- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.941
Çok sağol canım, araştırıyorum şu sıralar. Bulamazsam sana yazarım:)
Gercek söylüyorum laf olsun falan diye degil. Ihtiyacin olursa meaaj at. Otobuse veririm ordan alirsin. Nasilda geleneksel bir yontemdid bu ulastirma.9:
Onemli olan bebislerimiz ne var gonderiveririm findik kurdun icin..
canım sizin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın kandili mübarek olsun...bende oğluşumu emzirdim, hepimizin ve güzel kuzucuklarımız için dualarımı ettim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin, kimseyi darda zorda bırakmasın kimseye muhtaç etmesin. hasta bebişlerimizde biran önce iyileşsin hastalık kelimesini unutalım
sizde yeni görev yeriniz olarak Türkiyeyi seçin ki fındık kurdunu doya doya sevebileyim :) Aminnnnnnn
Ben aldım sayılır, almanyadan bi arkadaşım gelecek ona aldırdım, buradakinin yarı fiyatı. Benim aklıma takılan şey, arkadaşım okumuşiçini yıkanmıyo yazıyomuş, e yere düştüğünde falan napçam o kısmını anlamadım. Ivycim sen kullanıyodun sanırım , yıkanmıyomu gerçekten
cnm bnde bgnb randevu aldım dr dan gelince yazarım bakalım ne diyecek? Furkan ın yanaklar alerji gibi kırmızı kırmızı geçmiyo bayadır onu sormaya gideceğiz.
Ivy sophy yazınıda şimdi okudum:)))) artık çok geç , onunlada ben oynarım artık napalımBen hala yıkanmama olayına takığım ama, içindeki zımbırtı o kadar önemli değildir bence :)
günaydın annecikler.. bakın bu sefer kızımla geldimEki Görüntüle 930448
Kızlar doktordan geldik, bir sürü broşürler, numuneler falan tıkıştırdı elimize şimdi hepsini koltuğa boşaltıp bakacağım neymiş bakalım :) ek gıda için doktorun liste vermesi doğru değil, lütfen bunları oku bebeğini takip et kendin bir karar ver sonra bemimle paylaş dedi. Allahım bu araştırmalar hiç birmeyecek mi :)))
Aşılarımızı olduk, kızım tepki olarak doktor teyzenin yüzüne hapşurdu, o da igne yapmasaydı ama kızım haklı.
Sonra kızımla alışverişe gittik, mama sandalyesi ve yatak baktık. Mağaza ilk girer girmez sizin meşhur polly i sordum, zaten baş köşede duruyordu :) çok tercih ediliyormuş burda da. Ama bana çok büyük geldiyani ayakları çok açık, benim normal masam yokki biraz altına iteyim. Çocuk masada bizden çok uzak kalacak. Bloom a baktım, rahat göründü ama bebek büyüdükçe sağa sola atarsa kendisini korumayabilir, çünkü sadece sırtı ve çok az yanlardan desteği var. Hemde çok soğuk bir görüntüsü var, mutfak dekoruna uyar ama bebek eşyası bu yani ayıcıklı farecikli olsun dimi ama. Birkaç öodel daha baktım, birdünya kitapçıkla döndük oradanda... Onlarada akşam bakarım.
Kızım ufak beşiğinde yatıyor hala, beşik ve dolapda baktım, çok sıkıldım nasıl seçceğim ne alacağım... Bebek telsizi de almam gerek. Liste çok uzun ama içinden çıkamıyorum şuanda. Acaba idare edecek eşyalarmı alsam nasılsa 1 yıla taşınacağız, yazık olmasın. Kafam çok karışık şuanda.
Valla ayni ben. Onu mu alsam bunu mu alsam. Bizim o meshur pollyi alacak gibiyim. Yatak konusunda bir fikrin olursa haber ver. Bir aya bizim besikte kullanilamaz olur. Park yatak almak istemiyorum bana sevimsiz geliyor acaba kuzlarin ikeadan aldiklari besikten mi yani tahta karyoladan mi alsam
Valla ayni ben. Onu mu alsam bunu mu alsam. Bizim o meshur pollyi alacak gibiyim. Yatak konusunda bir fikrin olursa haber ver. Bir aya bizim besikte kullanilamaz olur. Park yatak almak istemiyorum bana sevimsiz geliyor acaba kuzlarin ikeadan aldiklari besikten mi yani tahta karyoladan mi alsam
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir, gelince yaz mutlaka merak ederim Furkanın durumunu
Maşallahhhhhh, o gülüşü yerim :)
Yeyimmm ben kızını masallah sıktıra sıktıra op benim icin. Maşallahya
Kızlar merhaba evime geldim geçmiş çok birikmiş okuyacağım inşallah kızım izin verirse.
Hosgeldin :) bence izin vermez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?