2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kevokcum nerden indirdin canım , linkini yapıştırsana buraya. bende istiyorum plates yapmak.

ya kızlar muhabbeti dönüyor diye yazdım bu arada çalışan yapamayacak durumda olan arkadaşlar kusura bakmayın eşşeklşk ettim

Senn doktorda bnmki gbiymis cnm cok rahat onun rahatligina bnde iyi oluyorm.smdi ne desem yanlis olur die korkuorm ama iltihap olunca akintida agir koku oluomus.doktoruna gdince sor cnm telas ypma bnce

Senn doktorda bnmki gbiymis cnm cok rahat onun rahatligina bnde iyi oluyorm.smdi ne desem yanlis olur die korkuorm ama iltihap olunca akintida agir koku oluomus.doktoruna gdince sor cnm telas ypma bnce

evet canım ben de seviyorum doktorumun rahatlığını akıntım kokulu kaşıntı yapan yakan bi akıntı değil rahatsız etmiyor ama işte kendimi dinleyip herşeyimi incelemzsem çalarım ahhh ah... rahatlığım azıcık anama çekeydi ne güzel olurdu

offf kızlar yaaa buyapılır mı şimdi benim gibi patates delisine:2: patates patates demişsiniz agzımın sulandı napıcam ben sımdı ısteyim de offf en iyisi bakıcı kızı arayayım ben iki patata koyversin ocaga yoksam catlıcam gayri

anamm üstüma kaldı ya muhabbet valla kızlar ben de geçmişi okurken gördüm canım çekti ondan yazmıştım en suçlu ben değilim valla bakın benden önce de dönmüştü muhabbet kendime kızdım şimdi geçen gün face de bi arkadaş bi yemek ismiyle ilgili yorum foto falan paylaşmış delirmiştim (onun yapımı falan da zordu) çok iyi anlıyorum sizi kusura bakmayın tekrar...

bursa güzeli, aslında hamilelik döneminde normal kilonun %5'inden fazlasını kaybetmen iyi bir şey olmayabilir,
doktorun ne dedi bu konuda, 5 kilo vermişisn az değil, 3.7 kilo çıkıyor en fazla verebileceğin,
aslında boyuna göre zayıflık sınırının altına inmemen halinde sorun çıkmaz inşallah,
sen yine de dikkat et.
ben de 2 kilo verdim, doktor en fazla yarım kilo daha verebilirsin daha fazla veririsen sorun olur demişti.

ne guzel cnm dıkkatlı beslenıosan bn ne buldum yıyorum tost most kuru şeyler anca cnm normalde 29 beden kot pantolon gıyıyordum 46-46 kıloydum suan sanırım bu neden le olmuyor sanırım pantolonlarım , vıcudum aynı bel bolgem kalınlastı sanırım. pantolon gırıyor, göbekten 2-3 cm ulaşmıo düğmeler ilk defa senelerdır gıydıgım pantolonlarımın duğmeleri ulaşmıo bırbırıne garıpsıorumD

Fikir Benden Çıktı Kötü Bir Niyetim Yoktu Aç Kalmış Bir Hamişe Karnını Doyursun Diye Fikir Vermek İstedim, Her Evde Bulunacağından Sorun Olmaz Diye Düşündüm :26: Çalışan Hamişleri Düşünemedimm Affedinn

Oh ne guzel cos kuzum cos bn temizlik falan ypmayi unuttm iice.yemek yapmayi severim ozledm vla kocise yemek pisirmeyi:-(

ben de çok özledim yemek pişirmeyi,
neredeyse 2 aydır en uyduruk ne yapabilirsem onu yapıyorum, ya da eşimin yaptığı yemekleri yemek zorunda kalıyorum,
fena değil geliştirdi kendini:)
zaten ne görsem kusma modundayım,
avakadoyu ben de çok severdim, kabuğunu soyup, çatalla ezip üzerine az limon tuz koyup karıştırınca muhteşem bi şey oluyordu,
ama yeşil renkli herşeye tepki geliştirdim yiyemiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…