2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ivycim, dediklerin üzerine baya bi araştırma yaptım, ve sophie türkiyeye mail attım en son, 2007 de dediğin gibibi olay yaşanmış, senin aldığın duyumun güncel olmama durumu olabilir mi? Çok güzel açıklamada yaptılar, açıkçası beni tatmin etti attıkları mail. Senden haber bekliyorum ama yinede, bakalım mağaza ne diyecek. Bu arada arkadaşımda iki üç gün önce aldı.

İkeadaki gayet uygun ve kullanisli canim hem beyaz da snradan oda yapmak istersen uyumlu olur muhtemelen. Pollyden de ucuz:)))

Canim benim dolap var yaptirdim ben hic guzel ve buyuk bebek dolabi bulamadim. Resimlerini eklerim simdi. Ona uygun sanirim tahta karyola olur ama ya ksfasini carparsa ona.cani cigeride. Oradan da alisveris yapiyiruz uygun ve kullanisli dite ama bir yanimda hep sorguluyor yabancilara kazandiriyiruz yurdum insani neden boyle seyler uretemiyoruz ki. Hıh
Beklee vakka ha ikea evimizin herseyi

Kızlar sayfaları atlaya atlaya okuyorum kızım müsade etmiyor sağolsun. Bu devit le ilgili konu ne beni aydınlatırsanız sevinirim? Ben pek kullanmıyorum ara sıra veriyorum.

canım ikeadan benim aldığım beşik bu cibinliği kendim uydurdum ikeanın tarzı değil malum

Eki Görüntüle 930954 Eki Görüntüle 930955

Çok güz olmuş olmuş canım, mışıl mışıl uyusun içinde inşallah. Gayet güzelmiş ikea nın beşiğide. Ben katalogda göremedim bunu, ipad dende girince hemen app yükletiyor katalog geliyor sadece yeni ürünlermi var acaba anlayamadım. Bakayım bu beşiğe ben.

Beklebekle ve aybike, sizin beşiklerde mi bu kızlar?

Canım bu bilgi güncel, bugun gittiğim bebek mağazasında da sordum, çünkü sophie nin standı olurdu yeryerde kocaman. Hepsi toplatılmış. Şuanda almak istesen bulamassın burda yanii.

Rsimleri bekliyorumm, benim burada yaptırma imkanım yok, çook pahalıya gelir mobilya yaptırmak ama bana fikir olur senin dolabın modeli belki. Teşekkürler cnm.

kızlar az önce google dayıya kadınlar kulübü ekşi sözlük yazdım.. bu kadar iğrenç yorumlar olamaz.. ne kadar çok aşağılanmışız..

Kızlar bu arada kusan kızım İstanbul da çok kusmadı şükür. Ve memeyi reddeden kızım beni emiyor :) Her şey İstanbul da oldu :)

anlamamışsın sen annesi.. kız değişiklik bi tatil istemiş :) kız işte yani

Yok benziyo ama basligi farkli benimkinin. Bulut gibi. Geneli cok benziyo gerci. Pff site hala sacmaliyo

Canim kac tene ve nereden yapilio bunlar? Cok agladi mi? 6.ay asilari zor diye duymustum. Gecmis olsun yavruna da.

valla ağladı hem de nasıl....ben algısının iyice açılmasına vermiştim. durup durup iç çekip yeniden başladı. 3 tane iki bir bacağa diperi öbür bacağa olucak şekilde yapıldı.
teşekkür ederiz teyzesi...

biz her aşıdan sonra yarım fitil kullanıyoruz. 3 kez. dr umuz aşı sonrası hemen yazıyor. daha önce bu yğzden ateş sıkıntımız olmadı. inş şimdi de olmaz.

fitil kullanmaktan yana olmyanlar var aranızda biliyorum. ama önemli olan patojenitesi zayıflatılmış mikropların vucüda girmesi. vucüdün bununla tanışması. ateşin çıkmasını önlemek buna engel değil.dr umla aynı fikirde olduğum için ben sorun etmşuyorum açıkçası. kızımda gereksiz yere hırpalanmıyor.

Yok benziyo ama basligi farkli benimkinin. Bulut gibi. Geneli cok benziyo gerci. Pff site hala sacmaliyo

sanırım senin beşik hevsink modeli.. bende onu çok istemiştim çok güzel duruyo o bulut gibi kısmı... ama korkulukların çıkarılmamasından dolayı almadım

Kıyamam ben ona ya iç de çekermiş
Artık gerçekten çok büyüdüler be algılar inanılmaz açıldı
Zaman çok çabuk geçiyor ben de kızımı daha bi büyümüş hissediyorum
Canım 3 er tane demişsin toplamda altı aşı mı oldu yani
Ben pnçmökok hepatit ve karma olacaklar diye biliyorum doğru mu
Bir de senin neden erken doğum olmuştu

kusura bakma ya hiç noktalama işareti kullanmamışım. yanlış anlaşılma olmuş doğal olarak. dediklerin doğru. 3 adet aşı. biri sağ bacak ikisi sol bacaktan oldu.

çok ama çok farklı bal kızım 2 haftadır. herşeyi inanılmaz bir güzellikte inceliyor. ben bakmıyorsam ona ya ayağıyla dürtüyor yada hu haa diye ses çıkarıyor kafasını kaldıra kaldıra. çok zorlandıysa anne diye ağlıyor:)))) bugünlerin hayalini bile kurmamıştım kuramamıştım....

benimki tüp bebek gebeliğiydi cnm. her tüpbebek te olmsada genelde kanamalar filan olur. ikizi vardı kızımın karnımdayken onu kaybettim. 4.5 ay ikisini de taşıdım karnımda. ilaçlar ilaçlarrr.......neyse ya hatıramak bile istemiyorum.....

kızımkı zor tuttuk 35 hafta içeri de:)) 17-18. haftadan sonra sürekli kasılmalarım oldu benim.en sonunda rahimin yırtılma riski var diye apar topar sezeryana aldılar.

işte o yüzden bu günlerin hayalini bile kuramadım. hiç hamle olmamış gibi hissediyorum kendimi. benimkisi hastalık gibi geçti......

Gecmis gitmiş olsun canım
Bundan sonra kızınla guzel günler geçirirsiniz insallah

Gecmis gitmiş olsun canım
Bundan sonra kızınla guzel günler geçirirsiniz insallah

inşallah canım inşallah. allah bütün zorluklarımızın mükafatını öyle bir verdi ki... içim gidiyor ona bakarken
hepimizin bebeklerine allah sağlık sıhhat nasip etsin. bazen hasta haberlerini okuyorum içim cız ediyor...

Canım bosver sen onları , insanlar kötü niyetli olmus , isleri güçleri yok başkalarıyla alay etmek olmus tek amaçları
Nasıl dalga gecelim , eğlenelim , baska isleri yok heralde

Bu arada kızın cok ama cok ama coook tatlı annesi , maşallah ona
Süt isini ne yaptın , gelmeye devam ettimi

Begen tuşuna basıyorum , bu yazınızda size katılıyorum diye bisey çıkıyor , e ben foto beğeniyorum komik oluyor simdi
Sonra beğeni göndere basıyorum , bana teşekkür ediyor , e hadi bisey degil diyim bari :))
İvy 1 yıla taşınacaksaniz acil ihtiyac olanları , olmazsa olmazları al istersen , bosa masraf olmasın , kendimden biliyorum insanın ilk cocukta her şeyi alası geliyor çünkü
Dedigin gibi canım , biz elimizden geleni yapalım da Allah'a emanet tabi kuzularımız
Benim asıl sıkıntım çikolata filan onlardan yana, bebisler büyüyünce sizde farkedeceksiniz , es dost akraba getiriyor , engelde olunamiyor cocuğa herzaman , iste o vakit is cok zor oluyor

Ya ne guzel . Ben biraz zorluyorum sanirim agzini kapatinca oyunla zorla tikiyorrum agzina dun buyuk bi oarca vermistim balkabagi havuc parates karisimindan yutamadi kustu, uykuda emzirdigim de cikti biraz nasi uzuldum ( masallah senin minigine dee
Bekle cim 9 kg mu dedin , bırak yemesin , kilo alımı cok iyi , Demekki alması gerekeni alıyor
Dr Una tekrar sor istersen ama bence 6 aydan sonra başla sen ek gıdaya , anne sutu cok iyi yarıyor çünkü bıdıga ( maşallah )
cnm bnde bgnb randevu aldım dr dan gelince yazarım bakalım ne diyecek? Furkan ın yanaklar alerji gibi kırmızı kırmızı geçmiyo bayadır onu sormaya gideceğiz.

Canım portakal suyu vb tattirdiysan ondan olmus olabilir mı
Gecen bende yoğurt verdikten sonra kızardi yüzü
Yediği bisey dokunmuş olabilir , gecmis olsun , yaz bizede gelişmeleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…