2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hangi ülkedesin canım benim oldugum yerde de pek bir şey bulunmuyor da senin durumundayım aynen. Ben Türkmenistan dayım..

kuzey afrikadayım
uluslararası özel bir şirketin TR temsilcisi olarak geldim, çalışma saatlerimizde korkunç ötesi,
başka ülkede hamilelik çok zormuş,
inşallah bebiş sağlıkla olursa diğeri için mutlaka Türkiyeye dönmeyi bekliycem...

bnmkıde aşçı olucak yakında..kendı kendıne yetmeyı ogrendı kuzum:)

bu arada sevo arkadsımızdan uzucu bı haber gelmıs...canım gecmıs olsun umarım bda bole bısı yasamazsın.allahım hayırlısını versın. bda boyle haberler almayız ıns kayıpsız hepımız saglıkla sıhhatle bebıslerımızı alırız kucagımıza.burda artık kader arkadsı olduk dert ortagı olduk arkadslar bırbırımıze hep dua edelım

kıyamam canım.kızdım kendıme smdı annem babam yanımda kendı ulkemdeyım daha hala soylenıyorum sıkayetlerım bıtmıyo..allah yardımcınız olsun yurt dısındakı arkadslar

Hiç canını sıkma kuzummm.. Benim 2 yasında oglum var ona da burda hamile kaldım , doğum için Türkiye ye geldim. Ever zorlukları fazlaca hissediyoruz mutlaka. En başta herşeye hasretiz, ben dogru duzgun sebze bulamamaktan şikayetçiyim en çok. Ama Allah'a tevekkül et biraz, ben böyle böyle hem kendimi rahatlattım hem de psikolojik olarak rahat bir hamilelik geçirdim. Bu sefer daha zor geçiyor ama beterin beteri var diyorum. Sıkma kendini napıcaz çalışmasak da olmuyor zor bu zamanda zaten 1 ay sonra gitcekmıssın bende 2 ay sonra gidicem ferahlar, rahatlarsın. Canın ne cekıyorsa homını gırtlak yersin, yeriz canım

10. haftamdayım şimdiye kadar ne kusma ne bulantı bişey yoktu dün ilk kez yediklerimi çıkardım berbat bişeymiş ya 2 gündür miğdem bulanmaya başladı burdaki arkadaşları şimdi çok daha iyi anlıyorum

bu nası tatlı bı bebıstır bole o yanaklarını ısırırım senn masallah allah bagıslasn cnm

ohhh ısır teyzesi alışık zaten bizimki ısırılmaya, eşimin ailesi pata küte severler alıştırdılar bir güzel.Şimdi ısırında totosuna vurunca gülüyor o derece yolda gorenler bıle sunun yanaklarını bı ısırcaksın dıyolar tesekkur ederım balım

Canım önemli değil zaten eczacı teknisyeniyim. ilaçları bilinçli kullanıyorum :)

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda eski sorunsuz günlerine dönersin.. Bende cıkarma yok ama sürekli bir bulantı hali var

ısırılmıcak gbı degıl ama masallah nazarlık tak canım ustune allah nazardan saklasın :)

ya kızlar muhabbeti dönüyor diye yazdım bu arada çalışan yapamayacak durumda olan arkadaşlar kusura bakmayın eşşeklşk ettim

ben işten çıkıp patates yemeye size gelicem zaten siz pişirin ben hazıra konacağım

çok başım ağrıyor dünden beri ilaçta içtim geçmedi.
nerdeyse ağlıyacağım işyerinde.
geçmiyor geçmiyor((

Geçmiş olsun canım migrenin varsa o tutmuştur. Benim tam 4 gün sürdü dayanamayıp iş yerinden izin almıştım.. Başımı yemeniyle sıkıp yorganı kafama çekip yatmıştım

Geçmiş olsun canım migrenin varsa o tutmuştur. Benim tam 4 gün sürdü dayanamayıp iş yerinden izin almıştım.. Başımı yemeniyle sıkıp yorganı kafama çekip yatmıştım

Migreni ceken bilir cnm hamileliktede daha zormus bnde bkc gun ust uste agridi bda cekmeyz ins

KIZLAR KIZLAR GELEMMI YANANIZDAN OPEMMMİİİİİ OHHHH YANDAN HEM TEMIZLIK YApıyorum hem kendı kendıme cosuıyorummm

Dur sana eşlik edeyim

kim yazmışsa helal olsun ne güzel ifade etmiş.. Bende 3 çocuk istiyorum ama şartlar uygun değil malesef..

egelim bende seni merak etmiştim.. Diğer rahatsızlığını atlattın sanırım çok sevindim.. Bulantı falan olur normal .. Ne güzel geç başlamış işte erken biter umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…