2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sophie alan annecikler nasil kullanisli birsey mi? Esim al ilka diyir o zaten alma demez. Ben frenlerim bu konuda da karar veremiyorum bir turlu.
Ben aldım sayılır, almanyadan bi arkadaşım gelecek ona aldırdım, buradakinin yarı fiyatı. Benim aklıma takılan şey, arkadaşım okumuşiçini yıkanmıyo yazıyomuş, e yere düştüğünde falan napçam o kısmını anlamadım. Ivycim sen kullanıyodun sanırım , yıkanmıyomu gerçekten

Kızlar günaydın nasılsınız?

Çeyizler ne durumunda? çarşı pazar dolaşıp alışveriş yapan varmı bilmiyorum. internetten alışveriş benim kolayıma geliyor. gerçeekten harika birşey. ne zaman harcıyor nede topuklarım şişene kadar geziyorum. hemde tüm ürünleri fiyatları karşılaştırabiliyorum.

sizce mantıklı değil mi?

kızlar harika bir önerim var bence bir bakın inceleyin.
bence çok da uygun fiyatlar ve inanılmaz fırsatlar bir bakın mutlaka.

Sevgiyle kalın :)

http://www.evbella.com/

Bu linola nedir kızlar? Ne zamandır soracağım unutuyorum.
Alerjik ciltler için kullanılan bi ürünmüş canım, şampuanı, duş jeli, kremi falan var, bizimde kafamızda egzama gibi kızarıklıklar olmuştu, doktorumuz tavsiye etti, ama yoktu eczanade bende biobaby aldım, dün kullandık bi sıkıntı olmadı bakalım. Üç tane farklı marka bebek şampuanı var evde hepside bana kaldı boşa gitmesin napayım ben kullancam artık:))

Ivy sophy yazınıda şimdi okudum:)))) artık çok geç , onunlada ben oynarım artık napalım Ben hala yıkanmama olayına takığım ama, içindeki zımbırtı o kadar önemli değildir bence :)

canım sorduğunda bizede bilgi verirsen sevinirim...kafama gerçekten çok takılıyor bu konu

Bende Cumartesi kontrolde sorucam. Eşimin kuzeni bi Dr var dün eşim ona sordu. 3 yaşında kızları var biz verdik sizde verin devit demiş. Yani ben düşünemedim yada o zamanlar bu duyulmamıştı verdim sizde verin mantığa bak. Bu adam Dr bide. Bencil biri olduğunu bildiğim için umursamıyorum. Arkadaşımız olan bi Dr a ben sordum ama oda yıllardır idarecilik yapıyor pek hasta görmüyor. Oda önce ver bişey olmaz dedi sonrada aslında havalar güzel gidiyor güneşlendir çocuğu yeter dedi. İyide burası İzmit İzmir değil ki :)) hava bi kapar 15 gün güneş göremeyebiliriz. Off kafam çok karıştı. Kimya müh arkadaşta bütil yazan herşey petrol bazlı değil öyle düşünme. Olabilir de olmayabilirde bana vakit ver araştırayım dedi. 4 koldan kurcalıyorum bakalım.

merhaba herkese günlerdir okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı inşallah iyidir herkes...
kızımın hırıltısı bitti şükürler olsun... 2 haftaya kvdemde gidecek memleketine artık normal düzenimize döneriz :)
devit-3 vermişti bizede doktorumuz ama ben düzenli kullanmıyordum unutuyorum 5 aylık olduk daha bi şişe yarım duruyor... unutuyorum diye üzlüyordum 15 gündür hastalıktan başka ilaçlar kullandgımız için vermiyordu ama şimdi yazılanları okuyunca napsam bilemedim hafta sonu dr gideceğiz ozaman sorayım bende ne diyecek doktorumuz...

Arkadasim sen yanlis topictesin, bizi alan aldi bile ooooo. Ceyizlerimiz bile eskidi bizler bile eskiyoruz. Sanirim sen reklem icerikli seyler paylasiyorsun. Neyse. Bebin varsa takil bize, yoksa hayirli dugunler sana.

Günaydın kızlar,
Bir hafta sonunundan çıkmış yorgun savaşçı olarak hepinizi kucaklıyorum:)
Bizim oğlanın bu günlerde kakasını zor yapması ve bezinin az ıslanmasındn mütevellit ek gıda işine biraz eğilmeye başladım.
Tariflerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

1. Kefir. Çok çok içmedi. Oda ısısında olunca daha çok sevdi soğuk olunca tiksindi.
2. Yoğurt azcık yedi ama soğuk sevmiyor. Midesi üşüyor sanırım bütün akşam. Azcık azcık kustu.
3. Avakado çatalla ezince yemedi. Katı geldi. Sıcak suyla ezip pekmez kattım yedi.
4. Bqlkabağı kaynattım birkaç kez çok aç olunca yedi.
5. Elma pişrip yedirdim. Yedi. İkinci sefer irmikle pişrip tarçın kattım yed kalanında ben yedim:)
6. Kuru dut irmikle pişirdim yedi
7. Üzüm yaladı.
8. Köfte pişirmiştim suyundan tattı. Yerdi ama tuzlu diye vermek istemedim.
9. Yayla çorbası. Püskürte püskürte yedi.

Şimdilik bunlar menumuz:). Yedi dedikilerim beş altı çay kaşığı ancak. Hiç zorlamıyorum. Amadığı zman hemen kaldırıyorum. Size de fikir olur diye yazdım.
Sizler de paylaşırsanız sevinirim. :122:

Meltowski saol canim cevabini gordum simdi. Almayacagim karar verdim. Bu arada sophie gibi dogal bir urun diye satilan bir oyuncak bile toplatilirken bizim normal aldigimiz o playgro gibi urunlerde de yok yoktur. Ne dogru ne yanlis bilemiyoruz artik. Gercekten bebeklerimiz Allah a emanet...

Ya ne guzel . Ben biraz zorluyorum sanirim agzini kapatinca oyunla zorla tikiyorrum agzina dun buyuk bi oarca vermistim balkabagi havuc parates karisimindan yutamadi kustu, uykuda emzirdigim de cikti biraz nasi uzuldum ( masallah senin minigine dee

Amaan kisa bi sure sonra zaten oyuncaklari birakip tekefon kumanda tencere tava hep ayni hava oynayacaklar zaten :)) ben cok takmamaya calisiyorum.

Ben ceyizci arkadasi reklam diye sikayet ettim.

Arkadasim sen yanlis topictesin, bizi alan aldi bile ooooo. Ceyizlerimiz bile eskidi bizler bile eskiyoruz. Sanirim sen reklem icerikli seyler paylasiyorsun. Neyse. Bebin varsa takil bize, yoksa hayirli dugunler sana.

süpersin cnmm bayıldım cevabına..daha bebişler küçük ablacım sana müşteri çıkmaz burdan hadee hade hade...
Beklebekle cim ii yapmışsın şikaket ederk..

Tarhana vermeyi bende düşünüyorum ama tarhanam yok. Markettekilere de güvenemedim. Siz nerden alıyorsunuz tarhanayı?

cnm harikasın afiyet olsun yarasın mamalar..

bnde tarhana çorbası ve domates çorbası yapmıştım tattırdım çok sevdi ama çok vermeye korktum 3-4tatlı kaşığı (tarhanamda salçamda ev yapımı biri annemden biri kv den..)

bgnde portakal sıkmıştım bebe bisküvisi ezdim içinde tadını sevdi 3-4 tatlı kaşığı kadar tattırdım

yemediklerini pekmezle karıştırınca seviyorlar yoğurdu da öle denemiştim

avakado deneyeceğim en kısa zmnda..yemeklerin sularından veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…