2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yazmak için biraz vakit geçmesini bekledim.

Artık sağmıyorum sadece emziriyorum. Çok mutluyum hatta adağım vardı en kısa sürede halledeceğim. Hala hassasım hatta dün gece uykusu çok bastırdığı için çok çekti bıraktı bir tanesi fena acıyor ama yara değil çok şükür. Ve buna nasıl cesaret ettim nasıl başladım söyliyim. Kızım bir kaç seferdir biberona naz yapıyordu. Geçen hafta cuma idi sanırım sabah uyandı biberonu almıyor. Kendini gerdiriyor bağırıyor. Yarım saat boyunca ara ara denedim en sonunda ağladı. Süt dolaptan çıkmıştı soğuyunca yalan oldu. Bende göğsümü yıkayıp verdim. Aynen yapıştı. Cok cok doyurdu karnını. Bi daha da denemedim biberon. Belki bağımlı oldu kimseye bırakamam ama olsun. Ben bunu çok bekledim. Zaten her yere götürüyorum yanımda. Hem 1 ay sonra ek gıda olayı öğün haline gelecek. O zaman gene istersem bırakabilirim. Çok mutluyum demişmiydim. :))))

Bu arada dün ilk defa havuç denedik. Sevmedi öksürdü öğürdü. Ezmeyi beceremedim diye başka bir parçayı cam rendeden geçirdim tekrar denedim yine yemedi. Az bi şey zeytinyağı katmıştım. Sevmedi. Bu akşam tekrar deniycem bakalım.

Yaa cook sevindim gercekten. Allah nazardan saklasin Bu bidiklar huysuzlanmayip cok cok emseler ne olur ki sanki. Gozun aydin valla ya Sutun bol olsun bebin hepsini emsin doysun

Çok sevindim canım kendi kızım bile emmeye yeniden başlayınca bu kadar sevinmemiştim. Ama inan hep sen ve med aklıma geliyordu dedim demek ki benimde kızım beni bu kadar emecekmiş sağıp veririm. Eşimle e bebek e gittik pompa bakmak için. Bakamadık kızım çok ağlayınca döndük. Sonra emmeye başladı kızım ve pompa almaktan vazgeçtik.

Ayy valla çok sevindim ya ohh şükürler olsun. Tabi sana bağımlı olacak annesisin :) Merak etme bende her yere kızımla gidiyorum yada emzirip işimi 1 saatte halledip dönüyorum :)

Merhaba kizlar. Esimle konustum cumartesi gunu canakkaleye gidiyorum Allah in izniyle. Gidecegimi soyledigim andan itibaren benle pek bi konusur oldu. Espiri bile yapiyor. Artik gidecegim icin sevininden mi uzuntusunden mi kestiremedim.. Hatta 2 gundur yemek yemedigimi ogrenince az once yenek sepetinden yemek soyledi

hımm bime cuma günü tulum geliyor yazmıştım ama yazamamışım demekki:)

Hadi bakalım inşallah dönüşün muhteşem olur :)

Bize de gel canım :) Dönüştü uğra bana bir iki gün kalırsın bizde de :)

bebeğim sen niye yemek yemiyorsun yapma bunu kendine .
aslında yapması gereken elini tutup canım sana ihtiyacım var gitme yanımda kal demesi.
anasını satayım ben erkek olsaydım derdim bunu ya.. böyle deseler sevgimiz katlana katlana büyüyüp çığ olucak .

süpersin lepisstescim
senin gibi bi erkekle de bütün kadınlar evlenmek isterdi paylaşılamazdın:):):)
evet neden bunu yapmazlar anlamam basit bir kaç kelime altı üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…