2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ekledim gitti=)

Gördüm ve o ana kadar acaba erkenmiydi, cocuk varmı yok mu bılmıorum düşüncelerindeyken bi anda el kol hareketiyle değişti bütün zihnimdekiler=)

Rabbim herkese isteyene nasip etsin, herkesi nazardan saklasın

tatlım hoşeldin Doğum gününü kutlar daha nice evlilik yıldönümleri dilerim..
Maşallah yavruna Sağlıklı olmasına çok sevindim Allahım nazarlardan saklasın teyzesi yer onu
bizde dün doktora gitik randevum geç saat olduğu için yazamadım dün istanbul trafiğinden randevuya zor yetiştim.bebeğim çok yaramazdı
kıpır kıpır ense ölçümleri kolları bacaklarına omurga kaburgasına burun kemiğinden kafatasına midesine heryrine baktık kuzumun maşallah sağlıklı çok şükür
kan tahlili sonuçlarım 1 hafta sonra hayırlısıyla 4 hafta sonra da 4 lü testimiz var..
doktorum yandan bakınca kıza benzediğini söyledi bacak arasına gediğimizde bizimki taklalar atıyor sanki anlamış gibi şimdilik bilmiyoruz bakalım hayırlısı ve sağlıklısı

çook özlemişim yavrumu doktorum her hafta cd veriyor artık özledikçe izliyorum meleğimi

gördüm ve o ana kadar acaba erkenmiydi, cocuk varmı yok mu bılmıorum düşüncelerindeyken bi anda el kol hareketiyle değişti bütün zihnimdekiler=)

rabbim herkese isteyene nasip etsin, herkesi nazardan saklasın

amin canım inşallah benim için cisiyeti giç önemli değil sağlıklı olsun bana yeter

çook özlemişim yavrumu doktorum her hafta cd veriyor artık özledikçe izliyorum meleğimi

Nee cd mi veriyorr Ayy çok şanslısın canım off yaa benim doktorum pek konuşmuyor, sessiz birisi, ağzından cımbızla laf alıyoruz... Daha önce başka bir doktora gitmiştim, oda eşimi içeri sokmadı. Prensibi böyleymiş(!) Böyle bi hakları var mı bilmiyorum Elim mahkum, çünkü özel hastane yok, 2 tane kadın doğumcumuz var, eşimde yavrusunu görsün diye, sessiz olan doktora gidiyoruz bizde..Sorcaklarımı bile unutuyorum, neyse haftaya cumaya gideceğim inşaallah o zaman sorcaklarımı yazayım da unutmayayım..

Son düzenleme:

mrb tubacım yok benimki ikiz değil. ben ikiz derken göğüsleri kasdetmiştim yanlış anlaşıldı
bende söyledim dr.a ama gerek yok dedi, normal şeyler bunlar dedi, bende fazla ısrar etmedim. ama kalsiyum eksikliği var bende sanki, dişetlerimde acımaya başladı artık...
süt içemiyorum ondan diye düşünüyorum, kemiklerim sızlıyor resmen....
9 şubatta kontrolüm var o zaman tüm testler yapılacak, dr. demir ve gerekirse kan ilaçlarına başlayacağız o zaman dedi. onun için sabrediyorum.
dün akşam güzel bir duş alıp göbeğime,ayaklarımın altına,sırtıma ve belime yani heryerime acı elma yağı sürdüm. bir arkadaşım tavsiye etmişti, epeyce rahatladım, dün gece deliksiz uyudum

geçmiş olsun canm, benim çok şükür sabah bulantıalrım bitti. Akşamalrı birtek yemek yiyemiyorum bulantım çoğalınyor. Ama çalıştıgım için sabah olmasında razıyım Bende geçen haftalar çok hastaydım sesim çıkmıyordu öksürükten gece uykum yoktu. Bende öksürdükçe bi öğürtü ve lavaboya zor yetişiyordum istifra ediyordum. Ihlamur salep içmekten başka çare yo ksanırım. Birde balı bi tavada ısıtıp ye belki iyi gelir..

Günaydın kızlar öksürük için ılık ballı su iyi geliyor ben de hastaydım geçen haftalarda çok şükür iyileştim. Her gün kivi , portakal mandalin , C vitamini içeren ne varsa yedim içtim :) Bir de bolca biber salçası tüketin gerçekten iyi geliyor acı olursa mükemmel oluyor grip için birebir

Tatlım şükürler olsun özel muayehaneye gidiyorum ama ben normalden cok fazla ücret ödüyorum. Eşim gelse görebiliyor bebeği ama daha bu zamana kadar 1 kere beraber gidebilme sansımız oldu
kendi iş yerimizde çalıştığımız için bırakıp çıkamıyoruz.
sen hangi şehirdesin ki tatlım üzülme bebeklerimiz sağlıklı olsun da
gerisi teferruat doğunca kucaklarına veriririz doya doya severler

hepinize günaydın kızlar benim için zor ve kötü birgün daha başlıyor. işin kötü tarafı bebeğimde hissediyor sanırım karnımda batmalar oluyor bu normal değil sanırım

Cnm dogum gnunu ve evlilik yildonumunuzu kutlarimm ..herkese gynaydn bu arada kizlr

çok teşekkürler asu,
ben tunustayım,
sözde kültürlerimiz yakın derlerdi ama hiç ilgisi yok,
tüm alışkanlıklarımız farklı,
en iyi ülkede yaşansa bile kendi ülken gibi olmuyor hiç bi yer...
özellikle böyle süreçlerde

aa inanmıorum bastan beri hep kız hissediodum doktorda benzio diyince kendimi kıza hazırladım pembiş kıyafetlere bakmaya başlamıştım bile neyse hayırlısı saglıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…