2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun oglen esimle bir eve bakacagiz, hersey dahil evde anahtar teslim bir aya bitecek. Ne olur dua edin hayirlisi ise olsun. Ne zamandir aklimizda ki gibi bir yer. İnşallah hayirli ise rast gelsin.

Kuzlar hipp urunleri hakkinda fikri olan kulkansn var mi

Canım benim kızım hiç mama yemedi anne sütü ile bu aya kadar geldik 10 gündür hipp in ( Devam sütü ) mamasını yiyor daha öncesinde tüm mamaları denememe rağmen yediremedim ama bunu yedi. Bu ay birde ek gıdaya başladık 11 gibi elma rendeliyorum bazende suyunu veriyorum 2 gibi patates ve havuç haşlayıp püre gibi yada çorba yapıp veriyorum 5 gibi de 90 cc mama veriyorum onun dışında anne sütüne devam ediyoruz. Geçen ay 300 gr almıştı bakalım bu ya ne kadar almış yaramaz kızım 10 gün sonra belli olacak.

Kizlar bugun oglen esimle bir eve bakacagiz, hersey dahil evde anahtar teslim bir aya bitecek. Ne olur dua edin hayirlisi ise olsun. Ne zamandir aklimizda ki gibi bir yer. İnşallah hayirli ise rast gelsin.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlünüze göre ev nasip etsin.

canım ben milupa kullanıyordum, hipp in organik olduğunu öğrenince ona geçtim. paşamda beğendi lezzetini
gerçi bu oburcuk için farketmiyor, herşeyi yiyiyor :)

Aybikecim canım sen Atahan'a kaşık maması veriyor musun biz bu ay ki kontrolden sonra başlayacağız İstanbul da da doktora götürdüm kızımı o doktor başla dedi kaşık mamasına aldım ama yemedi kızım. Milupanın almıştım. Bu ay ki kontrolde kendi doktorumuza da soracağım ona göre hipp alıp başlayacağım. Hipp mamasını yiyor belki kaşık mamasını da yer .

bu arada burka ben kaçırmışım..topikte böye bir durumu olan var mı...

Benim oğlumda var ama altında başka şeyler çıktı şimdi alerji sorunu dışında nlarla uğraşıyoruz.

Bu knudaen iyi doktor fügen çullu istanbuldaysan veimkanın varsa ona götürebinrsin ya da başka bir çocuk gastroentoloji uzmanına çocuk doktorları alerj konusunda birşey bilmiyor çünkü onlar tıp okurken bu yaygın birsorun değildi son zamanlarda arttı.
Yazdığım gibi çoook dikkat et rejimine . İnşallah iyi bir doktorla tedaviye devam edersiniz.

yok canım ben kaşık mamasına başlamadım...bide Atahan memeye çok düşkün, eğer emzirmeyi azaltırsam sütüm gider diye korkuyorum, ozaman kıyameti kopartır.
bize doktor sabah elma öğleden sonra sebze dedi, eee bu çocuk bide günde 1 kere mama istiyor (sütüm olsada olmasada alışkanlık yaptı, istiyor mama )...bunların hepsini yapsam ne ara emecek bu çocuk
bende 1 gün meyva 1 gün sebze veriyorum günde 1 öğün, akşam yatarken mama istiyor ozamanda emziriyorum üstüne 90cc Hipp mama veriyorum. son ay 500gr almıştı bunlara başlamadan önce, haftaya kontrolümüz var bakalım nekadar alacak kilo

çok teşekkür ederim canım :))) yok ben bu çocuktan sonra farkettim kesinlikle benim içimdeki meslek çocuk eğitimiyle alakalıymış :)
Atahan için okuduğum kitaplar kadar bütün meslek hayatımda mesleki kitap okumamışımdır. bide öğrendiklerimi insanlarla paylaşmak beni mutlu ediyor, başka çocuklarada faydamın dokunabileceğini bilmek güzel bir duygu...yok evet ben öğretmen olmalıymışım yanlış yapmışım

Uykulariniz nasil canim duzelne var mi

cnm hem düzeldi hem bozuldu garip ama gerçek..nasıl derseniz önceden 8-9 gibi uyuyan oğlum saat başı bi buçuk saate uyanıyodu, şimdi 10 buçuk gibi uyuyo ama gece 3 saate bi uyanıp emiyo ii mi kötü mü derseniz sık uyanması daha kötüydü bnm için yorgun uyanıyordum hep

hayırlısıysa olsun cnm rabbm gönlünüze göre nasip etsin inş.

kesinlikleee öğretmenlik eğitimi alıp sevmeden kendini geliştirmeden yapanları da düşününce..

Bu aybike77 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

seni beğenmek isteyince bunu yazdı..ya site eski haline dönsün uffff sevmedim bunuuu

Bende günde bir kere elma yada sebze veriyordum. İstanbul da doktor sütümün artık yetmediğini söyledi ve günde 2 kere gıda bir kerede mama ver dedi. Mamayı bende akşam yatırırken veriyorum. Sütüm gerçekten yetmiyor niye dersen kızım önceki 2 ay 5 dk emer bırakırdı şimdi 15 dk emiyor. Şimdi bu şekil devam ediyoruz 1 haftadır günde 2 kere ek gıda ve gece bir kerede mama bakalım bu ay biz ne kadar kilo almış olacağız. 24 de kontrolümüz var.

Atahan'ın kilosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. İstanbul daki doktor 3 aydan sonra ayda 500 gr almaları yeterli dedi. Yani kilo alımları yavaşlıyormuş. Ama bunu gelde biz annelere anlat.

Aynen canım ya sinir oldum bazı mesajları bende beğenmek isteyince böyle yazıyor sinir oldum

hoşgeldin canım,portakal ,domates pişik falan da yapabiliyormuş,maşşallah tattırmak babında demişsin ama iyi yiyormuş benimkine göre yarasın bebişine...

rabarbaa,o vitaminin adını yazar mısın canım sütle ilgili sıkıntım var ,özelden de msj atabilirisn.saçlarına da işe yaradı mı? çünkü resmen kel kaldım alnım geriye doğru açıldı ,çok dökülüyor saçlarım.

al işte saç dökülmemin ,uykusuzluğumun,stresimin baş sebebi bu onu benim de ,cuma okula başlıyorum canım ben de bakıcımız iyi gi,bi duruyor,bir kaç kez geldi eymenle ilgilendi ,ihtiyaçlarını giderdi fena durmuyor ama tavuk emanet etmiyoruz evlat emanet ediyoruz ,çok huzursuzum senin gibi ,allah pişman etmesin ,iyi ,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın canım...

hayırlı olsun canım inş, biz de oğlumun kısmeti sanırım doğumdan sonra aldık evimizi,allah ödemeyi nasip etsin inş.

bu arada kızlar meyve filesi bizde çok işe yaradı,püre yemeyen oğlum file sayesinde somura somura eze eze yiyor 2 gündür,kesinlikle tavsiye ediyorum.ancak kullanırken eski kıyafet ayarladım çünkü özgürce yerken her yer meyve oluyor ,özellikle de elmanın lekesini çıkaramıyorum.

evet yaaa ,bende de bu yazı çıkıyor ,k,mseyi 2. ye beğenemiyorum ,aybikeyi, ıvy yi beğenemdim.çok gıcık olmuş beğen bölümü...

Aynen şimdide senin mesajını beğenemiyorum :)

Rabarba bende o ilacın tam adını istiyorum saçlarım dökülmüyordu ama yine başladı dökülmeye. biliyorsunuz boyatmıştım 2 hafta kadar dökülmedi ama şimdi evde her yerde sarı saç.

Aybikecim ben hamileliğim döneminde montessoriyi çok araştırmıştım. bazı şeyler çok hoşuma gitti. açıkçası elimden geldiğince uygulamayı düşünüyorum. zaten çocuğa özgüven veren bi sistem. bir çok şeyi kendi yapmayı başarıyor böylece. hatta bu konuda takip ettiğim bi blog vardı iş bilgisayarımı bi açtığımda yazarım. onlarda ikeanın bir çok ürününü kullanmışlardı. ben mesela kızıma almak istediğim şeylerden bir tanesi ikeadaki çocuk askılığı. 70 cm boyunda. askılıkları bi 20 cm kadar aşağı iniyor. çok ama çok tatlı bişey. linkini bulursam göndereyim. bu arada benim bir arkadaşım oğluna montessori aile benzer mantıkla bişey uyguluyor. benim çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istiyorum. Oğlu 4yaşında bir senedir çocuğun evde görevleri var. Mesela bulaşık makinesinin kaşıklığını boşaltmak onun görevi. Kaşıkları kaşıkların yanına çatalları çatalların yanına koyması gerektiğini öğretmişler. Beyin gelişimi için süper. Mesela çamaşır sererken çorapları eşleştirip askılığın altına sermek onun görevi. Hem eşleştirme oyunu oynuyor hem de kendi boyuna uygun yere sermiş oluyor. Evin bi bireyi olduğunu hissediyor gerçekten. Hatta gülüyoruz eşi çok dua edicek sana diye. Çalışan annenin iş bölümü aslında: ))))

Linki buldum
http://www.ikea.com.tr/urundetay/20174508/krokig_askilik.aspx

Mincim ben de bunu kullanıyorum. 70x130luk model. Bence sen de üç yaşına kadar kullanırsın. Ben çok araştırmıştım en sonunda buna karar verdim. İstendiğinde sallanabiliyor olması, tekerlekli olması, katlanması bebek büyüdüğünde alt kata indirip korkuluğunun birinin içe katlanması böylece çocuğun kendi girip çıkabilmesi etkendi.
Yani IVY sana da tavsiye ederim

canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum ve hemen fitilini veriyorum boşuna hırpalansın istemiyorum aynen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…