2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konuda hiç bilgim yok canım ama şöyle tahmin yürütüyorum, bebekler ilk doğduklarında kaslarını istemsiz kullanıyorlar, içgüdüsel olarak suda hareket edebiliyorlar ama. Kasları güçlenip kontrol edilebilir hala geldiğinde unutabilirler. Ama şuda var, Atahanı kol altlarından kaldır havaya mesela, boşlukta kol ve bacaklarını nasıl çırpacak, aynı şekilde suda olduğunu düşün, o şekilde kol ve bacakları sallayınca yüzüyor işte. Şu anda bizimkilerde baş bıyun kısmı hüzelce gelişti, gövde ve kollar gelişmekte, ellerini yeni yeni düzgün kullanmaya başlıyorlar, oturmaya başlıyorlar. Büyüdükçe, yani seneye yaza kadar o kol ve bacakları çırpma olacı bitecek, çünkü vucudun 3. Ve son parçası olan kısım, bacaklarlarda gelişimini tamamlayacak. Bundan sonra kol be bacaklarını senkronize olarak sallamayı yeniden öğrenmesi gerecek.

bardak bardak saklama poşetine koyup derindondurcudan günlük çıkarıp yapabilirsin bence doğal taze günlük yoğurt olur böylece

Merhaba arkadaşlar.Benim kızın hep kucakta uyurdu.Artık kilolarıda arttığı için kol be bel kalmıyordu.Çok zorluyor artık.Annem ayakta sallayın en azından kolunuz beliniz ağrımaz dedi.Zaten 1,5 haftadır hasta.Huysuz.Bende artık en sonunda dayanamayıp akşam uykularında ayağımda sallıyorum.Ama aybikenin yaptığı gibi yatağında uyutmayı öğretmek istiyorum.Ama hastalığının geçmesini bekliyorum.Yavrumun seside kısıldı.O zaman ağlamasına dayanamam.(Hoş hastalığı geçtikten sonra dayanabilirmiyim onuda bilmiyorum)

havuza ancak Mayıs ta girmeye başlayacak, senin anlattıkların çok mantıklı geldi...bu durumda mayıs ta yüzmeyi unutmuş olur
neyseki burda yaşamaya devam edersek paşam bu konuda şanslı, Urlada biliyorsun su sporları çok iyi. bu yıl yelken klubünün yeni tesisleri açılıyormuş. komşumun kızı 7 yaşında yelkene başladı ve fiyatlarda çok uygun.
aslında Urlada bütün kurslar öyle. arkadaşın oğlu gitara gidiyor aylık 50tl, tekvandoya yazdırdı aylık 30tl

kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm

canım zaten en doğrusu iyileşmesini beklemek
kademeli olarak alıştırırsın, bende paşamın ağlamasına dayanamadığım için çok yavaş ilerledim, 15 günü buldu. gerçi ben başladığımda 2 aylıktı, o yüzden sizde uzun sürerse hiç moralini bozup pes etme. yardıma ihtiyacın olduğunda da istediğini sorabilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım :)

çok geçmiş olsun...eşine falan kulaklarını tıkayıp soğukkanlıkla bebeğinin yanında dur, şuanda onun ihtiyacı olan senin desteğin. ağladığını gösterme bebeğine,Allah koruyacak yavrunu merak etme

sağol canım teşekkür ederim inşallah bebeğim iyileşicek buna inanıyorum oğlum okadar acısına rağmen bana gülüyor ve kendimi cok kötü hissediyorum benim yüzümden neler cekti onun annesi ben olmasaydım suan daha mutluydu diyorum ya ne bileyim işte iyi değilim

olur mu hiç öyle şey, doktorun hatasını neden kendi hatan diye düşünüyorsun
bak kendin diyorsun okadar acısına rağmen bana gülüyor diye, bebeğin sana "öyle saçma şeyler düşünme, sen benim bitanecik annemsin "diyor :)

Çok çok geçmiş olsun. Kendini suçlama. Doktorun beceriksizliğine denk gelmiş. Yapabileceğin tek şey sakin durmak. Acil şifalar.

Kotu bi doktora mi denk geldiniz tüh ya... Bisi olmaz annesi uzulme, iyilesir insallah en kisa zamanda. Referansla doktor secmek lazim.. Benim gittigim doktor 3 ayri arkadasimin yillardir coxuklarini goturdugu doktor. Ki arkadaslarim cocuk gelisimine cok onem verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…