- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.121
anamm üstüma kaldı ya muhabbet valla kızlar ben de geçmişi okurken gördüm canım çekti ondan yazmıştım en suçlu ben değilim valla bakın benden önce de dönmüştü muhabbetkendime kızdım şimdi geçen gün face de bi arkadaş bi yemek ismiyle ilgili yorum foto falan paylaşmış delirmiştim (onun yapımı falan da zordu) çok iyi anlıyorum sizi kusura bakmayın tekrar...
istanbulda mısın suloz merak ettim. verdiğin fiyat çok uygun çünkü.
İzmirdeyim Canım Ben
Fikir Benden ÇıktıKötü Bir Niyetim Yoktu Aç Kalmış Bir Hamişe Karnını Doyursun Diye Fikir Vermek İstedim, Her Evde Bulunacağından Sorun Olmaz Diye Düşündüm :26: Çalışan Hamişleri Düşünemedimm Affedinn
Fikir Benden ÇıktıKötü Bir Niyetim Yoktu Aç Kalmış Bir Hamişe Karnını Doyursun Diye Fikir Vermek İstedim, Her Evde Bulunacağından Sorun Olmaz Diye Düşündüm :26: Çalışan Hamişleri Düşünemedimm Affedinn
Kızlar başım çatlıyor. Ağrıyı geçirmek için ilaç dışında fikri olan
ne guzel cnm dıkkatlı beslenıosan bn ne buldum yıyorum tost most kuru şeyler ancacnm normalde 29 beden kot pantolon gıyıyordum 46-46 kıloydum suan sanırım bu neden le olmuyor sanırım pantolonlarım , vıcudum aynı bel bolgem kalınlastı sanırım. pantolon gırıyor, göbekten 2-3 cm ulaşmıo düğmeler ilk defa senelerdır gıydıgım pantolonlarımın duğmeleri ulaşmıo bırbırıne garıpsıorum D
ben de işyerindeyim, öğle arasına çıkamadım bile bugün,
üstelik bu ülkede kumpir de yapmıyorlar çok canım çekti...
geçenlerde 2 aylık hamile bir arkadaşım eşinin ona hamile manavından erik aldığını söyledi,
3 tanesi 27 liraymış,
o kadar güzeldiki tadı damağımda kaldı dedi,
çok bozuldum arkadaşıma oysaki ben ona şu an bulunduğum ülkede hiç bir şeyin olmadığından dert yanmıştım hemen öncesinde
burda hamile manavı da yok üstelik...
günaydın kızlar, dün akşam biraz kanamam oldu kırmızı renkte ama sonra olmadı sabahta az bişey kahverengi leke geldi. ne yapmalıyom doktora gitsem mi ? işyerinden de izin almak çok zorkanaması olanlar ne yapınız yardım eder misinz?
ne güzel öğrenmişsin artık kızım diyebiliyorsun bu güzel bir duygu:):)
ben de SAT'ıma göre 4+5 de girdim ilk ultrasona, bebiş gözükmedi kesesi vardı,
daha sonra yine SAT'ıma göre yani kendi hesabıma göre 7+6 da girdim ultrasona,
doktor herşey normal demişti, ultrasonda yazan değerler ise şöyleydi,
haftası 6+5, 8cm lik bir ölçü vardı o ne anlamadım, birde muhtemeln bebeğin ölçüsü olan 1.7 cm değeri,
muhtemel doğum tarihine de SAT'ıma göre çıkan haftadan bir hafta geç bir tarih vermişti.
herşey birbiriyle uyumusuz, üstelik doktorda 1.5 aylık hamilesin dmeişti bana ben 2 aylık sanırken kendimi,
anlayamıyorum sizce normal mi?
Yaaa kapanmaz inşaallah..Bizde seviyesizlik falan yok , herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, derdini sıkıntısını mutluluğunu paylaşıyor Valla burası da olmasa naparım ben ölürüm sıkıntıdan
12. haftada bnde kontrole gidicem umarım cinsiyetini bnde öğrenirim 4d ultrasona mı girdinde belli oldu 12. haftada kız için çok erken bi hafta erkekler kendini hemen belli edio ama kızda yanılma oluo inş. bnde öğrenirim haftaya
Kızlar başım çatlıyor. Ağrıyı geçirmek için ilaç dışında fikri olan
çok başım ağrıyor dünden beri ilaçta içtim geçmedi.
nerdeyse ağlıyacağım işyerinde.
geçmiyor geçmiyor((
ayyy kıyamam ben affetim hiç önemli değil. sen canını sıkma
evet canım ben de seviyorum doktorumun rahatlığını akıntım kokulu kaşıntı yapan yakan bi akıntı değil rahatsız etmiyor ama işte kendimi dinleyip herşeyimi incelemzsem çalarım ahhh ah... rahatlığım azıcık anama çekeydi ne güzel olurdu
kızlar su dogum ıznı ne oldu yahu ? Ben yurtdısında oldgum ıcın cok takıp edemyıorum. Onaylandı mı acaba?
yorma kendini uzan ayaklarını uzat, çok ayakta kalma benim kayınvalidem eşime hamileylen 9 ay boyunca kanaması olmuş düştü düşcek derken eşim sağlık mı sağlıklı doğmuş. içini ferah tut. bişeyden çok korkarsan başına gelirmiş.
senin durumuna geç döllenme diyorlar canım sanırım yumurtlaman sat'den 14 gün sonra değil de 20-21 gün sonra olmuş olabilir.
eş ve kv muhabbeti çok döndü yiyecek ismi vermekle ilgili bir atışma oldu, çok göze battı o yüzden kapandı. ama şöyle de bir durum var ben o topiğin en bilgisizlerinden biriydim (gebelik annelik konusunda) bu topicde kendimi değişik hissettim, o topicin annelerinin hakkını yemeyelim ltf orda tecrübeli anne de, çok araştırmacı anne adayları da çoktu.
aman kızlar sizde yapmayın eş cinsellik kv muhabbeti, buraya attım kendimi burası da kapanmasın. yararlı şeyler paylaşalım. 2 kişi arasında muhabbet dönmesin özel de msjlaşalım öyle durumlarda. marifet sayfalar dolusu topic olması değil faydalı bir topic olması.
paylaşıyoruz çünkü herşeyi ben bir çok şeyi burda öğrendim
hayır canım normal ultrasonda normal kontrolde. her dr söylemiyormuş ama hepsi 12-13.-14. haftada görüyormuş. ama ben zaten dr söylemeden görmüştüm kız olduğunu tam aa kız galiba diye içimden geçirirken dr.umda kız büyük ihtimalle dedi. sende benim gibi aşağıda ki linki incele ne olur ne olmaz belki söylemez
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
kızlar baş ağrısının en büyük sebebi su! bol su için bebeğin sağlığı iiiçin de çok önemli
yorma kendini uzan ayaklarını uzat, çok ayakta kalma benim kayınvalidem eşime hamileylen 9 ay boyunca kanaması olmuş düştü düşcek derken eşim sağlık mı sağlıklı doğmuş. içini ferah tut. bişeyden çok korkarsan başına gelirmiş.
senin durumuna geç döllenme diyorlar canım sanırım yumurtlaman sat'den 14 gün sonra değil de 20-21 gün sonra olmuş olabilir.
eş ve kv muhabbeti çok döndü yiyecek ismi vermekle ilgili bir atışma oldu, çok göze battı o yüzden kapandı. ama şöyle de bir durum var ben o topiğin en bilgisizlerinden biriydim (gebelik annelik konusunda) bu topicde kendimi değişik hissettim, o topicin annelerinin hakkını yemeyelim ltf orda tecrübeli anne de, çok araştırmacı anne adayları da çoktu.
aman kızlar sizde yapmayın eş cinsellik kv muhabbeti, buraya attım kendimi burası da kapanmasın. yararlı şeyler paylaşalım. 2 kişi arasında muhabbet dönmesin özel de msjlaşalım öyle durumlarda. marifet sayfalar dolusu topic olması değil faydalı bir topic olması.
paylaşıyoruz çünkü herşeyi ben bir çok şeyi burda öğrendim
hayır canım normal ultrasonda normal kontrolde. her dr söylemiyormuş ama hepsi 12-13.-14. haftada görüyormuş. ama ben zaten dr söylemeden görmüştüm kız olduğunu tam aa kız galiba diye içimden geçirirken dr.umda kız büyük ihtimalle dedi. sende benim gibi aşağıda ki linki incele ne olur ne olmaz belki söylemez
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
kızlar baş ağrısının en büyük sebebi su! bol su için bebeğin sağlığı iiiçin de çok önemli
bende çok merak ediyorum.
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar
anamm üstüma kaldı ya muhabbet valla kızlar ben de geçmişi okurken gördüm canım çekti ondan yazmıştım en suçlu ben değilim valla bakın benden önce de dönmüştü muhabbetkendime kızdım şimdi geçen gün face de bi arkadaş bi yemek ismiyle ilgili yorum foto falan paylaşmış delirmiştim (onun yapımı falan da zordu) çok iyi anlıyorum sizi kusura bakmayın tekrar...
Cnm olabilirmis.ultrasonlarn +5 ve-5 yanilma payi varmis.bebegn gelisiosa sorun yokki.masallh saglikli. Bnde 3gun onden gdiorm ama doktor degisebilir dedi onemli olan sat dio.
kızlar hala folik asit kullanıyor musunuz
çok teşekkürler angys, ben de artık doktoru takmıycam zaten, burada ultrason cihazları çok iyi değil o ölçümlere de güvenmiyorum.
bir de eğer bebeğin ölçüsü ultrason kağıdında yazan 1.7 cm ise zaten benim sat tarihimle uyumlu bir uzunluk,
1.7 cm hamileliğin 7+... günlerinde olan ölçüyle uyumlu oluyor bu durumda...
bir de 6 haftalık olan bebğin kalp atışı görülmezdi ki o zaman, en az 8.haftada görülür deniyor, hatta 10.haftada görülenler bile olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?