- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.161
Migreni ceken bilir cnm hamileliktede daha zormus bnde bkc gun ust uste agridi bda cekmeyz ins
kızlar hala folik asit kullanıyor musunuz
kızlar aranızda benim gibi hiç su içmeyen var mı? normalde de hiçiçemezdim,şuan da değişmedi ,tuzlu bişey yemediğim sürece su içmek aklıma dahi gelmiyor,günde 1 bardak dahi içmediğim bile oluyor ,aklıma gelince de içesim gelmiyor
evet canım dr. sıvıyı çok tüketmen gerekiyor dedi ama suyu zoraki içiyorum oda bebeğim için. yanında pet şişe bulundur ve sürekli yudum yudumda olsa içmeye çalış.
kızlar aranızda benim gibi hiç su içmeyen var mı? normalde de hiçiçemezdim,şuan da değişmedi ,tuzlu bişey yemediğim sürece su içmek aklıma dahi gelmiyor,günde 1 bardak dahi içmediğim bile oluyor ,aklıma gelince de içesim gelmiyor
Geçmiş olsun canım migrenin varsa o tutmuştur. Benim tam 4 gün sürdü dayanamayıp iş yerinden izin almıştım.. Başımı yemeniyle sıkıp yorganı kafama çekip yatmıştım
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda eski sorunsuz günlerine dönersin.. Bende cıkarma yok ama sürekli bir bulantı hali var
Hoşgeldiniz Sen ve Miniğin AramızaMerhaba bayanlar :)
Benim bebeğimde 28 ağustos tarihinde dünyaya gelecek siz bir sürü şey paylaşmışsınız hepsini okuyamadım ama herkese merhaba demek istedim çok mutluyum tüm bu heyecanımı sizlerle paylaşabileceğim için :) şimdiden biraz fazla takıntılı bir anne adayı oldugumu düşünüyorumda :):):)
Hoşgeldiniz Sen ve Miniğin Aramıza
Merhaba bayanlar :)
Benim bebeğimde 28 ağustos tarihinde dünyaya gelecek siz bir sürü şey paylaşmışsınız hepsini okuyamadım ama herkese merhaba demek istedim çok mutluyum tüm bu heyecanımı sizlerle paylaşabileceğim için :) şimdiden biraz fazla takıntılı bir anne adayı oldugumu düşünüyorumda :):):)
Merhaba bayanlar :)
kızlar çok kötü bir gündü...bugün dr kontrolüm vardı ve bebeğimin 9. hafta bitiminde kalbi durmuş bu karnımda ölen 2.bebeğim ve yarın malesef kürtaj oluyorum...bana dua edin kızlar..artık araştırmalar yapılacak neden olduğuna dair..hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..beni listeden silin lütfen..
bende çok merak ediyorum.
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar
kızlar aranızda köpek besleyen var mı? benim köpişim 3.5 yaşında erkek. henüz 40 günlüktü aldığımızda ve resmen çocuğum gibi büyüttüm. ayaklarımda bile salladım küçükken :) gece üşümesin diye üstünü örterdim filanşimdi oğluma kardeş gelcek diye konuşuyorum onunla. bebişim biran önce doğsun ve 2 si oyunlar oynasın istiyorum. sanırım sürekli fotoğraf makinasıyla dolaşırım artık evde. her hallerini çekerim:)
merhaba arkadaşlar, kaç gündür hastayım bi de çooook yoğunum işyerinde, hiç yazamadım buralara...
bulantısı azalan, biten var mı arkadaşlar? benim 14. hafta bitiyor, hiçbir değişiklik yok... çok kuvvetli öksürüyorum, öksürürken genelde kendimi lavaboda öğürürken buluveriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?