- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.021
Nerelilerdi bilmiyorum ama. Kürklere bakılırsa kuzey Avrupa'nın aynen tarif ettiğin gibi kokoşlarıydı demekki. Eğer o kadar düzen seviyorlarsa Napoli'de fazla uzun kalamamışlardır. Zira Türkiye'den bile düzensiz bi yer gibi geldi bana. Fazla uzun kalamadık ama arabaların tamponları aynaları falan koli bantlarıyla tutturmuşlardı.
selam kızlar iyi pazarlar herkese
geçmişi okudum geldim burka kardelen ve penguen çok çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce iyileşir bebeğiniz
bana gelince çok ama çok dertleşesim var çok doluyum doğumdan beri yani 5 aydır doldum doldum ama artık en sonunda dün akşam taştım.....
bu kadar üzülmeye sütüm kaçacak diye korkuyorum
Aybikee o çığlıklar bi iki gün sonra yeter lenn dedirtecek tecrübeyle sabittirşaka bi yana bayılıyorum yeni keşiflerine yaa o kadar hoşuna gidio ki oğlumun oyun yapıoz artık beraber
Maşallah Atahan ayazmıştım ben de bizim de bu seferi atağın sonucu çığlıklardı ayrıca bizim bu oğlanlar çok mu sinirli olcak ayvayı yedik vallaaaa
Penguen ve kardelen geçmiş olsun bebişlerinize çok üzüldüm cidden
İnş daha kanama olmaz yaa korkuom daha da böle sünnet olayları okuyunca
Kayraaaa çok tatlısın be teyzem
Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım
Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:
Ben en cok sunu merak ediyorum. Su meshur TAS eve :) havuz yaptiracagim dedin ya, havuzda tasli olsun hem de swarovski tasli naminiz yurusun!
valla bizde baba asabi zaten, oğlanda ona benzerse ben huniyle dolaşırım artık :)
bu arada ayak tırnak konusunu demişsin, ben daha kesmedim bile...uzamıyor bir türlü
bezde Atahan 7500gr falan şuan prima 3+ kullanıyorum...kilosu kaç bilmiyorum ama 4 erken gibi geldi bana
valla bizde baba asabi zaten, oğlanda ona benzerse ben huniyle dolaşırım artık :)
bu arada ayak tırnak konusunu demişsin, ben daha kesmedim bile...uzamıyor bir türlü
bezde Atahan 7500gr falan şuan prima 3+ kullanıyorum...kilosu kaç bilmiyorum ama 4 erken gibi geldi bana
Canım 4 numara 7-14 kg için, benim kızım 8 kg sanırım şuan, bel yuksekliği daha iyi geliyor 4 numaranın.
Hangi egzersizleri yapıyorsun peki? Ben bu konuda bir çok video izledim ama henüz yapmaya başlamadım, bebeklerin fiziksel, ruhsal gelişimleri için çok faydalı oysaki. Doktorumuz son muayenede yaptırdı bazı hareketler ama ben aşı heyecanından sormayı veya hareket önerisi istemeyi unuttum.
Aybikee o çığlıklar bi iki gün sonra yeter lenn dedirtecek tecrübeyle sabittirşaka bi yana bayılıyorum yeni keşiflerine yaa o kadar hoşuna gidio ki oğlumun oyun yapıoz artık beraber
Maşallah Atahan ayazmıştım ben de bizim de bu seferi atağın sonucu çığlıklardı ayrıca bizim bu oğlanlar çok mu sinirli olcak ayvayı yedik vallaaaa
Penguen ve kardelen geçmiş olsun bebişlerinize çok üzüldüm cidden
İnş daha kanama olmaz yaa korkuom daha da böle sünnet olayları okuyunca
Kayraaaa çok tatlısın be teyzem
Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım
Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:
selam kızlar iyi pazarlar herkese
geçmişi okudum geldim burka kardelen ve penguen çok çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce iyileşir bebeğiniz
bana gelince çok ama çok dertleşesim var çok doluyum doğumdan beri yani 5 aydır doldum doldum ama artık en sonunda dün akşam taştım.....
bu kadar üzülmeye sütüm kaçacak diye korkuyorum
Olur canım senimi kıracağım :))
Honeycim, senin gibi aristokrat bir aile mensubunun, bir dük ( baron mu oluyor ki :s) annesinin yanında böyle gösteriş yapmaktan son derece mahcubum canım, ne kadar asilsinki beni varlıklarınla dövmüyorsun :)
Her bebek farklı biri bişeyi önce yapıo diğeri başka şeyi...
Canı istemediğindendir veya Kilosundan da olabilir ama bunda kötü bişi yok Cnm üzülüosun gibi geldi cevaplamak istedim
Benim oğlum da yaklaşık bi ay önce dönme teşebbüsünde bulunmuştu hemen videoya almıştım uzun süre bi daha yapmadı yılbaşı öncesi tekrar başladı canı isterse dönüo sağa sola ama tam turu 2-3 kere ancak yaptı
Uyanıkken kestim ben ıslak mendil paketine dalıp gitmişti o sakinliği değerlendirdim hemen
Ellerini de uyanıkken kesiom artık ço zor oluo bazen tabi
Dk içini burda sakın ama sakın sütün hakkında öle düşünme sütün bol bol gelio hiç de kesilmicek inş hiç öle deme hiçbi şey bebeğinden onun rızkından önemli diil ne olursa olsun
Sıkıntın ne bilmiom ama Allah daha beter dertlerden hastalıklardan korusun inş
Evet canım işte bu teyzeleri görünce kaçacaksın :) bizde sabah kalkıp süslenip püslenip camdan bakıp kim ne giymiş, kim ne almış, kiminle nerde ne yapmış diye gözleyip dedikodu yapan teyzelerin farklı kültürdeki versiyonu onlar.
Ayrıca napoliye gittim, ıyy beğenmedim diye hava atma lütfen...
Her bebek farklı biri bişeyi önce yapıo diğeri başka şeyi...
Canı istemediğindendir veya Kilosundan da olabilir ama bunda kötü bişi yok Cnm üzülüosun gibi geldi cevaplamak istedim
Benim oğlum da yaklaşık bi ay önce dönme teşebbüsünde bulunmuştu hemen videoya almıştım uzun süre bi daha yapmadı yılbaşı öncesi tekrar başladı canı isterse dönüo sağa sola ama tam turu 2-3 kere ancak yaptı
tesekkur ederım canım ıcım bır nebze rahatladı problem mı var dıye dusundum de
Maşallah kilosu çok güzel, canım her bebek bir olmaz, bebeklerin ne zaman döndükleri gelişimlerinin bir işareyi değildir, canı istemez veya dönmesini gerektirecek bir durum olmaz ve dönmeyebilir, lütfen bundönme konusunu kafanıza takmayın ve stres yapmayın. Belki hiç dönmez emeklemez kalkar yürür. Doktoruna da danışabilirsin, bu dönme olayı agulama, oturabilme, eşyaları kavrayabilme gibi fiziksel gelişim belirtisi değil. Rahat ol lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?