- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.981
Avrupa'da yok böyle bi şey. :))
birşey kafama takıldı...bebekler doğduklarında yüzmeyi biliyor ya acaba nekadar süre sonra unutuyor? bizim burada havuz olayı anca yazın, kapalı yok bebekler için. acaba unutmuş olacak baştan mı öğrenecek yüzmeyi?
Gunaydin kızlar
Dün bim den bebek nevresim takımı aldım , %100 pamuk diyor , ben beğendim bi bakın isterseniz ihtiyacınız varsa
Sende mi mt ? :))) orda yaşayan tek canlı benim bırakında havam olsun kızlar.
Kızlar sorucam sorucam unutuyorum bebişimizin yoğurdu niye 2 günlükten daha eski olamıyor. Sonuçta kendimiz yiyoruz. Yani çok elzem mi? Çünkü ben sütü köyden alıyorum. En sık haftada bir gidiyorum. Mesela en son mayaladım 3 gün verdim. Ama burda 2 gün dendi diye bi daha vermedim.
Bu konuda hiç bilgim yok canım ama şöyle tahmin yürütüyorum, bebekler ilk doğduklarında kaslarını istemsiz kullanıyorlar, içgüdüsel olarak suda hareket edebiliyorlar ama. Kasları güçlenip kontrol edilebilir hala geldiğinde unutabilirler. Ama şuda var, Atahanı kol altlarından kaldır havaya mesela, boşlukta kol ve bacaklarını nasıl çırpacak, aynı şekilde suda olduğunu düşün, o şekilde kol ve bacakları sallayınca yüzüyor işte. Şu anda bizimkilerde baş bıyun kısmı hüzelce gelişti, gövde ve kollar gelişmekte, ellerini yeni yeni düzgün kullanmaya başlıyorlar, oturmaya başlıyorlar. Büyüdükçe, yani seneye yaza kadar o kol ve bacakları çırpma olacı bitecek, çünkü vucudun 3. Ve son parçası olan kısım, bacaklarlarda gelişimini tamamlayacak. Bundan sonra kol be bacaklarını senkronize olarak sallamayı yeniden öğrenmesi gerecek.
Merhaba arkadaşlar.Benim kızın hep kucakta uyurdu.Artık kilolarıda arttığı için kol be bel kalmıyordu.Çok zorluyor artık.Annem ayakta sallayın en azından kolunuz beliniz ağrımaz dedi.Zaten 1,5 haftadır hasta.Huysuz.Bende artık en sonunda dayanamayıp akşam uykularında ayağımda sallıyorum.Ama aybikenin yaptığı gibi yatağında uyutmayı öğretmek istiyorum.Ama hastalığının geçmesini bekliyorum.Yavrumun seside kısıldı.O zaman ağlamasına dayanamam.(Hoş hastalığı geçtikten sonra dayanabilirmiyim onuda bilmiyorum)
Sende mi mt ? :))) orda yaşayan tek canlı benim bırakında havam olsun kızlar.
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
çok geçmiş olsun...eşine falan kulaklarını tıkayıp soğukkanlıkla bebeğinin yanında dur, şuanda onun ihtiyacı olan senin desteğin. ağladığını gösterme bebeğine,Allah koruyacak yavrunu merak etme
Bi şey sorucam senin kürkün eşininde tüylü şapkası var dimi? Yoksa bana hiç avrupalı havası atma bacım:)))
sağol canım teşekkür ederim inşallah bebeğim iyileşicek buna inanıyorum oğlum okadar acısına rağmen bana gülüyor ve kendimi cok kötü hissediyorum benim yüzümden neler cekti onun annesi ben olmasaydım suan daha mutluydu diyorum ya ne bileyim işte iyi değilim
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
Bi şey sorucam senin kürkün eşininde tüylü şapkası var dimi? Yoksa bana hiç avrupalı havası atma bacım:)))
aman yok canım bunlar çulsuz avrupalı :)) ne kürk var ne de tüylü şapka :)))
Gunaydin kızlar
Dün bim den bebek nevresim takımı aldım , %100 pamuk diyor , ben beğendim bi bakın isterseniz ihtiyacınız varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?