2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar denedim, bu defa kalktı ama önce poposunu atıyor havaya, oturacak gibi değilde ayağa kalkacak gibi bir sıçrama yaptı, ama oturttum o şekilde. Çok eğlendik. Bugün jimlastiğede başlayacağım, ben kızıma hala 1 aylık bebek muamelesi yapıyormuşum, yazık :)

Ay cok havali gordum seni :)

Sorma canım, çok havalıyım şu sıralar... Role playingg

Ben o kadar çok bilemiyorum canım Urla daki durumu, sadece yazları 1-2 hafta gelebiliyoruz şimdilik. Ama 1 yıl sonra falan taşınacağız oraya herşey yolunda giderse. Bence Atahan a uygun yüzme kursları vardır, oyellerde bile bebekler için çeşitli aktiviteler var buralarda çünkü. Birde Atahan çok şanslı bir bebek zaten, havası suyu güzel bir yerde büyüyor. Yazın bahçede oynamak, denize girebilmek falan ona en güzel aktivite zaten.

Son düzenleme:

Çok üzüldüm talihsiz bir olay yaşamışsınız ama bu durumda eşinin seni suçlaması büyük hata olmuş, eminim yatışınca pişman olur, o panikle insan saçmalayabilir cnm. Çoook büyük geçmiş olsun, o doktor müsveddesine ise diyecek birşey bulamadım dualarımız seninle...

Bi şey sorucam senin kürkün eşininde tüylü şapkası var dimi? Yoksa bana hiç avrupalı havası atma bacım:)))

Hiii yakalandık, hemen alıyorum eksiği kapatıyorum. Bizde avrupalı olalım bakalım belki bir faydasını görürüz :)

aman yok canım bunlar çulsuz avrupalı :)) ne kürk var ne de tüylü şapka :)))

Niye öyle diyorsun Aybike, onları ihmal etmişiz ama en kısa zamanda ediceğiz. Avm de kürklü şapkalı gezen bir çift görürsen çekinme yaklaş, yakından bak, onlar biziz nihahah.

Arkadasim taş evde yaşiyor daha me olsuuun, kizini da taş evde buyutcek

Aynennn. Taş evde büyüyen çocuklar daha akıllı olur diyorlar

Şaka maka harbiden Napoli gibi Güney şehrinde bir grup yaşlı kürklü turist kadın görmüştüm. Bizdeki dirseğe kadar bilezikli kadınların avrupalı versiyonları diye düşünmüştüm. :))

Bende o dirseğe kadar altınlı bir kadını geçen gün metroda gördüm, bu nasıl bir kafa diye düşünmeden edemedim. Zenginlik böyle birşey olsa gerek.

Bu arada fransa da eski jenerasyonlar genelde kürklü, şapkalı, elmaslı, full makyajlı gezerler. Almanyada da bizim yaşadığımız şehirde yaşlılar genelde o model, çok milliyetçi olurlar. Tramvaylarda falan yan yana oturmaya gör seni sorguya çekerler, birde çok korkaktırlar, hayatın rutini biraz aksayınca panik olurlar. Bizim apartmanda vardı böyle bir tip, aparmanda yere su damlasın hemen bu nedir diye araştırmaya başlardı :)

canım sen de istemezdin oğlunun canının acımasını, onun iyilğini düşündün yenidoğan sünnetini birçok doktor öneriyor yurt dışında bile yapılıyor.ama işte dr un beceriksizliği olmuş.. inşallah tez zamanda iyileşir

Geçmiş olsun. Bu kadarla bitmiş olsun.

Aybikee o çığlıklar bi iki gün sonra yeter lenn dedirtecek tecrübeyle sabittir şaka bi yana bayılıyorum yeni keşiflerine yaa o kadar hoşuna gidio ki oğlumun oyun yapıoz artık beraber
Maşallah Atahan ayazmıştım ben de bizim de bu seferi atağın sonucu çığlıklardı ayrıca bizim bu oğlanlar çok mu sinirli olcak ayvayı yedik vallaaaa

Penguen ve kardelen geçmiş olsun bebişlerinize çok üzüldüm cidden
İnş daha kanama olmaz yaa korkuom daha da böle sünnet olayları okuyunca

Kayraaaa çok tatlısın be teyzem

Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım

Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:

Ben en cok sunu merak ediyorum. Su meshur TAS eve :) havuz yaptiracagim dedin ya, havuzda tasli olsun hem de swarovski tasli naminiz yurusun!

kızlar hepınıze ıyı pazarlar penguen cok gecmıs olsun oğlunun o duruma gelecegını bılsen hıc sunnet ettırır mıydın bunda senın bır sucun yok umarım en kısa zamanda toparlanır danısmak ıstedıgım bır konu var belkı yersız dusuncelerım ama oğlum hala donemıyor 20 gun sonra 6 aylık olucak ama donme hareketını 5 aylık oldugu zaman sadece 1 kez denedı ve bıraktı acaba kılosundan mı dıye dusunmeden edemıyorum 9 kılo

Canim cok gecmis olsun, ne hissettigini anlayabiliyorum. Bu durum oglun buyudugunde de olabilirdi. Insallah tez zamanda iyilesecek. Guclu ol lutfen hem esinin hem de oglunun yaninda. Bebekler cabuk toparliyorlar. Bir bakmissin hersey bitmis gitmis.

Nerelilerdi bilmiyorum ama. Kürklere bakılırsa kuzey Avrupa'nın aynen tarif ettiğin gibi kokoşlarıydı demekki. Eğer o kadar düzen seviyorlarsa Napoli'de fazla uzun kalamamışlardır. Zira Türkiye'den bile düzensiz bi yer gibi geldi bana. Fazla uzun kalamadık ama arabaların tamponları aynaları falan koli bantlarıyla tutturmuşlardı.

Canim burda oldugunu goruyorum. Son hastanedeyken yazmistin ama merak ediyoruz halen seni. Nedir son durum?

Bir de ben basini kacirdim sanirim. Alerji icin Figen Hanim'a kontrole gidiyordunuz. Ne oldu da 31 Aralik gunu (yanlis hatirlamiyorum di mi) apar topar hastaneye yattiniz?

Benim kızım yaklaşık 1 haftadır çığlık atıyor. Öncedende bağırıyordu ama gerçek çığlık bu hafta başladı. Sevinse de çığırıyor sıkılsada. Ve doğru ben sus kızım demeye başladım bile. Bende birazdan ilk defa kesicem ayak tırnaklarını ama patikli pijama altı giydirmişim. İnşallah uyanmadan başarırım.

selam kızlar iyi pazarlar herkese

geçmişi okudum geldim burka kardelen ve penguen çok çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce iyileşir bebeğiniz

bana gelince çok ama çok dertleşesim var çok doluyum doğumdan beri yani 5 aydır doldum doldum ama artık en sonunda dün akşam taştım.....

bu kadar üzülmeye sütüm kaçacak diye korkuyorum

Ben 4 numaraya geçtim sanırım 10 gun falan oluyor, ayak tırnaklarını ise daha hiç kesmedim kızımın, hep kırılıyor onlar çünkü henüz kesilecek gibi değil.

Ben en cok sunu merak ediyorum. Su meshur TAS eve :) havuz yaptiracagim dedin ya, havuzda tasli olsun hem de swarovski tasli naminiz yurusun!

Olur canım senimi kıracağım :))

Honeycim, senin gibi aristokrat bir aile mensubunun, bir dük ( baron mu oluyor ki :s) annesinin yanında böyle gösteriş yapmaktan son derece mahcubum canım, ne kadar asilsinki beni varlıklarınla dövmüyorsun :)

Her bebek farklı biri bişeyi önce yapıo diğeri başka şeyi...
Canı istemediğindendir veya Kilosundan da olabilir ama bunda kötü bişi yok Cnm üzülüosun gibi geldi cevaplamak istedim
Benim oğlum da yaklaşık bi ay önce dönme teşebbüsünde bulunmuştu hemen videoya almıştım uzun süre bi daha yapmadı yılbaşı öncesi tekrar başladı canı isterse dönüo sağa sola ama tam turu 2-3 kere ancak yaptı
Uyanıkken kestim ben ıslak mendil paketine dalıp gitmişti o sakinliği değerlendirdim hemen
Ellerini de uyanıkken kesiom artık ço zor oluo bazen tabi

Dk içini burda sakın ama sakın sütün hakkında öle düşünme sütün bol bol gelio hiç de kesilmicek inş hiç öle deme hiçbi şey bebeğinden onun rızkından önemli diil ne olursa olsun
Sıkıntın ne bilmiom ama Allah daha beter dertlerden hastalıklardan korusun inş

Maşallah kilosu çok güzel, canım her bebek bir olmaz, bebeklerin ne zaman döndükleri gelişimlerinin bir işareyi değildir, canı istemez veya dönmesini gerektirecek bir durum olmaz ve dönmeyebilir, lütfen bundönme konusunu kafanıza takmayın ve stres yapmayın. Belki hiç dönmez emeklemez kalkar yürür. Doktoruna da danışabilirsin, bu dönme olayı agulama, oturabilme, eşyaları kavrayabilme gibi fiziksel gelişim belirtisi değil. Rahat ol lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…