2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam canım.kızdım kendıme smdı annem babam yanımda kendı ulkemdeyım daha hala soylenıyorum sıkayetlerım bıtmıyo..allah yardımcınız olsun yurt dısındakı arkadslar

hiç şikayet etme angys çok şanslısınız, ama insan içindeyken kıymetini bilmiyor,
ben türkiyedeyken eğer evde kahvaltı yapmadan işyerinde simit, poğaça çayla kahvaltı yapmak zorunda kalırsam çok üzülürdüm,
ama ne büyük nimetmiş pastanede alınmış sıcacık poğaçayla, simit
köşe başında bir çiğköftezi olurdu, araka sokakta börekçi, su börekleri öfff:)
sonra kesin bir mantıcı, çıtır çıtır hamsi kızartan balıkçı:):)
ağlıycam sanırım, ne güzelmiş ülkem

yaa benim ultrasonda bacakları olamayan seklıyle cıkarmıslar cok sınır oldum sana gonderımde sen sole barı ya

resim ekle canım bakalım birlikte

insan vücudunun büyük kısmı sudan oluştuğu için su çok önemli canım yaa... öylesine su da değil alkalin iletkenlik ph değeri yüksek olmalı, ben su alırken hep bakıyorum. günde 1 tane de minarelli su -soda- içiyorum mineralli kalsiyum oranı çok diye...

haklısın canım ya alışmalıyım biran önce,neyseki sodayı çok seviyorum içiyorum hep..

işte annem o bulantısı 9 ay geçmeyenlerden umarım ona cekmemişimdir

sadece hamilelerin olduğu bu topicte yiyecek ismi paylaşmasak ne güzel olurdu

kızlar aynı bende çok kötüyüm bulantı kusma ama birgün bulantı olmasa bebeğimde bi sorunmu oldu diyorum.çok şükür ki bebeklerimiz iyi olsun varsın bulantılarımızda

bikaç gün girmedim döktürmüşsünüz yine
okuyamadım valla ama cinsiyet öğrenen vardır herhalde
bu hafta artık bulantılar canıma tak etti dramamine le rahatladım biraz
kafayı yicem ilkinde 13. haftada bitmişti 1 haftam kaldı diye sabırla bekliyorum
artık sağlığıma kavuşmak istiyorum

allahım bebeğime sağlık bana sabır ver

kızlar cucuyu merak ettim :18: naptıkı acaba dün kontrolü vardı..
cucu gelince yaz

sonunda girebildim bugün hem doğumgünüm hem evlilik yıldönümümüz
yemekteydik pastamızı hüplettikdünde kuzumuzu gördükk ayy yer onu annesi yaa nasıl minnoş yan gelmiş elinide alnına koymuş bi pozlar bi pozlar
doktorumuda cok sevdim tek tek anlattı su surası bu burası diyee cok sağlıklıymış maşallahense ölcümü yapıldı 1,33 herşey yolunda cok sükür burnusunuda gördük minicikcok sekerdi ya bıraksalar ölece izlerimm kocişimde nasıl duygulandııı ekrandan gözünü alamadı nasıl parlıyodu gözlerinin içi
kanda verdim 1 hafta sonra arıcaklar....
ama ama kendini göstermedii bize 26 şubata kadar beklicez okadarda cikolata hüplettim
olsun sağlıklıymış ya cok sükürr Rabbime
sende yazmamışsın canım bende simcik seni merak ediyorummm bi an öncee haber verr bizlere
benden haberler bukadar
darısı tüm bebişinden iyi haberler almayı bekleyen güzel annişlere olsunnnnnnnn

cucucuğum
doğum günün kutlu olsun şekerim
ben de pzt gideceğim doktora dün gece rüyamda ultrasonda gördüm bebişimi :)
doktor bezini indirip cinsiyetine bakıyodu hahahahha

cnm bnm seni anlamaya calisyrm
cunku bnde temmuzda yurtdisina tasincagz
bn de kara kara dusunuyrmm simdiden i
ki cocukla ne yapacagm dyeee
skincasi yoksa hangii ulkede oldgnu soylermisin
birde buradan istedgn ozel biseler varsa bn gonderebilirimmmm memnuniyetee

offff bnm koca hala mesaidee .patliycam yanliz evde

Gözün aydın, güzel haberlerle gelmişsin :)
Hem senin hem de evliliğinizin doğum günü kutlu olsun

Bugün bizim de yıldönümümüz

çok üzüldüm allahım bir daha böyle birşey yaşatmasın sana

benimde aynısı bende kendi kendime soruyordum sabahları ne oluyor bu bebeğe diye normal demekki böyle şeyler :)

günaydın kızlarrrrrrrr benim pıtırcan sağ kasık tarafımda bişiler yapıyo bugun ama anlamadım neyse yüzüm solgun bugün accık makyaj bapayım da kendıme geleyim

günaydın kızlarrrrrrrr benim pıtırcan sağ kasık tarafımda bişiler yapıyo bugun ama anlamadım neyse yüzüm solgun bugün accık makyaj bapayım da kendıme geleyim

Valla onların keyifleri yerinde CANIM nebizler tum gun el ensede yatıyorlar. Arada bir de oramızı buramızı ağrıtıp kurcalayıp büyüyorlar süslen bakalım guzel annecik

hosgeldın cnm dogum gunun kutlu olsun esınlede nıce senelere ınsallahhh kuzunu gormussun herseyın yolunda olmasına sevındım cınsıyetı benımkı gıbı 1 ay sonraya kalmıs desenee

canım senin de mi ikiz? ben de seninle aynı durumdayım belim çok feci ağrıyor. adım atınca bel ağrım artıyor dr. söyledim magnezyum verdi bana bir de vitamin ilaçları alıyorum yoksa ikizler kurutacak bizi :)ayrıca baş ağrılarım da çok. sen de vitaminle takviye yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…