- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.961
Ivycim, dediklerin üzerine baya bi araştırma yaptım, ve sophie türkiyeye mail attım en son, 2007 de dediğin gibibi olay yaşanmış, senin aldığın duyumun güncel olmama durumu olabilir mi? Çok güzel açıklamada yaptılar, açıkçası beni tatmin etti attıkları mail. Senden haber bekliyorum ama yinede, bakalım mağaza ne diyecek. Bu arada arkadaşımda iki üç gün önce aldı.Canım ben aldım daha kızım doğmamıştı, sonra türkiyeye geldik, şimdi kullanmayı düşünüyordum ama toplatılmış ürün. Bize de bebek alışverişlerini yaptığımız mağazadan magazin geliyor her ay, orada yazıyordu. Hiç biryerde satılmıyor şuanda avrupada. Arkadaşın toplatılmadan önce almış sanırım. Benim nacizane tavsiyem ürünü geri verdirmen
İkeadaki gayet uygun ve kullanisli canim hem beyaz da snradan oda yapmak istersen uyumlu olur muhtemelen. Pollyden de ucuz:)))
Bende donup dolaşıp polly i mi alacağım ki :))
Yatak konusunda çoook kararsızım. Altı çekmeceli olsun istiyorum. Dolap 4 kapaklı istiyorum ama bebek mobilyaları genelde 2-3 kapaklı. Normal bir dolap alıp beşiği onamı uydursam... Park yataklar çok kullanışlı canım, bizim anneanne babanne evinde park yatağımız vardı, çok rahat ettik, beğendimde ben baya ama şimdi buraya farklı alayım bari diyorum. Bulursam birşeyler söylerim sanada. Bu ikeadaki beşik hangi model? Birisi bir fotoğraf ekleyebilir mi acaba?
canım ikeadan benim aldığım beşik bu cibinliği kendim uydurdum ikeanın tarzı değil malum
Eki Görüntüle 930954 Eki Görüntüle 930955
Ivycim, dediklerin üzerine baya bi araştırma yaptım, ve sophie türkiyeye mail attım en son, 2007 de dediğin gibibi olay yaşanmış, senin aldığın duyumun güncel olmama durumu olabilir mi? Çok güzel açıklamada yaptılar, açıkçası beni tatmin etti attıkları mail. Senden haber bekliyorum ama yinede, bakalım mağaza ne diyecek. Bu arada arkadaşımda iki üç gün önce aldı.
Canim benim dolap var yaptirdim ben hic guzel ve buyuk bebek dolabi bulamadim. Resimlerini eklerim simdi. Ona uygun sanirim tahta karyola olur ama ya ksfasini carparsa ona.cani cigeride. Oradan da alisveris yapiyiruz uygun ve kullanisli dite ama bir yanimda hep sorguluyor yabancilara kazandiriyiruz yurdum insani neden boyle seyler uretemiyoruz ki. Hıh
Beklee vakka ha ikea evimizin herseyi
Kızlar bu arada kusan kızım İstanbul da çok kusmadı şükür. Ve memeyi reddeden kızım beni emiyor :) Her şey İstanbul da oldu :)
Hic fikrim yok ben telefondan giriyom ama biseyler degismis sanirsam. :)Evet vermiyor yemekte yapmadım bugün :) Annemde ne güzeldi yaa oh hiç yemek derdi yoktu. Puff
Bu arada sitede neler olmuş böyle mesaj beğenme butonu tuhaflaşmış :)
Çok güz olmuş olmuş canım, mışıl mışıl uyusun içinde inşallah. Gayet güzelmiş ikea nın beşiğide. Ben katalogda göremedim bunu, ipad dende girince hemen app yükletiyor katalog geliyor sadece yeni ürünlermi var acaba anlayamadım. Bakayım bu beşiğe ben.
Beklebekle ve aybike, sizin beşiklerde mi bu kızlar?
Canım bu bilgi güncel, bugun gittiğim bebek mağazasında da sordum, çünkü sophie nin standı olurdu yeryerde kocaman. Hepsi toplatılmış. Şuanda almak istesen bulamassın burda yanii.
Rsimleri bekliyorumm, benim burada yaptırma imkanım yok, çook pahalıya gelir mobilya yaptırmak ama bana fikir olur senin dolabın modeli belki. Teşekkürler cnm.
6. ayımızı bitirdik aşılarrımızı olduk geldik
şükürler olsun allah'a.....
Canim kac tene ve nereden yapilio bunlar? Cok agladi mi? 6.ay asilari zor diye duymustum. Gecmis olsun yavruna da.
Yok benziyo ama basligi farkli benimkinin. Bulut gibi. Geneli cok benziyo gerci. Pff site hala sacmaliyo
Kıyamam ben ona ya iç de çekermiş
valla ağladı hem de nasıl....ben algısının iyice açılmasına vermiştim. durup durup iç çekip yeniden başladı. 3 tane iki bir bacağa diperi öbür bacağa olucak şekilde yapıldı.
teşekkür ederiz teyzesi...
biz her aşıdan sonra yarım fitil kullanıyoruz. 3 kez. dr umuz aşı sonrası hemen yazıyor. daha önce bu yğzden ateş sıkıntımız olmadı. inş şimdi de olmaz.
fitil kullanmaktan yana olmyanlar var aranızda biliyorum. ama önemli olan patojenitesi zayıflatılmış mikropların vucüda girmesi. vucüdün bununla tanışması. ateşin çıkmasını önlemek buna engel değil.dr umla aynı fikirde olduğum için ben sorun etmşuyorum açıkçası. kızımda gereksiz yere hırpalanmıyor.
Artık gerçekten çok büyüdüler be algılar inanılmaz açıldı
Zaman çok çabuk geçiyor ben de kızımı daha bi büyümüş hissediyorum
Canım 3 er tane demişsin toplamda altı aşı mı oldu yani
Ben pnçmökok hepatit ve karma olacaklar diye biliyorum doğru mu
Bir de senin neden erken doğum olmuştu
6. ay asisi dediginiz nedir kizlar? karma ve pnomokok un 2. dozi bacaktan rotaninda 2. dozu agizdan degil mi?
kusura bakma ya hiç noktalama işareti kullanmamışım. yanlış anlaşılma olmuş doğal olarak. dediklerin doğru. 3 adet aşı. biri sağ bacak ikisi sol bacaktan oldu.
çok ama çok farklı bal kızım 2 haftadır. herşeyi inanılmaz bir güzellikte inceliyor. ben bakmıyorsam ona ya ayağıyla dürtüyor yada hu haa diye ses çıkarıyor kafasını kaldıra kaldıra. çok zorlandıysa anne diye ağlıyor:)))) bugünlerin hayalini bile kurmamıştım kuramamıştım....
benimki tüp bebek gebeliğiydi cnm. her tüpbebek te olmsada genelde kanamalar filan olur. ikizi vardı kızımın karnımdayken onu kaybettim. 4.5 ay ikisini de taşıdım karnımda. ilaçlar ilaçlarrr.......neyse ya hatıramak bile istemiyorum.....
kızımkı zor tuttuk 35 hafta içeri de:)) 17-18. haftadan sonra sürekli kasılmalarım oldu benim.en sonunda rahimin yırtılma riski var diye apar topar sezeryana aldılar.
işte o yüzden bu günlerin hayalini bile kuramadım. hiç hamle olmamış gibi hissediyorum kendimi. benimkisi hastalık gibi geçti......
Artık gerçekten çok büyüdüler be algılar inanılmaz açıldı
Zaman çok çabuk geçiyor ben de kızımı daha bi büyümüş hissediyorum
Canım 3 er tane demişsin toplamda altı aşı mı oldu yani
Ben pnçmökok hepatit ve karma olacaklar diye biliyorum doğru mu
Bir de senin neden erken doğum olmuştu
Gecmis gitmiş olsun canım
Bundan sonra kızınla guzel günler geçirirsiniz insallah
kızlar az önce google dayıya kadınlar kulübü ekşi sözlük yazdım.. bu kadar iğrenç yorumlar olamaz.. ne kadar çok aşağılanmışız..
anlamamışsın sen annesi.. kız değişiklik bi tatil istemiş :) kız işte yani
Begen tuşuna basıyorum , bu yazınızda size katılıyorum diye bisey çıkıyor , e ben foto beğeniyorum komik oluyor simdiYok benziyo ama basligi farkli benimkinin. Bulut gibi. Geneli cok benziyo gerci. Pff site hala sacmaliyo
İvy 1 yıla taşınacaksaniz acil ihtiyac olanları , olmazsa olmazları al istersen , bosa masraf olmasın , kendimden biliyorum insanın ilk cocukta her şeyi alası geliyor çünküKızlar doktordan geldik, bir sürü broşürler, numuneler falan tıkıştırdı elimize şimdi hepsini koltuğa boşaltıp bakacağım neymiş bakalım :) ek gıda için doktorun liste vermesi doğru değil, lütfen bunları oku bebeğini takip et kendin bir karar ver sonra bemimle paylaş dedi. Allahım bu araştırmalar hiç birmeyecek mi :)))
Aşılarımızı olduk, kızım tepki olarak doktor teyzenin yüzüne hapşurdu, o da igne yapmasaydı ama kızım haklı.
Sonra kızımla alışverişe gittik, mama sandalyesi ve yatak baktık. Mağaza ilk girer girmez sizin meşhur polly i sordum, zaten baş köşede duruyordu :) çok tercih ediliyormuş burda da. Ama bana çok büyük geldiyani ayakları çok açık, benim normal masam yokki biraz altına iteyim. Çocuk masada bizden çok uzak kalacak. Bloom a baktım, rahat göründü ama bebek büyüdükçe sağa sola atarsa kendisini korumayabilir, çünkü sadece sırtı ve çok az yanlardan desteği var. Hemde çok soğuk bir görüntüsü var, mutfak dekoruna uyar ama bebek eşyası bu yani ayıcıklı farecikli olsun dimi ama. Birkaç öodel daha baktım, birdünya kitapçıkla döndük oradanda... Onlarada akşam bakarım.
Kızım ufak beşiğinde yatıyor hala, beşik ve dolapda baktım, çok sıkıldım nasıl seçceğim ne alacağım... Bebek telsizi de almam gerek. Liste çok uzun ama içinden çıkamıyorum şuanda. Acaba idare edecek eşyalarmı alsam nasılsa 1 yıla taşınacağız, yazık olmasın. Kafam çok karışık şuanda.
Dedigin gibi canım , biz elimizden geleni yapalım da Allah'a emanet tabi kuzularımızMeltowski saol canim cevabini gordum simdi. Almayacagim karar verdim. Bu arada sophie gibi dogal bir urun diye satilan bir oyuncak bile toplatilirken bizim normal aldigimiz o playgro gibi urunlerde de yok yoktur. Ne dogru ne yanlis bilemiyoruz artik. Gercekten bebeklerimiz Allah a emanet...
Bekle cim 9 kg mu dedin , bırak yemesin , kilo alımı cok iyi , Demekki alması gerekeni alıyorYa ne guzel . Ben biraz zorluyorum sanirim agzini kapatinca oyunla zorla tikiyorrum agzina dun buyuk bi oarca vermistim balkabagi havuc parates karisimindan yutamadi kustu, uykuda emzirdigim de cikti biraz nasi uzuldum( masallah senin minigine dee
cnm bnde bgnb randevu aldım dr dan gelince yazarım bakalım ne diyecek? Furkan ın yanaklar alerji gibi kırmızı kırmızı geçmiyo bayadır onu sormaya gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?