- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.081
Hera bence de girilmemeli ama giriyorlar maalesef bizimki de girdi kızımı susturmaya çalışıyorduk sonra laf çarptım bu sefer görümden her sabah gelip girdi sevmeye geldim diye. Annesine laf söyletmek istemiyor ama kendi kv yapsa kızardı eminim. Kendisi bekar evlenince beni anlar belki diyorum ama bende şans yok anlamaz kesinya neden böyle ya.. bir de saçma geliyor. ya yatak odası benim için özel. kapalı kutu. sen eşine söyleme benim gibi böyle ayırıveriyorlar yatak odasında tek başına kalıveriyorsun benim gibi..
Canim ev kv min. Kira degil ama kucuk diye ve kendimize ait bir ev olsun diye bakiyoruz. Birde esimin sorumluluk almasi genc yasta bir yerlere yatirim olsun istiyorum.
ya neden böyle ya.. bir de saçma geliyor. ya yatak odası benim için özel. kapalı kutu. sen eşine söyleme benim gibi böyle ayırıveriyorlar yatak odasında tek başına kalıveriyorsun benim gibi..
Hera'cım kayınvalidem ile beraber yaşamıyorum yani altlı üstlü yaşıyoruz . Eşim ben ve kızım oda da iken hayatta girmez.
Beraber yaşasaydık da girmezdi.
canım bu yazını okumadan cevap yazmıştım...tabiki de senin yaptığın doğru, bebeğinizin o odada olması yatak odasının mahrem olduğunu gerçeğini değiştirmez. hatta bence kızınla beraber daha özel bir hale gelir sizin aileniz için
erkekler bu konuda rahat yani eşinin tavrını hiç yadırgamadım. çoğu erkek ne var bunda der ama sen haklısın. bence bırak hiç artık üstüne gitme konunun. yoksa kv senin haksız olduğunu düşünecek ve konu başa saracak. hatta bu olayla daha rahatlayacak..boşver en fazla eşin sana birkaç gün soğuk davranır, varsın birkaç hafta soğuk davrasın. sonuçta senin kurallarını bilmeli ve kabul etmeli. diyelim ki yatak odanda epilasyon yapıyorsun pat girdi, mecbur musun oranı buranı göstermeye
ay yazdıkça sinir oldum, en iyisi susayım
Hera bence de girilmemeli ama giriyorlar maalesef bizimki de girdi kızımı susturmaya çalışıyorduk sonra laf çarptım bu sefer görümden her sabah gelip girdi sevmeye geldim diye. Annesine laf söyletmek istemiyor ama kendi kv yapsa kızardı eminim. Kendisi bekar evlenince beni anlar belki diyorum ama bende şans yok anlamaz kesin
Hayir efendim kimse giremez ne munasebet. Kendini bilen girmez zaten hele ki eskiler daha iyi bilirler bunu. Simdi bile biz kizin odasinda ki koltugu actik orada yatiyoruz ve kim gelirse gelsin giremez bakmak icin belki ama oturmaya ya da birsry almaya hayir.
Cunki enerji olaylarina cook inanan biriyim. Iyi gozle bakanda kotu gozle bakanda enerji gonderir. Ve bunu tasiyamayabiliriz. Kizimin adini bile arastirdim harflerin enerjisi dogum tarihi vs.
Yani demem o ki yatak odasina girilmez!!!!
Sana uzun bi cevap yazmıştım ama gönderemedim sonrada silindi. Özetle sen izin vermeden girmemesi lazım benim hem doğumdan sonra teyzem bizde kalırken hemde sonradan kv bize akşam oturmasına geldiğinde kızımı eşimle yıkarken ikiside kapı açık olduğu halde eşiğe biraz yaklaşıp durdular eşim veya ben gel demeden içeri girmediler. Bizde evde bir yabancı varken pek yaklaşmayız birbirinize. Kızım 2 aylık olana kadar teyzem bizde kaldı. Kızımda odamdaydı doğru düzgün sarılmadık bile eşimle. Dolayısıyla açık kapıdan girmez benim tarafım örfümüz öyle. Kv desen çekinir benden. Yavuz hırsızım ona göre ben :)
Hoşgeldin :) kafan karışmış gelir gelmez, herzaman böyle olumsuz şeyler paylaşılmıyor merak etme :) doktorunada güveniyorsan sen onunla bilgilerini paylaşıp onun görüşlerini alıp yoluna devam edebilirsin, ahh ne önemli şey doktoruna güvenebilmek... Bizimlede paylaş canım doktorunun fikirlerini, sonuçta burada hiçbirimiz uzman değiliz, hepimiz araştırıp bulduklarımızı burda tartışmaya açıyoruz. Ha sophie olayı gerçek ama :) bir alman devletinin uyguladığı ekotestde avrupa standartlarına uygun değerleri yakalayamamış sophie, seninkinin bacağındaseri numarası var mı?
Off yinemi birşey araştıracağız :))) kızımla ilgili şeyleri okuyup kafamı doldurmaktan kendi işimle şeylere zaman kalmadı hiç, işe dönünce beni çırak seviyesinden başlatacaklar :) güncelleyemiyorum kendimi hiç...
Şaka bir yana, çok saol paylaşımın için cnm, iyiki tam zamnı da sormuşum.
Kitap okuyor bu kızzz, tüüüüü. Bizi öylemi büyüttü annelerimiz ha söyle ?
Maşallahhhhh ikinizde, kızımın süt annesi olsaydın keşke rabarbaa :))) benim yavrucak anne sütünden erken mahrum kaldıdoktorun kilo alımını normal buluyorsa çok stres yapma canım, ne kadar şanslısın yavruna yetiyor sütün ve yarıyor. Azcık belin kopacak tabii ama yakında zaten kucakta durmaz olacaklar. Optum tontişiii.
Çok iyi anlıyorum seni, bende de zaman zaman aynı kaygılar oluyor ki daha5 ayım var. İçin rahat olsun, zamanı gelip bakıcıya bırakınca 2-3 gun sonra alışacakmışız. İnşallah içine sinecek bir bakıcı bulursun, ailenizin bir üyesi gibi olur. Tabii burda bizede çok iş düşüyor, canlarımızı emanet ettiğimiz insanları her zaman hoş tutmalıyız.
Hoşbuldum😊
Hoşbuldum😊 Kakasında ben kan görünce panikle doktora gittik doktorumuzda tattırdığın şeylerdendir büyük ihtimal ama yinede tahlil yapalım dedi. kakasının tahlili yapıldı ozaman alerji, amip bişiye daha bakıldı temiz cıktı tahlillerimiz. Nette de araştırmıştım sindiremediği bir besin olduğunda böyle olabiliyormuş. Oyuzden doktorumuzun verdiği besinlerden dısarı cıkmıyorum şimdi.
Evet bizede yoğurdu yemezse pekmez katabilirsin tatlandırmak için demişti baska bişi vermedi suan için. Tabiki her doktorun bir tarzı var herkes doktoruna göre hareket ediyor ama belli yenmemesi gereken besinler var onu söylemek istedim😊
Hosbuldum 😊 canım nerdeee yemiyorki hepsiini o yazdığım doktorun verdiği ölçü😊 en iyi armut yiyor havuc suyu hiç içmedi sulukla içirmeye calısmıstım. Elma püresinide cok az yedi muz biraz verdim kabızlık başladı bu ara oyuzden muz da vermiyorum. Önümüzdeki ay başlıycaz asıl ek gıdaya.
düşünceleriniz beni rahatlattı. yoksa bu baskı ile kendimi suçlu hissedecektim.. evet bazı eskiler bilir ama benim kocam ve kv için saçma bir düşünce oluverir. eşime ayrıca kızgınım beni anlamak için çaba sarfetmediği için. dün bana annemin gönlünü nasıl almayı düşünüyorsun diye bile sordu. gerçekten nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.. böyle devam ederse de eşimle iyice kötü olucaz. dediğim gibi dün gece yanımda yatmadı.. ben onu üst katta bilgisayarda oturuyor diye biliyorum 12 de bir çıktım uyumuş meğerse. ben yattım o kalktı indi su içti tekrar çıktı bilgisayara girdi. abuk subuk videolar izlemiş.. bana gelince istek yok ayda 1 en fazla 2 kere beraber oluyoruz ama videolara gelince her zaman hazır.. bende mesaj ile o izlediği video ile yanımda yatmadığı için tebrik ettim. üstüne saçmalama öyle bir yapmadım yaptıysam Allah belamı versin kendine gel artık nerde hata yaptığını düşün dedi.. gözlerime inanamadım. gözlerim dururken başkasının lafına inanamam. bende dürüst olmasını istedim. eğer izlediysen gerçekten de dediğin gibi Allah belanı versin dedim. ilişkimizin böyle giderse hayatında olmayacağımı bildirdim. birşey yazmadı. anlayacağınız hayatımda herşey ters gidiyor. üstelik haftaya kız kardeşim gelicek 5 günlüğüne ve 27 sinde evlilik yıl dönümümüz. çocuktan sonra 40 yıllık evliye döndük
yavuz hırsız ne demek kız..
canım yoğurt ile pekmez karışınca birbirinin besin ve vitmin değerlerini nötürlüyormuş ,o nedenle ben bugün elma suyu ile karıştırdım bakıcımız da bir güzel tatlı kaşığı kadar yedirdi.
heracığım eminim ki senin annen kv nin yaptığını yapsa senin verdiğin tepkiyi eşin verecek rolleri değişeceksiniz yani,sanırım kendi annesi olduğu için rahatsız olmuyor eşin ,eğer senin annen pat diye girse eminim sorun olur eşin için.
Gece bizimke ve benim kolumda yatiyor.. Gunduz kucagimda yatiyor.. Kucagimda uykuya daliyor. Kilosu beni zorluyor.. Oyle yorgunum ki kizlar. Ama evlat iste bir gulmesi herseyi unutmama sebep. Yalniz ayaklarimin agrisi cok fena, dinmiyor.. Okuyorum cok az cvp yazabiliyorum yorgunluktan halim yok. Gece uykularimiz iyiydi, o da bozuldu saat basi kucakta salliyorum. Ama olsun binlerce sukur evladim saglikli ve mutlu. Ben mi? Anneyim iste:)
duygularıma tercüman olmuşsun canım. ben de okadar yorgunumki yürümeye halim yok.bütün gün işteyim. akşam eve gidince sabaha kadar oğlumla uğraşıyorum. çok huzursuz uyumuyo yemiyo sürekli ağlıyo.
aynı zamanda hamileyim okadar çok uyku bastırıyoki anlatamam. düşünün hamileliğin ilk zamanları nasıldı.
bide bebişle uğraşınca korkunç bir hal alıyo.sürekli kusuyorum.vücudum aclıktan ve susuzluktan bitkin düşüyooo.
çok mutsuz ve çaresizim kimse beni anlamıyoo
galiba çıldırıcam.
herşeyi bırakıp binip bir otobüse türkiye nin diğer bir ucuna gidesim var.
duygularıma tercüman olmuşsun canım. ben de okadar yorgunumki yürümeye halim yok.bütün gün işteyim. akşam eve gidince sabaha kadar oğlumla uğraşıyorum. çok huzursuz uyumuyo yemiyo sürekli ağlıyo.
aynı zamanda hamileyim okadar çok uyku bastırıyoki anlatamam. düşünün hamileliğin ilk zamanları nasıldı.
bide bebişle uğraşınca korkunç bir hal alıyo.sürekli kusuyorum.vücudum aclıktan ve susuzluktan bitkin düşüyooo.
galiba çıldırıcam.
galiba çıldırıcam.
Allah yardımcın olsun. hamileyken bende hep uyurdum yemek bile yapamazdım bazen. sen şimdi eve gelip birde bebekle ilgileniyorsun. Yarabbim güç kuvvet versin. yakınlarında annen kardeşin ya da başka akrabaların yok mu ara sıra yardıma gelseler ya da sen gidip onlarda kalsan..
İnşallah faydasını görürsünüz. Kel kalmak değilde her yer saç geçenlerde eşim bone tak evde yada tülbent dedi süpürüyorum arkamı dönüyorum gene saç ve inanılmaz dalgın ve unutkanım kapıda anahtarı bırakıp yatmışlığım var kaç gece ve arabanın anahtarı ile evin anahtarı birlikte durum vahim benim. Bide atahan gayet güzel kilo almış bence sütün yetiyor canım aç olduklarından değil memeye aşık olduklarından da emmek istiyorlar ayrıca zaten ek gıda ve bir öğün mama veriyorsun doymamasının imkanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?