- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.101
Med ne oldu acaba merak ettim. Herşey yolundadır umarım malum grip salgını var.
duygularıma tercüman olmuşsun canım. ben de okadar yorgunumki yürümeye halim yok.bütün gün işteyim. akşam eve gidince sabaha kadar oğlumla uğraşıyorum. çok huzursuz uyumuyo yemiyo sürekli ağlıyo.
aynı zamanda hamileyim okadar çok uyku bastırıyoki anlatamam. düşünün hamileliğin ilk zamanları nasıldı.
bide bebişle uğraşınca korkunç bir hal alıyo.sürekli kusuyorum.vücudum aclıktan ve susuzluktan bitkin düşüyooo.
çok mutsuz ve çaresizim kimse beni anlamıyoo
galiba çıldırıcam.
herşeyi bırakıp binip bir otobüse türkiye nin diğer bir ucuna gidesim var.
kızlar bu bebeklerin aylarını gösteren çizelge var ya lilypie ben de yapıyorum.
ama profilime ekleyemiyorum.
istenilen formatta değil diyor. kopyala yapıştır yapmadınız mı ???
Canim snin isin cok cok daha zor Allah cidden yardimcin olsun. Ben daha calismaya baslamadim hem calisiyorsun hem hamilesin.. Oyh. Gercekten benim de yrumeye halim yok. Emzirmiyorsun herhalde artik dimi? Hamilelikte sutun tadi dgisiormus diye duymustum.
duygularıma tercüman olmuşsun canım. ben de okadar yorgunumki yürümeye halim yok.bütün gün işteyim. akşam eve gidince sabaha kadar oğlumla uğraşıyorum. çok huzursuz uyumuyo yemiyo sürekli ağlıyo.
aynı zamanda hamileyim okadar çok uyku bastırıyoki anlatamam. düşünün hamileliğin ilk zamanları nasıldı.
bide bebişle uğraşınca korkunç bir hal alıyo.sürekli kusuyorum.vücudum aclıktan ve susuzluktan bitkin düşüyooo.
çok mutsuz ve çaresizim kimse beni anlamıyoo
galiba çıldırıcam.
herşeyi bırakıp binip bir otobüse türkiye nin diğer bir ucuna gidesim var.
Allah yardımcın olsun canım gerçekten işin zor bebişin tam ne kadarık oldu
hamilelik isteyerekmi
canım nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama kopyala yapıştır diyince hata veriyordu onu hatırlıyamıyorum
durumla ilgili ne diyeceğimi bilemiyorum, insanın başına gelmeden anlaması gerçekten çok zor...ve seninki garip bir durum olsa gerek, minik bebeğinin tatlığı, içindeki yavrunun heyecanı...ama koşuşturma yüzünden bunların hiç birinin tadını çıkartamamakseni belki ucundan kıyısından biraz anlayabilirim. evde maddi manevi herşey benim elime bakıyor, yardımdan çok yaptıklarıyla bana daha çok iş çıkartan bir kv ama birşeyi gördüm yoruldum dedikçe daha yorgun hissediyorum kendimi. mutlu numarası yaptığımdaysa bir süre sonra numaraya kendim inanıyorum. yorgunum dedikçe yorulursun, kendini kandırmaya çalış. beyin enteresan birşey göreceksin bak inanacak sana
Canım zaten gündüz işteyken annem bakıyor.o da çok yoruluyor. akşamda bak diyemiyorum.
hem anne çok yorgunum halim yok deyince,oğlun seni özlüyo bu gidişle tanımayacak. diyo.
daha çok üzülüyorum.
Allah kolaylık versin demekten başka elimizden bi şey gelmiyor. Şöyle düşün birde sen ikinciyi tuvalete alıştırdığında bir çoğumuz ikinci için bez almaya yeni başlamış olucaz. Sen ikisinide kreşe yolladığında biz bebek kıyafeti ütülüyor olacağız. Sen peşin peşin yaşayıp zorlukları güçlenerek çıkacaksın. Yapışan bantı birden çekmek gibi. Biz dakikalarca yavaş yavaş çekiyor olacağız.
süt iznin devam ediyor değil mi? en azından haftada bir gün dinlenmeye çalışırsın.
Irmak merak etmistim seni hatta yazdim bikac kere. Allah yardimcin olsun. Hem guzel hem de biraz karmasik olsa gerek. Hayirlisi olsun ins.
Allah yardımcın olsun canım. Elimden birşey gelirse söyle canım yardımcın olayım.
sağol canım çok teşekkür ederim. istanbul'da oturuyosan gel canım bir kahvemi içersin dertleşiriz :)
İstanbul'da değilim canım ama geldiğimde inşallah görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?