2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hımmm bu durum daha farklı canım. Ben mahrem olarak görmem odayı ama insan kendi yatak odası olunca daha rahat davranıyor tabii, kayınvalidende evdeyse mesela eşinle sana yakınlaşmanız için kalan tek oda orası oluyor. Bence uyarılmaya gerek kalmadan kayınvalidenin bunu düşünmesi gerekirdi, birde saçma bulması hiç hoş olmamış. Benim kayınvalidemde annemde bizdelerse, ben veya eşim varken girmezler odamıza. Ben ailemle yaşarkende annem ve babam yatak odama müsadesiz girmezlerdi. Biraz alışkanlık meselesi bence.

canım ne kadarlık oldu baya türlü karıştırmaya başlamışsın
emmiyomu hiç :26:

Şimdi baktım hemen evet bacağında bir numara var. Ne gösteriyor o? Bende bir arastırayım bakalım genelde iyi arastırmadan bişi almam en iyisini almak isterim herseyin bu sefer faka mı bastım 😬

321230 seri numarasından sonrakiler ekotesti geçememiş, bende herşeyi iyice araştırıp alırım, şimdş böyle bir güncelleme gelince tabii yine düşünüyor insan. Ben sophie mi geri yollamıştım değiştirilsin diye, geri toplama tarihi sona ermiş diye aradılar bugun mağazadan.

Sophie ile ikgili detaylı bilgi içinde şu adrese email atabilirmişiz: vulli@consider-it.de

cnm bzm burdada ev fiyatlarıda uçuk..küçük yer ama evler lux aksaray da Allah gönlümüze göre versin evi olmayanlara..duan hepimiz için olsun amin...

hadi hayırlısı cnm inş. herşey senn kurallarında gider, zaten baştan sıkılamışsın eminim değişmez..oğlun değiştirmeye çalışır belki ama sen sıkıladıkça ara ara kadın sana uyar bnce..rahat ol kasma artık

cnm Allah yardmcn olsun kolaylıklar versin, bebek çalışmak ve hamilelik çoook zor, çk yakın bi ark. da sen gibi biliyorum ondan..süt konusunda ona dr bebek acıdı die bırakana kadar emzir demişti şu an 6aylık hamile yeni yeni bırakmış emmeyi oğlu tadına baktım değişmiş dio..sen bilirsin tabi ama bilgin olsun die anlattım cnm

cnm eşin konusunda çok üzüldüm bizde de mesafe vardı çk şükür yeni yeni düzeldi ama dediğin gibi ayda 2- 3 anca çk kırılıyorum ama konuşmayıda kendime yediremiyorum bi ara açtım yorgunsun yorgunum bebek..zırvaladı bahaneler yok ben üstüme alınıyomuşum soğukluk yokmuş..bnden 2 saat sonra uyumaya gelio.bn çk anlamam pc den nerelere grmş napmış blmem, blmek üzülmek istemem ama içimde bi kurt hep var bnde kzdmmı faceden telden msj yazarım, sen gbi ama cvp vermez aynen dediğin gbi..inş. evllk yıldönümünüzde bişiler düzelir sürpriz yapar sana cnm, kardeşin bebeğe baksa szde bi kaç saat başbaşa kalsnız sölesen..

anamm çeneniz düşmüş hepinize cvp yazamadım k.bakmayınn

beklebekle sana da kolaylıklar diliyorum rabbmden cnm

Son düzenleme:

Canım bende bakıcıda buyuyen ve yardımcılarla çalışan birisi olarak sana nacisane bir tavsiyede bulunmak isterim, önce kurallarını koy ama çok katı olma. Onunda fikirlerini sor, mesela bebeğimin düzeni şu şekilde, bu sizin içinde uygunmu gibi. Sana en ufak bir kırgınlıgı kızgınlığı olan birisi bebeğine çok içten gelerek bakmaz, bakar ama şevkat göstermez veya. Umarım gönlüne birisini bulursun.

Korkuttun beni mt cim :)

Irmakcım şuanda durumun hiç kolay değil, hormonların sürekli dalgalanıyordu 1 yıldır tam toparlanacakken yeniden aynı dalgalanmalar başladı, elinde olmasada ruhen yorgunsundur. Ama geleceği düşün :) aslında çok şanslısın ve allah sana 2 tane melek birden nasip etti bu kadar kısa sürede, iş yerindede başın dik olsun neden utanacaksın.

Geçmişi okudum bitiridm, şimdi günlük raporumu vereyim :)

Bugun doktora gittim sırt ağrılarıma birde bacak ağrısı eklenmişti, fizik tedavi göreceğim, kas gevşetici kullanacağım. Bu sürede emzirmek yok zaten 2 gundur gece uyanmadığı için kızımı emzirmiyordum, çok az olan sütümde tamamen kesilmiş. Benim için emzirme işi sona erdi yani. Allah hepinize uzunnnn süreler bol bol emzirmeyi nasip etsin. Kızıma aptamil veriyorum zaten, bugün ek gida için alışverişlerimi tamamladım. Tencere, bıçak, kase, yoğurt mayalama malzemeleri. Burada büyük bir organik market var, orayı gezdim. Bulaşık deterjanlarını ve diğer temizlik malzemlerini organik olanlarla değiştirdim artık. Manav kısmına geçmiştim organik meyve sebze almak için orada bir bayanın sepetinde kavanoz püreler gördüm :) bebek reyonuna gittim, cennet :) çeşit çeşit dişlikler, temizlik malzemeleri, bodyler, ağız mendilleri, altbezleri falan, numunelik birşeyler aldım denemek için yazarım size sonuçları.

Şimdi sorum; minik kavanozlarda %100 organik elma püresi falan vardı. Çeşit çeşit meyve ve sebzeler ve garantili falan yazıyor kitap gibi sertifikaları var, okumaya üşendim. Neyse, elma püresi aldım kavanozda, elma alıp püre yapmaktansa bu şekilde hazır alıp veren varmı aranızda? Kavanoz mama denilen şey bu mu oluyor?

Ayrıca avakado aldım, o kavanozda değil, meyve. Onu nasıl olgunlaştıracağım evde? Normalde güneşe koyulur ama evde bekletsem olur mu kuru yerde?

Ivy cim avakadoyu peçeteye sarıp peteğin üzerine koyunca da olgunlaşıyor. Bende bugün aldım ama olgunlaşmıştı benim ki :) Yani yumuşaktı yarın vereceğim bakalım.

Yada yanına 2 -3 elma koyup oda ısında bekletince de olgunlaşırmış.

Son düzenleme:

Korkun benden bööööö :))

Kizima nazar degirdim kac saattir uyumuyor mizir mizir mizirdaniyor. En sin kendi ustumu soydum gogsume yatirdim. Kisa bi sure susti. Sora onun ayaklarini havalandirdim simdi pantolonunu kafama taktim iki kulak yaptim kendime ve eglendiriyorum dikkatini cekmeye çalışıyorum uykuuuu nereye gitti isen cabuk donnnnn

Cok sagol canim

Kizlar bugun oglen esimle bir eve bakacagiz, hersey dahil evde anahtar teslim bir aya bitecek. Ne olur dua edin hayirlisi ise olsun. Ne zamandir aklimizda ki gibi bir yer. İnşallah hayirli ise rast gelsin.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Beğenmemissiniz sanırım , insallah gönlünüze göre bir yer olur
Yaaa aynen katılıyorum
Yanlış tabiki canım , sen kesinlikle haklisin
Bizim evde malesef giriyorlar ama cocuklar cok oldugu ve bebegin dolabı orda oldugu icin . İnsallah baska bir eve çıkabilirsek bu soruna da çözüm bulmaya çalışacağım
Tü kaka aybike seni anan seni kitapla mı büyüttü
Saka bi yana , ben sadece bi donem cok endişelenmiştin ozaman biraz oluruna bırak diye yazmıştım, yoksa tabiki cocuklarımız icin araştırmak , bizden daha guzel şartlarda yasamalarını sağlamaya çalışmak kötü bisey degil bence

Canım orası İstanbul hadi Deniz'i var
Ankara'da da uçmuş ,özellikle bizim olduğumuz semtte, sanırsın deniz manzaralı villa satıyorlar , bizde kv.demin evinde oturuyoruz , krediyle ev alalım dedik ama bu şartlarda zor malesef
Allah yardımcın olsun canım
Canım bende oğluma hamile kaldığımda emziriyordum , gerci 15 aylıkti benimki ama
Cok araştırmıştım , tadı değişebilir ama bir zararı yokmuş , emzirdim ben , Dr U na da danış ama bebeğini rızkından da etme bence

Ertesi güne vitamin mineral degerleri azalır canım

Gecmis olsun canım

doğru olabilir,şöyle ki;malt içecekleri mayalanmış arpa,pirinç,buğday içerir,eeee maya başlı başlına bir madde zaten denemeye değer ,çok çok mide rahatsızlığı oluşturur bence.

amin inş,allah pişman etmesin hiçbirimzi.

Resimmm isterimmmm :))

yarın inş ıvyciğim.

haaa ben de akşam yemeğinde oğluma yemeğin suyundan kaşığın ucuyla verdim,ardından havuçlarından ezdim parmağımla diline sürdüm bayıldı,yien ver diye mızmızlandı ağzını açtı ben de verdim gitti yoğurtla birlikte,artık biz masadayken iyice ağzını oynatıyor heyecanlanıyor ,vereyim diye gülücükler saçıp şirinlikler yapıyor

Sadece 1 günlüğüne bekar gunlerimden birini yaşamak isterdim.dışarı çıkmak,arkadaşlarla sohbet etmek nasılda hayal oldu. Kadın olmanın zorlugunu tasıyamıyorum bazen,evdeki düzen huzur herşey kadının omuzlarindaymis ne zormus ya nekadar zor. Sürekli sabir sabir sabir... Bazen çocuklarımla issiz bir adada yaşamak istiyorum başka kimse olmasın. Off off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…