- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.201
resim ekle canım bakalım birlikte
insan vücudunun büyük kısmı sudan oluştuğu için su çok önemli canım yaa... öylesine su da değil alkalin iletkenlik ph değeri yüksek olmalı, ben su alırken hep bakıyorum. günde 1 tane de minarelli su -soda- içiyorum mineralli kalsiyum oranı çok diye...
gunauydın kızlarrrrrr
günaydın annişler
MAŞALLAH ne kadar güzel bir görüntü haraket ettiğinide görmüşsündür ne güzel bir mucize bende geçen hafta gittiğimde hareketlerini gördüm gözlerim doldu Rabbim İNŞALLAH kucağımızada almayı nasip eder
sonunda girebildim bugün hem doğumgünüm hem evlilik yıldönümümüz
yemekteydik pastamızı hüplettikdünde kuzumuzu gördükk ayy yer onu annesi yaa nasıl minnoş yan gelmiş elinide alnına koymuş bi pozlar bi pozlar
doktorumuda cok sevdim tek tek anlattı su surası bu burası diyee cok sağlıklıymış maşallahense ölcümü yapıldı 1,33 herşey yolunda cok sükür burnusunuda gördük minicik cok sekerdi ya bıraksalar ölece izlerimm kocişimde nasıl duygulandııı ekrandan gözünü alamadı nasıl parlıyodu gözlerinin içi
kanda verdim 1 hafta sonra arıcaklar....
ama ama kendini göstermedii bize 26 şubata kadar beklicez okadarda cikolata hüplettim
olsun sağlıklıymış ya cok sükürr Rabbime
sende yazmamışsın canım bende simcik seni merak ediyorummm bi an öncee haber verr bizlere
benden haberler bukadar
darısı tüm bebişinden iyi haberler almayı bekleyen güzel annişlere olsunnnnnnnn
gördüm ve o ana kadar acaba erkenmiydi, cocuk varmı yok mu bılmıorum düşüncelerindeyken bi anda el kol hareketiyle değişti bütün zihnimdekiler=)
rabbim herkese isteyene nasip etsin, herkesi nazardan saklasın
çook özlemişim yavrumu doktorum her hafta cd veriyor artık özledikçe izliyorum meleğimi
canım senin de mi ikiz? ben de seninle aynı durumdayım belim çok feci ağrıyor. adım atınca bel ağrım artıyor dr. söyledim magnezyum verdi bana bir de vitamin ilaçları alıyorum yoksa ikizler kurutacak bizi :)ayrıca baş ağrılarım da çok. sen de vitaminle takviye yaptır bence
merhaba arkadaşlar, kaç gündür hastayım bi de çooook yoğunum işyerinde, hiç yazamadım buralara...
bulantısı azalan, biten var mı arkadaşlar? benim 14. hafta bitiyor, hiçbir değişiklik yok... çok kuvvetli öksürüyorum, öksürürken genelde kendimi lavaboda öğürürken buluveriyorum...
Nee cd mi veriyorrAyy çok şanslısın canım off yaa benim doktorum pek konuşmuyor, sessiz birisi, ağzından cımbızla laf alıyoruz... Daha önce başka bir doktora gitmiştim, oda eşimi içeri sokmadı. Prensibi böyleymiş(!) Böyle bi hakları var mı bilmiyorum Elim mahkum, çünkü özel hastane yok, 2 tane kadın doğumcumuz var, eşimde yavrusunu görsün diye, sessiz olan doktora gidiyoruz bizde..Sorcaklarımı bile unutuyorum, neyse haftaya cumaya gideceğim inşaallah o zaman sorcaklarımı yazayım da unutmayayım..
sadece hamilelerin olduğu bu topicte yiyecek ismi paylaşmasak ne güzel olurdu
sonunda girebildim bugün hem doğumgünüm hem evlilik yıldönümümüz
yemekteydik pastamızı hüplettikdünde kuzumuzu gördükk ayy yer onu annesi yaa nasıl minnoş yan gelmiş elinide alnına koymuş bi pozlar bi pozlar
doktorumuda cok sevdim tek tek anlattı su surası bu burası diyee cok sağlıklıymış maşallahense ölcümü yapıldı 1,33 herşey yolunda cok sükür burnusunuda gördük minicik cok sekerdi ya bıraksalar ölece izlerimm kocişimde nasıl duygulandııı ekrandan gözünü alamadı nasıl parlıyodu gözlerinin içi
kanda verdim 1 hafta sonra arıcaklar....
ama ama kendini göstermedii bize 26 şubata kadar beklicez okadarda cikolata hüplettim
olsun sağlıklıymış ya cok sükürr Rabbime
sende yazmamışsın canım bende simcik seni merak ediyorummm bi an öncee haber verr bizlere
benden haberler bukadar
darısı tüm bebişinden iyi haberler almayı bekleyen güzel annişlere olsunnnnnnnn
cnm bnm seni anlamaya calisyrm
cunku bnde temmuzda yurtdisina tasincagz
bn de kara kara dusunuyrmm simdiden i
ki cocukla ne yapacagm dyeee
skincasi yoksa hangii ulkede oldgnu soylermisin
birde buradan istedgn ozel biseler varsa bn gonderebilirimmmm memnuniyetee
canım kıza benzıyor denmıstı hatta buyuk ıhtımal kız denmıstı bugun kontrolum vardı bu seferde erkege benzıyor dendı 1 ay sonra ınş. kesınlesırr benım prenses oldu prens
ayy benımde 2 gundur cok fgerna agrıyor yaa
cnm bende bugun verdı bır hafta sonra cıkıyor al gel sonucununa bakalım dedı yanı sure 1 haftaymıs ozelde yaptırdım
degısır canım degısır bana buyuk ıhtımal ıkız kıza cok benzıyor dendı bugunde erkege benzıyor dendı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?