hafiflemesini beklemem gerekiyor sanırım. gece uyandığında bile tulumunu çekiştirip ağzına sokuyor baktı alamıyor ağzına başlıyor ağlamaya.

ek gıdaya geçince çiğnemeyi öğrenirse belki biraz hafifler emme isteği diye bekleyeceğim artık.

birşey kafama takıldı...bebekler doğduklarında yüzmeyi biliyor ya acaba nekadar süre sonra unutuyor? bizim burada havuz olayı anca yazın, kapalı yok bebekler için. acaba unutmuş olacak baştan mı öğrenecek yüzmeyi?

Gunaydin kızlar

Dün bim den bebek nevresim takımı aldım , %100 pamuk diyor , ben beğendim bi bakın isterseniz ihtiyacınız varsa

Kızımı kollarından tutarak kaldırmaya denedim, kendisini kaldırmayı bırak, beni kendisine çekti kuvvetlice, aynı anda da ağzını açıyor öpecek beni:) nneyse bu seferlik ben eğildim, sonra yeniden dneyeceğim belki havasında değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…