2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum dur ciddiye alacak millet...gördün totomu bir sağa bir sola yürürken, kavun gibi göbekte ona ayak uyduruyor salınımda, ne incecik hatunu...bence sen oğluşumla takılmaktan beni gözün görmedi :)

Bizim babamızda çok hassas müzik konusunda zaten yabancı müzik dinletiyoruz genelde Türk de dinliyoruz ama tarz hep belli )) eşim bazı konularda çok takık mesela erkek çocukların Mevlüt'e giydiği Mevlüt takımlarından da nefret eder :)) benim taraf Eskişehirli bizde bebeklere ve çocuklara hep Ankara'nın bağları açılıp oynatılmıştır. :))) eğer bu çocuğu Ankara'nın bağlarında oynatırsan seni boşarım demişliği bile var :)))Kaanla iken pek tv izleyemiyoruz zaten tv izleyen bi yapımız yoktu yabancı dizi izleriz genelde şimdide cnbc-e izleriz hafta sonları aslında doğmadan önce karar almıştık birimiz İngilizce birimiz Türkçe konuşucaktık ama tutmadı canım türkçemde daha dolu dolu sevilebiliyor çocuk ama yinede dikkat ediyoruz. Bizler böyle büyümedik evet ama günümüz şartları şuan bunları gerektiriyor özgüvenli sosyal ve iyi bir birey yetiştirmek adına tüm çabalarımız

Canim benim isin zor eminim esine soyle derken bu durumun buralara gelicegini dusunmemissindir. Ama bi sekilde duzelmesi lazim bu durumun boyle surmez ve sanirim is yine biz gelinlere dusuyor boyle durumlarda bence esini op ve askim ben sana soyle derken bu kadar buyuyucegini dusunmemistim istersen annemi beraber arayip bizi yanlis anladigini soyleyelim torunun ve biz seni cok seviyoruz sen bizi yanlis anladin sen bizim buyugumuzsun sana herzaman ihtiyacimiz var annecigim diyelim de. Esinide insallah ararlar isten heracim ise doner ve hersey yoluna girer uzme kendini canim esinide birakip gitmek gibi bi delilik yapma sakin onun sana ihtiyaci var her nekadar yok gibi gorunsede o video olayinida oturup guzelce konus kendisiyle hamilelik surecinde cinsel hayatimiz cok iyi gitmedigi icin belki duzene sokmakta biraz zaman alabilir ama gecicek inan buna bi cok kiside olabiliyor ama yapici olmaniz lazim canim sizin bi yavrunuz var

Himmmmmmm evettt bende milupayla karisik almistim belkide dedigin gibi milupadir tatdi olmayan hatirlayamiyorum simdi

:))) aynen devam. Bizim oğlan gibi dongrudurust konuşmaya başlamadan dondurmacının önçnden geçerken ayssssskriiiiiiiimmmm diye yırtınır. Kimse anlamaz. Ayysssskriiiimmm ittiyorum.

siz kardeşimle çok yakın oturuyormuşsunuz :))
bende o parkta yeğenimle gezerdim :) kardeşimin evi caddenin üstündeydi hemen minübüs caddesinden girince başta

Baklavacinin oldugu apartman mi? (Yalniz yine baklavaya odaklanmis bi tarif:)) gecen arkadaslar geliyordu bize nerden gircez sokaga dediler baklavacinin o aradan dedim :)) aklim fikrim yemekte tatlida:)))

Benim eşim, iş gereği uzun yıllar yurt dışında olursak çocuğumuzun dil problemi yaşamasından korkuyor. Evde anne baba türkçe konuşuyorken dışarısı ona çok yabancı gelebilir, diğer insanların yanında kendini yetersiz hissedebilir, özgüven kaybedebilir. Burada ben çok fazla yabancı aile tanımıyorum çocuklu ama tanıdığım 3-5 ailede de gözlemlerim bu yönde. Ben o yüzden kızımı 1 yaşında kreşe vereceğim, biz ne kadara almanca ingilizce konuşsakda ana dilimiz olmadığı için aynı etkiyi yaratmaz sanırım. Onun dışında nayniniii nayyyy diye ailece alkışlayıp kızımı oynatmışlığımız var yani :) birde bizim milli ve dini bayramlarımızda ailemizde (özellikle benim tarafımda) oluşan ritüeller var, onlarıda kızıma taşımayı çok istiyorum. Bizlerde bu özel günleri çocuklarımıza aktarmassqk unutulup gidecek iyice, yılbaşı, cadılar bayramı falan kutluyor olacak bizim çocuklarımız maalsef, ki bayram çocuklar için çok önemlidir. Lütfen sizde bu değerleri öğretin kızlar.

:) bayiliyorum sizin gibi kizlara ablamda ayni sen isine gelirse modunda ah canim yaaa nasil boyle olmayi basarabiliyorsun bi ben esime hayat musyerek isler ortak diyicem haa pehhhh:)

Kizlar benim kiz uyanikken emmiyordu ya, yeni pozisyon bulduk kendimize:)))) aslinda oyun oynuyorduk ben kizi uzerime aldim poposuna vuruyordum bi baktim bana kafayi sokuyo:) actim hemen bi baktim yumuldu emmeye basladi uzerimde ehehehe cok eglendim ya:)

kızlar acil yardımmm
yarın oğlumu sünnet ettireceğiz birden karar verdik neler lazım gelir acep ne almalıyım neler yapmalıyım sünnet yaptıran annelerin tecrübelerine ihtiyacım varrrr

canım mama yiyorsa kaşık al ben untumuşum hastanede de yoktu.
deli gibi açtı.sütleri unutma.
öle fazla kıyafet almana gerek yok. büyük kıyafet özellikle üstüne düğmeli kıyafet al giydirmesi zor oluyor. ağlıyorlar
hatta iç badisinide çıtçıtlı olsun kafasından geçirmeden rahat giydir.
ben büyük numara bebek ebzi koydum 4 numara.

pipisi acıyordu krem asla sürdürtmedi. bence sen de zorlama sonrasında hergün kovaya ılık su koyup beline kadar soktum her su görüşünde pipi daha düzeldi.su çok faydalı.ertesi gün yıka dedi doktor ben yıkayamdığım için kovaya soktum işte hergün.

ilk başta kıpkırmızı et gibiydi çok korkmustum ama geçiyor 2 haftaya kadar.
ve fitil muhakkak al ben ilk 3 gün 3 defa sonraki 3 gün 2 defa verdim.sonrada 1 hafta boyunca 1 defa verdim.
rahat ettir yavrucunu fitillin etkisi geçince canı yanıyor çok ağlıyordu çünkü.
bence sden de fitil kullan boşuna yavrun ağrı çekmesin. 8 saatte bir kullanılabiliyor.
birdaha böyle büyük acı nerde yaşıcak kullan canım ihmal etme. ne kaadr canları varki onların.

Pardon ben olayın başını bilmiyorumda, kayınvaliden bebeğe bakmak için yanınızda mı kalıyor? Ne kadar süre bakacak?

sırf o kalsa :) birde kayınpeder kalıyor :)evet yanımızdalar. ananmle dönüşümlü 2 hafta 2 hafat bakıyorlar.
en azından dedim bebek 1 yasına gelsin ama dayanılmaz bu kadına .sırf annem baksa o da olmaz uzakta evi. elalem nasıl bakar?sabredermi oğluma ?
akşam uyuyamadım sinirimden ama aksi gibi koynuma aldığım yavrucağımda herşeyden bi haber rahat rahat uyuyırdu :)
öptüm öptüm onu fıkırdanıp durdu:)

yani şimdi 5 buck aylığız 6 aylık olucaz tam 5 inde

:) bayiliyorum sizin gibi kizlara ablamda ayni sen isine gelirse modunda ah canim yaaa nasil boyle olmayi basarabiliyorsun bi ben esime hayat musyerek isler ortak diyicem haa pehhhh:)

Bastan öyle yapmassan ipin ucu kaçar, sonra bir bakarsın tüm yük bizim omuzlarımızda canım. Birazda yapı meselesi, bazı kadınlar daha fedakar vericidir, bazıları değildir. Ben olmayanlardanım heralde :) eşim bana geçen gün çalışmaya devam edip ermeyeceğimi soruyor, bende sen çalışacakmısın peki? dedim. Yani ilk aklına gelen benim işi bırakıp tüm sorumluluğu almam :)

Valla canım haddim değil ama söylemeden geçemeyeceğim, bu gibi durumlarda en yakınlarımıza sığınıyoruz genelde ama bu seferde ilişkiler çığrından çıkıyor. Tutun bir bakıcı, akşam gelirsin evine eşinle çocuğunla kafan rahat olur. Öyle kalabalık ve gergin yaşamaktan iyidir. Yakın olsanız sabah bırakıp akşam alsan bebeğini o çok uygun ama yanında kalınca maalsef oluyor bu yür sorunlar hep

Yerim yaaa, çok tatlı :) rahat emebiliyormu öyle peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…