2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya neden böyle ya.. bir de saçma geliyor. ya yatak odası benim için özel. kapalı kutu. sen eşine söyleme benim gibi böyle ayırıveriyorlar yatak odasında tek başına kalıveriyorsun benim gibi..
Hera bence de girilmemeli ama giriyorlar maalesef bizimki de girdi kızımı susturmaya çalışıyorduk sonra laf çarptım bu sefer görümden her sabah gelip girdi sevmeye geldim diye. Annesine laf söyletmek istemiyor ama kendi kv yapsa kızardı eminim. Kendisi bekar evlenince beni anlar belki diyorum ama bende şans yok anlamaz kesin

Hayir efendim kimse giremez ne munasebet. Kendini bilen girmez zaten hele ki eskiler daha iyi bilirler bunu. Simdi bile biz kizin odasinda ki koltugu actik orada yatiyoruz ve kim gelirse gelsin giremez bakmak icin belki ama oturmaya ya da birsry almaya hayir.
Cunki enerji olaylarina cook inanan biriyim. Iyi gozle bakanda kotu gozle bakanda enerji gonderir. Ve bunu tasiyamayabiliriz. Kizimin adini bile arastirdim harflerin enerjisi dogum tarihi vs.
Yani demem o ki yatak odasina girilmez!!!!

Canim ev kv min. Kira degil ama kucuk diye ve kendimize ait bir ev olsun diye bakiyoruz. Birde esimin sorumluluk almasi genc yasta bir yerlere yatirim olsun istiyorum.

ya neden böyle ya.. bir de saçma geliyor. ya yatak odası benim için özel. kapalı kutu. sen eşine söyleme benim gibi böyle ayırıveriyorlar yatak odasında tek başına kalıveriyorsun benim gibi..

Sana uzun bi cevap yazmıştım ama gönderemedim sonrada silindi. Özetle sen izin vermeden girmemesi lazım benim hem doğumdan sonra teyzem bizde kalırken hemde sonradan kv bize akşam oturmasına geldiğinde kızımı eşimle yıkarken ikiside kapı açık olduğu halde eşiğe biraz yaklaşıp durdular eşim veya ben gel demeden içeri girmediler. Bizde evde bir yabancı varken pek yaklaşmayız birbirinize. Kızım 2 aylık olana kadar teyzem bizde kaldı. Kızımda odamdaydı doğru düzgün sarılmadık bile eşimle. Dolayısıyla açık kapıdan girmez benim tarafım örfümüz öyle. Kv desen çekinir benden. Yavuz hırsızım ona göre ben :)

Hera'cım kayınvalidem ile beraber yaşamıyorum yani altlı üstlü yaşıyoruz . Eşim ben ve kızım oda da iken hayatta girmez.

Beraber yaşasaydık da girmezdi.

düşünceleriniz beni rahatlattı. yoksa bu baskı ile kendimi suçlu hissedecektim.. evet bazı eskiler bilir ama benim kocam ve kv için saçma bir düşünce oluverir. eşime ayrıca kızgınım beni anlamak için çaba sarfetmediği için. dün bana annemin gönlünü nasıl almayı düşünüyorsun diye bile sordu. gerçekten nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.. böyle devam ederse de eşimle iyice kötü olucaz. dediğim gibi dün gece yanımda yatmadı.. ben onu üst katta bilgisayarda oturuyor diye biliyorum 12 de bir çıktım uyumuş meğerse. ben yattım o kalktı indi su içti tekrar çıktı bilgisayara girdi. abuk subuk videolar izlemiş.. bana gelince istek yok ayda 1 en fazla 2 kere beraber oluyoruz ama videolara gelince her zaman hazır.. bende mesaj ile o izlediği video ile yanımda yatmadığı için tebrik ettim. üstüne saçmalama öyle bir yapmadım yaptıysam Allah belamı versin kendine gel artık nerde hata yaptığını düşün dedi.. gözlerime inanamadım. gözlerim dururken başkasının lafına inanamam. bende dürüst olmasını istedim. eğer izlediysen gerçekten de dediğin gibi Allah belanı versin dedim. ilişkimizin böyle giderse hayatında olmayacağımı bildirdim. birşey yazmadı. anlayacağınız hayatımda herşey ters gidiyor. üstelik haftaya kız kardeşim gelicek 5 günlüğüne ve 27 sinde evlilik yıl dönümümüz. çocuktan sonra 40 yıllık evliye döndük

Son düzenleme:

yavuz hırsız ne demek kız..

Şimdi baktım hemen evet bacağında bir numara var. Ne gösteriyor o? Bende bir arastırayım bakalım genelde iyi arastırmadan bişi almam en iyisini almak isterim herseyin bu sefer faka mı bastım 😬

Gece bizimke ve benim kolumda yatiyor.. Gunduz kucagimda yatiyor.. Kucagimda uykuya daliyor. Kilosu beni zorluyor.. Oyle yorgunum ki kizlar. Ama evlat iste bir gulmesi herseyi unutmama sebep. Yalniz ayaklarimin agrisi cok fena, dinmiyor.. Okuyorum cok az cvp yazabiliyorum yorgunluktan halim yok. Gece uykularimiz iyiydi, o da bozuldu saat basi kucakta salliyorum. Ama olsun binlerce sukur evladim saglikli ve mutlu. Ben mi? Anneyim iste:)

canım yoğurt ile pekmez karışınca birbirinin besin ve vitmin değerlerini nötürlüyormuş ,o nedenle ben bugün elma suyu ile karıştırdım bakıcımız da bir güzel tatlı kaşığı kadar yedirdi.

heracığım eminim ki senin annen kv nin yaptığını yapsa senin verdiğin tepkiyi eşin verecek rolleri değişeceksiniz yani,sanırım kendi annesi olduğu için rahatsız olmuyor eşin ,eğer senin annen pat diye girse eminim sorun olur eşin için.

bakıcımızı uğurladım ve hemen size koştum arkidişlerim,bir güzel yedi,içti ve uyudu oğlum ,bendeki sıkıntıyı ve tedirginliği hisseden bakıcımın oğluma yoğurt yedirirken elleri titredi,biraz katı kurallar koyup kadıncağızı sindirdim sanırım ,ama ben yokken zaten ikisi de birbiriyle yeni kurallar oluşturacaklar ve bu kez de biz ona uymak zorunda kalacakmışız gibi geliyor bana,yaaaaa çok mu kafama takıp kuruyorum aceppp????

yavuz hırsız ne demek kız..

Ev sahibini bastırır şekerim. Normalde kv eder gelin çeker. Ama ben kv den beterim:)) Bizim ilişkide kim kv kim gelin anlayamazsın. Eskiden hiç beceremezdim dolaylı laf anlatmayı eşim arada kalmasın diye öğrendim mecburen. şimdilerde doktorasını yapmaya çalışıyorum kızım doğduğundan beri. :)) çünkü bebeğim doğduğundan beri bastırdığı kv içinden çıkmaya çalıştı hatunun. Çalıştı diyorum çünkü itinayla geri teptim. Arada boş bulunur kafasını çıkarmaya çalışırsa basıveriyorum kafasına. Allah abimin evleneceği kıza güç kuvvet ve sabır versin. Sana o kadar söyliyim.

Duymamıstım canım saol iyi oldu öğrendiğim yoğurdu öylede yiyor diye koymamıstım hiç. Bundan sonrada koymam madem. Bende gecen elma püresiyle karıstırmıstım yoğurdu hafif ekşi diye onu afiyetle yemişti.

duygularıma tercüman olmuşsun canım. ben de okadar yorgunumki yürümeye halim yok.bütün gün işteyim. akşam eve gidince sabaha kadar oğlumla uğraşıyorum. çok huzursuz uyumuyo yemiyo sürekli ağlıyo.
aynı zamanda hamileyim okadar çok uyku bastırıyoki anlatamam. düşünün hamileliğin ilk zamanları nasıldı.
bide bebişle uğraşınca korkunç bir hal alıyo.sürekli kusuyorum.vücudum aclıktan ve susuzluktan bitkin düşüyooo.
çok mutsuz ve çaresizim kimse beni anlamıyoo
galiba çıldırıcam.
herşeyi bırakıp binip bir otobüse türkiye nin diğer bir ucuna gidesim var.

Allah yardımcın olsun. hamileyken bende hep uyurdum yemek bile yapamazdım bazen. sen şimdi eve gelip birde bebekle ilgileniyorsun. Yarabbim güç kuvvet versin. yakınlarında annen kardeşin ya da başka akrabaların yok mu ara sıra yardıma gelseler ya da sen gidip onlarda kalsan..

allah yardımcın olsun canım.

Canim snin isin cok cok daha zor Allah cidden yardimcin olsun. Ben daha calismaya baslamadim hem calisiyorsun hem hamilesin.. Oyh. Gercekten benim de yrumeye halim yok. Emzirmiyorsun herhalde artik dimi? Hamilelikte sutun tadi dgisiormus diye duymustum.

Canım zaten gündüz işteyken annem bakıyor.o da çok yoruluyor. akşamda bak diyemiyorum.
hem anne çok yorgunum halim yok deyince,oğlun seni özlüyo bu gidişle tanımayacak. diyo.
daha çok üzülüyorum.

valla canım bu bebekler enteresan şekilde herşeye alışıyor...mesela şu akşamları içtiği mama...emiyor, biliyorum sütümde var o an, ama nekadar emerse emsin uyumudan önce mama istiyor

saat 13.00 oluncada aç olsun tok olsun kıyameti kopartıyor ek gıda için. herşeye bukadar kolay alışması bazen iyi oluyor ama bazende çok kötü...mesela sevgili kvnin ayakta sallaması. akşam kendi yatağında kendi kendine uyuyan çocuk gündüz uykularında sallanmak istiyor hala unutturmak için mücadele veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…