- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.001
Kızımı kollarından tutarak kaldırmaya denedim, kendisini kaldırmayı bırak, beni kendisine çekti kuvvetlice, aynı anda da ağzını açıyor öpecek beni:) nneyse bu seferlik ben eğildim, sonra yeniden dneyeceğim belki havasında değildir.
Ay cok havali gordum seni :)
havuza ancak Mayıs ta girmeye başlayacak, senin anlattıkların çok mantıklı geldi...bu durumda mayıs ta yüzmeyi unutmuş olur
neyseki burda yaşamaya devam edersek paşam bu konuda şanslı, Urlada biliyorsun su sporları çok iyi. bu yıl yelken klubünün yeni tesisleri açılıyormuş. komşumun kızı 7 yaşında yelkene başladı ve fiyatlarda çok uygun.
aslında Urlada bütün kurslar öyle. arkadaşın oğlu gitara gidiyor aylık 50tl, tekvandoya yazdırdı aylık 30tl
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
Bi şey sorucam senin kürkün eşininde tüylü şapkası var dimi? Yoksa bana hiç avrupalı havası atma bacım:)))
aman yok canım bunlar çulsuz avrupalı :)) ne kürk var ne de tüylü şapka :)))
Arkadasim taş evde yaşiyor daha me olsuuun, kizini da taş evde buyutcek
Şaka maka harbiden Napoli gibi Güney şehrinde bir grup yaşlı kürklü turist kadın görmüştüm. Bizdeki dirseğe kadar bilezikli kadınların avrupalı versiyonları diye düşünmüştüm. :))
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
Hiii yakalandık, hemen alıyorum eksiği kapatıyorum. Bizde avrupalı olalım bakalım belki bir faydasını görürüz :)
Niye öyle diyorsun Aybike, onları ihmal etmişiz ama en kısa zamanda ediceğiz. Avm de kürklü şapkalı gezen bir çift görürsen çekinme yaklaş, yakından bak, onlar biziz nihahah.
Aynennn. Taş evde büyüyen çocuklar daha akıllı olur diyorlar
Bende o dirseğe kadar altınlı bir kadını geçen gün metroda gördüm, bu nasıl bir kafa diye düşünmeden edemedim. Zenginlik böyle birşey olsa gerek.
Bu arada fransa da eski jenerasyonlar genelde kürklü, şapkalı, elmaslı, full makyajlı gezerler. Almanyada da bizim yaşadığımız şehirde yaşlılar genelde o model, çok milliyetçi olurlar. Tramvaylarda falan yan yana oturmaya gör seni sorguya çekerler, birde çok korkaktırlar, hayatın rutini biraz aksayınca panik olurlar. Bizim apartmanda vardı böyle bir tip, aparmanda yere su damlasın hemen bu nedir diye araştırmaya başlardı :)
aman yok canım bunlar çulsuz avrupalı :)) ne kürk var ne de tüylü şapka :)))
Hiii yakalandık, hemen alıyorum eksiği kapatıyorum. Bizde avrupalı olalım bakalım belki bir faydasını görürüz :)
Niye öyle diyorsun Aybike, onları ihmal etmişiz ama en kısa zamanda ediceğiz. Avm de kürklü şapkalı gezen bir çift görürsen çekinme yaklaş, yakından bak, onlar biziz nihahah.
Aynennn. Taş evde büyüyen çocuklar daha akıllı olur diyorlar
Bende o dirseğe kadar altınlı bir kadını geçen gün metroda gördüm, bu nasıl bir kafa diye düşünmeden edemedim. Zenginlik böyle birşey olsa gerek.
Bu arada fransa da eski jenerasyonlar genelde kürklü, şapkalı, elmaslı, full makyajlı gezerler. Almanyada da bizim yaşadığımız şehirde yaşlılar genelde o model, çok milliyetçi olurlar. Tramvaylarda falan yan yana oturmaya gör seni sorguya çekerler, birde çok korkaktırlar, hayatın rutini biraz aksayınca panik olurlar. Bizim apartmanda vardı böyle bir tip, aparmanda yere su damlasın hemen bu nedir diye araştırmaya başlardı :)
Aybikee o çığlıklar bi iki gün sonra yeter lenn dedirtecek tecrübeyle sabittirşaka bi yana bayılıyorum yeni keşiflerine yaa o kadar hoşuna gidio ki oğlumun oyun yapıoz artık beraber
Maşallah Atahan ayazmıştım ben de bizim de bu seferi atağın sonucu çığlıklardı ayrıca bizim bu oğlanlar çok mu sinirli olcak ayvayı yedik vallaaaa
Penguen ve kardelen geçmiş olsun bebişlerinize çok üzüldüm cidden
İnş daha kanama olmaz yaa korkuom daha da böle sünnet olayları okuyunca
Kayraaaa çok tatlısın be teyzem
Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım
Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:
Aybikee o çığlıklar bi iki gün sonra yeter lenn dedirtecek tecrübeyle sabittirşaka bi yana bayılıyorum yeni keşiflerine yaa o kadar hoşuna gidio ki oğlumun oyun yapıoz artık beraber
Maşallah Atahan ayazmıştım ben de bizim de bu seferi atağın sonucu çığlıklardı ayrıca bizim bu oğlanlar çok mu sinirli olcak ayvayı yedik vallaaaa
Penguen ve kardelen geçmiş olsun bebişlerinize çok üzüldüm cidden
İnş daha kanama olmaz yaa korkuom daha da böle sünnet olayları okuyunca
Kayraaaa çok tatlısın be teyzem
Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım
Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:
Ben en cok sunu merak ediyorum. Su meshur TAS eve :) havuz yaptiracagim dedin ya, havuzda tasli olsun hem de swarovski tasli naminiz yurusun!
Her bebek farklı biri bişeyi önce yapıo diğeri başka şeyi...kızlar hepınıze ıyı pazarlar penguen cok gecmıs olsun oğlunun o duruma gelecegını bılsen hıc sunnet ettırır mıydın bunda senın bır sucun yok umarım en kısa zamanda toparlanır danısmak ıstedıgım bır konu var belkı yersız dusuncelerım ama oğlum hala donemıyor 20 gun sonra 6 aylık olucak ama donme hareketını 5 aylık oldugu zaman sadece 1 kez denedı ve bıraktı acaba kılosundan mı dıye dusunmeden edemıyorum 9 kılo
Uyanıkken kestim ben ıslak mendil paketine dalıp gitmişti o sakinliği değerlendirdim hemenBenim kızım yaklaşık 1 haftadır çığlık atıyor. Öncedende bağırıyordu ama gerçek çığlık bu hafta başladı. Sevinse de çığırıyor sıkılsada. Ve doğru ben sus kızım demeye başladım bile. Bende birazdan ilk defa kesicem ayak tırnaklarını ama patikli pijama altı giydirmişim. İnşallah uyanmadan başarırım.
selam kızlar iyi pazarlar herkese
geçmişi okudum geldim burka kardelen ve penguen çok çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce iyileşir bebeğiniz
bana gelince çok ama çok dertleşesim var çok doluyum doğumdan beri yani 5 aydır doldum doldum ama artık en sonunda dün akşam taştım.....
bu kadar üzülmeye sütüm kaçacak diye korkuyorum
kızlar hepınıze ıyı pazarlar penguen cok gecmıs olsun oğlunun o duruma gelecegını bılsen hıc sunnet ettırır mıydın bunda senın bır sucun yok umarım en kısa zamanda toparlanır danısmak ıstedıgım bır konu var belkı yersız dusuncelerım ama oğlum hala donemıyor 20 gun sonra 6 aylık olucak ama donme hareketını 5 aylık oldugu zaman sadece 1 kez denedı ve bıraktı acaba kılosundan mı dıye dusunmeden edemıyorum 9 kılo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?