- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.281
Biri borek mi dediiiii mado mu dediiiii hmmmmm
Tost bile mado da farklı oluyor. Birde istanbulda yaşayanlar kıymetini bilin şehir dışı madolarda kalite o kadar iyi olmuyor.
Kesinlikle canım. Çok çok farklı kalite.
Öm atmıştım okumadın galiba. Bu arada pompa almadım kızım maşallah göğsüme yapışıyor.
Yazmak için biraz vakit geçmesini bekledim.
Artık sağmıyorum sadece emziriyorum. Çok mutluyum hatta adağım vardı en kısa sürede halledeceğim. Hala hassasım hatta dün gece uykusu çok bastırdığı için çok çekti bıraktı bir tanesi fena acıyor ama yara değil çok şükür. Ve buna nasıl cesaret ettim nasıl başladım söyliyim. Kızım bir kaç seferdir biberona naz yapıyordu. Geçen hafta cuma idi sanırım sabah uyandı biberonu almıyor. Kendini gerdiriyor bağırıyor. Yarım saat boyunca ara ara denedim en sonunda ağladı. Süt dolaptan çıkmıştı soğuyunca yalan oldu. Bende göğsümü yıkayıp verdim. Aynen yapıştı. Cok cok doyurdu karnını. Bi daha da denemedim biberon. Belki bağımlı oldu kimseye bırakamam ama olsun. Ben bunu çok bekledim. Zaten her yere götürüyorum yanımda. Hem 1 ay sonra ek gıda olayı öğün haline gelecek. O zaman gene istersem bırakabilirim. Çok mutluyum demişmiydim. :))))
Bu arada dün ilk defa havuç denedik. Sevmedi öksürdü öğürdü. Ezmeyi beceremedim diye başka bir parçayı cam rendeden geçirdim tekrar denedim yine yemedi. Az bi şey zeytinyağı katmıştım. Sevmedi. Bu akşam tekrar deniycem bakalım.
Yazdıkalrımız gözükmüyor mu
Merhaba kizlar. Esimle konustum cumartesi gunu canakkaleye gidiyorum Allah in izniyle. Gidecegimi soyledigim andan itibaren benle pek bi konusur oldu. Espiri bile yapiyor. Artik gidecegim icin sevininden mi uzuntusunden mi kestiremedim.. Hatta 2 gundur yemek yemedigimi ogrenince az once yenek sepetinden yemek soyledi
Merhaba kizlar. Esimle konustum cumartesi gunu canakkaleye gidiyorum Allah in izniyle. Gidecegimi soyledigim andan itibaren benle pek bi konusur oldu. Espiri bile yapiyor. Artik gidecegim icin sevininden mi uzuntusunden mi kestiremedim.. Hatta 2 gundur yemek yemedigimi ogrenince az once yenek sepetinden yemek soyledi
hımm bime cuma günü tulum geliyor yazmıştım ama yazamamışım demekki:)
merb cnm ..cnm gittii kilolarrrrr uçtu sıpanın arkasında koşmaktan...tekrar 50 kıloyummm keşke 55 fln klsaydım hiç bişiye halim yokkk[/QUOTE
olsun canım bak ne güzel gitmiş hepsi gitmse o da dert
sen ilk başlarda ay ay karnının büyüme fotolarını çekiyordun daha sonra payaşmadın dokuzuncu aya kadar yaptın mı. eğer çektiysen görmek isterim çok eğlenceliydi:):):)
bir de kuzunun resmini hiç paylaşmadın, merak ediyorum.
bebeğim sen niye yemek yemiyorsun yapma bunu kendine .
aslında yapması gereken elini tutup canım sana ihtiyacım var gitme yanımda kal demesi.
anasını satayım ben erkek olsaydım derdim bunu ya.. böyle deseler sevgimiz katlana katlana büyüyüp çığ olucak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?