2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben ne denediysem 3. aydan sonra işe yaramadı
ama 2 hafta önce doktor tavsiyesi ile mide bulantısı hapı Motilium kullanmaya başladım. sütüm tekrar ilk güne döndü, sebebi ise ilaç östrojen hormonu üretimini sağlıyor. yalnız uyarmam lazım kilo aldırıyor, aldırmasada vermeni engelliyor

Canım sen tatırmaları geçtin öğün vermeyemi başladın?

hayatım benim oburcuk daha ilk gün kıyameti koparttı öyle 2 çay kaşığı olur mu anne diye, daldı olaya
diyeceksin ki boşver ağlasın susturursun bir şekilde, hani senin bildiğin uysal hiç birşeye ağlamayan Atahan var ya işte o söz konusu yemek olunca katılana kadar ağlıyor, en son morarıyor artık. doğduğundan beri böyle, yemek dışında başka hiçbirşeye ağlamıyor ağlasada bir şekilde susturuluyor

o yüzden öğünlerimizde nekadar isterse okadar yiyiyor beyefendi. ama mesela bugün meyvasını 2 tatlı kaşığı yedi başka istemedi. bende artık ona bıraktım, bir şekilde kapasitesini biliyordur ona göre istiyordur diye düşünüyorum

bu arada emmeyle ilgili de bir sıkıntısı yok. emiyor fazla gelirse kusuyor. benimki aklımda kalacağına midemde kalsın diyor :))

ağlamak istiyorum kocam işten çıktı yine.. sebebi de ben mişim.. mesajlaşmıştık ya öğlen bana kızdıpı için kafası dağılmış hesaplarda yanlışlık yapmış dolayısıyla müdürleriyle kapışmış oda çıkmış. sofrayı bile hazırlamıştım o gelmeden yine.. elinde rakı ile geldi çıktı üst kata içti yine üst katta ki misafir odasına yattı uyuyor.. şimdi ben anneme gitmek istiyorum biraz yanlız kalalım dicem kafa dinlemek için bana ' sen zaten kötü günümde yanımda olmuyorsun ' dicek. kızlar söyleyin napim? kafanızı şişiriyorum ama özürdilerim

Kötü günde eşin seninle değilki baksana yalnizligi seçmiş sende annene gitsen iyi olabilir sanki,işten cikmasini sana baglamis belki yeni kavgalar olabilir biraradayken. Allah yardım etsin canım bu erkeklerin derdi bitmiyor benimkide iyi hoş ama bana küsünce cocuklarada küsüyor hepsi ayrı dert

Canimya ne denir ki. Ben olsam suan icin demezdim galiba cunki erkekler biraz cocuk gibiler ya gun gelir iyi oldugunuzda hatirlativerir. Bosver birax politik ol sabret o senin basina kalkmadan sen bugun onun yaninda ol ki daha sonra koz olarak bunu kullanirsin. Rabbim akil fikir versin inşallah esine

evet aynı çocuk gibiler.. ama ben 'eş ' kelimesinin anlamını kaybetmek üzereyim yani.. ooff oofff

Canım Allah yardımcın olsun
O küçük meleğin şansına güzel bi kapı açılır merak etme sen gönlünü ferah tut

Sen yinede benim gibi ya sabir de evlilik bu malesef bazen çok dayanilmaz oluyor. Eşin nekadar içiyor bilmiyorum ama ben içen insandan çok korkarim bilincsizce kötü birşey yapabilir,tartışma sakin

Sen yinede benim gibi ya sabir de evlilik bu malesef bazen çok dayanilmaz oluyor. Eşin nekadar içiyor bilmiyorum ama ben içen insandan çok korkarim bilincsizce kötü birşey yapabilir,tartışma sakin

normalde içmiyor canım.. işten çıktı ya e bi de kederli adam benim gibi anlayışsız ara bozan bir karısı var napsın rakı almış gelmiş.. sabır dilemekten başka çare göremiyorum zaten

Aybikecim bu anlattıklarını aynen yaşıyoruz
Gündüzleri hogg anneanne ayakta salladığından kesinlikle yatağa Koyunca uyumuyor
Bir de Saolsun annem sayesinde 60 cc ilk mama alışkanlığı edindi onu içmeden derin uykuya geçmiyo
Emziriyorum iyice doyuyo biliyorum çünkü itiyo meneyi sonra koyorum uyuyo 1 saat sonra o manayı içicek yoksa derin uykuya geçemiyo tabi 1 saat önce beni emip bitirdiği için süt kalmamış oluyo
Annem en büyük yardımcım ama çok geleneksel resmen aramızda kuşak farkı var
Kızımı emziğe alıştırdı rahat edersin dedi emziğin hiç bi faydasını görmedim
Ama sadece geceleri uyurken veriyorum gündüz uyanırken kesinlikle vermiyorum çünkü yürürken ağzında emzikle dolaşan bi çocuk olsun istemiyorum
Anneme kalsa gündüz uyanıkken de vermeye çalışıyo ağzına
Şimdi sabahları bizim de sebze çorbamız var sadece 3-4 tatlı kaşığı yiyor şimdilik
15 gün sonra 1 çay bardağı olarak vericem
Şimdilik o kadar yetiyor daha fazla istemiyor ama dediğin gibi o saatlerde baya mızırdanıyo istiyo biz masadayken bize bakıp bakıp ağzını şaplatıyor
Dediğin gibi bu çocuklar herşeye çok kolay aşılıyorlar

Hoşgeldin canım
Bence taze olması daha iyi
Bu arada sen hamileliğinde bata az kilo almıştın gitti mi kiloların

ya neden böyle ya.. bir de saçma geliyor. ya yatak odası benim için özel. kapalı kutu. sen eşine söyleme benim gibi böyle ayırıveriyorlar yatak odasında tek başına kalıveriyorsun benim gibi..

Canım ben annemle 2 aydır birlikteyim
Eşim evde yokken bile girmiyo yatakodasına
Geçenlerde kızımı uyuttum olurda uyanırsa iki dakika bekle başında anne gel de odaya dedim ben salonda telefonla konuşacaktım çekine çekine girdi
Bence kültür meselesi

35 ya. koca adam

Tembel bir karakter mi peki canım? Eşimle tartıştık kafam dalgındı diye işde hata yap, birde üstüne patronla kavga et sonrada evdeki bebeği düşünmeyip işten çık, bunlar tamamen eşinin hatası canım. Sen kendini hiç suçlu hissetme, birde kalıp teselli etmek zorunda değilsin gidip kafanı dinle bence, özür dilemesi gereken sen değilsin bu yaşananlara bakılırsa.

Ben sizi etkilemek istemem kesinlikle ama kadına yüklenen bu sorumluluklar bana çok saçma geliyor, ben işten gelip eşime yemek yapmam, ikimizde işten gelir yemeğimizi birlikte hazırlarız veya iki arkadaş gibi düzenli olmasada herkes elinden geldiği kadar çıkarır masaya. Ev temizliği görevini hiç üzerime almadım, eşimde yapamadığı için yardımcımız var, ikimizde maddi götürüsünü kabul ettik. Hele birde bizim turk teyzelerin bir lafı vardır, aman süslenin püslenin eşinize güzel görünün diye. O da bana aynı özeni göstersin, bende gösteririm. Eşini elde tutmak diye bir mantık sadece bizim kadınlarda var maalesef, ben her zaman görünüşüme temizliğime dikkat ederim, herkes için, bebeğim içinde. Niye eşime süsleneyimki sadece bir obje gibi...neyse, bende bu konularda doluyumdur yeri gelmişken yazayım dedim.

inş canım.. kızımı sevgisiz ilgisiz bir ortamda büyütmeyi istemem.. bende 25 yaşındayım.. aramızda tam 10 yaş var..

bana da doğru olan o gibi geliyor.. ama işte herkesin kültürü farklı demekki.. dayımın karısı ananem evindeyken yatak odasının kapısını bile kitler girilmesin diye ananemin bir kere sitem ettiğini duymadım.. ama ben hoşlanmıyorum diye kapılar vuruldu gidildi. üstüne eşimin yaptıkları.. bazen diyorum ben mi abartıyorum ama yok .. bu güne kadar 100 kere kavga ettiysek 1 tanesin de bile eşimin ben haksızım özürdilerim dediğini duymadım.. hep ben suçluyumdur

çok haklısın canım.. eşim benden tiksinmesin diye her birliktelik öncesi duşumu alırım.. ama ondan bir kere bile böyle bir jest görmedim aslında sorun da etmemiştim.. şimdi sen yazınca farkettim bunu.. aslında tembel değildir ama bebek doğduğundan beri bir haller oldu. hiç birşeyden memnun olmuyor. herşeyden şikayetçi.

işine karışmak gibi olmasın yanlış anlama ama taze fasulye ve semizotunun zamanı değil, sera ürünü vermek nekadar sağlıklı acaba bünyeleri henüz çok hassasken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…