2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım işte bu teyzeleri görünce kaçacaksın :) bizde sabah kalkıp süslenip püslenip camdan bakıp kim ne giymiş, kim ne almış, kiminle nerde ne yapmış diye gözleyip dedikodu yapan teyzelerin farklı kültürdeki versiyonu onlar.

Ayrıca napoliye gittim, ıyy beğenmedim diye hava atma lütfen...

Bence içini dökmek seni rahatlatır, sütün de kesilmez hiç aklına bile getirme... Nelervyaşayan anneler var aramızda, yavrunun ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz, diğer yandanda güçlü durup sorunlarımızı çözeceğiz. Lütfen kendini hemen bırakma, zor ama insan beyni herşei çözecek güçtedir...

valla bizde baba asabi zaten, oğlanda ona benzerse ben huniyle dolaşırım artık :)
bu arada ayak tırnak konusunu demişsin, ben daha kesmedim bile...uzamıyor bir türlü
bezde Atahan 7500gr falan şuan prima 3+ kullanıyorum...kilosu kaç bilmiyorum ama 4 erken gibi geldi bana

Günümüz çocukları herşeyi çok hızlı çözüyorlar, çağı da yakalamaları açısından üretilen bu tip oyuncaklara bayılıyorum ben, 3-5 yaş aralığında başlanabilir bu tip oyuncaklara bence, programcı yetiştireceğim ben yavrumu diyorsanız; https://www.play-i.com/

Meltem, senin o cin bakışlı 2 numaraya ne güzel olur bu oyuncak. Zaten bu yeni nesil oyuncakların benzerleri çıkar zamanla, fiyatlarıda dahada uygun olur. Ben bayıldım, kendimde alıp oynayabilirim :)

Aynenniki sinirli adam hiç çekilmez ama yaaaa yazık bize
Mesela şuan saçımı toplıyım die memeyi 2 dk geç verdim yaygarayı kopardı

7700 dü 2 hafta önce
A evet bi de şu + lı bezler var dimi

Canım 4 numara 7-14 kg için, benim kızım 8 kg sanırım şuan, bel yuksekliği daha iyi geliyor 4 numaranın.

Ayse Oner'in bir kac tv progragminda tavsiye ettigi hareketler vardi. Aslinda annelerimizin de eskiden bildigi seyler. Kollari gerdirme hareketi. O ne arkaya ve caprazlama seklinde. Bacaklari kirip gobege dogru itme hareketi gibi

3 de disari cikmalar baslamisti o yuzden 4 e gectik.

Ben de daha hic ayak tirnagi kesmedim. Size garip gelebilir ben daha hic el tirnagi da kesmedim. Biraz korkak ciktim bu konuda. Etini kesecegim diye cekiniyorum. O yuzden suana kadar hep torpuledim Kayra'nin tirnaklarini

Canim tam yerindesin. Burada olan toplulugun buyuk bir orani senin yasadigin evrelerden geciyorlar. O yuzden iyi empati yapariz. At icindekini rahatla. Birsey yapamasak bile icini dokmus olursun

Tabi esim (nam-i deger kocis) kraliyet ailesinden. Ayiptir soylemesi esimin adi Charles. Oglanin adini da William koyacaktik ama anne erzurum dadaslarindan olunca dedik ki siritmasin.

Uyurken el tırnaklarını kestim ki bi baktım uyandı. Ayak tırnaklarını bende uyanıkken kestim. Zaten ıvy nin dediği gibi kırılıyordu önceden. Ama son zamanlarda uzamıştı. Ucundan accık kestim. Düz bi şekilde. İyiki uyanıktıda sağını solunu kurcalamadım. Ben kendi ayak tırnaklarımı hiç kesemem hemen batık yaptırırım.

Atarım affetmem. Şaka bi yana evliliğimizin ilk yılı iki kere turla yurtdışı gezisi yaptık. İkisinde de Türkiye'de etkinlik veya tatil daha pahalı olduğu için biz planlamadan gittik. Zaten İtalya yılbaşı zamanı ful Türk doluydu. Çok komikti. Tanıdıklara falan rastladık o kadar yani.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu yaşadıklarımızı sadece buraya yazarak rahatladım biraz,başka kimse bilmiyor aileden. Oğlum puan oyuncagiyla oynuyor çok neşeli görünüyor yavrum benim. Şimdilik kanama yok inşallah hiç olmaz. Oğlum neden dönmüyor diyordum şimdi donmeye çalışıyor bırakmıyorum. Evlat çok tatlı ya canımdan can gitti

Bileniniz var mi ben ilk defa duyuyorum ama zurafa Sophie diye bir oyuncak var. Aslinda oyuncaktan cok dis kasimaya yarayan bir urun.

1961 yılından beri dünya çapında milyonlarca kişi kullanmış ve tamamen el yapimiymis. Hevea ağacının öz suyu olan %100 doğal kauçuktan üretiliyormuş ve toksik maddeler içermeyen bitkisel gıda boyası ile boyanıyormuş.

Yumuşak,hafif ve kavraması kolay Sophie’nin ve gövdesi sıkılştırıldığında ses cikariyormus.

Sophie’nin baş kısmı, özellikle diş çıkaran bebeğin hassaslaşan diş etlerinin rahatlatılmasına yardımcı oluyormuş. Fitalat ve vinil içermiyormuş. (Ne olduklarini bilmiyorum bir yerden alinti yaptim)

Sophie’nin en güvenilir oyuncak olma konusunda sayısız ödülleri varmış.

Ayrıca dokunma,işitme,tat,koklama ve görme olmak üzere 5 duyunun gelişimini destekliyormuş. Nasıl derseniz…

Görme : Zürafa Sophie’nin üzerindeki koyu benekler, bebeğin oyuncağını kolayca tanımasını sağlarmış.

İşitme : Çıkardığı ses eğlendirirken işitmesini uyarıp, bebeğe neden ve sonuç arasındaki bağlantıyı anlamasına yardımcı olurmuş.

Tat : Bebeğin hassas dişetleri için sakinleştirici ve tamamen güvenliymiş. % 100 doğal kauçuk ve gıda boyasından yapılmış.

Dokunma : Bebek için anne teni yumuşaklığındaymış.

Koku : Doğal kauçuk kokusu (Hevea ağacından) Sophie’yi tüm diğer oyuncaklardan özel kılıyormuş.

Sophie Türkiye, Bebeğinizin ilk oyuncağı

“Dolapta beklemesin kardeşim giysin!” diye bir kampanya varmis.

Artık kullanmadığımız “bebek-çocuk” kıyafetlerimizi “dolapta beklemesin, kardeşim giysin” dilegi ile kurulmus bir sosyal sorumluluk porjesi

kardesimgiysin

Bu adreste detaylar var

cok tesekkur edrım canım bılgılendırmen ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…