2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar elma lekesini çıkarmayı başaran varmı ben yıkamdan önce beyaz sabunla biraz çitiledim makineye attım ama tamamen çıkmıyor önerisi olan var mı?

kızlar elma lekesini çıkarmayı başaran varmı ben yıkamdan önce beyaz sabunla biraz çitiledim makineye attım ama tamamen çıkmıyor önerisi olan var mı?

Canım ben Benim diye bir marka var onun leke çıkarıcısını aldım çıkarıyor elma vs lekesini lekenin üzerine sıkıp makinaya atıyorum yada çiteliyorum öyle atıyorum.

canım bu konuda bilgilerini ve zaman içinde tecrübe ettiklerini benimle paylaşabilirsen çok mutlu olurum

dediğin gibi ikea bu konuda gerçekten süper, bir çok eşya ve oyuncak orandan alınabilir zaten bildiğim kadarıyla tasarımcıları da Montessori felsefesini baz alıyor çalışmalrında

ay evet yaaa sinir oldum bana da hep aynı mesaj çıkıyor, bir ağız tadıyla beğenemiyoruz artık

evet canım çok şükür kilo konusunda bir sıkıntısı yok...bence emme sürene göre değerlendirme sütünü, dönem dönem paşamda daha uzun emiyor ve farkettim ki tamamen emme refleksi ile ilgili. belkide sütün yeterlidir sadece daha uzun süre emmek istiyordur

aramıza hoşgeldin canım :)

Hoşbuldum😊

Hoşbuldum😊 Kakasında ben kan görünce panikle doktora gittik doktorumuzda tattırdığın şeylerdendir büyük ihtimal ama yinede tahlil yapalım dedi. kakasının tahlili yapıldı ozaman alerji, amip bişiye daha bakıldı temiz cıktı tahlillerimiz. Nette de araştırmıştım sindiremediği bir besin olduğunda böyle olabiliyormuş. Oyuzden doktorumuzun verdiği besinlerden dısarı cıkmıyorum şimdi.

Evet bizede yoğurdu yemezse pekmez katabilirsin tatlandırmak için demişti baska bişi vermedi suan için. Tabiki her doktorun bir tarzı var herkes doktoruna göre hareket ediyor ama belli yenmemesi gereken besinler var onu söylemek istedim😊

Ne bilim canım bende öyle değerlendirdim bakalım herşey 10 gün sonra belli olacak.

Ben organik deterjan ve leke çıkarıcı kullanıyorum Klar marka. Organik diye rahat kullanıyorum. Ama doktorumuz onlarda yinede katkı maddesi var en iyisi sabun tozu kullan diyor yinede vazgecemiyorum 😕 Sabun tozu sanki kalıntı bırakır diye düşünüyorum.

off ya kızımın uyku düzeni bir tuhaf oldu gece hiç uyanmadan uyuyan gündüzleri de 2 saatte bir uyuyan kızım artık uyumaz oldu geceleri uyanıyor ve oyun istiyor bir türlü uyutamıyorum geri inşallah geçici bir süredir 5.aylarda bu problemler oluyor mu bilen varmı büyüme atağı mı acaba

Kızlar vitaminin adını yazmıştım GNC ULTRA MEGA bende yeni kullanmaya başladım unutkanlık ve saç dökülmesi üzerine henüz bir fark hissetmedim ancak dediğim gibi sütüm iyice arttı mecbur sağmak zorunda kalıyorum saç dökülmesi ile ilgili arkadaşım bişeyden bahsetmişti tüplerde satılıyormuş kırıp uyguluyormuşsun anında etki ediliyormuş deniyip size bilgi veririm

Aaa ben korkuluğunun içe katlandığını bilmiyordum. Sağol valla. Sırf bembeyaz olsun diye 110 luk aldık kafa işte. Bizim kız şimdilik uzun gidiyor. Arkadaşın kızının 6 aylık boyunu bi 4 ayda geçtik. Oda pek kısa değildi şimdiye kadar iyi gidiyordu. Bide ben kızımı yatakta yatırdığımyerde bulamıyorum ki kafasını vurur ( ne kadar korumalık olsada) diye korkuyorum. 3 yaşına kadar kullanım önemli çünkü 3 yaşında reklamlardan çok etkilenip yeni oda istiyorlar. Çevremde hem kız hemde erkek çocuklarında gördüm bunu. Üstelik Allah nasip ederse beşiğini kardeşine bırakacak kızım.

Eşinin cevabı süpermiş. Dert ettiğin şeye bak cevabı bu kadar basit işte :)ah biz bayanlar ne kadar detaycıyız ve erkekler bir o kadar düz mantık.

Montessori felsefesini ilk defa duydum ve çok mantıklı geldi. onlarda bir birey, kendimizin düzenine göre alıyoruz her şeyi peki ya onlar devler ülkesinde ne kadar mutlu büyüyecekler. Ben henüz kızıma oda yapmadım yatak odasında oyun parkında yatıyor. oda yapacağım zaman kesinlikle daha dikkatli olacağım.

Kizlar bugun oglen esimle bir eve bakacagiz, hersey dahil evde anahtar teslim bir aya bitecek. Ne olur dua edin hayirlisi ise olsun. Ne zamandir aklimizda ki gibi bir yer. İnşallah hayirli ise rast gelsin.

Yarabbim hakkınızda hayırlısını versin. inşallah içinize sinen güzel bir ev sahibi olursunuz.

yav kk izin vermese de beğenmeye ben sizleri beğeniyorum arkidişleeeerrrr.

bende ayrı ayrı beğeniyorum hepinizi her ne kadar kk izin vermesede :)

bizde 5. aydayız ve kızım dün koca gün 1.5 saat zorla uyudu gece zaten sık sık kalkıyor. gündüz uyku sorunumuz yoktu ama bu aralar bir huysuzluk var diş midir atak mıdır bilemiyorum :26:

birde kulaklarını keşfettiğinden midir yoksa kulağımı ağrıyor anlayamıyorum. eli sürekli kulağında.

canım çok saol bilgi için ben artık paşanın sütüne yetişemiyorum, bir deniyelim bakalım
valla benim saçlarda gitti, kel kalıcam yakında ama şuan tek konsantrasyonum süt, 6. ay bitsin kendime de bakmaya başlarım

Canim ayni yolla sahip olmusuz bidiklar a. Nasil bir surectir biliyorum. Rabbim ne kadar buyuk oldu dedi oldular.Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

o süreci sadece yaşayan anlar...kelimeler yetersiz kalıyor. enişe, merak, umud, korku hepsinden yüksek dozz!!

4 kez yaşadım....

ama çok şanslıyız değil mi

gebelik oranı çokta yüksek değil hala.

İnşallah faydasını görürsünüz. Kel kalmak değilde her yer saç geçenlerde eşim bone tak evde yada tülbent dedi süpürüyorum arkamı dönüyorum gene saç ve inanılmaz dalgın ve unutkanım kapıda anahtarı bırakıp yatmışlığım var kaç gece ve arabanın anahtarı ile evin anahtarı birlikte durum vahim benim. Bide atahan gayet güzel kilo almış bence sütün yetiyor canım aç olduklarından değil memeye aşık olduklarından da emmek istiyorlar ayrıca zaten ek gıda ve bir öğün mama veriyorsun doymamasının imkanı yok

kızlar size birşey sormak istiyorum.. kayınvalideniz ve ya bir başka biri yatak odanıza izinsiz girmesini ister misiniz?

teşekkür ederiz teyzesi.. yok canım gelmedi.. kızımı memeye yaklaştırdığım anda kıyameti kopardı zaten. daha dudağına değdirmeden 2 gözü 2 çeşme ağladı malesef..

Allah bağışlasın çok tatlı ve ne güzel gülmüş öyle

Allah razı olsun canım.. amin inş Allah hepimize bağışlasın. teşekkür ederiz..

Son düzenleme:

amin cnm inşallah

inşallah meltemcim allah banada seninki gb 3 çocuğuma bakacak bi bakıcı nasip etsin

ahhh ahhh çok zormuş çok allah kolaylaştrsın işimizi...

Hoşgeldin :) kafan karışmış gelir gelmez, herzaman böyle olumsuz şeyler paylaşılmıyor merak etme :) doktorunada güveniyorsan sen onunla bilgilerini paylaşıp onun görüşlerini alıp yoluna devam edebilirsin, ahh ne önemli şey doktoruna güvenebilmek... Bizimlede paylaş canım doktorunun fikirlerini, sonuçta burada hiçbirimiz uzman değiliz, hepimiz araştırıp bulduklarımızı burda tartışmaya açıyoruz. Ha sophie olayı gerçek ama :) bir alman devletinin uyguladığı ekotestde avrupa standartlarına uygun değerleri yakalayamamış sophie, seninkinin bacağındaseri numarası var mı?

Off yinemi birşey araştıracağız :))) kızımla ilgili şeyleri okuyup kafamı doldurmaktan kendi işimle şeylere zaman kalmadı hiç, işe dönünce beni çırak seviyesinden başlatacaklar :) güncelleyemiyorum kendimi hiç...

Şaka bir yana, çok saol paylaşımın için cnm, iyiki tam zamnı da sormuşum.

yine pek bir bilimsel takılmış buldum kendimi, şimdi demesin biri Ayşe teyze dururken Montessori teyzeyi nerden çıkarttın

Kitap okuyor bu kızzz, tüüüüü. Bizi öylemi büyüttü annelerimiz ha söyle ?

Maşallahhhhh ikinizde, kızımın süt annesi olsaydın keşke rabarbaa :))) benim yavrucak anne sütünden erken mahrum kaldı doktorun kilo alımını normal buluyorsa çok stres yapma canım, ne kadar şanslısın yavruna yetiyor sütün ve yarıyor. Azcık belin kopacak tabii ama yakında zaten kucakta durmaz olacaklar. Optum tontişiii.

Çok iyi anlıyorum seni, bende de zaman zaman aynı kaygılar oluyor ki daha5 ayım var. İçin rahat olsun, zamanı gelip bakıcıya bırakınca 2-3 gun sonra alışacakmışız. İnşallah içine sinecek bir bakıcı bulursun, ailenizin bir üyesi gibi olur. Tabii burda bizede çok iş düşüyor, canlarımızı emanet ettiğimiz insanları her zaman hoş tutmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…