- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.061
bizde 5. aydayız ve kızım dün koca gün 1.5 saat zorla uyudu gece zaten sık sık kalkıyor. gündüz uyku sorunumuz yoktu ama bu aralar bir huysuzluk var diş midir atak mıdır bilemiyorum :26:
birde kulaklarını keşfettiğinden midir yoksa kulağımı ağrıyor anlayamıyorum. eli sürekli kulağında.
kızlar size birşey sormak istiyorum.. kayınvalideniz ve ya bir başka biri yatak odanıza izinsiz girmesini ister misiniz?.
cnm kv bebeği yıkamaya haftada 2 gelio (o gelmeden toplar düzenlerim odayı) furkan ın dolabı yatağı bzm y.odasında ben giydirirken yada emzirirken bişey almaya (yelek bez vb.) gidiyo mecburen, ben de uygun bulmuyorum yabancı birinn girmesini asla mahrem orası bana göre.., doğumdan sonra bn yatağımda yatmıştım komşu akraba (bayanlar) herkes bi kaç gün beni görmeye geldi tabi o ayrı..neden sordun cnm?
Sağol canım bende deneyeyim en iyisi .Kızlar vitaminin adını yazmıştım GNC ULTRA MEGA bende yeni kullanmaya başladım unutkanlık ve saç dökülmesi üzerine henüz bir fark hissetmedim ancak dediğim gibi sütüm iyice arttı mecbur sağmak zorunda kalıyorum saç dökülmesi ile ilgili arkadaşım bişeyden bahsetmişti tüplerde satılıyormuş kırıp uyguluyormuşsun anında etki ediliyormuş deniyip size bilgi veririm
kızlar size birşey sormak istiyorum.. kayınvalideniz ve ya bir başka biri yatak odanıza izinsiz girmesini ister misiniz?
teşekkür ederiz teyzesi.. yok canım gelmedi.. kızımı memeye yaklaştırdığım anda kıyameti kopardı zaten. daha dudağına değdirmeden 2 gözü 2 çeşme ağladı malesef..
Allah razı olsun canım.. amin inş Allah hepimize bağışlasın. teşekkür ederiz..
kayınvalidem sürekli odama giriyor çünkü.. içinde ben varsam veya kimse yoksa rahatsız olmuyorum.. ama yatakta uzanıyoruz mesela eşim ben kızımız.. hemen kayınvalidem de geliyor oturuyor yatağa kızımızı sevmeye başlıyor.. bu beni rahatsız ediyordu. eşime söyledim.. o da annesiyle konuşmuş girme odaya diye. kandil sabahı bi kalktım kayınvalidem pılını pırtısını toplamış gidiyor otur nereye diyorum gitcem diyo. kahvaltı hazırlim ye öyle git diyorum gitcem dedi başka bişi demedi. gitti eşim indi hemen yanıma söyledim ben sana kırılcak diye bak gitti gelmicek bir daha annemle aramı bozdun dedi.. ve bu yatak odası mahremdir olayını kabul etmiyor ikiside. dün aradı ne kadar saçma bir düşünce dedi. bende sana saçma gelebilir ama bu çocukluğumdan gelen bir kural gibi birşey benim için dedim. gittiği gün özür bile diledim yani sırf kandil üzülmesin diye. üzüntüden 2. kez adet oldum.. dün gece eşim yanıma bile yatmadı..acaba sadece bende mi böyle diye merak ettim.
Devam sutunu aldim 3 gundur veriyorum ehh iciyor iste. Aptamil kadar sevmedi. Bebelaci daha cok seviyor ama beklebekle o sekerli dedi birde parayla olculmez tabi ama bebelac cok uygun digerlerine gore o yuzden vermek istemiyorum. Aptamil hipp donusumlu gidecegim.
Ha birde kipadan golden goat keci sutu mamasi aldim acmadim daha. Birde onu deneyecegim.
Valla sanki bir yonden ii olmus. En az3 saat iyi gibi. En azindan o zaman diliminde biraz dinlenirsin tabi is gucten firsat kalirsa.inşallah uykulariniz daha uzun sureye gecer canim.
cnm bnce %100 haklısın, ne demek eşinle uzanmışken gelmesi..ayıp yaabunu söylemeye bile gerek yok bence ama böleleri de var hele eşler illa annelerini haklı bulur off en gıcığıda bu..bnde ailemde böle gördüm annemn odasına asla girmedik ne de başkasına..sevecekse oturma odasında mutfakta sevsin..kesinlikle sonuna kadar haklısın ama bazı şeylere eşimizle mutlu olmak için katlanıyoruz, annelerinn tuhaflıkları bunun en başında geliyor
kızlar size birşey sormak istiyorum.. kayınvalideniz ve ya bir başka biri yatak odanıza izinsiz girmesini ister misiniz?
teşekkür ederiz teyzesi.. yok canım gelmedi.. kızımı memeye yaklaştırdığım anda kıyameti kopardı zaten. daha dudağına değdirmeden 2 gözü 2 çeşme ağladı malesef..
Allah razı olsun canım.. amin inş Allah hepimize bağışlasın. teşekkür ederiz..
Hoşgeldin :) kafan karışmış gelir gelmez, herzaman böyle olumsuz şeyler paylaşılmıyor merak etme :) doktorunada güveniyorsan sen onunla bilgilerini paylaşıp onun görüşlerini alıp yoluna devam edebilirsin, ahh ne önemli şey doktoruna güvenebilmek... Bizimlede paylaş canım doktorunun fikirlerini, sonuçta burada hiçbirimiz uzman değiliz, hepimiz araştırıp bulduklarımızı burda tartışmaya açıyoruz. Ha sophie olayı gerçek ama :) bir alman devletinin uyguladığı ekotestde avrupa standartlarına uygun değerleri yakalayamamış sophie, seninkinin bacağındaseri numarası var mı?
Off yinemi birşey araştıracağız :))) kızımla ilgili şeyleri okuyup kafamı doldurmaktan kendi işimle şeylere zaman kalmadı hiç, işe dönünce beni çırak seviyesinden başlatacaklar :) güncelleyemiyorum kendimi hiç...
Şaka bir yana, çok saol paylaşımın için cnm, iyiki tam zamnı da sormuşum.
Kitap okuyor bu kızzz, tüüüüü. Bizi öylemi büyüttü annelerimiz ha söyle ?
Maşallahhhhh ikinizde, kızımın süt annesi olsaydın keşke rabarbaa :))) benim yavrucak anne sütünden erken mahrum kaldıdoktorun kilo alımını normal buluyorsa çok stres yapma canım, ne kadar şanslısın yavruna yetiyor sütün ve yarıyor. Azcık belin kopacak tabii ama yakında zaten kucakta durmaz olacaklar. Optum tontişiii.
Çok iyi anlıyorum seni, bende de zaman zaman aynı kaygılar oluyor ki daha5 ayım var. İçin rahat olsun, zamanı gelip bakıcıya bırakınca 2-3 gun sonra alışacakmışız. İnşallah içine sinecek bir bakıcı bulursun, ailenizin bir üyesi gibi olur. Tabii burda bizede çok iş düşüyor, canlarımızı emanet ettiğimiz insanları her zaman hoş tutmalıyız.
hayırrrrrrr.... ama benimki hep yapıyor, paşamda bizim odada yatıyor diye rahat hanımefendi çocuğun odası burası diye düşünüyor
geçen haftasonu gündüz oğlumla eşim yatakta uyumuş, bende yanlarına uzandım. kadın pat dedi girdi, bide pardon uyuyormuydunuz diyor
Tabiki canim benim acinca bende bakarim kokusu falan var mi yazarim birde benim kiz sevebilir mi bilmem. Sma nin kokusu yüzünden kesinlikle onu icmiyor.
kayınvalidem sürekli odama giriyor çünkü.. içinde ben varsam veya kimse yoksa rahatsız olmuyorum.. ama yatakta uzanıyoruz mesela eşim ben kızımız.. hemen kayınvalidem de geliyor oturuyor yatağa kızımızı sevmeye başlıyor.. bu beni rahatsız ediyordu. eşime söyledim.. o da annesiyle konuşmuş girme odaya diye. kandil sabahı bi kalktım kayınvalidem pılını pırtısını toplamış gidiyor otur nereye diyorum gitcem diyo. kahvaltı hazırlim ye öyle git diyorum gitcem dedi başka bişi demedi. gitti eşim indi hemen yanıma söyledim ben sana kırılcak diye bak gitti gelmicek bir daha annemle aramı bozdun dedi.. ve bu yatak odası mahremdir olayını kabul etmiyor ikiside. dün aradı ne kadar saçma bir düşünce dedi. bende sana saçma gelebilir ama bu çocukluğumdan gelen bir kural gibi birşey benim için dedim. gittiği gün özür bile diledim yani sırf kandil üzülmesin diye. üzüntüden 2. kez adet oldum.. dün gece eşim yanıma bile yatmadı..acaba sadece bende mi böyle diye merak ettim.
ayy anam bu ne ya 158 metre kare 200 bin. He zaten bogazada bakiyo.Mubarekler birde demezler mi atla deve degil ya diye. Suan oturdugum evi degistirmeye degecek bir ev cikmadi bugun baktigimiz. Disi evet super. Telefonda da adam bir anlatti ebeveyn banyosu giyinme odasi diye. Hıh giyinme odasi gormesem inancam. Oda diye birsey yoktu dedim zaten burasi giyinme odasi degil bir kucuk dolapcik dedim. Tuvalete bizim akrabalar giremez biraz baskul ailesi olduklari icin. Kizimin simdi ki odasi burda daha buyuk. Ve benim evim 120 metre kare ama daha guzek anladim. Ahh ahh kizlar yadmsadigim yer kucuk ve deniz falanda yok yani. Amuda kalkacak bu evler zaten az kaldi. Ve bu fiyatlardan basliyor evcikler.
Ev icin guzel dileklerde bulunan herkese cooook tesekkurler. Birgun olacak biliyorum Allahin izni ile. Allah olmayan herkese versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?