2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

huysuzluk yok bizimkisinde aksine çok neşeli ve şımarık bu aralar ağlama da yok ağlasa zaten uyuyacak arada benimkisi de kulağına götürüyor elini ama uykusu geldiği zamanlar

kızlar size birşey sormak istiyorum.. kayınvalideniz ve ya bir başka biri yatak odanıza izinsiz girmesini ister misiniz?.

cnm kv bebeği yıkamaya haftada 2 gelio (o gelmeden toplar düzenlerim odayı) furkan ın dolabı yatağı bzm y.odasında ben giydirirken yada emzirirken bişey almaya (yelek bez vb.) gidiyo mecburen, ben de uygun bulmuyorum yabancı birinn girmesini asla mahrem orası bana göre.., doğumdan sonra bn yatağımda yatmıştım komşu akraba (bayanlar) herkes bi kaç gün beni görmeye geldi tabi o ayrı..neden sordun cnm?

kayınvalidem sürekli odama giriyor çünkü.. içinde ben varsam veya kimse yoksa rahatsız olmuyorum.. ama yatakta uzanıyoruz mesela eşim ben kızımız.. hemen kayınvalidem de geliyor oturuyor yatağa kızımızı sevmeye başlıyor.. bu beni rahatsız ediyordu. eşime söyledim.. o da annesiyle konuşmuş girme odaya diye. kandil sabahı bi kalktım kayınvalidem pılını pırtısını toplamış gidiyor otur nereye diyorum gitcem diyo. kahvaltı hazırlim ye öyle git diyorum gitcem dedi başka bişi demedi. gitti eşim indi hemen yanıma söyledim ben sana kırılcak diye bak gitti gelmicek bir daha annemle aramı bozdun dedi.. ve bu yatak odası mahremdir olayını kabul etmiyor ikiside. dün aradı ne kadar saçma bir düşünce dedi. bende sana saçma gelebilir ama bu çocukluğumdan gelen bir kural gibi birşey benim için dedim. gittiği gün özür bile diledim yani sırf kandil üzülmesin diye. üzüntüden 2. kez adet oldum.. dün gece eşim yanıma bile yatmadı..acaba sadece bende mi böyle diye merak ettim.

Sağol canım bende deneyeyim en iyisi .

Heracım neden sordun ? Benim kayınvalidem ve görümcem ben söylemesem girmezler yani desem ki anne şunu getirir misin yatak odasından diye öyle gider getirir.

cnm bnce %100 haklısın, ne demek eşinle uzanmışken gelmesi..ayıp yaa bunu söylemeye bile gerek yok bence ama böleleri de var hele eşler illa annelerini haklı bulur off en gıcığıda bu..bnde ailemde böle gördüm annemn odasına asla girmedik ne de başkasına..sevecekse oturma odasında mutfakta sevsin..kesinlikle sonuna kadar haklısın ama bazı şeylere eşimizle mutlu olmak için katlanıyoruz, annelerinn tuhaflıkları bunun en başında geliyor

Devam sutunu aldim 3 gundur veriyorum ehh iciyor iste. Aptamil kadar sevmedi. Bebelaci daha cok seviyor ama beklebekle o sekerli dedi birde parayla olculmez tabi ama bebelac cok uygun digerlerine gore o yuzden vermek istemiyorum. Aptamil hipp donusumlu gidecegim.
Ha birde kipadan golden goat keci sutu mamasi aldim acmadim daha. Birde onu deneyecegim.

Valla sanki bir yonden ii olmus. En az3 saat iyi gibi. En azindan o zaman diliminde biraz dinlenirsin tabi is gucten firsat kalirsa. inşallah uykulariniz daha uzun sureye gecer canim.

Keçi sütü mamasını deneyince yazar mısın ? Benim ki hipp içiyor ama eğer keçi sütü ile yapılanın tadı değişik diyorlar sende tadına bakar mısın ?

Canim ahh ahh yaşamadan bilinmez canim. Evet Rabbim emanetlerini verdi bize cok sukur. Isteyen herkese versin inşallah. Benim ilkti biliyor musun. Cook sukur verene...

napim yani kendimi anlatamıyorum ki. kayınvalidem tek göz evde büyümüş. yattıkları yerde oturmuşlar. o yüzden yatak odası kültürü yok saçma geliyor herşey.. aman bu aralar kafayı yicem. zaten eşimle aramda kopukluk var en fenasından bu da tuz biber oldu.. ne yapacağımı şaşırdım. haklıyken özürdiledim. eşime kendimi ifade edemedim.. ettim aslında ama anlamadı yada anlamak istemedi.. ne yapacağımı şaşırdım.. 2 günlük sezeryanlıydım annem girmedi odaya da ben gittim eşimin yatağını topladım. bi de eşyalarını yere atma huyu var. eğilemedimde ayak parmaklarımda kaldırdım. o durumda bile annem girmemişti odaya.. ne diyim bilemiyorum

hayırrrrrrr.... ama benimki hep yapıyor, paşamda bizim odada yatıyor diye rahat hanımefendi çocuğun odası burası diye düşünüyor
geçen haftasonu gündüz oğlumla eşim yatakta uyumuş, bende yanlarına uzandım. kadın pat dedi girdi, bide pardon uyuyormuydunuz diyor

doğru söylüyorsun valla annelerimiz kitapla mı büyüttü bizi, ama yok benim illa kitap okuyup sosyete takılmam çocuğumu yarış atı gibi büyütmem lazım...göreceksiniz en zeki benim oğlum olacak sonrada hepinizi dışlayacağız

ya neden böyle ya.. bir de saçma geliyor. ya yatak odası benim için özel. kapalı kutu. sen eşine söyleme benim gibi böyle ayırıveriyorlar yatak odasında tek başına kalıveriyorsun benim gibi..

Tabiki canim benim acinca bende bakarim kokusu falan var mi yazarim birde benim kiz sevebilir mi bilmem. Sma nin kokusu yüzünden kesinlikle onu icmiyor.

Benim ki de yemedi sma bebelac aptamil daha yeni hipp yiyor işte bakalım. Onuda öyle çok iştahlı yemiyor ama yiyor diğerlerini ağzına koymuyordu.

ayy anam bu ne ya 158 metre kare 200 bin. He zaten bogazada bakiyo.Mubarekler birde demezler mi atla deve degil ya diye. Suan oturdugum evi degistirmeye degecek bir ev cikmadi bugun baktigimiz. Disi evet super. Telefonda da adam bir anlatti ebeveyn banyosu giyinme odasi diye. Hıh giyinme odasi gormesem inancam. Oda diye birsey yoktu dedim zaten burasi giyinme odasi degil bir kucuk dolapcik dedim. Tuvalete bizim akrabalar giremez biraz baskul ailesi olduklari icin. Kizimin simdi ki odasi burda daha buyuk. Ve benim evim 120 metre kare ama daha guzek anladim. Ahh ahh kizlar yadmsadigim yer kucuk ve deniz falanda yok yani. Amuda kalkacak bu evler zaten az kaldi. Ve bu fiyatlardan basliyor evcikler.
Ev icin guzel dileklerde bulunan herkese cooook tesekkurler. Birgun olacak biliyorum Allahin izni ile. Allah olmayan herkese versin....

Hera'cım kayınvalidem ile beraber yaşamıyorum yani altlı üstlü yaşıyoruz . Eşim ben ve kızım oda da iken hayatta girmez.

Beraber yaşasaydık da girmezdi.

canım bu yazını okumadan cevap yazmıştım...tabiki de senin yaptığın doğru, bebeğinizin o odada olması yatak odasının mahrem olduğunu gerçeğini değiştirmez. hatta bence kızınla beraber daha özel bir hale gelir sizin aileniz için

erkekler bu konuda rahat yani eşinin tavrını hiç yadırgamadım. çoğu erkek ne var bunda der ama sen haklısın. bence bırak hiç artık üstüne gitme konunun. yoksa kv senin haksız olduğunu düşünecek ve konu başa saracak. hatta bu olayla daha rahatlayacak..boşver en fazla eşin sana birkaç gün soğuk davranır, varsın birkaç hafta soğuk davrasın. sonuçta senin kurallarını bilmeli ve kabul etmeli. diyelim ki yatak odanda epilasyon yapıyorsun pat girdi, mecbur musun oranı buranı göstermeye

ay yazdıkça sinir oldum, en iyisi susayım

Canım neden ev arıyorsunuz şuan eviniz kira filan mı ? Birde nerede oturuyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…