2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalovacim nerelerdesin , isler nasıl gidiyor , Melis kuzu nasıl

Süper arkadaşım benim biz iyiyiz çok şükür,Melis'imde iyi.sana ve kızına bayıldım be kaksızlık etme kendine zaten çok gençsin ve öylede görünüyorsun.işe başlayınca çok yazamasamda sürekli okuyorum sizi ve çok şükür hepiniz iyisiniz.benim işler çok yoğun ve koşturup duruyorum,malum özel sektör.hepinizi çoooook seviyorum ve yavrularınızı öpüp kucaklıyorum

Sagol canım benim
Bende Melis kuzuyu öpüyorum

kızlar kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim size yavrularınıza ve tüm sevdiklerine uzun sağlıklı nice ömürler versin.. dilerim tüm güzel dilekleriniz kabul olsun bu gece

bende ilk ay kullandım sadece bıraktım.. sağlık ocağında bıngıldığına bakıp soruyorlar kullanıyorsun değil mi diye hee evet diyorum güzel 1 yaşına kadar kullancak diyorlar ama kulak asmıyorum.. sonuçta bu cadılar ekime kadar güneş aldı. bizim birde sarılığımız olduğu için hergün soyup güneş alan koltuğa yatırıyordum cam dibine yarım saat. e 2 ay sonra da güneş almaya başlıcaklar. kimyasala gerek yok diye düşünüyorum

kızlar merhaba kızıma 4 aylık asısı vuruldu cuma gunu demır ılacına baslatıldı 2 gundur kullanıyorum ama yesıl kaka yapmaya basladı bugun 4 defa hemen hemen her emzırmeden sonra kakasını yapıyor acaba asıdan veya demır ılacından olabılırmı bırde asıdan sonra uyumuyor uykusu var ama uyumuyor ası mı sebep oldu acaba boyle yapmasına

Burcucum keçeden yaptığın şeyleri bizimle de paylaş bence de internetten sipariş verebilirsin

Aşıdan olacağını sanmıyorum canım Demir ilacı da tam tersi kabızlık yapar aslında
Uyku sorunu geçici olabilir bazen benim kızım da çok uykusu geldiği halde uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor
Kakasın da bi anormallik yoksa bence sıkıntı yapma geçici nir durum olduğunu düşünüyorum için rahat etmezse hemen doktorunu arayıp sor istersen

Angys merhaba canım eylüş nasıl özledik sizi eşinle kızının resmini paylaşıp kızlar bunlar olmasa hayatımda ben ne yapardım deyişini hatırlıyorum o gün ben de daha sıkı sarılmıştım kızıma ve eşime

Sagol canim ya yarın doktoru arayip sormayi dusunuyorum ya asidan öncesine kadar uyku düzeni cok iyiydi asidan sonra uykusu var ama uyumuyor kakasinida yesil yapmasi bana tuhaf geldi demir ilaci bize ferrum verdiler sizdemi aynisini verdiler

güneş ışığını direk görmeli imiş vücut ki d vitaminini alabilsin arada cam olunca olmuyormuş .nereden biliyorum? annemden ,annemde kemik erimesi var yıllardır proflar aynı şeyi söylerler direk güneşe çıkacaksın öyle camın önüne oturayım,örgü öreyim falan olmuyor derlermiş.ben de ufaklığımı hep dışarı çıkarmaya çalışıyorum güneşli günlerde.

Son düzenleme:

valla canım işte bende 2 ay sonra tekrar bol bol güneşlenecek diye düşünüyorum..yaptığım doğru mu bilmiyorum ama dünya ilaç sektörüne hiççç güvenmiyorum, resmen ticari amaçlı bir pazar

ogrtmn hatırlayınca farkettim bende cam dibine yatırıyorum dediğini canım, evet cam filtre görevi gördüğü için D vitamini alamıyor. birde güneş altında dolaşırken başı, kolları ve bacakları açık olması gerekiyor. yani aslında bizim kışın güneş altında gezdirmemizle çok birşey depolayamıyor, sadece başını açabiliyoruz çünkü

Son düzenleme:

Maşallah :) tam paşa gibi kurulmuş :) reçel tabaklarında gülen yüz olmuşlar canım :)

kızım bugün 5 aylık

Maşallah, nice 5 aylara sağlıkla inşallah.

Ogrtmen yazmış canım zaten, bende camdan süzülen güneş ışığından d vitamini alamazlar diyecektim. Kışın d vitaminini doğal yollardan aldırmak zor maalsef, soymak lazım bebekleri.

Hayırlı kandiller kızlar. Herkes ibadette sanırım bu akşam kimsecikler yok. Allah dualarımızı kabul etsin, yavrularımıza iyi birer anne olabilmek için sağlık, sabır ve aklımızı doğru kullanma gücü versin inşallah. Kandilimizi kutlayan tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum. Dualarınızda beni ve minik kızımıda unutmayın :))

canım sizin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın kandili mübarek olsun...bende oğluşumu emzirdim, hepimizin ve güzel kuzucuklarımız için dualarımı ettim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin, kimseyi darda zorda bırakmasın kimseye muhtaç etmesin. hasta bebişlerimizde biran önce iyileşsin hastalık kelimesini unutalım
sizde yeni görev yeriniz olarak Türkiyeyi seçin ki fındık kurdunu doya doya sevebileyim :) Aminnnnnnn

canım sorduğunda bizede bilgi verirsen sevinirim...kafama gerçekten çok takılıyor bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…