- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.061
Canım coook gecmis olsun , senin ne sucun var ki , hic kendini suçlama , daha büyük yasta olsada olabilirdi , Allah korusun yavrularımızı , insallah hicbisey olmaz bundan sonra
Ben tas eve tas ev demem askı memnudaki gibi degilse :))
Valla cok guzel ben bile oynarım :), ben zaten cok severim oyuncakları
Ama biran önce gelse keske buralara , uygun fiyatla :)
Aaa benim annemde Erzurumlu , nasıl verdiler kız seni İngiliz e :))
Saka bi yana Erzurum da bulundunuz mu hic
Canım benimki de donmuyor , biz zayifiz da üstelik
Ama o kadar hareketli ki sorun yoktur bence
kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum paşam dişlerini kaşısın diye pırasa verdim...o halinden çok memnunda keşke bu fikri söyleyen kokusundan da bahsetseydibırakmıyor da elinden
kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum paşam dişlerini kaşısın diye pırasa verdim...o halinden çok memnunda keşke bu fikri söyleyen kokusundan da bahsetseydibırakmıyor da elinden
kızlar size yetişmek mümkün değil.. sizi özledim.. artık aranıza dönmek istiyorum ama araya haftasonu girdim.. malum haftasonları kayınvalidem bize yatılı geliyor.. gözüme çarpanlar vardı dün onu sölim
Irmak cım hayırlı olsun.. bi ka. sene zorlanırdın ama sonra çok rahat edersin.. Allah hayırlı doğumlar versin.. ben sevindim şahsen :)
beniiimmmmm.. ama ama bilemiyorum kokusunu.. soğan sarımsak kokusuna çiğ patates iyi gelir ellerim için ama bebeğe yapılır mı bilmem :)
umarım planlarınız değişmez, çok mutlu oluruz :)
ben tırnak makası setini mothercare den almıştım çanta içinde, törpüsü var o sette.kestikten sonra törpülüyorum çünkü kısada olsa çiziyor yüzünü
Anam ne sophie ymis, ünlüler le bile foto lari var
Canım burka nin bebeğinde cmv virüsü saptanmış , tdv icin yatırmışlardi
biz artık paşamla uyku öncesi hazırlığımıza gidiyoruz...1 saat sonra geliyorum
ben oyle buldum mu asortik seyler bulurum diycem ama ivy yine farkini gostermis hepimizden once biliyormus sophie i.
Ne diyeyim iste bir unluler bir de ivy
bu arada 3 cocuk dogurmussun ama bir sophie yi bilmiyorsun meltowski yaaaa. Neyse 4. ye bilmis olacaksin iyi yanindan bakmak lazim
Az önce bu hareketlri yaptırdım kızıma canım, ama çok kastı kollarını ilk başta sonra eğlenmeye başladı. Artık düzenli yapacağım, cesaretlendim bende.
Törpüleniyormu bebek tırnakları canım? Ayrı bir törpü mü var onlar için? Ben solingen in normal küçük makas şeklinde olan tırnak makasını kullanıyorum, doktorumda onu önermişti, eti kesmen neredeyse imkansız, bir bak derim.
Adamcağız kraliyet ailesinden çıkıp, evinde kociş diye anılıyor haa, bu türkleri anlamak çok zor diyordur :))
Sadece Türkçe isim mi koydunuz canım Kayra ya?
Planımız şimdilik öyle canım, zaten biliyorsun bizim orada ailemiz yok, eğitim ve iş için oradayız, sözleşmeler bitince başka bir ülke olmassa döneceğiz evimize. Kızımın arkadaşıda var ora hazır :)
Evet canım, burada zaten otel tatili dışında birşey yapamıyrosun çünkü diğer türlü düşük hizmet alıyorsun, o uyduruk otellere verdiğin parayla yurt dışında daha güzel bir tatil yapabilirsin. Bizde eşimle çok gezerdik, çok aşıktık o zamanlar demekki şimdi o kadar meraklı değiliz birlikte tatil yapmaya :) günahını da almayayım gerçi, biraz sırtım ağrıyordu yarın ve salı günü termalde olacağız, bebişko bakıcı ve babannede olacak ama getirecekler bize gündüz göstermek için.
Bizde var canım bu oyuncak (kahretsin herşeyi alıyorum) kızıma ilk aldığım oyuncaklardandı çünkü çok meşhur, bu ve amber (sanırım) dişleme kolyesi. Sophie mizi getirmedik gelirken çünkü bu kadar kalacağımızı bilmiyorduk, kızım her bulduğunu ağzına götürmeye başlayınca mothercare e falan sordum ama ne olduğu bilmiyorlardı, heralde tr de yok diye düşünmüştüm.
cmv virusu alerji ile alakali birsey mi?
İnşallah canım, ben hemen bugünde taşınmak isterim ama eşim maalesef pek gelmek istemiyor işinden dolayı.
Ben hiç bebekler için törpü görmemiştim canım, hatta acaba törpülesem ne olur diye düşünüyordum çünkü kestikçe sertleşiyor tırnakları, hemen bakayım bende. Sadece törpü kullanmak daha iyi olur.
Bende fiyata şaşırdım, 10-12 euro birşeydi sophie, pazarlama harikası. Bu bahsettiğim dişleme kolyesine de bakmanızı tavsiye ederim, onu da çok övüyorlar, acıyıda dindiriyormuş.
Tatlı rüyalar Atahan a :)
Sorma canım, sophie i almayanı dövüyorlar aslında, her bebek mağazasında kasaların yanında kocaman standları var. Birde bu bahsettiğim kolyeler, tüm bebek reyonlarında çeşit çeşit. Hatta bu sophie nin iki yanında tutacakları olanlar var daha minik bebekler için, ben normal olanını almıştım.
Meltem 4. Çocuğunu yapsın ben ona gerçek zürafa bulucam doğum hediyesi :)))
Selam kızlar umarım mutlu pazarlar olmuştur hepimize biz Kaan'ı biraz ananesine bırakıp hava aldık kocişle... Bu arada çok güldüm okurken çok tatlısınız gerçekten acaba birileri bizi gözetliyor olabilirmi :)) gerçekten ayıklanmış topiğimiz amacına da hizmet eder hale geldi bilgi kaçırma olmuyor daha rahat takip edebiliyorum gereksiz sayfa kalabalığı yok bahar temizliği erken uğradı bize :))
Bu arada Bebeğini yüzme kursuna göndermeyi düşünenlerden biri de beni. İstanbulda bunu yaptırmak mümkün bugün aradım görüştüm 4.5 aylık olduğumuzu 6 aylık olunca başlamak istediğimi söyledim ücretsiz deneme dersi ile hocalar uygun görürse şuan bil başlayabileceğini söylediler ama ben 6 ayı bekleyeceğim grup dersleri şeklinde veriliyor eğitim gruplar 2 kişilik ve ücretler de ekli resimde İstanbul da olup ilgilenenler olursa die paylaşmak istedim
Aşkı memnu daki taş ev bir otele bağlı. Hafif tuzlu bir fiyatı var. Ben o bölgedeyken karadan yolu çok kötüydü. Otel kendi 4x4 kamyonetleriyle götürüyordu. Elektrik jeneratörden di. Tam bir kafa dinleme yeri. Gitmek isteyen olursa otelin adını özelden yazarım. ( otel inşaatı piyasasında çok çalıştımda)
kızlar size yetişmek mümkün değil.. sizi özledim.. artık aranıza dönmek istiyorum ama araya haftasonu girdim.. malum haftasonları kayınvalidem bize yatılı geliyor.. gözüme çarpanlar vardı dün onu sölim
Irmak cım hayırlı olsun.. bi ka. sene zorlanırdın ama sonra çok rahat edersin.. Allah hayırlı doğumlar versin.. ben sevindim şahsen :)
beniiimmmmm.. ama ama bilemiyorum kokusunu.. soğan sarımsak kokusuna çiğ patates iyi gelir ellerim için ama bebeğe yapılır mı bilmem :)
Bendim o pırasacı. :)))
kendi torpumle torpuluyorum. chicco nun tirnak makasini aldim ama korkumdan kesemedim. solingene bakayim.
evet tek isim koyduk. Hem Turkcey hem ing. uyumlu olmasini istiyorduk. erkek de cok elternatif yoktu. En basta Deniz diye dusunduk sonra Kayra'da karar kildik
Kolyenin adi ne? o da mi dis kasima icin?
Ay o ne askı memnuydu yaaa :))Aski memnu muuuu?? Uuu meltem cok aşk kadini ay pardon aşk annesi gordum seni :)))
Canım soruları bilmiyorum ama kızın coook tatlı maşallahSelammmmmm. Kayiplardan geldim buralara. Kizlar tebrik ediyorum sizi. Ben zamana yrtisemiyorum. Sadece okuyup cikiyorum yazamiyorum. Gozum ustunuzde. Ha bide valla beni merak eden yok. Gidip yeni bir topic acacagim.saka aman yanlis anlasilmasin.
Kizlar bebislerinize suluk aldınız mi ben biraz aceke ettim dayanamadim alayim dursun dedim. Avent 6 ay ve ustu aldum. Simdi kullanmayacagim tabi daha. Sizce ii mi olmus.
Ve birde bebek arabasi ne kullaniyorsunuz ben ablaminkini gecici olarak kullandigimdan almadim ama artik almak istiyorum. Concord neo ya da graco yada wollex travel sistem esim netten bakmis. Benim gonlum concorddan yana.
Ve buhar makinesi kullanan var mi
Veee araba koltugu erken ama alalim dursun bolenn hug 9-36 alman msrkasi hepsi buradada indireme girmis ne dersiniz.
Cook soru sordum birde kizimin son halini paylasayim. Optum hepinizi ve bebileriii
Yok sanırım ondan ayrı , enfeksiyoncmv virusu alerji ile alakali birsey mi?
Ben , sen ilk söylediğinde de boyle kastettiğini anlamıştım canım ,Aşkı memnu diyorsun hımmm, bakayım nasıl bir evmiş. Kocişe göstereyimde ondan alsın bana :)
Canım şaka bir yana, burada yeni daire bulabilenler çok şanslı, helede merkezde temiz, yeni bir daire için neler vermezdim. Ama maalsef yok, tüm evler çok eski, çok cool duruyor belki taş ev yazınca ama öyle zorki hem temizliği, hem dekorasyonu... Birde 100 küsür yıllık bir bina düşün, garip bir soğukluğu oluyor. Bak şöyle bir şehirde nasıl bire vde yaşanırki; File:Altstadt Heidelberg.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia
30 um canım, hatta hep yaşımdan çok küçük gösterdiğim söylenirdi ama kilo aldıktan sonra yaşımı göstermeye başladım baya baya :) teşekkürler canım.
Anne tarafım orda , arada gidiyoruz canım , guzel zamanlarımız gecti orda :)Babamin yabanci takintisi hic yoktur. Annem ilk zamanlar mik mik etti ama sonra bakti kizi 35 yasinda o da yelkenleri suya indirdi
Cook eskiden bulundum. Ortaokula falan gidiyordum. Sen gidiyor musun?
Eğer yaparsam burs isteyeceğim senden zaten , zira bunun zurafasi var , o sallanan sandalyesi var , var da varİnşallah canım, ben hemen bugünde taşınmak isterim ama eşim maalesef pek gelmek istemiyor işinden dolayı.
Ben hiç bebekler için törpü görmemiştim canım, hatta acaba törpülesem ne olur diye düşünüyordum çünkü kestikçe sertleşiyor tırnakları, hemen bakayım bende. Sadece törpü kullanmak daha iyi olur.
Bende fiyata şaşırdım, 10-12 euro birşeydi sophie, pazarlama harikası. Bu bahsettiğim dişleme kolyesine de bakmanızı tavsiye ederim, onu da çok övüyorlar, acıyıda dindiriyormuş.
Sorma canım, sophie i almayanı dövüyorlar aslında, her bebek mağazasında kasaların yanında kocaman standları var. Birde bu bahsettiğim kolyeler, tüm bebek reyonlarında çeşit çeşit. Hatta bu sophie nin iki yanında tutacakları olanlar var daha minik bebekler için, ben normal olanını almıştım.
Meltem 4. Çocuğunu yapsın ben ona gerçek zürafa bulucam doğum hediyesi :)))
Çok güzel düşünmüşsün canım, istanbul zaten dünya başkentleriyle yarışır, mutlaka vardır kurs canım. Bence fiyatlarıda iyi, bebekler için bu yür kurslar büyük sorumluluk gerektirdiğinden fiyatıda ona göre. Umarım çok eğlenirsiniz, neler yapılıyor paylaş lütfen, bende paylaşacağım başlayınca.
Ay o ne askı memnuydu yaaa :))
Canım soruları bilmiyorum ama kızın coook tatlı maşallah
Yok sanırım ondan ayrı , enfeksiyon
Ben , sen ilk söylediğinde de boyle kastettiğini anlamıştım canım ,
Ayrıca gercekten daha genc görünüyorsun
Anne tarafım orda , arada gidiyoruz canım , guzel zamanlarımız gecti orda :)
Eğer yaparsam burs isteyeceğim senden zaten , zira bunun zurafasi var , o sallanan sandalyesi var , var da var
Bak cahil kaldım zurafayi bilmiyorum daha :)
Fiyatlar bana da uygun geldi ben yıllarca su korkusu ile yaşadım ve hala çok rahat sayılmam ama Kaan suyu çok seviyor yıkanırken inanılmaz mutlu ve bu yetisini kaybetmesini istemiyorum gezmemizden alışverişimizden keser bi şekilde göndeririz dedik eşimle ayrıca sosyal gelişimi ve kendine olan güveni için çok faydalı tabiki paylaşırım başlayınca çok eğleneceğiz eminim bu arada web adresi Aqua Tots İstanbul | Bebekler ve Çocuklar için Yüzme Dersleri belki başlayan olursa birlikte götürürüz
Bendim o pırasacı. :)))
ozaman ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum paşamın yanaklarındaki bu süper koku için :)))
Selammmmmm. Kayiplardan geldim buralara. Kizlar tebrik ediyorum sizi. Ben zamana yrtisemiyorum. Sadece okuyup cikiyorum yazamiyorum. Gozum ustunuzde. Ha bide valla beni merak eden yok. Gidip yeni bir topic acacagim.saka aman yanlis anlasilmasin.
Kizlar bebislerinize suluk aldınız mi ben biraz aceke ettim dayanamadim alayim dursun dedim. Avent 6 ay ve ustu aldum. Simdi kullanmayacagim tabi daha. Sizce ii mi olmus.
Ve birde bebek arabasi ne kullaniyorsunuz ben ablaminkini gecici olarak kullandigimdan almadim ama artik almak istiyorum. Concord neo ya da graco yada wollex travel sistem esim netten bakmis. Benim gonlum concorddan yana.
Ve buhar makinesi kullanan var mi
Veee araba koltugu erken ama alalim dursun bolenn hug 9-36 alman msrkasi hepsi buradada indireme girmis ne dersiniz.
Cook soru sordum birde kizimin son halini paylasayim. Optum hepinizi ve bebileriii
Allahim bu bir zamanlar kilo alamayan minnos mu? Masallah ona ne güzelsin sen
Bana bir arkadasım bebe concord verdi ama cok ağır diye kullanamadık. Suluk almadım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?