2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu bebeklerin aylarını gösteren çizelge var ya lilypie ben de yapıyorum.
ama profilime ekleyemiyorum.
istenilen formatta değil diyor. kopyala yapıştır yapmadınız mı ???

Allah yardımcın olsun canım gerçekten işin zor bebişin tam ne kadarık oldu
hamilelik isteyerekmi

kızlar bu bebeklerin aylarını gösteren çizelge var ya lilypie ben de yapıyorum.
ama profilime ekleyemiyorum.
istenilen formatta değil diyor. kopyala yapıştır yapmadınız mı ???

canım nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama kopyala yapıştır diyince hata veriyordu onu hatırlıyamıyorum

durumla ilgili ne diyeceğimi bilemiyorum, insanın başına gelmeden anlaması gerçekten çok zor...ve seninki garip bir durum olsa gerek, minik bebeğinin tatlığı, içindeki yavrunun heyecanı...ama koşuşturma yüzünden bunların hiç birinin tadını çıkartamamak seni belki ucundan kıyısından biraz anlayabilirim. evde maddi manevi herşey benim elime bakıyor, yardımdan çok yaptıklarıyla bana daha çok iş çıkartan bir kv ama birşeyi gördüm yoruldum dedikçe daha yorgun hissediyorum kendimi. mutlu numarası yaptığımdaysa bir süre sonra numaraya kendim inanıyorum. yorgunum dedikçe yorulursun, kendini kandırmaya çalış. beyin enteresan birşey göreceksin bak inanacak sana

evet mecburen memeyi bıraktık zehirlermiş. o ayrı bir acı oğlum emmek istiyo saldırıyo göğüslerim süt dolu ama veremiyorum.
4 ay doğum izni kullandıktan sonra işe başlamıştım. annem bakacaktı çocuğa.
ama şimdi hamile kalınca işler rayından çıktı.
işyerim yerime birini bulana kadar çalışmam lazım.
beni çok idare ettiler,yüz üstü bırakamam. zaten işyerimdekilere hamile olduğumu söylemeye utanıyorum. bir yöneticim biliyor mecburen.offf offff

Allah kolaylık versin demekten başka elimizden bi şey gelmiyor. Şöyle düşün birde sen ikinciyi tuvalete alıştırdığında bir çoğumuz ikinci için bez almaya yeni başlamış olucaz. Sen ikisinide kreşe yolladığında biz bebek kıyafeti ütülüyor olacağız. Sen peşin peşin yaşayıp zorlukları güçlenerek çıkacaksın. Yapışan bantı birden çekmek gibi. Biz dakikalarca yavaş yavaş çekiyor olacağız.

Allah yardımcın olsun canım gerçekten işin zor bebişin tam ne kadarık oldu
hamilelik isteyerekmi

yok canım ya bu kadar çıldırmadım daha :)
bir kaza olmuş :)
bende 2013 ağustos annesiyim oğlum şuan 5 aylık.
hiç regl görmedim 5. aydır. merak ettim doktora gittim 2,5 aylık hamilesin dedi.
o an beni görmen lazımdı. yıkıldım. yani birde 2014 ağustos annesi olucam.
istemeyerek demiyelim .biliyosun bebişler herşeyi duyarmış anne karnında da olsa :)
karnımdaki bana küssün istemem.
Rabbim bunu bana layık görmüş şükürler olsun. ne diyim.

sağol canım deniyeceğim :)

''yapışan bantı birden çekmek'' hoşuma gitti bak. :)
yanlız sadece tüyleri değil .iliğimi,kemiğimi, kanımı tüketiyor bu bant.
ne yapalım kaderimiz diyip çekicez. buna da katlanıcaz artık.
her gün isyan şarkısını dinliyorum. içmeden sarhoş gibiyim. halinize şükredin.

Kizlar simdi Balikesirden bir arkd. Aradi 40 gunluk bebegi var 500 gr almış dru malt icecek al demis ama oda enerji yapar demis. Ki ben coook kullandim sise sise hemde. Ona alternatif olarak hani pakmaya varvya toz halde olanlar cikti ondan bir kasik ic ustune de su ic demis. Denemedim ne kadar dogrudur degildir bilemem. Ama deneyecegim. Bir cay kasigi ile

slm kızlar patatez havuç irmik karıısmı çorba yaptım rondadanda gecırdım guzl bı çorba oldu,oğluşta sevdi 5 kaşık fln bugun ılk başladık ek gıdaya ben kalan çorbayı ne yapmalıyım sizce yarında yedrılırmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…