2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Migreni ceken bilir cnm hamileliktede daha zormus bnde bkc gun ust uste agridi bda cekmeyz ins

inşallah canım, ömrümden ömür gitti desem yeridir birde bulantısı çabası berbat birşey.. Çaresizce geçeceği günü bekledim tam 4 gün aralıksız ağrıdı. İnş. birdaha yaşamayız canm

kızlar aranızda benim gibi hiç su içmeyen var mı? normalde de hiçiçemezdim,şuan da değişmedi ,tuzlu bişey yemediğim sürece su içmek aklıma dahi gelmiyor,günde 1 bardak dahi içmediğim bile oluyor ,aklıma gelince de içesim gelmiyor

Kızlar günden güne iyi olacağıma sanki daha da kötüleşiyoum. Çok şükür bulantılarım istifra etmem kalmadı tabi yemek kokusu duyunca hariç buna razıyım. Kötü olan hergün farklı farklı yerlerim ağrıo. bi baş ağrısı çekiorum felekat o geçio derken bacağım ağrıo belimden topuguma kadar, o geçse kolum. oturarak çalıştığım için kuyruk sokumum çok sancıyor ve ağrıyor kalkarken zorluk çekiyorum canım çok acıyor . Ne yapacağımı şaşırdım eşime artık şuram ağrıyor demeye çekiniyorum. Yaşı olan insanlar gibi oldum. Benim gibi sıkıntı yaşayan varmı?

evet canım dr. sıvıyı çok tüketmen gerekiyor dedi ama suyu zoraki içiyorum oda bebeğim için. yanında pet şişe bulundur ve sürekli yudum yudumda olsa içmeye çalış.

evet canım dr. sıvıyı çok tüketmen gerekiyor dedi ama suyu zoraki içiyorum oda bebeğim için. yanında pet şişe bulundur ve sürekli yudum yudumda olsa içmeye çalış.

su içmeniz her açıdan önemli kızlar. en basiti karnınızın çatlamasını bile etkiliyormuş. ben işyerinde yanımı 1,5 lt su alıyorum içebildiğim kadarını içiyorum maaşşallah aramız iyi fakat gün boyu çok içince ve mesanenin baskı altında olmasından dolayı gece tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum normalde hiç kalkmazdım

Geçmiş olsun canım migrenin varsa o tutmuştur. Benim tam 4 gün sürdü dayanamayıp iş yerinden izin almıştım.. Başımı yemeniyle sıkıp yorganı kafama çekip yatmıştım

sağol canım normal zamanda başım hiç ağrımaz benim.ama küçücük veletimin yaptığına bak sen

ben varım canım ilaç içerken içtiğim su dışında su içemiyorum, işyerimdeki suyun tadı beni tiksindiriyor (marka bi su aslında), evdekini ehh işte, çok zorlarsam. ama su bile beni tiksindiriyor, bu nasıl iş anlamadım

kızlar aranızda köpek besleyen var mı? benim köpişim 3.5 yaşında erkek. henüz 40 günlüktü aldığımızda ve resmen çocuğum gibi büyüttüm. ayaklarımda bile salladım küçükken :) gece üşümesin diye üstünü örterdim filan şimdi oğluma kardeş gelcek diye konuşuyorum onunla. bebişim biran önce doğsun ve 2 si oyunlar oynasın istiyorum. sanırım sürekli fotoğraf makinasıyla dolaşırım artık evde. her hallerini çekerim:)

Merhaba bayanlar :)

Benim bebeğimde 28 ağustos tarihinde dünyaya gelecek siz bir sürü şey paylaşmışsınız hepsini okuyamadım ama herkese merhaba demek istedim çok mutluyum tüm bu heyecanımı sizlerle paylaşabileceğim için :) şimdiden biraz fazla takıntılı bir anne adayı oldugumu düşünüyorumda :):):)

Hoşgeldiniz Sen ve Miniğin Aramıza

hoş geldin canım:)

hoşgeldin cnm bnde senn gibi yeniyim muhtemel doğum tarihimiz aynı görünüo bakalım cinsiyetleride aynımı olacak

Canım allah sabırlar versin... Son olur inşallah

bende çok merak ediyorum.

bu konuda bilgisi olan var mı kızlar

Doğum iznini takip etmek isteyenler BURADAN bakabilirler. Teklif hala komisyonda Kendilerine zam olunca dakkasında çıkıyor, faydalı birşey yapacakları zaman sürünüyor. 4,5 ay olmuş hala ilerleme yok...

Bizde var, 3,5 yaşında erkek :) Aynı yaştalar. Biz onu barınaktan çok hastayken sahiplenmiştik ölümlerden döndü. Aylarca serumlar yedi ama çok şükür artık herşey yolunda. Biz de kardeşiyle nasıl oyunlar oynayacağını çok merak ediyoruz :)

Hasta olanlara geçmişler olsun, bulantısı olanlara allah sabırlar versin. Güzel haberlerle doktordan gelenlerin gözü aydın :)

2li testteki hangi değer 50nin üstünde ise kız mıydı erkek miydi bişiler okumuştum unuttum neydi o

merhaba arkadaşlar, kaç gündür hastayım bi de çooook yoğunum işyerinde, hiç yazamadım buralara...
bulantısı azalan, biten var mı arkadaşlar? benim 14. hafta bitiyor, hiçbir değişiklik yok... çok kuvvetli öksürüyorum, öksürürken genelde kendimi lavaboda öğürürken buluveriyorum...

Geçmiş olsun canım! Benim bulantılarım azaldı ama tamamen bitti diyemem. Bazı yiyeceklere tiksintim de devam ediyor malesef
Sanırım bir kaç hafta daha dişimizi sıkmalıyız tamamen bitmesi için. Bir de dua edelim çünkü 9 ay boyunca bulantısı geçmeyenler de duydum ben. Allah korusun! İyi düşünelim iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…