2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sophie yi o kadat övüp sonra geri toplatılma haberini verdikten sonra bende sophie mizi buz dolabı poşetine koydum geri yolladım mağazaya :) bakalım ne cevap gelecek.

Bu arada bir başka organik dişlik buldum; hevea panda , sophie kadar olmasada bu da çok tutulan bir ürünmüş. Bilgimiz olsun :)

Aminnnn aminnn aminnn :)

Canım ben aldım daha kızım doğmamıştı, sonra türkiyeye geldik, şimdi kullanmayı düşünüyordum ama toplatılmış ürün. Bize de bebek alışverişlerini yaptığımız mağazadan magazin geliyor her ay, orada yazıyordu. Hiç biryerde satılmıyor şuanda avrupada. Arkadaşın toplatılmadan önce almış sanırım. Benim nacizane tavsiyem ürünü geri verdirmen

cnm bnde bgnb randevu aldım dr dan gelince yazarım bakalım ne diyecek? Furkan ın yanaklar alerji gibi kırmızı kırmızı geçmiyo bayadır onu sormaya gideceğiz.

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir, gelince yaz mutlaka merak ederim Furkanın durumunu

Ivy sophy yazınıda şimdi okudum:)))) artık çok geç , onunlada ben oynarım artık napalım Ben hala yıkanmama olayına takığım ama, içindeki zımbırtı o kadar önemli değildir bence :)

Aaaa bende keşke geri göndermeyip kendimmi oynasaydım :) kitaplığıma koyardım dekoratif amaçlı yada :) birde üşenmedim ben mektup yazdım paramın iadesini istiyorum diye :) türkiyede olsa atarsın çöpe gider ama burada herşeyi bürokratik yollarla halletmeye öyle alıştımki, birazda gıcıklık olsun diye istedim paramı :)

Kızlar doktordan geldik, bir sürü broşürler, numuneler falan tıkıştırdı elimize şimdi hepsini koltuğa boşaltıp bakacağım neymiş bakalım :) ek gıda için doktorun liste vermesi doğru değil, lütfen bunları oku bebeğini takip et kendin bir karar ver sonra bemimle paylaş dedi. Allahım bu araştırmalar hiç birmeyecek mi :)))

Aşılarımızı olduk, kızım tepki olarak doktor teyzenin yüzüne hapşurdu, o da igne yapmasaydı ama kızım haklı.

Sonra kızımla alışverişe gittik, mama sandalyesi ve yatak baktık. Mağaza ilk girer girmez sizin meşhur polly i sordum, zaten baş köşede duruyordu :) çok tercih ediliyormuş burda da. Ama bana çok büyük geldi yani ayakları çok açık, benim normal masam yokki biraz altına iteyim. Çocuk masada bizden çok uzak kalacak. Bloom a baktım, rahat göründü ama bebek büyüdükçe sağa sola atarsa kendisini korumayabilir, çünkü sadece sırtı ve çok az yanlardan desteği var. Hemde çok soğuk bir görüntüsü var, mutfak dekoruna uyar ama bebek eşyası bu yani ayıcıklı farecikli olsun dimi ama. Birkaç öodel daha baktım, birdünya kitapçıkla döndük oradanda... Onlarada akşam bakarım.

Kızım ufak beşiğinde yatıyor hala, beşik ve dolapda baktım, çok sıkıldım nasıl seçceğim ne alacağım... Bebek telsizi de almam gerek. Liste çok uzun ama içinden çıkamıyorum şuanda. Acaba idare edecek eşyalarmı alsam nasılsa 1 yıla taşınacağız, yazık olmasın. Kafam çok karışık şuanda.

Son düzenleme:

Valla ayni ben. Onu mu alsam bunu mu alsam. Bizim o meshur pollyi alacak gibiyim. Yatak konusunda bir fikrin olursa haber ver. Bir aya bizim besikte kullanilamaz olur. Park yatak almak istemiyorum bana sevimsiz geliyor acaba kuzlarin ikeadan aldiklari besikten mi yani tahta karyoladan mi alsam

İkeadaki gayet uygun ve kullanisli canim hem beyaz da snradan oda yapmak istersen uyumlu olur muhtemelen. Pollyden de ucuz:)))

Bende donup dolaşıp polly i mi alacağım ki :))

Yatak konusunda çoook kararsızım. Altı çekmeceli olsun istiyorum. Dolap 4 kapaklı istiyorum ama bebek mobilyaları genelde 2-3 kapaklı. Normal bir dolap alıp beşiği onamı uydursam... Park yataklar çok kullanışlı canım, bizim anneanne babanne evinde park yatağımız vardı, çok rahat ettik, beğendimde ben baya ama şimdi buraya farklı alayım bari diyorum. Bulursam birşeyler söylerim sanada. Bu ikeadaki beşik hangi model? Birisi bir fotoğraf ekleyebilir mi acaba?

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir, gelince yaz mutlaka merak ederim Furkanın durumunu

saol cnmbnm dr. bnm yediklerime dikkat etmemi söyledi, kuruyemişten olabilir dedi, buara çk dadandım zaten çok iştahlıyım öğlen ara öğün kuruyemiş kurukayısı incir yiyodum akşamları da çay yanında misafirlikte yada misafir gelince..çok şükür önemli diilmiş, iki krem verdi geçirirmiş, fito biri öbürünü unuttum.

genel muayene olduk 66cm 8.300gr başıda 45cm çıktı, başına ultrason çekelim dedi ne olur ne olmaz die, ondada bi sıkıntı çıkmadı

dvit ve ferrum mutlaka ver dedi, mama alanlar bişekilde tolere edebilir ama anne sütü alanlarda şart dedi

msuyu verme püre ver bebebisküvisini ıslatıp da olabilir dedi (bisküviyi ben sordum)
muz elma püre yap yutmayı öğrensin artık dedi
yoğurt
çorba (tuzsuz baharatsız)
sebze püresi
labne krem peynir yumurta sarısı pekmez kahvaltıda ver dedi. Krem labne yerine beyaz peynirisuda bekletip de olabilir dedi
şimdilik tattır ek öğün değil dedi.
dedi ne çok dedim :)))

Maşallahhhhhh, o gülüşü yerim :)

Yeyimmm ben kızını masallah sıktıra sıktıra op benim icin. Maşallah ya

teşekkür ederiz teyzeleri..

siz ne kadar güzel şeyler yediriyorsunuz öyle. afiyet bal şeker güç olsun yavrulara.. bende yoğurt deniyorum bi kaç seferdir fakat dilini çıkara çıkara öğürüyor.. pek sevmedik katı gıdaları. bal kabağı püresi yapıyorum tek başına yemiyor sütlü pirinç olan kaşık mamasından katıyorum biraz içine anca öle ıkına sıkına yiyor.. aramız iyi değil

Kizlar bugun doktorumuzla konustum dedim ki bütil varmis icinde tavsiye edilmiyor. Ben bi arastirayim ama oyle bisey oldugunu sanmam dedi. Esi ilac sektorunde onun da, cok oyunlar donuyor dedi. Bi akrabamiza doktoru devit yerine multi tabs vitamin onermis onu kullanayim mi dedim peki basla ona dedi. (Daha once izin vermemisti 6aydan once onermiyorum multivitamin demisti) Multi tabs istah da aciyomus sanirim cocuk 2aylik 7 kilo :) biz 9.5 kiloyla nasi daha istahli oluruz bilmiom ama belki kati gidari sevmesini saglar. Malum bizimki uyanikken emmiyor kaaiga da cok zaman kafayi ceviriyor. Siz de deneyin isterseniz. Devit 8 lira mi neydi sanirim bu pahaliymis 22.5 verdim ben. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…