2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım coook gecmis olsun , senin ne sucun var ki , hic kendini suçlama , daha büyük yasta olsada olabilirdi , Allah korusun yavrularımızı , insallah hicbisey olmaz bundan sonra
Arkadasim taş evde yaşiyor daha me olsuuun, kizini da taş evde buyutcek
Ben tas eve tas ev demem askı memnudaki gibi degilse :))
Valla cok guzel ben bile oynarım :), ben zaten cok severim oyuncakları
Ama biran önce gelse keske buralara , uygun fiyatla :)

Tabi esim (nam-i deger kocis) kraliyet ailesinden. Ayiptir soylemesi esimin adi Charles. Oglanin adini da William koyacaktik ama anne erzurum dadaslarindan olunca dedik ki siritmasin.
Aaa benim annemde Erzurumlu , nasıl verdiler kız seni İngiliz e :))
Saka bi yana Erzurum da bulundunuz mu hic
tesekkur ederım canım ıcım bır nebze rahatladı problem mı var dıye dusundum de
Canım benimki de donmuyor , biz zayifiz da üstelik
Ama o kadar hareketli ki sorun yoktur bence

amma bilimsel takıldın be kuzucum, yoksa sende kitapla çocuk büyüten annelerden misin :))))

ne demek hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız
bak gördün mü sen içini ferah tutunca oğlununda keyfi yerinde :)

Canım sen kac yaşındasin ? Fotograflarda cok genc görünüyorsun , ayrıca hic haksızlık etme kendine. Cok guzel foto lar

kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum paşam dişlerini kaşısın diye pırasa verdim...o halinden çok memnunda keşke bu fikri söyleyen kokusundan da bahsetseydi bırakmıyor da elinden

Ayse Oner'in bir kac tv progragminda tavsiye ettigi hareketler vardi. Aslinda annelerimizin de eskiden bildigi seyler. Kollari gerdirme hareketi. O ne arkaya ve caprazlama seklinde. Bacaklari kirip gobege dogru itme hareketi gibi

Az önce bu hareketlri yaptırdım kızıma canım, ama çok kastı kollarını ilk başta sonra eğlenmeye başladı. Artık düzenli yapacağım, cesaretlendim bende.

Törpüleniyormu bebek tırnakları canım? Ayrı bir törpü mü var onlar için? Ben solingen in normal küçük makas şeklinde olan tırnak makasını kullanıyorum, doktorumda onu önermişti, eti kesmen neredeyse imkansız, bir bak derim.

Tabi esim (nam-i deger kocis) kraliyet ailesinden. Ayiptir soylemesi esimin adi Charles. Oglanin adini da William koyacaktik ama anne erzurum dadaslarindan olunca dedik ki siritmasin.

Adamcağız kraliyet ailesinden çıkıp, evinde kociş diye anılıyor haa, bu türkleri anlamak çok zor diyordur :))

Sadece Türkçe isim mi koydunuz canım Kayra ya?

canım arada atladım şimdi uyandım...siz seneye buraya mı taşınacaksınız, İzmir e mi?

Planımız şimdilik öyle canım, zaten biliyorsun bizim orada ailemiz yok, eğitim ve iş için oradayız, sözleşmeler bitince başka bir ülke olmassa döneceğiz evimize. Kızımın arkadaşıda var ora hazır :)

Evet canım, burada zaten otel tatili dışında birşey yapamıyrosun çünkü diğer türlü düşük hizmet alıyorsun, o uyduruk otellere verdiğin parayla yurt dışında daha güzel bir tatil yapabilirsin. Bizde eşimle çok gezerdik, çok aşıktık o zamanlar demekki şimdi o kadar meraklı değiliz birlikte tatil yapmaya :) günahını da almayayım gerçi, biraz sırtım ağrıyordu yarın ve salı günü termalde olacağız, bebişko bakıcı ve babannede olacak ama getirecekler bize gündüz göstermek için.

Bizde var canım bu oyuncak (kahretsin herşeyi alıyorum) kızıma ilk aldığım oyuncaklardandı çünkü çok meşhur, bu ve amber (sanırım) dişleme kolyesi. Sophie mizi getirmedik gelirken çünkü bu kadar kalacağımızı bilmiyorduk, kızım her bulduğunu ağzına götürmeye başlayınca mothercare e falan sordum ama ne olduğu bilmiyorlardı, heralde tr de yok diye düşünmüştüm.

Selammmmmm. Kayiplardan geldim buralara. Kizlar tebrik ediyorum sizi. Ben zamana yrtisemiyorum. Sadece okuyup cikiyorum yazamiyorum. Gozum ustunuzde. Ha bide valla beni merak eden yok. Gidip yeni bir topic acacagim. saka aman yanlis anlasilmasin.
Kizlar bebislerinize suluk aldınız mi ben biraz aceke ettim dayanamadim alayim dursun dedim. Avent 6 ay ve ustu aldum. Simdi kullanmayacagim tabi daha. Sizce ii mi olmus.
Ve birde bebek arabasi ne kullaniyorsunuz ben ablaminkini gecici olarak kullandigimdan almadim ama artik almak istiyorum. Concord neo ya da graco yada wollex travel sistem esim netten bakmis. Benim gonlum concorddan yana.
Ve buhar makinesi kullanan var mi
Veee araba koltugu erken ama alalim dursun bolenn hug 9-36 alman msrkasi hepsi buradada indireme girmis ne dersiniz.
Cook soru sordum birde kizimin son halini paylasayim. Optum hepinizi ve bebileriii

Eklentiler

• $DSC_0952.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 26

Aski memnu muuuu?? Uuu meltem cok aşk kadini ay pardon aşk annesi gordum seni :)))

Aşkı memnu diyorsun hımmm, bakayım nasıl bir evmiş. Kocişe göstereyimde ondan alsın bana :)

Canım şaka bir yana, burada yeni daire bulabilenler çok şanslı, helede merkezde temiz, yeni bir daire için neler vermezdim. Ama maalsef yok, tüm evler çok eski, çok cool duruyor belki taş ev yazınca ama öyle zorki hem temizliği, hem dekorasyonu... Birde 100 küsür yıllık bir bina düşün, garip bir soğukluğu oluyor. Bak şöyle bir şehirde nasıl bire vde yaşanırki; File:Altstadt Heidelberg.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

Canım sen kac yaşındasin ? Fotograflarda cok genc görünüyorsun , ayrıca hic haksızlık etme kendine. Cok guzel foto lar

30 um canım, hatta hep yaşımdan çok küçük gösterdiğim söylenirdi ama kilo aldıktan sonra yaşımı göstermeye başladım baya baya :) teşekkürler canım.

umarım planlarınız değişmez, çok mutlu oluruz :)

ben tırnak makası setini mothercare den almıştım çanta içinde, törpüsü var o sette.kestikten sonra törpülüyorum çünkü kısada olsa çiziyor yüzünü

Anam ne sophie ymis, ünlüler le bile foto lari var

Canım burka nin bebeğinde cmv virüsü saptanmış , tdv icin yatırmışlardi

Selam kızlar umarım mutlu pazarlar olmuştur hepimize biz Kaan'ı biraz ananesine bırakıp hava aldık kocişle... Bu arada çok güldüm okurken çok tatlısınız gerçekten acaba birileri bizi gözetliyor olabilirmi :)) gerçekten ayıklanmış topiğimiz amacına da hizmet eder hale geldi bilgi kaçırma olmuyor daha rahat takip edebiliyorum gereksiz sayfa kalabalığı yok bahar temizliği erken uğradı bize :))

Bu arada Bebeğini yüzme kursuna göndermeyi düşünenlerden biri de beni. İstanbulda bunu yaptırmak mümkün bugün aradım görüştüm 4.5 aylık olduğumuzu 6 aylık olunca başlamak istediğimi söyledim ücretsiz deneme dersi ile hocalar uygun görürse şuan bil başlayabileceğini söylediler ama ben 6 ayı bekleyeceğim grup dersleri şeklinde veriliyor eğitim gruplar 2 kişilik ve ücretler de ekli resimde İstanbul da olup ilgilenenler olursa die paylaşmak istedim

Eklentiler

• $image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 27

Babamin yabanci takintisi hic yoktur. Annem ilk zamanlar mik mik etti ama sonra bakti kizi 35 yasinda o da yelkenleri suya indirdi

Cook eskiden bulundum. Ortaokula falan gidiyordum. Sen gidiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…