- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.881
Bugün paşabahçe ye gittim. Cam tencere yok dediler. Fırına girenlerden var ama ocağa koyamazsınız dedi orada çalışan bayan. Paşabahçe de de olmazsa Cam tencere nerede satılır yahu. Dur ben internet'e bakayım
Kızlar bizim kullandığımız d vitaminin içeriğine baktım, bahsi geçen kimyasallara raslamadım. D-Fluoretten adı. Sizlerde bir gelişme varmı konuyla ilgili? Doktoruyla konuşan, vitaminini değiştiren oldu mu?
dokuzay bebeğine keçeden ayakkabı dikmiştin ben de yapacaktım ama burda keçe bulamadım off
bir hemşire arkadaşıma aradım sordum evet dedi bizden daha toplanmadı ama toplanacak devit 3 haqngisini kullanayım sorduğumda acd kullan dedi.D-fluoret ilgili bişye yazmıyor sanırm onda sorun yoktur.
Kızlar bizim kullandığımız d vitaminin içeriğine baktım, bahsi geçen kimyasallara raslamadım. D-Fluoretten adı. Sizlerde bir gelişme varmı konuyla ilgili? Doktoruyla konuşan, vitaminini değiştiren oldu mu?
canım sen okudun mu bilmiyorum geçenlerde yazmıştım prof bir arkadaşım var onunla konuştum diye...ben bu konuda onun dediklerini dinlemeye karar verdim ve kullanmıyorum artık
kontrolümüzde bıraktım demeden bılgıldağın durumunu soracağım doktora, bakalım ne diyecek...bıraktım desem olmaz öyle şey hemen başla der
Evet canım okudum, zaten Atahan orada hergün güneş alabilir, doğru düşünüyorsun. Sor bakalım doktora ne diyecek :)
Ben d vitamini atlayamıyorum bile maalsef, çünkü burada hiç güneş alamıyor kızım. Şuanda mesela tüm lambalar yanıyor bizim evde, güneş doğmadı bile...
Sophie alan annecikler nasil kullanisli birsey mi? Esim al ilka diyir o zaten alma demez. Ben frenlerim bu konuda da karar veremiyorum bir turlu.
annecikler kandilimiz mübarek olsun dualarda buluşalım inş..
Eki Görüntüle 929431 bgnki kahvaltımızın başköşe misafiri..derdi masaya gelmekmiş arabasında mızladı mızladı, köşeye kurulunca sustu bnm obur oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?