2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 numaranın park yatağı var ama malesef bizim yatağımızda yatıyor :)
3 numara beşikte ama bizim odada yatıyor , 6-7 aydan sonra ayırıyorum ama 2 numara fena dirençli cikti , götürüyorum geri geliyor

canım bence sen park yatak beşik falan hepsini bir kenara bırak sizin yatağı değiştir, nasıl olsa tüm aile sizdeymiş :)))
ama gözümün önünde canlandırdım da ne tatlı sıcak aile tablosudur öyle

aramıza hoşgeldin canım :)

yine pek bir bilimsel takılmış buldum kendimi, şimdi demesin biri Ayşe teyze dururken Montessori teyzeyi nerden çıkarttın

İyi geceler hanımlar benim tontiş oğlum ilk defa bir şeyi sevmedi sırf tepkisini merak ettiğimden yoğurt tattırdım bugün taze mayalanmış ve sevmedi hatta bi dünya söylendi çok komikti. Bu arada kilo alımı için ek gıdaya başlayan arkadaşlar vardı sanırım ama bizim doktorumuz ek gıdanın kilo alımını yavaşlatacağını söyledi hatta az kilo alsın die sakın ek gıdaya başlama dedi ek gıdaya başlayan bebek tokluk hissinden dolayı ( benim henüz karşılaşmadığım bir durum tok olsam da emerim fazla gelirse kusarım diyor benimki) daha az anne sütü veya formül mama tüketeceğinden kilo alımı daha az olur dedi. Bu aralar fazla yazamıyorum Kaan çok huysuz ve beni inanılmaz yoruyor bende kilo almasın die dua edenlerdenim çünkü yakında bel fıtığı olabilirim bugün evde tartım ve 10 kilo geldi yanlış duymadınız 10 kilo.... Annem fakirin ineği olaydın zengin ederdin bu sütle dior... Bu arada gnc nin ultra mega vitaminini almıştım unutkanlık saç dökülmesi vs için sütü artırıo inanılmaz derecede göğüslerim hiç inmiyor ilk doğum yaptığım zamanlardaki gibi benim amacım süt değildi ama süt sıkıntısı olan arkadaşlar deneyebilir. Diorum ve hepicinize iyi uykular tatlı rüyalar diliyorum kuzucuklarınızı öpüyorum

yine pek bir bilimsel takılmış buldum kendimi, şimdi demesin biri Ayşe teyze dururken Montessori teyzeyi nerden çıkarttın

Derler anacım derler :))) sonra da gider aynısını yaparlar :))) bu arada topicte bir sen bir ben bide bi dolu ziyaretçi var gecenin bu saati misafirlikmi olurmuş hadi evinize anacım :))))

ufff kızlar gözüme uyku girmiyor. 3 saattir yatakta döne döne bi hal oldum. şu bakıcı meselesi fena takıldı kafama. ben kızımı kime bırakıp gidicem nasıl güvenicem? 2. dönem okula başlayacağım ama daha ortada bakıcı yok kimseler sinmiyor şu gönlüme minik aşkımı, küçük meleğimi kimseye bırakasım gelmiyor. ücretsiz izin imkansız zzaten ev ödemesi var ağlamak istiyorum kızım 10 buçuktan beri uyuyor ve ben bunları düşünmekten uyuyamıyorum

burada da dertleşcek kimse kalmamış misafir bile yok ööööööö bende gidip yatem barii...

günaydın annecikler.. bakın bu sefer kızımla geldim Eki Görüntüle 930448

Allah bağışlasın çok tatlı ve ne güzel gülmüş öyle

Kızlar merhaba evime geldim geçmiş çok birikmiş okuyacağım inşallah kızım izin verirse.

Hoşgeldin evine, çok mrk etmiştim seni , kızına istanbul havası yaramıştır inşallah.

Çok geçmiş olsun, ben ve mn elif çoklu besin alerjisi konusunda yazmıştık daha önce ama gözünden kaçtı demekki. Rejimine çoook dikkat etmen gerekiyor örneğin kızarmış soğan yediğimde bile tepki vermişti oğlum sonra soğanların sütte bekletilip marine edildiğini öğrendim yani hazır gıdalar ve dışarda yiyeceğin yasak olmayan şeyler bile tehlikeli.

Ben bir tanesine nasıl oda yapsam, ne renk, nerden alsam vs diye düşünürken işin içinden çıkamıyorum
sen bunu 3 ü için yapıyorsun.
Hem de işe gidiyorsun valla helal olsun

Hoşgeldin ,

Kakasında kan, alerji belirtisi doktorunuza bir daha sorun bence.
sindirimi zor oyüzden kan geliyor diye birşey duymadım hiç daha önce.

burada da dertleşcek kimse kalmamış misafir bile yok ööööööö bende gidip yatem barii...

Kız ne misafiri o saatte

Allah hayırlısını nasip etsin canım , insallah iyi insanlarla karşılaştırsın , uzme kendini insallah coook iyi bir bakıcı bulursun

Biz az önce de-de dedik cok mutlu oldum yasasın

sanırım senin beşik hevsink modeli.. bende onu çok istemiştim çok güzel duruyo o bulut gibi kısmı... ama korkulukların çıkarılmamasından dolayı almadım

Ewt isim tanidik geldi olabilir, ben daha buyuk bir eve geceriz de oda yaparim umidiyle ufak bisey olsa sorun olmaz demistim. Umarim oda yapabilirim:)

Sagol meltemcim, anne sutuyle 8.350yr kadar gelmistik sonra kilosu yvaslayinca doktor kasik mamasina baslatti 5.ayda da ekgidaya. Bi daha sorarim ama artik yemek yemeyi de ogrensin istiyorum. Cok ac oldugunda vericem bakalim.

http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=27&RELID=0
Ben beşik olarak bunu kullanıyorum

http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=32&RELID=0

Bu şekilde toplanabiliyor. Gerçi 110 cm e planladığım gibi 3 yaşına kadar sığamıycaz galiba. Bakalım kısmet.

Herkesin doktoru ek gıda için farklı görüş bildiriyor da ondan burası böyle karışık. Bizede istersen tattır dedi doktor. Elma, armut, havuç, yoğurt ve pekmez. Ben sadece yoğurt elma ve armut tattırdım. Pekmezi bir kere parmağımdan yalattırdım. Araştırmacı annelerimiz var burda onlarda farklı şeyler veriyorlar. Yanisi doktoruna göre ve çocuğun durumuna göre değişiyor. Her anne kendi doğrusunu bulacak. Ve evet domates, turunçgiller için erken.

Yeni mı cikti canım , şimdiye kadar hic belirtisi olmadı mı
Cok gecmis olsun , insallah hemen toparlanır kuzun

bu arada burka ben kaçırmışım..topikte böye bir durumu olan var mı...

eşinn cvbına bayıldım :))))

Allah yardımcın olsun cnm, inş. içine sinecek bebeğini bırakabileceğin biri dek gelir, off çok zor bişey canımızı emanet edecek olmak, bnm de rapor tatilde bitio bakalım napcam..Kv bakacak ama ben başlamaya hazır diilim, bzm ev kira ödemek yok ama tek maaş geçinmek zor..bak ne gzl siz evladınız rahat ettirmek için almışsınız evi, geleceğe yatırım yapmak lazım bi an önce artık çocuklarda olunca öle ye iç yat olmaz bze..en iisini yapmışsınız siz cnm.

cnm şu beğen olayı beni uyuz etti önceden beğeni tıklıyoduk şimdi bi sürü iş çıkıyo beğenesim gelmio üşengeçlikten valla msjlar beğeniler bi tuhaf olmuş eskiye dönülsünn...puan muan ne gerek var istemiyom bişii yaa

portakal suyunu sadece dün verdim cnm ondan değildir kızarıklıklar bi kaç haftadır vardı da az diye önemsemedik.

Kızlar bebe biskuvisinin içindeki elektrolit yükü bebeklerin böbreklerini yorabildigi ve sonucta ambalajli hazır gıda oldugu icin cok önermiyorum diyor Dr . umuz

ama ben de dün sordum verebilirsin demiştii:26:

Dr nasıl blmez yaaa boş yere mi ilaç içti şimdi çk şükür ki anlamışsınız cnm tekrar geçmiş olsun ama işin zor cnm rabbm yardımcın olsun yiyeceklerin çoğunda süt ürünleri var

çok geçmiş olsun canım. ayrıca kilosuna ve boyuna maaşallah :)
sen ek gıda tattırmaya başlamamış mıydın canım?

saol teyzesi...evet cnm öğlenleri tattırıyorum bişiler m.suyu genelde ama dün dr püre ver meyvelerin suyunun faydası olmaz çiğnemeyi öğrensin dedi.bi de bgn kahvaltıda peynir verdim yedi çay kaşığının ucuyla bi kaç kez

Montessori teyze konusunda yazdıkların çk güzel şeyler cnm ne kadarını yapabilirim bilmem ama bnmde aklımda ünv. hocamız çok üstünde durmuştu..sende okulöncesi çocuk gelişimi okumuş kadar konuya hakimsin çok takdir ediyorum cnm bravo sanaAtahan çok şanslı...

Gecmis olsun canim bir yandan sevindim bir yandan uzuldum. En azindan sorun kaynagindan tespit edildi. Uzuldum amip dediker ilac kullandirttilar. Neyse Allah evlatlarimiza saglik sikkat versin onlarin hastaliklari ile imtihan olmayalim inşallah.

Kızlar merhaba, katı gıdaya biz daha başlamadık. 5.ay kontrolünde dr 15 günden önce başlama dedi. Ve kesinlikle meyveyle başlamıyoruz önce sebze dedi. Yoğurt için inek sütü kullanabilirsin dedi(normalde alerjimiz var ama yoğurt mayalanırken alerjik durum kalmıyormuş) Önce 3 gün tattırmam gerekecek sanırım. Cuma günü başlayalım diyorum ama nerden başlamalıyım sizce? Tek bir sebzeyi haşlayıp 1-2 tatlı kaşığı mı vereyim birkaç sebzeyle çorba yapıp mı vereyim? Ben ilk önce havuç-patates-balkabağı-kabak olarak düşündüm ama önerilerinizi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…