- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.021
Kuzlar hipp urunleri hakkinda fikri olan kulkansn var mi
Kizlar bugun oglen esimle bir eve bakacagiz, hersey dahil evde anahtar teslim bir aya bitecek. Ne olur dua edin hayirlisi ise olsun. Ne zamandir aklimizda ki gibi bir yer. İnşallah hayirli ise rast gelsin.
Kuzlar hipp urunleri hakkinda fikri olan kulkansn var mi
canım ben milupa kullanıyordum, hipp in organik olduğunu öğrenince ona geçtim. paşamda beğendi lezzetini
gerçi bu oburcuk için farketmiyor, herşeyi yiyiyor :)
Besigin resmini bekliyorum sekerim. Bir bakayim
bu arada burka ben kaçırmışım..topikte böye bir durumu olan var mı...
Aybikecim canım sen Atahan'a kaşık maması veriyor musun biz bu ay ki kontrolden sonra başlayacağız İstanbul da da doktora götürdüm kızımı o doktor başla dedi kaşık mamasına aldım ama yemedi kızım. Milupanın almıştım. Bu ay ki kontrolde kendi doktorumuza da soracağım ona göre hipp alıp başlayacağım. Hipp mamasını yiyor belki kaşık mamasını da yer .
eşinn cvbına bayıldım :))))
Allah yardımcın olsun cnm, inş. içine sinecek bebeğini bırakabileceğin biri dek gelir, off çok zor bişey canımızı emanet edecek olmak, bnm de rapor tatilde bitio bakalım napcam..Kv bakacak ama ben başlamaya hazır diilim, bzm ev kira ödemek yok ama tek maaş geçinmek zor..bak ne gzl siz evladınız rahat ettirmek için almışsınız evi, geleceğe yatırım yapmak lazım bi an önce artık çocuklarda olunca öle ye iç yat olmaz bze..en iisini yapmışsınız siz cnm.
cnm şu beğen olayı beni uyuz etti önceden beğeni tıklıyoduk şimdi bi sürü iş çıkıyo beğenesim gelmio üşengeçlikten vallamsjlar beğeniler bi tuhaf olmuş eskiye dönülsünn...puan muan ne gerek var istemiyom bişii yaa
portakal suyunu sadece dün verdim cnm ondan değildir kızarıklıklar bi kaç haftadır vardı da az diye önemsemedik.
ama ben de dün sordum verebilirsin demiştii:26:
Dr nasıl blmez yaaa boş yere mi ilaç içti şimdiçk şükür ki anlamışsınız cnm tekrar geçmiş olsun ama işin zor cnm rabbm yardımcın olsun yiyeceklerin çoğunda süt ürünleri var
saol teyzesi...evet cnm öğlenleri tattırıyorum bişiler m.suyu genelde ama dün dr püre ver meyvelerin suyunun faydası olmaz çiğnemeyi öğrensin dedi.bi de bgn kahvaltıda peynir verdim yedi çay kaşığının ucuyla bi kaç kez
Montessori teyze konusunda yazdıkların çk güzel şeyler cnm ne kadarını yapabilirim bilmem ama bnmde aklımda ünv. hocamız çok üstünde durmuştu..sende okulöncesi çocuk gelişimi okumuş kadar konuya hakimsin çok takdir ediyorum cnm bravo sanaAtahan çok şanslı...
Uykulariniz nasil canim duzelne var mi
Kizlar bugun oglen esimle bir eve bakacagiz, hersey dahil evde anahtar teslim bir aya bitecek. Ne olur dua edin hayirlisi ise olsun. Ne zamandir aklimizda ki gibi bir yer. İnşallah hayirli ise rast gelsin.
çok teşekkür ederim canım :))) yok ben bu çocuktan sonra farkettim kesinlikle benim içimdeki meslek çocuk eğitimiyle alakalıymış :)
Atahan için okuduğum kitaplar kadar bütün meslek hayatımda mesleki kitap okumamışımdır. bide öğrendiklerimi insanlarla paylaşmak beni mutlu ediyor, başka çocuklarada faydamın dokunabileceğini bilmek güzel bir duygu...yok evet ben öğretmen olmalıymışım yanlış yapmışım
yok canım ben kaşık mamasına başlamadım...bide Atahan memeye çok düşkün, eğer emzirmeyi azaltırsam sütüm gider diye korkuyorum, ozaman kıyameti kopartır.
bize doktor sabah elma öğleden sonra sebze dedi, eee bu çocuk bide günde 1 kere mama istiyor (sütüm olsada olmasada alışkanlık yaptı, istiyor mama )...bunların hepsini yapsam ne ara emecek bu çocuk
bende 1 gün meyva 1 gün sebze veriyorum günde 1 öğün, akşam yatarken mama istiyor ozamanda emziriyorum üstüne 90cc Hipp mama veriyorum. son ay 500gr almıştı bunlara başlamadan önce, haftaya kontrolümüz var bakalım nekadar alacak kilo
kesinlikleee öğretmenlik eğitimi alıp sevmeden kendini geliştirmeden yapanları da düşününce..
Bu aybike77 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.
seni beğenmek isteyince bunu yazdı..ya site eski haline dönsün uffff sevmedim bunuuu
Merhabalar iki akşamdır okuyorum sayfanızı. Beni oldukça bağladı😊Yalnız okuyarak iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum😕 kafam cok karıstı. Öncelikle devit kullanıyoruz ve onun zararlı olduğundan bahsedilmiş oldukça tedirgin oldum( gerçi doktorumuza cok güveniyorum ama) bir sonraki kontrolümüzde bunu sorucam. sonra diş kaşıyıcı Sophie hakkında toplatılıyor denmiş bizimde Sophie'miz var ve oğlum çok seviyor onu😕. Ayrıca verilen ek besinler var portakal domates gibi seyler okudum bizim doktorumuz onların verilmemesi gerektiğini özellikle söyledi cünkü ben cok az tattırdığımda dahi kakasında kan gibi kırmızı lekeler olmuştu. Doktorumuz bunları sindiremediğini ancak 8. Aydan sonra verilebilecegini söyledi. Biz 5. Ayımızı bitirdik ve anne sütünün yanında gıda tanıstırmak adına sadece 30 ml rendelenmiş elma ve armut ,havuç suyu , ezilmiş muz ve bir kahve fincanı yoğurt yiyebiliyoruz suan için.
İyi geceler hanımlar benim tontiş oğlum ilk defa bir şeyi sevmedi sırf tepkisini merak ettiğimden yoğurt tattırdım bugün taze mayalanmış ve sevmedi hatta bi dünya söylendi çok komikti. Bu arada kilo alımı için ek gıdaya başlayan arkadaşlar vardı sanırım ama bizim doktorumuz ek gıdanın kilo alımını yavaşlatacağını söyledi hatta az kilo alsın die sakın ek gıdaya başlama dedi ek gıdaya başlayan bebek tokluk hissinden dolayı ( benim henüz karşılaşmadığım bir durum tok olsam da emerim fazla gelirse kusarım diyor benimki) daha az anne sütü veya formül mama tüketeceğinden kilo alımı daha az olur dedi. Bu aralar fazla yazamıyorum Kaan çok huysuz ve beni inanılmaz yoruyor bende kilo almasın die dua edenlerdenim çünkü yakında bel fıtığı olabilirim bugün evde tartım ve 10 kilo geldi yanlış duymadınız 10 kilo.... Annem fakirin ineği olaydın zengin ederdin bu sütle dior... Bu arada gnc nin ultra mega vitaminini almıştım unutkanlık saç dökülmesi vs için sütü artırıo inanılmaz derecede göğüslerim hiç inmiyor ilk doğum yaptığım zamanlardaki gibi benim amacım süt değildi ama süt sıkıntısı olan arkadaşlar deneyebilir. Diorum ve hepicinize iyi uykular tatlı rüyalar diliyorum kuzucuklarınızı öpüyorum
ufff kızlar gözüme uyku girmiyor. 3 saattir yatakta döne döne bi hal oldum. şu bakıcı meselesi fena takıldı kafama. ben kızımı kime bırakıp gidicem nasıl güvenicem? 2. dönem okula başlayacağım ama daha ortada bakıcı yokkimseler sinmiyor şu gönlüme minik aşkımı, küçük meleğimi kimseye bırakasım gelmiyor. ücretsiz izin imkansız zzaten ev ödemesi var ağlamak istiyorum kızım 10 buçuktan beri uyuyor ve ben bunları düşünmekten uyuyamıyorum
Aynen canım ya sinir oldum bazı mesajları bende beğenmek isteyince böyle yazıyor sinir oldum
evet yaaa ,bende de bu yazı çıkıyor ,k,mseyi 2. ye beğenemiyorum ,aybikeyi, ıvy yi beğenemdim.çok gıcık olmuş beğen bölümü...
canım bahsettiğim Montessori felsefesiyle alakalı, nette bu konuda birçok kaynak var ilginizi çekerse detaylı araştırın derim
özetle teyzem diyor ki çocuklara kendimize göre hazırladığımız bir dünya kuruyoruz ve orada yaşaması için zorluyoruz. şöyle düşünki devler ülkesinde bir evde yaşıyorsun, herşey senden çoook büyük, hiçbirşeyi tek başına yapamıyoruz. o evdekiler seni nekadar çok severse sevsin kendini oraya ait hissedebilir misin, dev dolapları sandalyeleri ve onlarla nasıl başa çıkmak zorunda olduğunu düşün. kendi becerizsiz hiçbirşeyi tek başına yapamayan biri olarak kabul edersin
işte bu yüzden evde de çocuklarınıza kendi dünyanızı zorlamayın, o evin çocuğunuza da ait olduğunu hissettirin diyor. odası tamamen onun ölçülerinde çünkü orası onun odası, sizin değil. salonda kendine ait koltuğu, kendi ayakkabılarını montunu koyabileceği kapı girişinde sizinkinin yanında bir dolap, kendi masası...örnekler uzar gider...yani aklınıza gelen ona da ait olması gereken ne varsa
mesela ben yatağı yaptırırken özel ölçülerde yaptıracağım, yere çok yakın kendi yatıp kendi kalkacak şekildezaten nette bakarsan montessori bebek odası diye aratabilirsin canım örnekler için
Biz ikinci doz aşıları olduk canım, karma, pnomokok ve rota virus. 2 bacaktan 1 agızdan. 2 aylıkken olmustuk ilk dozları. Sanırım aşı takvimi burada farklı.
Bu dolap fikrine bayıldım, kendisi alabileceği boyda... Biran önce yazsan şu çocuk odası ile ilgili, bizde hazır odalarını hazırlıyorken faydalansak? :)
Mincim ben de bunu kullanıyorum. 70x130luk model. Bence sen de üç yaşına kadar kullanırsın. Ben çok araştırmıştım en sonunda buna karar verdim. İstendiğinde sallanabiliyor olması, tekerlekli olması, katlanması bebek büyüdüğünde alt kata indirip korkuluğunun birinin içe katlanması böylece çocuğun kendi girip çıkabilmesi etkendi.http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=27&RELID=0
Ben beşik olarak bunu kullanıyorum
http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=32&RELID=0
Bu şekilde toplanabiliyor. Gerçi 110 cm e planladığım gibi 3 yaşına kadar sığamıycaz galiba. Bakalım kısmet.
valla ağladı hem de nasıl....ben algısının iyice açılmasına vermiştim. durup durup iç çekip yeniden başladı. 3 tane iki bir bacağa diperi öbür bacağa olucak şekilde yapıldı.
teşekkür ederiz teyzesi...
biz her aşıdan sonra yarım fitil kullanıyoruz. 3 kez. dr umuz aşı sonrası hemen yazıyor. daha önce bu yğzden ateş sıkıntımız olmadı. inş şimdi de olmaz.
fitil kullanmaktan yana olmyanlar var aranızda biliyorum. ama önemli olan patojenitesi zayıflatılmış mikropların vucüda girmesi. vucüdün bununla tanışması. ateşin çıkmasını önlemek buna engel değil.dr umla aynı fikirde olduğum için ben sorun etmşuyorum açıkçası. kızımda gereksiz yere hırpalanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?