- 4 Ocak 2012
- 234
- 35
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.101
bu arada patatesleri koydum ocağa haşlanıyor limon tuz azıcık zeytin yağı allahım ölücem hemen olsunlar(spor muhabbetinin üstüne iyi oldu sanırım )
Ne Güzel Anlattın YaaHemen Bende Koyuyorum Haşlanmış Patates Günü Oldu
kızlar ben ebru şallının hamile platesi videosunu indirdim netten cuma doktoruma danışıp haftaya başlamayı planlıyorum yaklaşık birbuçuk saatlık bi video doğuma da çok faydalıymış yürüşle birlikte yapmayı planlıyorum siz ne durumdasınız? başlayan var mı aranızda?
teşekkürler canlar açıkcası geçmişi okurken görmüştüm bi arkadaş akıntınız bile değişse doktora gidin gibisinden birşeyler yazmış onu okuyunca tedirgin oldum biraz benim doktorum da oldukça rahat bi doktor kanama da adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun olmaz rahim büyüdüğü için olabilir demişti ondan da adamı arayıp akıntım değişti neden acaba diyesim gelmedi açıkcası...
kevokcum nerden indirdin canım , linkini yapıştırsana buraya. bende istiyorum plates yapmak.
ya kızlar muhabbeti dönüyor diye yazdım bu arada çalışan yapamayacak durumda olan arkadaşlar kusura bakmayın eşşeklşk ettim
Senn doktorda bnmki gbiymis cnm cok rahat onun rahatligina bnde iyi oluyorm.smdi ne desem yanlis olur die korkuorm ama iltihap olunca akintida agir koku oluomus.doktoruna gdince sor cnm telas ypma bnce
evet hiç bizi düşünmediniz. biz ne yapacağız işyerindeçok gücendim
Oyyy nasıl da büzülmüş tatlı şey :) MaşallahUltrason resimlerimiz konusuna da ekle istersen :)
Bu halleriyle sanki uzaylıya benziyorlar değil mi :)) Kendimi de uzaylı gibi hissediyorum zaten, içimde birşey var ve büyüyor falan :) Fantastik biraz
4 boyutluda cinsiyet çok daha kolay anlaşılıyormuş, gösterdi mi sizinki? Bir de 4 boyutlu için fiyat farkı alıyor mu doktorun? Benimkisinde yok da merak ettim :) Önümüzdeki ay da cinsiyet söylemezse 4 boyutluya gideyim diyorum :) Merak işte
3 Boyutlu Ultrason Canım Bu. İkili Testte 3 Boyutlu Ultrasonla Da Baktılar. İkili Test İçin 70 TL Ödeme Yapmıştık. 3 Boyutlu İçin Ekstra Bir Ödeme Yapmadık O Yüzden. Çok Hareketliydi Ama Yine De Cinsiyetini Göstermedi. Ya Da Doktor Gördü Bize Söylemedi.Erken Daha Dedi Çünkü Sorduğumuzda Bir Daha Ki Muayenem 13 ünde. Giderken Çikolata Yemeyi Düşünüyorum Bende
istanbulda mısın suloz merak ettim. verdiğin fiyat çok uygun çünkü.
Arkadaşlar ben izmirde kordon kadın oğuma gidiyorum sürekli doktorum gonca aksoy bugün gittiğimde ikili test için 175 lira para istediler sigorta karşılıyrmu yaptıranlar nerde yaptırdılar özeldemi yoksa sigortadamı ?kaç liraya yaptırdılar acaba?
ben özelde yaptırdım ikili test ücreti 200TL+ muayene 100 TL
kızlar çok kötü bir gündü...bugün dr kontrolüm vardı ve bebeğimin 9. hafta bitiminde kalbi durmuş bu karnımda ölen 2.bebeğim ve yarın malesef kürtaj oluyorum...bana dua edin kızlar..artık araştırmalar yapılacak neden olduğuna dair..hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..beni listeden silin lütfen..
çok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin. İnşallah bir an önce hayırlısıyla kucağına alacağın hamilelik haberini alırız canım
sabahları göbiş yok oluyor yataktan kalkınca hiç karnım yok bebeıs neredesın dıorumakşam bı bakıyorum göbüş iki katı çıkıyor:) sizlerinde bolemı kızoşlarrrr saklanıo bebısım nnesınden gunduzlerı
aynen mmlkk
ben de sabahları bir uyanıyorum karnım dümdüz. ama akşama doğru bomba :)
ben zaten 4 kilo aldım başından beri. kıyafetlerim pek olmuyor. hamile giysileri giymeye başladım sayılır.
Neyse Ki Her Evde Bulunabilecek Birşey Söylemişim
bu arada patatesleri koydum ocağa haşlanıyor limon tuz azıcık zeytin yağı allahım ölücem hemen olsunlar(spor muhabbetinin üstüne iyi oldu sanırım )
Ne Güzel Anlattın YaaHemen Bende Koyuyorum Haşlanmış Patates Günü Oldu
kızlar yapmayın nolur.
ben tam bir patates delisiyim. öğlen de birşey yiyemedim doğru düzgün. çalışanları da düşünün.
Bir Arkadaşım Düğme İliği İle Düğme Arasına Paket Lastiği Takarak 5. Aya Kadar Kullanmıştı Pantolonlarını
Yaa kızlar ben 74 kiloyla hamile kaldım, şimdi 69 kiloyum.. Bulantılarım falanda geçmedi hala yiyemiyorum öyle doya doya bişeyler... Hatta bu sabah buzdolabını açtımçok fenaydı gerçekten Pantolonlarım bol geliyor.. karnımda da şişlik hissetmiyorum karnım çıkmadı gibi geliyor :26:
ben baya dikkatli beslendim kilo almadım. henüz o pantolonlara girmemi ona bağlıyorum:) göbiş çok çıkmadı dediğim gibi. sen kilo aldın mı ki canım. bana henüz erken gibi geldi düğmelerin kapanmaması. aman diyim beslenmene dikkat et. gebelikte çok kilo almamak önemli.
anamm üstüma kaldı ya muhabbet valla kızlar ben de geçmişi okurken gördüm canım çekti ondan yazmıştım en suçlu ben değilim valla bakın benden önce de dönmüştü muhabbetkendime kızdım şimdi geçen gün face de bi arkadaş bi yemek ismiyle ilgili yorum foto falan paylaşmış delirmiştim (onun yapımı falan da zordu) çok iyi anlıyorum sizi kusura bakmayın tekrar...
Oh ne guzel cos kuzum cosbn temizlik falan ypmayi unuttm iice.yemek yapmayi severim ozledm vla kocise yemek pisirmeyi:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?