2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaşasın kötülükkkk :)))) yok illa kafa karıştırıcaz :))

canım bu arada ikeada tekstil ürünlerine dikkat etmemiştim ama genel olarak mobilya tasarımlarını çok başarılı buluyorum (yanlış anlaşılmasın kalite değil kastettiğim, çocuğa uygun tasarım)

Yok canim malesef sadece 3 ay emdi naptiysam almadi memeyi bende bu sejilde biraz vitamin takviyesi yapmaya calisiyorum ama nerde anne sutu nerde bu yiyecekler 5 aylik oldu bu arada

tamam canım ben de nasıl başlasan nasıl alıştırsam diye az az tattırıyorum.
şükür gene 3 ay almış canım. sağlığı yerinde olsun yeter... maşallah kuzuna annesinin mamalarını da ne güzel yiyo işte :)

Ben de gecen hafta med ve emel nerede diye sormuştum sonra emelin istanbulda annesinde olduğunu öğrendim.
Med le ilgili bir cvp gelmeyince diğer topiğe bakıyım dedim ve orda kızına peynir vs yedirdiğini yazdığını gördüm, yani
kendisi de kızı da iyiler , buradan ayrılıp diğer topiğe geçenler bir veda etse bari biz de saf safmerak etmesek.

diğer sayfaları henüz okumadım kim ne cevap yazdı bilmiyorum ama ben hemen bilmiş bilmiş dalayım konuya dedim :))
canım ben Hipp in ürünlerini araştırdım (mamadaAptamil kullanıyordum artık Hipp) ürünler harbi harbi organik. denemek için o kavanozlardan da aldım. annemin basit bir mantığı vardır, birşey çabuk bozuluyorsa katkı yok doğal demektir şeftali püresi aldım, pek yemedi kalanı dolaba koymadan dışarda bıraktım ve evet bozuldu tadı
sağlık açısından güvenilir ama birşeyi atlamamak lazım; dil hareketi ve çiğneme kabiliyeti için doktorlar pütürlü gıda tavsiye ediyor, kavanozdakiler ise tamamen pütürsüz. bence kullan derim ki bende kullanıyorum ama bir öğün onu veriyorsan diğer ürün kendi hazırladığın pütürlü bir gıdayı ver

avakadoyu gazeteye sarıp bir köşede bekletirsen 3-4 güne olgunlaşıp yumuşuyor

bak yine ne bilmiş takıldım :))

heracım çok üzüldüm canım. ne desen boş böyle zamanda Allah ıslah etsin senin eşini.
şimdiye kadar o kadar sıkıntınız oldu her seferinde o suçlu ama seni suçlu buluyor.
sabır dilemekten başka birşey gelmiyor ki elimizden...

demek sende kitaplarıma laf edenlerdendin ha, bu hatırlattığın iyi oldu ben farketmemişim, lütfen bundan sonra mesafemizi koruyalım meltowski hanım

beni uyaran sen ol kuzum, başımın üstüne böyle tecrübeli annelerin sözleri. tabi bide seviyorum seni ondan batmaz o ayrııııı

kızlarr hamilelikte az kilo aldım derken emzirme döneminde kilo aldım
70 ile hamiş kaldım 84 ile doğuma girdim. doğumdan 15 gün donra 73 idim.
yavaş yavaş şimdi bebiş 5 aylık oldu ve ben 77 kiloyum.
eşim de biraz söylenmeye başladı
2 gündür abur cubur kesmeye başladım leslie spora başladım
bana neler önerirsiniz sizde durumlar nasıl?

yerim ben onu, ağzını şağlatıyor kısmını okurken bir bakıp gülüyorum kendi kendime :)
canım bu büyükler hep böyle, illa eski usul yani "ayakta salla" "emzik ver" büyütecekler çocukları..ama şanslısın en azından bunları yapan annen. uyardığında bişey söylediğinde seni yanlış anlamaz. bendeki kv
sende 60cc demişsin, hatırlarsın bende nerdeyse doğduğundan beri günde 1 defa okadar veriyorum (3 haftadır ölçü arttı tabi). doktora söyledim 3. ay kontrolümüzde, aç olduğu için almıyor 60cc onun karnını falan doyurmaz alışkanlık yapmış dedi.
sanırım bizimkiler hogg teyzenin yanlış eşleştirmesini yaptı
yatağa koyunca uyumuyor demişsin, yanlış hatırlamıyorsam akşam uykusunu yatakta uyuyordu, gündüzden mi bahsediyorsun sende canım

Bazen bekar günlerimi özlüyorum bende ama bekar arkadaşlarımın ne sıkıntılar yaşadığını görünce yok böyle daha iyi diyorum.
Benim 4 arkadaşım (yaşları35-40 arasında ) bekar.
evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorlar ama hiç birinin doğru düzgün ilişkisi bile yok
İnan hepsi benden daha güzel alımlı eğitimli kariyerli zengin ...
Ama mutsuz ve umutsuzlar , bizim eşlerle sorunumuz olsa da gözümüzün nuru yüreğimizin parçası evlatlarımız var
onlarla avunup Umutlanabiliriz .
Bir de babannemin bir lafı vardı çok bunaldığında offf deme ohh de off dedikçe bunalırsın ohh dedikçe için açılır ferahlarsın derdi.

hadi giderken vedayı atlamış, insanlar burada merak edip birbirine soruyor onlarda okuyor...okuduktan sonra bir merhaba deseydi, dediğin gibi bizde saf saf nerde acaba demeseydik

yok son cümleyi yazdım yazdım sildim... isteyen istediği yerde takıla dursun bizde kimi merak edip kimi etmeyeceğimizi öğrenmiş olalım

kilolarını tamamen sallamış biri olarak sana birşey öneremiyorum canım sadece varlığımla yalnız olmadığını hatırlatabilirim

iyi akşamlar kızlarrr.öyle pat diye konuya dalcam ama kusura bakmayın çünkü hiç vaktim yok.bebeğinize hangi mamayı veriyorsunuz ben hipp veriyordum içinde arsenik falan var diye bişiy okudum kafam çok karıştı.aptamil aldım bıdığım sevmedi.sma mı alsam yoksa hipp iyi mi bi fikir verin çünkü hiç mamamız kalmadı sabah almalıyım.şimdiden sağoluyn

Hiçbir topice geçtiğim ya da veda ettiğim yok. Her iki topici de okuyorum. Dikkat edersen o Msjım da eskidir... Kılıçları kuşanmadan önce 2 kere düşünmek lazım...

Aybikecim eksik bilgilendirme nedeniyle yaptığın yorumu talihsizlik olarak görüyorum ama bunu geçmişte yaşanan olayların önyargı yaratmasına bağlıyorum.. Açıkçası bir özel Msj kadar yakınım.

Ben yazıcaktım ki sen cevap vermişsin canım med'in burayı terkettiğini düşünmüyorum orada da aktif olabilir ama buraya sırt çevirmez az çok tanıdıysam diecektim. hoşgeldin canım umarım iyisinizdir mama başlamıştın elif eceye kilo aldırması için faydasını görmüşsündür umarım

Beni merak eden arkadaşlar teşekkürler biz iyiyiz. Sadece içimden yazmak gelmiyor okuyup geçiyorum. Bu saatte ancak okudum alıntılayarak gidiyordum ki hakkımda yazılan 2 mesajı görünce tüylerim ürperdi açıkçası. Hadi dedim biri daha yeni beni tanımaz etmez :) gülücük yaptım ama 2. Mesaja çok alındım. Neyse.

Min cim selam canım çok öpüyorum sizi :) Yavuz hırsız seni :) iletişim kurmak istersen pm le yeter :)

Teşekkür ederim tatlım. Beni anlamana sevindim eh o kadar badire atlattık :) mama işini doktor kontrolünde anlayacağız canım korkumdan tartmadım hiç. Çok hassaslaştım zaten. Soğukkanlı bir insanım normalde ama geçen hafta aaaaa hiç kilo almamış bu ne kadarzayıf diyen bir apartman ablasına verdim veriştirdim sonunda. Eh şimdiden rejim yaptırıyorum formuna dikkat etmeli sonra sizin gibi olursa giyecek kıyafet bulamaz dedim. Ben bile kendimden tırstım kafa göz dalacaktım :)

Ben özgürlüğü özlüyorum yawrumu çok seviyorum ama bu tekdüze hayat çok bunaltıyor beni hep kafama estiği gibi yaşadım ne ailemden nede eşimden bi kısıtlama görmedim istediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkmayı bile özlüyorum biz eşimle eserdi gecenin 2sinde pijamalarla kokoreç yemeye giderdik eserdi Taksim'e ıslak Hamburger yemeğe giderdik arkadaşlarımızda sabahlardık elimi kolumu şuan iki minicik dünya tatlısı el bağlıyor herşeyden daha değerli onun varlığı sağlığı sanırım şuan adaptasyon sorunu yaşıyorum bide şuan kış heryerde hastalık salgın dışarı adım atmaya korkuyor insan yaz gelince daha mutlu Mesut anneler oluca eminim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…