- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.201
aybikecim ben gibi de değilindir canım. sürekli şişiyorum bu ne yaaa
2 hafta sonra işe başlıyorum o zaman biraz daha toparlarım umarım
Teşekkür ederim tatlım. Beni anlamana sevindim eh o kadar badire atlattık :) mama işini doktor kontrolünde anlayacağız canım korkumdan tartmadım hiç. Çok hassaslaştım zaten. Soğukkanlı bir insanım normalde ama geçen hafta aaaaa hiç kilo almamış bu ne kadarzayıf diyen bir apartman ablasına verdim veriştirdim sonunda. Eh şimdiden rejim yaptırıyorum formuna dikkat etmeli sonra sizin gibi olursa giyecek kıyafet bulamaz dedim. Ben bile kendimden tırstım kafa göz dalacaktım :)
iyi akşamlar kızlarrr.öyle pat diye konuya dalcam ama kusura bakmayın çünkü hiç vaktim yok.bebeğinize hangi mamayı veriyorsunuz ben hipp veriyordum içinde arsenik falan var diye bişiy okudum kafam çok karıştı.aptamil aldım bıdığım sevmedi.sma mı alsam yoksa hipp iyi mi bi fikir verin çünkü hiç mamamız kalmadı sabah almalıyım.şimdiden sağoluyn
canım sen en azından birşeyler yapmaya başlıyorsun, merak etme toparlarsın
Canım elimizde değil işte takıyorz B'nde kilosu fazla die takıyorum kilosu fazla olsa takmazdım deme takardın çünkü biliyorum bende zayıf olsa takardım biri bi laf edince iyice çıldırıyorum aslımda şuan ki kiloları ileriki yaşamları için bi gösterge değil bunu biliyoruz ama gel bunu ana yüreğine anlat. umarım doktor kontrolünden güzel sonuçlarla dönersiniz...
Aybikecim eksik bilgilendirme nedeniyle yaptığın yorumu talihsizlik olarak görüyorum ama bunu geçmişte yaşanan olayların önyargı yaratmasına bağlıyorum.. Açıkçası bir özel Msj kadar yakınım.
Senin tuzun kuru gördük resimlerden ne kaaa zayıf olduğunu hem bilmiş hem çirozzzz :))))
önyargı konusunda kesinlikle haklısın, açıldığı günden beri alaya alınanlardan biri olarak dalga geçildiğim yer beni rahatsız ediyor
sen konusunda verdiğim tepkinin derecesi verdiğim önemle orantılı..bugüne kadar kimseye orda yazmış burda yazmış diye takılmadım hiçbirinin de nerde olduğu önemli değil benim için
özelden de mesaj yazabilirdim ama fevri çıkışım için buradan özür dilemek istedim canım
Estafurullah seni anlıyorum. Önem konusu karşılıklı olduğu için alındım biran. Öpüyorum seni ve atahan ı iyi geceler. Ortadan kaybolursam iyiyim merak etmeyin kafa iznine çıkıyorum ara ara :)
Aynen anne yüreği ne tuhaf bir şeymiş değil mi :) senin kuzu ile benim kuzuyu birleştirip ikiye bölelim de rahatlayalım bari çeneler kapansın :))
aman ne çirozu, resimlerde göbeği gizliyorum kuzum ondan
önyargı konusunda kesinlikle haklısın, açıldığı günden beri alaya alınanlardan biri olarak dalga geçildiğim yer beni rahatsız ediyor
sen konusunda verdiğim tepkinin derecesi verdiğim önemle orantılı..bugüne kadar kimseye orda yazmış burda yazmış diye takılmadım hiçbirinin de nerde olduğu önemli değil benim için
özelden de mesaj yazabilirdim ama fevri çıkışım için buradan özür dilemek istedim canım
Senin tuzun kuru gördük resimlerden ne kaaa zayıf olduğunu hem bilmiş hem çirozzzz :))))
ben bunların tamamen ticari karalamalar olduğunu düşünüyorum, paşam için hipp kullanıyorum
Ben de hipp kullaniyorum. Esimin abisinin cocuklari (ingilteredeler) onlarda hipp kullanmislar. Biri 1 yasinda halen kullaniyor.
Doktorumuza sorduk o da kullanabilirsin dedi. Ben de karalama oldugunu dusunuyorum
2-3 sayfa okudum ama gitmek durumundayim. Aklim burda.
Aybike beni update etsene kuzum. Ivy bitti simdi sen mi masaya yatirilmissin? Sonra ben gelirim, artik sirada kim olursa.
Yahu salla gitsin. Kim ne diyorsa desin. Biz seni seviyoruz. Isteyen bilmis desin, isteyen kitap annesi desin. Cok mu onemli?
Ne kadar konuşursan konuş söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. Bu lafi cok severim. Biz seni anliyoruz kusummm. Gerisi fasa fiso.
Noluyoo yaaa yine birseyler kacirdim di mi?
Aybike mi bilmisss? AYbike'cim kimin tavuguna kis dedin soyle bakimmmm
Dur gecmise biraz daha gideyim cozecegim ne oldugunu.
Masallah artik bu saatlerde kimse beslemiyor yavrusunu galiba. Biri olsaydin alirdim guncel haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?