2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben takılıyorum sana, önemli değil benim için, öyle maksat muhabbet olsun diye

ben de işyerindeyim, öğle arasına çıkamadım bile bugün,
üstelik bu ülkede kumpir de yapmıyorlar çok canım çekti...
geçenlerde 2 aylık hamile bir arkadaşım eşinin ona hamile manavından erik aldığını söyledi,
3 tanesi 27 liraymış,
o kadar güzeldiki tadı damağımda kaldı dedi,
çok bozuldum arkadaşıma oysaki ben ona şu an bulunduğum ülkede hiç bir şeyin olmadığından dert yanmıştım hemen öncesinde
burda hamile manavı da yok üstelik...

ayyy kıyamam ben affetim hiç önemli değil. sen canını sıkma

şaka tabi arkadaşlar, ülkemizin kıymetini bilin, herşeyi yiyin bol bol,
ben de gelecek ay gelicem Türkiyeye, şimdiden yemek istediklerim listesi yapıyorum,
gerçekten yiyecek cenneti ülkemiz,
hiç bir ülke tutamaz yerini,
burda bol bol pizza, kruvozan gibi saçma sapan yiyecekler var,
midem bulanıyor herşeyden...

Kızlar başım çatlıyor. Ağrıyı geçirmek için ilaç dışında fikri olan

Limonun kabuğunu kokla ve kabuğunu ağrıyan yere koy şakaklarına falan bastır biraz hafifletir ben de aynı durumdayım şu an ve işyerindeyim bir şey yapamıyorum dinlenmek istiyorum ama mümkün değil

:)) ne buldun yeme bebişe ne faydalıysa onu ye. ben hayatımda ilk kez sağlıklı besleniyorum. sağlıklı beslenmek hiç lezzetli değil ama annelik iç güdüsü baskın geliyor işte. normalde sabah kahvaltım bi fincan kahve ve 4-5 sigaraydı. öğle pek bişey yemezdim. dolapta kahvaltılık ne varsa onlardan atıştırırdım sadece akşam yemeğim düzgündü eşimle birlikte yediğim için. ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sigara kahve olayı bitti. çay bile çok nadir. sabah meyve suyu yumurta tereyağ bal peynir 1 dilim ekmek ve 2 ceviz 2 badem 2 fındık 4-5 kuru üzüm 2 tane kuru kayısı, öğleye doğru bir porsiyon meyve, ekmeksiz öğle yemeği yoğurt ya da salata, akşam üstü yarım litre süt,ekmeksiz akşam yemeği, akşam yemeğinden 1-2 saat sonra yine meyve ve kapanış beslenmeyi iş olarak görüyorum hatta eşim hadi artık uyuyalım diyor dur bi tek akşam meyvem kaldı diyorum onu yiyip öyle yatıyorum. çalışsam yapamazdım tabi.

hangi ülkedesin canım benim oldugum yerde de pek bir şey bulunmuyor da senin durumundayım aynen. Ben Türkmenistan dayım..

yorma kendini uzan ayaklarını uzat, çok ayakta kalma benim kayınvalidem eşime hamileylen 9 ay boyunca kanaması olmuş düştü düşcek derken eşim sağlık mı sağlıklı doğmuş. içini ferah tut. bişeyden çok korkarsan başına gelirmiş.

senin durumuna geç döllenme diyorlar canım sanırım yumurtlaman sat'den 14 gün sonra değil de 20-21 gün sonra olmuş olabilir.

eş ve kv muhabbeti çok döndü yiyecek ismi vermekle ilgili bir atışma oldu, çok göze battı o yüzden kapandı. ama şöyle de bir durum var ben o topiğin en bilgisizlerinden biriydim (gebelik annelik konusunda) bu topicde kendimi değişik hissettim, o topicin annelerinin hakkını yemeyelim ltf orda tecrübeli anne de, çok araştırmacı anne adayları da çoktu.

aman kızlar sizde yapmayın eş cinsellik kv muhabbeti, buraya attım kendimi burası da kapanmasın. yararlı şeyler paylaşalım. 2 kişi arasında muhabbet dönmesin özel de msjlaşalım öyle durumlarda. marifet sayfalar dolusu topic olması değil faydalı bir topic olması.
paylaşıyoruz çünkü herşeyi ben bir çok şeyi burda öğrendim

hayır canım normal ultrasonda normal kontrolde. her dr söylemiyormuş ama hepsi 12-13.-14. haftada görüyormuş. ama ben zaten dr söylemeden görmüştüm kız olduğunu tam aa kız galiba diye içimden geçirirken dr.umda kız büyük ihtimalle dedi. sende benim gibi aşağıda ki linki incele ne olur ne olmaz belki söylemez

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

Kızlar başım çatlıyor. Ağrıyı geçirmek için ilaç dışında fikri olan

çok başım ağrıyor dünden beri ilaçta içtim geçmedi.
nerdeyse ağlıyacağım işyerinde.
geçmiyor geçmiyor((

kızlar baş ağrısının en büyük sebebi su! bol su için bebeğin sağlığı iiiçin de çok önemli

Son düzenleme:

Aynen bnm anamda pek rahat bn pireyi deve yaparm

en bolundan su ıcıorum eskiden içmediğim kadar limon deniyim sağol Lepistess

yaa benim ultrasonda bacakları olamayan seklıyle cıkarmıslar cok sınır oldum sana gonderımde sen sole barı ya

Aynen bnmde icime batti cok ozur dilerim arkadslr bundan canimz bsi isterse girip mutfaga yapalim brda soylemeyelim canlarm

Cnm olabilirmis.ultrasonlarn +5 ve-5 yanilma payi varmis.bebegn gelisiosa sorun yokki.masallh saglikli. Bnde 3gun onden gdiorm ama doktor degisebilir dedi onemli olan sat dio.

çok teşekkürler angys, ben de artık doktoru takmıycam zaten, burada ultrason cihazları çok iyi değil o ölçümlere de güvenmiyorum.
bir de eğer bebeğin ölçüsü ultrason kağıdında yazan 1.7 cm ise zaten benim sat tarihimle uyumlu bir uzunluk,
1.7 cm hamileliğin 7+... günlerinde olan ölçüyle uyumlu oluyor bu durumda...
bir de 6 haftalık olan bebğin kalp atışı görülmezdi ki o zaman, en az 8.haftada görülür deniyor, hatta 10.haftada görülenler bile olabiliyormuş.

yanı evt cnm o yuzden bnce kfana tkma onemlı olan saglıklı gelısıo olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…