- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.181
kıyamam canım.kızdım kendıme smdı annem babam yanımda kendı ulkemdeyım daha hala soylenıyorum sıkayetlerım bıtmıyo..allah yardımcınız olsun yurt dısındakı arkadslar
yaa benim ultrasonda bacakları olamayan seklıyle cıkarmıslar cok sınır oldum sana gonderımde sen sole barı ya
kızlar aranızda benim gibi hiç su içmeyen var mı? normalde de hiçiçemezdim,şuan da değişmedi ,tuzlu bişey yemediğim sürece su içmek aklıma dahi gelmiyor,günde 1 bardak dahi içmediğim bile oluyor ,aklıma gelince de içesim gelmiyor
resim ekle canım bakalım birlikte
insan vücudunun büyük kısmı sudan oluştuğu için su çok önemli canım yaa... öylesine su da değil alkalin iletkenlik ph değeri yüksek olmalı, ben su alırken hep bakıyorum. günde 1 tane de minarelli su -soda- içiyorum mineralli kalsiyum oranı çok diye...
Geçmiş olsun canım! Benim bulantılarım azaldı ama tamamen bitti diyemem. Bazı yiyeceklere tiksintim de devam ediyor malesef
Sanırım bir kaç hafta daha dişimizi sıkmalıyız tamamen bitmesi için. Bir de dua edelim çünkü 9 ay boyunca bulantısı geçmeyenler de duydum ben. Allah korusun! İyi düşünelim iyi olsun...
hiç şikayet etme angys çok şanslısınız, ama insan içindeyken kıymetini bilmiyor,
ben türkiyedeyken eğer evde kahvaltı yapmadan işyerinde simit, poğaça çayla kahvaltı yapmak zorunda kalırsam çok üzülürdüm,
ama ne büyük nimetmiş pastanede alınmış sıcacık poğaçayla, simit
köşe başında bir çiğköftezi olurdu, araka sokakta börekçi, su börekleri öfff:)
sonra kesin bir mantıcı, çıtır çıtır hamsi kızartan balıkçı:):)
ağlıycam sanırım, ne güzelmiş ülkem
kızlar cucuyu merak ettim :18: naptıkı acaba dün kontrolü vardı..
cucu gelince yaz
sonunda girebildim bugün hem doğumgünüm hem evlilik yıldönümümüz
yemekteydik pastamızı hüplettikdünde kuzumuzu gördükk ayy yer onu annesi yaa nasıl minnoş yan gelmiş elinide alnına koymuş bi pozlar bi pozlar
doktorumuda cok sevdim tek tek anlattı su surası bu burası diyee cok sağlıklıymış maşallahense ölcümü yapıldı 1,33 herşey yolunda cok sükür burnusunuda gördük minicik cok sekerdi ya bıraksalar ölece izlerimm kocişimde nasıl duygulandııı ekrandan gözünü alamadı nasıl parlıyodu gözlerinin içi
kanda verdim 1 hafta sonra arıcaklar....
ama ama kendini göstermedii bize 26 şubata kadar beklicez okadarda cikolata hüplettim
olsun sağlıklıymış ya cok sükürr Rabbime
sende yazmamışsın canım bende simcik seni merak ediyorummm bi an öncee haber verr bizlere
benden haberler bukadar
darısı tüm bebişinden iyi haberler almayı bekleyen güzel annişlere olsunnnnnnnn
cucucuğum
doğum günün kutlu olsun şekerim
ben de pzt gideceğim doktora dün gece rüyamda ultrasonda gördüm bebişimi :)
doktor bezini indirip cinsiyetine bakıyodu hahahahha
yemekteydik pastamızı hüplettikdünde kuzumuzu gördükk ayy yer onu annesi yaa nasıl minnoş yan gelmiş elinide alnına koymuş bi pozlar bi pozlar
doktorumuda cok sevdim tek tek anlattı su surası bu burası diyee cok sağlıklıymış maşallahense ölcümü yapıldı 1,33 herşey yolunda cok sükür burnusunuda gördük minicik cok sekerdi ya bıraksalar ölece izlerimm kocişimde nasıl duygulandııı ekrandan gözünü alamadı nasıl parlıyodu gözlerinin içi
ama ama kendini göstermedii bize 26 şubata kadar beklicez okadarda cikolata hüplettim
sende yazmamışsın canım bende simcik seni merak ediyorummm bi an öncee haber verr bizlere
benden haberler bukadar
çok üzüldüm allahım bir daha böyle birşey yaşatmasın sanakızlar çok kötü bir gündü...bugün dr kontrolüm vardı ve bebeğimin 9. hafta bitiminde kalbi durmuş bu karnımda ölen 2.bebeğim ve yarın malesef kürtaj oluyorum...bana dua edin kızlar..artık araştırmalar yapılacak neden olduğuna dair..hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..beni listeden silin lütfen..
sabahları göbiş yok oluyor yataktan kalkınca hiç karnım yok bebeıs neredesın dıorumakşam bı bakıyorum göbüş iki katı çıkıyor:) sizlerinde bolemı kızoşlarrrr saklanıo bebısım nnesınden gunduzlerı
............................................
günaydın kızlarrrrrrrr benim pıtırcan sağ kasık tarafımda bişiler yapıyo bugun ama anlamadımneyse yüzüm solgun bugün accık makyaj bapayım da kendıme geleyim
benden haberler bukadar
Günaydın kızlar
Ben yine bel ağrılarıyla uğraşıyorum, dün gece çok kötüydüm, sabahta çok zor kalktım. Dayak yemiş gibiyim, sırtım belim heryerim ağrıyor
Doktor normal dedi, vücut değişiyor rahim büyüyor falan filan..... Ama bana normal gelmiyor artık ya, herkes niye benim gibi mi ?
Etrafımdakilerde erken başlamış seninki bu kadar olmaması lazım diyor.
Biri diyor erkektir belki ondandır. Erkek çocukta erken başlarmış, karnım kocaman oldu, hareketlerimi kısıtlamaya başladı artıkböyle giderse bir tosuncuk doğurmam lazım valla kalçalarımda genişledi biraz. göğüslerimde çok acıyor, bir beden kadar büyüdüler, kızlar daha ne kadar büyüyecek bizim ikizler acaba :) benimkiler zaten küçük olduğu için sorun yok büyüyebilirler :78:
Sizler de anlatın vücudunuzdaki değişiklikleri kızlar , benimkiler normal mi, değil mi agrılara dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?