2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu uçakla yolculuk meselesi benide geriyor ablam doğum yapacak 2 aya gidecem bende ama... Normalde de çok korkarım uçaktan Üniversitedeyken herkes ailesinin yanına gitmek için gün sayardı ben rahmetli anneme anne gelmiim olmaz mı die yalvarırdım off off :s

yerim ben o güzelliği :)) kızım yok ama bende küpe konusunda seninle hemfikirim canım. evet çok yakışıyor ama henüz çok küçükler, ilgisini çekip kullandığından çekme riski çok yüksek, yada birkaç ay sonra arkadaşlarıyla oynarken arkadışın yapması aynı şeyi

hayırrrr atağı yeni atlatmışken, daha sırada diş beklerken, bu nerden çıktı şimdi rem uykusunu öğrenmek
valla saat gibi kurulu paşam 18.30 olan uyku saatini 19.00 yapmıştı, bu hafta 20.00 oldu...umarım frene basar, 20.00 kafidir

bence onun etkisi var bu olaya geçişte...nasıl ki bizde iş gruplaşmaya gitti vay efendim onun yazdığını sen nasıl beğenirsin diye, bence başka yerlerdede oldu o yüzden artık sadece post sahibi görüyor kimler beğenmiş onu

level atladık canım :) yazabilirsin
gerçekten bi ara yazarsan mutlu oluruz, elimiz ayağımıza dolanmamış olur başımıza geldiğinde benim en kortuğum şey ya uçakta ağlama krizi tutarsa

bende geri kalmam diyorsun, boy boy arabamız olduğunu söylerim:))))

canım belkide daha mutlu olur...benim paşa yanında biri varken hep mıkırdanıyor ama ne zaman ana oğul çıksak hiç sesi çıkmıyor
gerçi benimki bi garip, hatırlarsan akşam uykularında da bir gece ansızın beni istemediğini farketmiştim. yoksa benim oğlum yalnızlığımı seviyor

Canım ede vakit geçirmekten daha kolay yolculukta vakit geçirmek :)

O kulağı çekilen zavallıcık ben oluyorum şu sıralar canım :) küpede çok severim, yılın 360 günü takardım ama artık ara vereceğiz demekki.

Ivy'cim seni burada görmek ne güzel. Bu topic medeni canım don't worry. Biz merakla deneyimlerini bekliyoruz

Ben burada lafa gireyim, gelmeden önce sordumda tevrübeli annelere, cam tencerede pişiriyoruz cnm.

Bugün paşabahçe ye gittim. Cam tencere yok dediler. Fırına girenlerden var ama ocağa koyamazsınız dedi orada çalışan bayan. Paşabahçe de de olmazsa Cam tencere nerede satılır yahu. Dur ben internet'e bakayım

mesajı beğeneyim dedim, olmaz ivy i çok beğendin birazda başkalarını beğen dedi :)))
ya çok garip oldu şu yeni "beğen " işi

Evet yaa, heralde artık şişti site, beğenmek zahmetli oldu :)

Ivy'cim seni burada görmek ne güzel. Bu topic medeni canım don't worry. Biz merakla deneyimlerini bekliyoruz

Bende sizleri özledim gerçekten, çok alışmışım. Sophie ile ilgili yazımı gördün mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…