- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.141
kızlar hala folik asit kullanıyor musunuz
hangi ülkedesin canım benim oldugum yerde de pek bir şey bulunmuyor da senin durumundayım aynen.Ben Türkmenistan dayım..
ben de çok özledim yemek pişirmeyi,
neredeyse 2 aydır en uyduruk ne yapabilirsem onu yapıyorum, ya da eşimin yaptığı yemekleri yemek zorunda kalıyorum,
fena değil geliştirdi kendini:)
zaten ne görsem kusma modundayım,
avakadoyu ben de çok severdim, kabuğunu soyup, çatalla ezip üzerine az limon tuz koyup karıştırınca muhteşem bi şey oluyordu,
ama yeşil renkli herşeye tepki geliştirdim yiyemiyorum artık...
hadi yaaauzuldum sımdı bakk
kuzey afrikadayım
uluslararası özel bir şirketin TR temsilcisi olarak geldim, çalışma saatlerimizde korkunç ötesi,
başka ülkede hamilelik çok zormuş,
inşallah bebiş sağlıkla olursa diğeri için mutlaka Türkiyeye dönmeyi bekliycem...
kuzey afrikadayım
uluslararası özel bir şirketin TR temsilcisi olarak geldim, çalışma saatlerimizde korkunç ötesi,
başka ülkede hamilelik çok zormuş,
inşallah bebiş sağlıkla olursa diğeri için mutlaka Türkiyeye dönmeyi bekliycem...
bu nası tatlı bı bebıstır bole o yanaklarını ısırırım senn masallah allah bagıslasn cnm
arkadaşlar affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum. birbirinize ilaç tavsiye etmeyin. vicks vs. sonuçta ilaçtır, içilmese dahi deriden emilimi vardır. ilaç sadece doktor tavsiyesi üzerine kullanılır. lütfen bu konuda hassas olalım bebişlerimize bişey olmasın.
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda eski sorunsuz günlerine dönersin.. Bende cıkarma yok ama sürekli bir bulantı hali var10. haftamdayım şimdiye kadar ne kusma ne bulantı bişey yoktu dün ilk kez yediklerimi çıkardım berbat bişeymiş ya 2 gündür miğdem bulanmaya başladı burdaki arkadaşları şimdi çok daha iyi anlıyorum
ohhh ısır teyzesi alışık zaten bizimki ısırılmaya, eşimin ailesi pata küte severler alıştırdılar bir güzel.Şimdi ısırında totosuna vurunca gülüyor o dereceyolda gorenler bıle sunun yanaklarını bı ısırcaksın dıyolar tesekkur ederım balım
ya kızlar muhabbeti dönüyor diye yazdım bu arada çalışan yapamayacak durumda olan arkadaşlar kusura bakmayın eşşeklşk ettim
ben işten çıkıp patates yemeye size gelicem zaten siz pişirin ben hazıra konacağım
Ebru all le Hamilelikte Pilates 2010 DvdRip » Full ndir | Full-Download.Net | Dosya Paylam Platformu
bu siteden indirdim canım letitbitten ama premıum üyeliğim olmadığı için yavaş indi bi de 2 part ikisini de aynı gün indirmene izin vermiyor ben birini dün indirdim 2. bugün.
aynı gün indirebilirsin sanırsam..Bunun için modemi kapatman, 15 saniye beklemen ve sonra yine açman lazım. Şak diye iner:)
çok başım ağrıyor dünden beri ilaçta içtim geçmedi.
nerdeyse ağlıyacağım işyerinde.
geçmiyor geçmiyor((
Geçmiş olsun canım migrenin varsa o tutmuştur. Benim tam 4 gün sürdü dayanamayıp iş yerinden izin almıştım.. Başımı yemeniyle sıkıp yorganı kafama çekip yatmıştım
KIZLAR KIZLAR GELEMMI YANANIZDAN OPEMMMİİİİİ OHHHH YANDAN HEM TEMIZLIK YApıyorum hem kendı kendıme cosuıyorummm
kim yazmışsa helal olsun ne güzel ifade etmiş.. Bende 3 çocuk istiyorum ama şartlar uygun değil malesef..facebookta bir yazı paylaşılmış..okuyunca bir kez daha uzuldum(
BANA 3 ÇOCUK YAP DENİLDİĞİNDE, BEZİNDEN SÜTÜNDEN MAMASINDAN HER ŞEYİNE KADAR BEN KARŞILIYORSAM...SIRADAN BİR ÇİÇEK AŞISINA BİLE 90 TL VERİP YAPTIRIYORSAM , VE DEVLET BANA 4 AY İZİN VERİYORSA, 4 AYLIK BEBEĞİNİ BIRAK İŞE BAŞLA DENİLİYORSA VE MEMUR ANNEYE GÜNDE 3,5 SAAT SÜT İZNİ VERİRKEN ÖZEL SEKTÖREDE ÇALIŞAN ANNEYE 1.5 SAAT VERİYORSAN VE HİÇ BİR ŞEKİLDE BANA KREŞ,YUVA GİBİ YARDIMLAR SAĞLAMIYORSAN...BEN O 3 ÇOCUĞU DOĞURURUM LAKİN ŞARTIM VAR , NÜFUSUNA ALIRSAN KABÜL ,ANCAK ÖYLE GELECEĞİNİ KURTARIRIM BEN EVLADIMIN !!!!
AVRUPAYLA YARIŞMAN İÇİN ÖNCE O STANDARTLARA GELMEN GEREKİYOR, SONRA 3 ÇOCUK TAVSİYE EDİLİR..
ALMANYA'DA, çocuk dünyaya getirdiğinde aylık 100 euro yardım yapılıyor ,Ayrıca kadınların hem çalışıp hem de çocuk sahibi olabilmeleri için bir çok yuva ve kreş ücretsiz anneye destek veriyor.
İTALYA'DA, Çocuk yapan her kadına aylık 1000 euro veriliyor ve vergi en az şekilde alınıyor.ikiden fazla çocuk sahibi olanlara ise 5 yılda 10 bin euro ödeniyor.
İSPANYA'DA, Çocuk sahibi olanlara yılda 1000 euro veriliyor,Çocuk başına Yılda 3 bin dolar ödemeyi taahhüt ediyor.
FRANSA'DA çocuk sahibi olan anneler 4 ay boyunca tam maaşlı bebek izni alabiliyor,eğitim ve ulaşım gibi konularda çocuklu ailelere çeşitli avantajlar sağlanıyor.
İSVEÇ 'DE doğum yapan kadınlar tam 15 ay ücretli izin veriliyor.maaşlarının yüzde 80 ni ödeniyor.
egelim bende seni merak etmiştim.. Diğer rahatsızlığını atlattın sanırım çok sevindim.. Bulantı falan olur normal .. Ne güzel geç başlamış işte erken biter umarım..10. haftamdayım şimdiye kadar ne kusma ne bulantı bişey yoktu dün ilk kez yediklerimi çıkardım berbat bişeymiş ya 2 gündür miğdem bulanmaya başladı burdaki arkadaşları şimdi çok daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?