2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aşkı memnu daki taş ev bir otele bağlı. Hafif tuzlu bir fiyatı var. Ben o bölgedeyken karadan yolu çok kötüydü. Otel kendi 4x4 kamyonetleriyle götürüyordu. Elektrik jeneratörden di. Tam bir kafa dinleme yeri. Gitmek isteyen olursa otelin adını özelden yazarım. ( otel inşaatı piyasasında çok çalıştımda)

kızlar size yetişmek mümkün değil.. sizi özledim.. artık aranıza dönmek istiyorum ama araya haftasonu girdim.. malum haftasonları kayınvalidem bize yatılı geliyor.. gözüme çarpanlar vardı dün onu sölim

Irmak cım hayırlı olsun.. bi ka. sene zorlanırdın ama sonra çok rahat edersin.. Allah hayırlı doğumlar versin.. ben sevindim şahsen :)

kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum paşam dişlerini kaşısın diye pırasa verdim...o halinden çok memnunda keşke bu fikri söyleyen kokusundan da bahsetseydi bırakmıyor da elinden

beniiimmmmm.. ama ama bilemiyorum kokusunu.. soğan sarımsak kokusuna çiğ patates iyi gelir ellerim için ama bebeğe yapılır mı bilmem :)

Hımmm demek birden fazla pırasacı varmış. Çek pırasanı Hera sana meydan okuyorum. Kara Murat benim :)))

İnşallah canım, ben hemen bugünde taşınmak isterim ama eşim maalesef pek gelmek istemiyor işinden dolayı.

Ben hiç bebekler için törpü görmemiştim canım, hatta acaba törpülesem ne olur diye düşünüyordum çünkü kestikçe sertleşiyor tırnakları, hemen bakayım bende. Sadece törpü kullanmak daha iyi olur.

Anam ne sophie ymis, ünlüler le bile foto lari var

Canım burka nin bebeğinde cmv virüsü saptanmış , tdv icin yatırmışlardi

Bende fiyata şaşırdım, 10-12 euro birşeydi sophie, pazarlama harikası. Bu bahsettiğim dişleme kolyesine de bakmanızı tavsiye ederim, onu da çok övüyorlar, acıyıda dindiriyormuş.

biz artık paşamla uyku öncesi hazırlığımıza gidiyoruz...1 saat sonra geliyorum

Tatlı rüyalar Atahan a :)

ben oyle buldum mu asortik seyler bulurum diycem ama ivy yine farkini gostermis hepimizden once biliyormus sophie i.

Ne diyeyim iste bir unluler bir de ivy

Sorma canım, sophie i almayanı dövüyorlar aslında, her bebek mağazasında kasaların yanında kocaman standları var. Birde bu bahsettiğim kolyeler, tüm bebek reyonlarında çeşit çeşit. Hatta bu sophie nin iki yanında tutacakları olanlar var daha minik bebekler için, ben normal olanını almıştım.

bu arada 3 cocuk dogurmussun ama bir sophie yi bilmiyorsun meltowski yaaaa. Neyse 4. ye bilmis olacaksin iyi yanindan bakmak lazim

Meltem 4. Çocuğunu yapsın ben ona gerçek zürafa bulucam doğum hediyesi :)))

kendi torpumle torpuluyorum. chicco nun tirnak makasini aldim ama korkumdan kesemedim. solingene bakayim.

evet tek isim koyduk. Hem Turkcey hem ing. uyumlu olmasini istiyorduk. erkek de cok elternatif yoktu. En basta Deniz diye dusunduk sonra Kayra'da karar kildik

Kolyenin adi ne? o da mi dis kasima icin?

Çok güzel düşünmüşsün canım, istanbul zaten dünya başkentleriyle yarışır, mutlaka vardır kurs canım. Bence fiyatlarıda iyi, bebekler için bu yür kurslar büyük sorumluluk gerektirdiğinden fiyatıda ona göre. Umarım çok eğlenirsiniz, neler yapılıyor paylaş lütfen, bende paylaşacağım başlayınca.

Baktım şimdi google dan, ne özelliği var buranın, denize sıfır olması dışında anlayamadım :s aşk yuvası mı burası şimdi :) meltem sendeki çocuk sayısının nedeni belli oldu :)))

Bendim o pırasacı. :)))

Şimdi üşenmeyip geçmişi dökücem ortaya, bakalım hanginiz önce söylemiş :)))

Törpü fikri süpermiş gerçekten ben hiç görmemiştim, düşünemedimde, teşeklürler :)

Kayra ismi çok hoş, zaten soy adı turkçe değildir isim türkçe olmuş, deniz isminide çok severim :)

Son düzenleme:
Aski memnu muuuu?? Uuu meltem cok aşk kadini ay pardon aşk annesi gordum seni :)))
Ay o ne askı memnuydu yaaa :))
Canım soruları bilmiyorum ama kızın coook tatlı maşallah

cmv virusu alerji ile alakali birsey mi?
Yok sanırım ondan ayrı , enfeksiyon
Ben , sen ilk söylediğinde de boyle kastettiğini anlamıştım canım ,
Ayrıca gercekten daha genc görünüyorsun

Babamin yabanci takintisi hic yoktur. Annem ilk zamanlar mik mik etti ama sonra bakti kizi 35 yasinda o da yelkenleri suya indirdi

Cook eskiden bulundum. Ortaokula falan gidiyordum. Sen gidiyor musun?
Anne tarafım orda , arada gidiyoruz canım , guzel zamanlarımız gecti orda :)
Eğer yaparsam burs isteyeceğim senden zaten , zira bunun zurafasi var , o sallanan sandalyesi var , var da var
Bak cahil kaldım zurafayi bilmiyorum daha :)

Fiyatlar bana da uygun geldi ben yıllarca su korkusu ile yaşadım ve hala çok rahat sayılmam ama Kaan suyu çok seviyor yıkanırken inanılmaz mutlu ve bu yetisini kaybetmesini istemiyorum gezmemizden alışverişimizden keser bi şekilde göndeririz dedik eşimle ayrıca sosyal gelişimi ve kendine olan güveni için çok faydalı tabiki paylaşırım başlayınca çok eğleneceğiz eminim bu arada web adresi Aqua Tots İstanbul | Bebekler ve Çocuklar için Yüzme Dersleri belki başlayan olursa birlikte götürürüz

Teşekkürler canım, sende öyle görünüyrosun gerçektn.

Aşkolsun, iste tabii, ne için çalışıyoruz zaten, gelecek nesiller için :) feda olsun zürafalar, sandalyeler :)

Bende olsam birşeylerden kısar yollardım canım, hak veriyorum sana. Çok güzel görünüyor mekan gerçekten, diğer hizmetleri de güzel. Benim götüreceğim yer bir havuz bir giyinme odasından ibaret, baya eski bir yer. Belki Kaan a burada doğum günü yaparsın su temalı :) bizide davet edinn :))

Bendim o pırasacı. :)))

ozaman ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum paşamın yanaklarındaki bu süper koku için :)))

ozaman ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum paşamın yanaklarındaki bu süper koku için :)))

Eşimde ilk pırasayı söyleyince ayyy kokar o dedi. Bende polyannanın yandan yemişi olarak mis kokusuna burnumuz alışıyor alamıyoruz kokusunu. Araya kötü kökü girsinki süt kokusuda gelsin burnumuza. Nasıl ama :)

Allahim bu bir zamanlar kilo alamayan minnos mu? Masallah ona ne güzelsin sen

Bana bir arkadasım bebe concord verdi ama cok ağır diye kullanamadık. Suluk almadım henuz

Allahim bu bir zamanlar kilo alamayan minnos mu? Masallah ona ne güzelsin sen

Bana bir arkadasım bebe concord verdi ama cok ağır diye kullanamadık. Suluk almadım henuz

Cok saol canim ya. Evet bir zamanlar kilo alamayan hatta hala sizin bebislere nazaran kucuk olan Hira bebek.
Araba ne kullaniyirsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…