- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.901
Kandiliniz mübarek olsun kızlar.Rabbim yavrularımıza ve sevdiklerimize hep güzel günler göstersin.en kötü günümüz böyle olsun ve Rabbim bu günümüzü aratmasın.Amin.yavrularınızı ve sizi kucaklıyorum.
Süper arkadaşım benim biz iyiyiz çok şükür,Melis'imde iyi.sana ve kızına bayıldım be kaksızlık etme kendine zaten çok gençsin ve öylede görünüyorsun.işe başlayınca çok yazamasamda sürekli okuyorum sizi ve çok şükür hepiniz iyisiniz.benim işler çok yoğun ve koşturup duruyorum,malum özel sektör.hepinizi çoooook seviyorum ve yavrularınızı öpüp kucaklıyorum
canım sen okudun mu bilmiyorum geçenlerde yazmıştım prof bir arkadaşım var onunla konuştum diye...ben bu konuda onun dediklerini dinlemeye karar verdim ve kullanmıyorum artık
kontrolümüzde bıraktım demeden bılgıldağın durumunu soracağım doktora, bakalım ne diyecek...bıraktım desem olmaz öyle şey hemen başla der
ağustos bebekleri sağlıklı besleniyor adı altında yeni açılan topikte zannedildiği gibi hep bebeklerimizin yiyecekleri paylaşılmıyor malesef her konu orada da paylaşılıyor yani bu topik oraya taşınmış bir kısım arkadaşlarla birlikte aman bananeyse kimin nerde yazdığı saçmalıyorum işte
kızlar merhaba kızıma 4 aylık asısı vuruldu cuma gunu demır ılacına baslatıldı 2 gundur kullanıyorum ama yesıl kaka yapmaya basladı bugun 4 defa hemen hemen her emzırmeden sonra kakasını yapıyor acaba asıdan veya demır ılacından olabılırmı bırde asıdan sonra uyumuyor uykusu var ama uyumuyor ası mı sebep oldu acaba boyle yapmasına
kızım bugün 5 aylık
Aşıdan olacağını sanmıyorum canım Demir ilacı da tam tersi kabızlık yapar aslında
Uyku sorunu geçici olabilir bazen benim kızım da çok uykusu geldiği halde uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor
Kakasın da bi anormallik yoksa bence sıkıntı yapma geçici nir durum olduğunu düşünüyorum için rahat etmezse hemen doktorunu arayıp sor istersen
bende ilk ay kullandım sadece bıraktım.. sağlık ocağında bıngıldığına bakıp soruyorlar kullanıyorsun değil mi diye hee evet diyorum güzel 1 yaşına kadar kullancak diyorlar ama kulak asmıyorum.. sonuçta bu cadılar ekime kadar güneş aldı. bizim birde sarılığımız olduğu için hergün soyup güneş alan koltuğa yatırıyordum cam dibine yarım saat. e 2 ay sonra da güneş almaya başlıcaklar. kimyasala gerek yok diye düşünüyorum
bende ilk ay kullandım sadece bıraktım.. sağlık ocağında bıngıldığına bakıp soruyorlar kullanıyorsun değil mi diye hee evet diyorum güzel 1 yaşına kadar kullancak diyorlar ama kulak asmıyorum.. sonuçta bu cadılar ekime kadar güneş aldı. bizim birde sarılığımız olduğu için hergün soyup güneş alan koltuğa yatırıyordum cam dibine yarım saat. e 2 ay sonra da güneş almaya başlıcaklar. kimyasala gerek yok diye düşünüyorum
annecikler kandilimiz mübarek olsun dualarda buluşalım inş..
Eki Görüntüle 929431 bgnki kahvaltımızın başköşe misafiri..derdi masaya gelmekmiş arabasında mızladı mızladı, köşeye kurulunca sustu bnm obur oğlum
kızım bugün 5 aylık
Hayırlı kandiller kızlar. Herkes ibadette sanırım bu akşam kimsecikler yok. Allah dualarımızı kabul etsin, yavrularımıza iyi birer anne olabilmek için sağlık, sabır ve aklımızı doğru kullanma gücü versin inşallah. Kandilimizi kutlayan tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum. Dualarınızda beni ve minik kızımıda unutmayın :))
kızlar yakında peynire de başlarız burda ev yapımı peynir tarifesi var bakın isterseniz http://........................../2014/01/bebeklere-evde-peynir-yapm-lor-peynir.html
d vitamini için dr arkdaşıma da sorcam bakalım ne diyuecek bu konuya daha araştırcağım şimdilik acd3 vermeyi karar verdim.22 de dr kontorlümüz de var ona sorcam bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?