- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.041
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
Canım coook gecmis olsun , senin ne sucun var ki , hic kendini suçlama , daha büyük yasta olsada olabilirdi , Allah korusun yavrularımızı , insallah hicbisey olmaz bundan sonrasağol canım teşekkür ederim inşallah bebeğim iyileşicek buna inanıyorum oğlum okadar acısına rağmen bana gülüyor ve kendimi cok kötü hissediyorum benim yüzümden neler cekti onun annesi ben olmasaydım suan daha mutluydu diyorum ya ne bileyim işte iyi değilim
Ben tas eve tas ev demem askı memnudaki gibi degilse :))Arkadasim taş evde yaşiyor daha me olsuuun, kizini da taş evde buyutcek
Valla cok guzel ben bile oynarım :), ben zaten cok severim oyuncaklarıGünümüz çocukları herşeyi çok hızlı çözüyorlar, çağı da yakalamaları açısından üretilen bu tip oyuncaklara bayılıyorum ben, 3-5 yaş aralığında başlanabilir bu tip oyuncaklara bence, programcı yetiştireceğim ben yavrumu diyorsanız; https://www.play-i.com/
Meltem, senin o cin bakışlı 2 numaraya ne güzel olur bu oyuncak. Zaten bu yeni nesil oyuncakların benzerleri çıkar zamanla, fiyatlarıda dahada uygun olur. Ben bayıldım, kendimde alıp oynayabilirim :)
Aaa benim annemde Erzurumlu , nasıl verdiler kız seni İngiliz e :))Tabi esim (nam-i deger kocis) kraliyet ailesinden. Ayiptir soylemesi esimin adi Charles. Oglanin adini da William koyacaktik ama anne erzurum dadaslarindan olunca dedik ki siritmasin.
Canım benimki de donmuyor , biz zayifiz da üsteliktesekkur ederım canım ıcım bır nebze rahatladı problem mı var dıye dusundum de
Bileniniz var mi ben ilk defa duyuyorum ama zurafa Sophie diye bir oyuncak var. Aslinda oyuncaktan cok dis kasimaya yarayan bir urun.
1961 yılından beri dünya çapında milyonlarca kişi kullanmış ve tamamen el yapimiymis. Hevea ağacının öz suyu olan %100 doğal kauçuktan üretiliyormuş ve toksik maddeler içermeyen bitkisel gıda boyası ile boyanıyormuş.
Yumuşak,hafif ve kavraması kolay Sophienin ve gövdesi sıkılştırıldığında ses cikariyormus.
Sophienin baş kısmı, özellikle diş çıkaran bebeğin hassaslaşan diş etlerinin rahatlatılmasına yardımcı oluyormuş. Fitalat ve vinil içermiyormuş. (Ne olduklarini bilmiyorum bir yerden alinti yaptim)
Sophienin en güvenilir oyuncak olma konusunda sayısız ödülleri varmış.
Ayrıca dokunma,işitme,tat,koklama ve görme olmak üzere 5 duyunun gelişimini destekliyormuş. Nasıl derseniz
Görme : Zürafa Sophienin üzerindeki koyu benekler, bebeğin oyuncağını kolayca tanımasını sağlarmış.
İşitme : Çıkardığı ses eğlendirirken işitmesini uyarıp, bebeğe neden ve sonuç arasındaki bağlantıyı anlamasına yardımcı olurmuş.
Tat : Bebeğin hassas dişetleri için sakinleştirici ve tamamen güvenliymiş. % 100 doğal kauçuk ve gıda boyasından yapılmış.
Dokunma : Bebek için anne teni yumuşaklığındaymış.
Koku : Doğal kauçuk kokusu (Hevea ağacından) Sophieyi tüm diğer oyuncaklardan özel kılıyormuş.
Sophie Türkiye, Bebeğinizin ilk oyuncağı
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu yaşadıklarımızı sadece buraya yazarak rahatladım biraz,başka kimse bilmiyor aileden. Oğlum puan oyuncagiyla oynuyor çok neşeli görünüyor yavrum benim. Şimdilik kanama yok inşallah hiç olmaz. Oğlum neden dönmüyor diyordum şimdi donmeye çalışıyor bırakmıyorum. Evlat çok tatlı ya canımdan can gitti
Ayse Oner'in bir kac tv progragminda tavsiye ettigi hareketler vardi. Aslinda annelerimizin de eskiden bildigi seyler. Kollari gerdirme hareketi. O ne arkaya ve caprazlama seklinde. Bacaklari kirip gobege dogru itme hareketi gibi
3 de disari cikmalar baslamisti o yuzden 4 e gectik.
Ben de daha hic ayak tirnagi kesmedim. Size garip gelebilir ben daha hic el tirnagi da kesmedim. Biraz korkak ciktim bu konuda. Etini kesecegim diye cekiniyorum. O yuzden suana kadar hep torpuledim Kayra'nin tirnaklarini
Tabi esim (nam-i deger kocis) kraliyet ailesinden. Ayiptir soylemesi esimin adi Charles. Oglanin adini da William koyacaktik ama anne erzurum dadaslarindan olunca dedik ki siritmasin.
canım arada atladım şimdi uyandım...siz seneye buraya mı taşınacaksınız, İzmir e mi?
Atarım affetmem. Şaka bi yana evliliğimizin ilk yılı iki kere turla yurtdışı gezisi yaptık. İkisinde de Türkiye'de etkinlik veya tatil daha pahalı olduğu için biz planlamadan gittik. Zaten İtalya yılbaşı zamanı ful Türk doluydu. Çok komikti. Tanıdıklara falan rastladık o kadar yani.
Bileniniz var mi ben ilk defa duyuyorum ama zurafa Sophie diye bir oyuncak var. Aslinda oyuncaktan cok dis kasimaya yarayan bir urun.
1961 yılından beri dünya çapında milyonlarca kişi kullanmış ve tamamen el yapimiymis. Hevea ağacının öz suyu olan %100 doğal kauçuktan üretiliyormuş ve toksik maddeler içermeyen bitkisel gıda boyası ile boyanıyormuş.
Yumuşak,hafif ve kavraması kolay Sophienin ve gövdesi sıkılştırıldığında ses cikariyormus.
Sophienin baş kısmı, özellikle diş çıkaran bebeğin hassaslaşan diş etlerinin rahatlatılmasına yardımcı oluyormuş. Fitalat ve vinil içermiyormuş. (Ne olduklarini bilmiyorum bir yerden alinti yaptim)
Sophienin en güvenilir oyuncak olma konusunda sayısız ödülleri varmış.
Ayrıca dokunma,işitme,tat,koklama ve görme olmak üzere 5 duyunun gelişimini destekliyormuş. Nasıl derseniz
Görme : Zürafa Sophienin üzerindeki koyu benekler, bebeğin oyuncağını kolayca tanımasını sağlarmış.
İşitme : Çıkardığı ses eğlendirirken işitmesini uyarıp, bebeğe neden ve sonuç arasındaki bağlantıyı anlamasına yardımcı olurmuş.
Tat : Bebeğin hassas dişetleri için sakinleştirici ve tamamen güvenliymiş. % 100 doğal kauçuk ve gıda boyasından yapılmış.
Dokunma : Bebek için anne teni yumuşaklığındaymış.
Koku : Doğal kauçuk kokusu (Hevea ağacından) Sophieyi tüm diğer oyuncaklardan özel kılıyormuş.
Sophie Türkiye, Bebeğinizin ilk oyuncağı
cok tesekkur edrım canım bılgılendırmen ıcın
Canım coook gecmis olsun , senin ne sucun var ki , hic kendini suçlama , daha büyük yasta olsada olabilirdi , Allah korusun yavrularımızı , insallah hicbisey olmaz bundan sonra
Ben tas eve tas ev demem askı memnudaki gibi degilse :))
Valla cok guzel ben bile oynarım :), ben zaten cok severim oyuncakları
Ama biran önce gelse keske buralara , uygun fiyatla :)
Aaa benim annemde Erzurumlu , nasıl verdiler kız seni İngiliz e :))
Saka bi yana Erzurum da bulundunuz mu hic
Canım benimki de donmuyor , biz zayifiz da üstelik
Ama o kadar hareketli ki sorun yoktur bence
Canım coook gecmis olsun , senin ne sucun var ki , hic kendini suçlama , daha büyük yasta olsada olabilirdi , Allah korusun yavrularımızı , insallah hicbisey olmaz bundan sonra
Canım sen kac yaşındasin ? Fotograflarda cok genc görünüyorsun , ayrıca hic haksızlık etme kendine. Cok guzel foto lar
Az önce bu hareketlri yaptırdım kızıma canım, ama çok kastı kollarını ilk başta sonra eğlenmeye başladı. Artık düzenli yapacağım, cesaretlendim bende.
Törpüleniyormu bebek tırnakları canım? Ayrı bir törpü mü var onlar için? Ben solingen in normal küçük makas şeklinde olan tırnak makasını kullanıyorum, doktorumda onu önermişti, eti kesmen neredeyse imkansız, bir bak derim.
Adamcağız kraliyet ailesinden çıkıp, evinde kociş diye anılıyor haa, bu türkleri anlamak çok zor diyordur :))
Sadece Türkçe isim mi koydunuz canım Kayra ya?
Planımız şimdilik öyle canım, zaten biliyorsun bizim orada ailemiz yok, eğitim ve iş için oradayız, sözleşmeler bitince başka bir ülke olmassa döneceğiz evimize. Kızımın arkadaşıda var ora hazır :)
Evet canım, burada zaten otel tatili dışında birşey yapamıyrosun çünkü diğer türlü düşük hizmet alıyorsun, o uyduruk otellere verdiğin parayla yurt dışında daha güzel bir tatil yapabilirsin. Bizde eşimle çok gezerdik, çok aşıktık o zamanlar demekki şimdi o kadar meraklı değiliz birlikte tatil yapmaya :) günahını da almayayım gerçi, biraz sırtım ağrıyordu yarın ve salı günü termalde olacağız, bebişko bakıcı ve babannede olacak ama getirecekler bize gündüz göstermek için.
Bizde var canım bu oyuncak (kahretsin herşeyi alıyorum) kızıma ilk aldığım oyuncaklardandı çünkü çok meşhur, bu ve amber (sanırım) dişleme kolyesi. Sophie mizi getirmedik gelirken çünkü bu kadar kalacağımızı bilmiyorduk, kızım her bulduğunu ağzına götürmeye başlayınca mothercare e falan sordum ama ne olduğu bilmiyorlardı, heralde tr de yok diye düşünmüştüm.
amma bilimsel takıldın be kuzucum, yoksa sende kitapla çocuk büyüten annelerden misin :))))
Anam ne sophie ymis, ünlüler le bile foto lari var
Canım burka nin bebeğinde cmv virüsü saptanmış , tdv icin yatırmışlardi
biz artık paşamla uyku öncesi hazırlığımıza gidiyoruz...1 saat sonra geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?