- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.161
Kizlar simdi Balikesirden bir arkd. Aradi 40 gunluk bebegi var 500 gr almış dru malt icecek al demis ama oda enerji yapar demis. Ki ben coook kullandim sise sise hemde. Ona alternatif olarak hani pakmaya varvya toz halde olanlar cikti ondan bir kasik ic ustune de su ic demis. Denemedim ne kadar dogrudur degildir bilemem. Ama deneyecegim. Bir cay kasigi ile
Canım sen tatırmaları geçtin öğün vermeyemi başladın?
Anne oldun canım işte, hayat boyu öğretmen :) hemde çok bilinçli bir anne :)
ağlamak istiyorum kocam işten çıktı yine.. sebebi de ben mişim.. mesajlaşmıştık ya öğlen bana kızdıpı için kafası dağılmış hesaplarda yanlışlık yapmış dolayısıyla müdürleriyle kapışmış oda çıkmış. sofrayı bile hazırlamıştım o gelmeden yine.. elinde rakı ile geldi çıktı üst kata içti yine üst katta ki misafir odasına yattı uyuyor.. şimdi ben anneme gitmek istiyorum biraz yanlız kalalım dicem kafa dinlemek için bana ' sen zaten kötü günümde yanımda olmuyorsun ' dicek. kızlar söyleyin napim? kafanızı şişiriyorum ama özürdilerim
Kötü günde eşin seninle değilki baksana yalnizligi seçmiş sende annene gitsen iyi olabilir sanki,işten cikmasini sana baglamis belki yeni kavgalar olabilir biraradayken. Allah yardım etsin canım bu erkeklerin derdi bitmiyor benimkide iyi hoş ama bana küsünce cocuklarada küsüyor hepsi ayrı dert
ufff kızlar gözüme uyku girmiyor. 3 saattir yatakta döne döne bi hal oldum. şu bakıcı meselesi fena takıldı kafama. ben kızımı kime bırakıp gidicem nasıl güvenicem? 2. dönem okula başlayacağım ama daha ortada bakıcı yokkimseler sinmiyor şu gönlüme minik aşkımı, küçük meleğimi kimseye bırakasım gelmiyor. ücretsiz izin imkansız zzaten ev ödemesi var ağlamak istiyorum kızım 10 buçuktan beri uyuyor ve ben bunları düşünmekten uyuyamıyorum
Sen yinede benim gibi ya sabir de evlilik bu malesef bazen çok dayanilmaz oluyor. Eşin nekadar içiyor bilmiyorum ama ben içen insandan çok korkarim bilincsizce kötü birşey yapabilir,tartışma sakin
Eşinin yaşı kaç canım?
yarasın miniğine,elmayı nedense hiçbiri reddetmeden yiyor.
valla canım bu bebekler enteresan şekilde herşeye alışıyor...mesela şu akşamları içtiği mama...emiyor, biliyorum sütümde var o an, ama nekadar emerse emsin uyumudan önce mama istiyor
saat 13.00 oluncada aç olsun tok olsun kıyameti kopartıyor ek gıda için. herşeye bukadar kolay alışması bazen iyi oluyor ama bazende çok kötü...mesela sevgili kvnin ayakta sallaması. akşam kendi yatağında kendi kendine uyuyan çocuk gündüz uykularında sallanmak istiyorhala unutturmak için mücadele veriyorum
slm kızlar patatez havuç irmik karıısmı çorba yaptım rondadanda gecırdım guzl bı çorba oldu,oğluşta sevdi 5 kaşık fln bugun ılk başladık ek gıdaya ben kalan çorbayı ne yapmalıyım sizce yarında yedrılırmı acaba
35 ya. koca adam
ya neden böyle ya.. bir de saçma geliyor. ya yatak odası benim için özel. kapalı kutu. sen eşine söyleme benim gibi böyle ayırıveriyorlar yatak odasında tek başına kalıveriyorsun benim gibi..
35 ya. koca adam
Heracım sen kaç yaşındasın peki
Bu eşin değişmez canım senin. 7 şinde neyse 70 inde de öyle olur
Sabır diliyorum sana
Ya alışacaksın ya da ayrılacaksın
Ama olan çocuğa olur
İmşallah kuzınız büyüdükçe düzelir canım
Canım ben annemle 2 aydır birlikteyim
Eşim evde yokken bile girmiyo yatakodasına
Geçenlerde kızımı uyuttum olurda uyanırsa iki dakika bekle başında anne gel de odaya dedim ben salonda telefonla konuşacaktım çekine çekine girdi
Bence kültür meselesi
Tembel bir karakter mi peki canım? Eşimle tartıştık kafam dalgındı diye işde hata yap, birde üstüne patronla kavga et sonrada evdeki bebeği düşünmeyip işten çık, bunlar tamamen eşinin hatası canım. Sen kendini hiç suçlu hissetme, birde kalıp teselli etmek zorunda değilsin gidip kafanı dinle bence, özür dilemesi gereken sen değilsin bu yaşananlara bakılırsa.
Ben sizi etkilemek istemem kesinlikle ama kadına yüklenen bu sorumluluklar bana çok saçma geliyor, ben işten gelip eşime yemek yapmam, ikimizde işten gelir yemeğimizi birlikte hazırlarız veya iki arkadaş gibi düzenli olmasada herkes elinden geldiği kadar çıkarır masaya. Ev temizliği görevini hiç üzerime almadım, eşimde yapamadığı için yardımcımız var, ikimizde maddi götürüsünü kabul ettik. Hele birde bizim turk teyzelerin bir lafı vardır, aman süslenin püslenin eşinize güzel görünün diye. O da bana aynı özeni göstersin, bende gösteririm. Eşini elde tutmak diye bir mantık sadece bizim kadınlarda var maalesef, ben her zaman görünüşüme temizliğime dikkat ederim, herkes için, bebeğim içinde. Niye eşime süsleneyimki sadece bir obje gibi...neyse, bende bu konularda doluyumdur yeri gelmişken yazayım dedim.
Kizlar ben sabah cici bebe biskuvisi mama veriyorum oglene dogru avakado elma bi tatli kasigida uzum pekmezi karostirip veriyorum ogle saatlerinde de patates havuc kabak enginar kereviz bezelye yer elmasi taze fasulye maydanoz semuzotu haslayip rondodan gecirip iciriyorum aksama dogruda gunluk mayaladigim yogurdu yediriyorum ve aralardada tabi devam sutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?