- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.861
Ne tatlı bir haber :)) bizde ısırılalım artık :)
Benim kızım kulağımdaki küpeyi çekti geçen gün, bıraktım küpe takmayı. Kucağımdaykende saçımdan nir parça tutuyor, oradan destek alıyor kendine kucağımda daha güvende hissediyor sanırım. Hep sağ kolumla taşıyorum, o da sol tarafta enseme yakın bir parça tutuyor, başım ağrıyordu 2 gündür, bir dokundum saçımı çektiği yer ağrıyormuş meğer :) bıraktırmıyorumda, hoşuma gidiyor :) daha neler göreceğiz bakalım :)
Arkadaşımın (bizden 50 gün büyük) kızınında uykusu sapıtmış. Gece rahat uyuyan çocuk zombiye bağlamış. Doktorları bebek uykusundan rem (yetişkin) uykusuna geçiyormuş adapte olana kadar sapıtıyormuş uyku düzeni gibi bi açıklama yapmış. Cümlemde yerlerde sürünüyor o ayrı. :))
Adamlar her halukarda mutlutey tey
Senin msj begen yapacaktım yanındaki üçgene bastım telf da yanlışlıkla
O ne ki acep
Bende çözemedim tam. Yıldızdan beğendim 1-2 mesajı bişeyler yazılabilecek bi yer çıkıyor. Ben hep boş bıraktım. Bide beni rabarba beğenmiş orayı açtım sadece başlıkları gösteriyor. Sevmedim ben bu yeni olayı. Gerçi düşmanımın mesajını beğendiysen sende artık düşmanımsın muhabbetini gördük burda. Herkes her mesajın beğenilerini göremese daha iyi olacak sanırım.
Hoşbuldumm, bebekle yolculuk zor ama yapılmayacak gibi değil. Ben artık alıştım. Bir ara burada yazmak istiyordum bebekle yolculuk deneyimlerimi ama bilgi kısmını atlayıp -anaa uçağa binmiş hava atıyor a döner iş diye yazmadım, hemüz o kadar medenileşemedi topic imiz :)
Bakkaldan ekmek alır gibi araba alıyorlar ya havalar 1500 gene :)) bende 12 saat yolculuk yaptım Kaanla 2 aylıkken çok rahat gidip geldik. Eşimin şirket aracı büyük uzak yolculuklarda onu kullanıyoruz bizde ,yakın mesafelerde kendi aracımızı kullanıyoruz şehir içi büyük araba zor oluyor ama dediğin gibi bebek arabasını koy = bagaj iptal :))
Takılıyorum canım ya :) emzirme yastığı ben hiç kullanmadım oysaki bir arkadaşıma hediye olarak almıştım kendime almak aklıma gelmedi hiç) ama yokluğunuda hissetmedim yalnız arabada yolculuk yaparken kapılardan soğuk geliyor ya bende şekilden şekile giriyorum yok kafası üşücek yok ayakları üşüyecek die. Bu arada ben hep atarım oto koltuğuna gideriz oğlumla heryere arabayla diyordum ama daha hiç Kaanla başbaşa yolculuk yapmaya cesaret edemedim Kaanla yanında biri otururken bile mutsuz tek olsa yıkar ortalığı
Bu uçakla yolculuk meselesi benide geriyor ablam doğum yapacak 2 aya gidecem bende ama... Normalde de çok korkarım uçaktan Üniversitedeyken herkes ailesinin yanına gitmek için gün sayardı ben rahmetli anneme anne gelmiim olmaz mı die yalvarırdımoff off :s
Haklısın cnm iyi yapmışsın o zaman, bizde de benzeri varda, giderken kaldırmıştım, hiç binmedi, sevmedi çünkü, çıkarsammı diye düşünüyordum.[/
Bilemedimki şimdi bi çıkar dene istersen Kaan bu ara canıma ot tıkıyor bazen satmasamıydım acaba diorum
Canım, üşenmedim çıkardım kurdum :) çok sevdi :) onu beğenmemişti benim kızım hem renksiz hemde sallanmayı sevmiyordu onda, bende çok sevindim çünkü boşuna alınan eşyalar arasına gidecekti o da. Zaman zaman 2014 ağustos anneleri topic ine girip, kızlar hiçbirşey almayın, paranızı biriktirin bebeğinizin huyuna, annelik içgüdülerinize ve mağazada denettirme sonucunuza göre alın herşeyi yazasım geliyor.
level atladık canım :) yazabilirsin
gerçekten bi ara yazarsan mutlu oluruz, elimiz ayağımıza dolanmamış olur başımıza geldiğindebenim en kortuğum şey ya uçakta ağlama krizi tutarsa
Canım ilk fırsatta yazayım öyleyse, ama çook uzun yazarım ona göre. Geçen uzaktan bir akrabamıza anlattım telefonda nasıl gittiğimi, sonra bir baktım çenem yorulmuş :) çok söyleyecek sözüm varmış o konuda :)
yerim ben o güzelliği :)) kızım yok ama bende küpe konusunda seninle hemfikirim canım. evet çok yakışıyor ama henüz çok küçükler, ilgisini çekip kullandığından çekme riski çok yüksek, yada birkaç ay sonra arkadaşlarıyla oynarken arkadışın yapması aynı şeyi
O kulağı çekilen zavallıcık ben oluyorum şu sıralar canım :) küpede çok severim, yılın 360 günü takardım ama artık ara vereceğiz demekki.
Hoşbuldumm, bebekle yolculuk zor ama yapılmayacak gibi değil. Ben artık alıştım. Bir ara burada yazmak istiyordum bebekle yolculuk deneyimlerimi ama bilgi kısmını atlayıp -anaa uçağa binmiş hava atıyor a döner iş diye yazmadım, hemüz o kadar medenileşemedi topic imiz :)
Ben burada lafa gireyim, gelmeden önce sordumda tevrübeli annelere, cam tencerede pişiriyoruz cnm.
Aksu'nun cam tenceresi vardi. Ama kapanmis herhalde
Biev diye bir markanın buldum.
bende geri kalmam diyorsun, boy boy arabamız olduğunu söylerim:))))
Canım ede vakit geçirmekten daha kolay yolculukta vakit geçirmek :)
Canım, üşenmedim çıkardım kurdum :) çok sevdi :) onu beğenmemişti benim kızım hem renksiz hemde sallanmayı sevmiyordu onda, bende çok sevindim çünkü boşuna alınan eşyalar arasına gidecekti o da. Zaman zaman 2014 ağustos anneleri topic ine girip, kızlar hiçbirşey almayın, paranızı biriktirin bebeğinizin huyuna, annelik içgüdülerinize ve mağazada denettirme sonucunuza göre alın herşeyi yazasım geliyor.
Canım ilk fırsatta yazayım öyleyse, ama çook uzun yazarım ona göre. Geçen uzaktan bir akrabamıza anlattım telefonda nasıl gittiğimi, sonra bir baktım çenem yorulmuş :) çok söyleyecek sözüm varmış o konuda :)
Geçenlerde aynı şeyi bende düşündüm girip ne gerekli ne gereksiz yazayım die sonra farkettim ki neden 2014 Ağustos annelerine yazıyorum nasıl nenimsediysek Ağustos ayını artık aklımıza ilk onlar geliyor . Diğer 11 ay iptal sanki hafızada :))
mesajı beğeneyim dedim, olmaz ivy i çok beğendin birazda başkalarını beğen dedi :)))
ya çok garip oldu şu yeni "beğen " işi
Ivy'cim seni burada görmek ne güzel. Bu topic medeni canım don't worry. Biz merakla deneyimlerini bekliyoruz
Bugün paşabahçe ye gittim. Cam tencere yok dediler. Fırına girenlerden var ama ocağa koyamazsınız dedi orada çalışan bayan. Paşabahçe de de olmazsa Cam tencere nerede satılır yahu. Dur ben internet'e bakayım
Canım ede vakit geçirmekten daha kolay yolculukta vakit geçirmek :)
Geçenlerde aynı şeyi bende düşündüm girip ne gerekli ne gereksiz yazayım die sonra farkettim ki neden 2014 Ağustos annelerine yazıyorum nasıl nenimsediysek Ağustos ayını artık aklımıza ilk onlar geliyor . Diğer 11 ay iptal sanki hafızada :))
Aaa bende sen yazınca farkettim, agustos ayı doğum ayı sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?