2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim ipin ucu kacti donmez bidaha:) aynen canim lohusalikta depresyona girmistim pisikolaga gittigimde pisikolog bana bu vericilik boyle nereye kadar surucek sende senden eser kalmamis resmen baskalari icin yasiyorsun demisti ama dedigin gibi kisilik meselesi galiba ben hep etrafimdakilerin mutlulugundan daha cok mutlu olmusumdur o yuzden hep geride kaldim kendim icin ama cok buyuk yanlis yapmiaim simdi geriye sarmasida zo oluyor

Seninki gibi kvleri gordukce benimkine sukrediyorum hic karismaz hele boyle laflar asla soylemez, muhattap olmaz gerekirse. Allah yardimcin olsun canim..

Yerim yaaa, çok tatlı :) rahat emebiliyormu öyle peki?

Hehe cidden cok tatliydi:) valla kafayi yukari kaldiril etrafi da inceledi bi yandan da emdi:)) cok cekis gucu olmayabilir ben yattigim icin ama varsin oyle emsin keyfi nasil isterse:)) kafayi kaldiriyo ettafa bakiyo sonra memeyi buluyo, yumuluyo:))))

Baklavacinin oldugu apartman mi? (Yalniz yine baklavaya odaklanmis bi tarif:)) gecen arkadaslar geliyordu bize nerden gircez sokaga dediler baklavacinin o aradan dedim :)) aklim fikrim yemekte tatlida:)))

:))) baklavacıyı hatırlamıyorum canım... alt katta mobilyacı vardı, bende onun mobilyalarına bayıldığım için o kalmış aklımda :)
minibüsten etemefendi caddesine girerken

Maalesef bizim toplumumuzda kadına biçilen rol çok büyük. Sende yavaş yavaş ama kararlı adımlarla tersine çevirebilirsin durumu canım :)

:))) baklavacıyı hatırlamıyorum canım... alt katta mobilyacı vardı, bende onun mobilyalarına bayıldığım için o kalmış aklımda :)
minibüsten etemefendi caddesine girerken

Hmm minibus yolunun altinda oturuyo ozaman kardesin, biz ustundeyiz, mobilyaciyi bilemedim benim isim yemekle:)))

Vizontele Asagi ayranci yukari ayranci gibi olsu minibusun alti ustu:)

Maalesef bizim toplumumuzda kadına biçilen rol çok büyük. Sende yavaş yavaş ama kararlı adımlarla tersine çevirebilirsin durumu canım :)

Ben de cok fedakar, annemden kalma aliskanlik.. Evde herseyi ben yaparim esim yapayim dese yok ben hallederim derim. Ama onun 2saatte yaptigini ben yarim saatte hallediveriyorum napayim:)

Kizlar sabahtan beri aklimda ahmet kural murat cemcir ikilisini bilirsiniz dimi isler gucler vardi gecen sene. Onlarin ilk filminden biliom bunu da, sozler soyle "Ama benim adim elvan dalton, ben gezerim balkon balkon. Gelir de koynuna girerim ama, salarim kobrayi boynuna" :))))) bu elvan dalton ankarada p.vyonlarda soyleyen bi adam :)

http://m.youtube.com/watch?v=o-znoo918SE

Ama benim adim elvan dalton... Sabahtan beri aklimda uffffff:)))

Aklıma gelmişti de konduramamıştım. Neyse iyi olsunlar da. Herkeşler iyi olsun.

Ahahah ankara nın pavyonları meşhurdur zaten, ben ulustan geçerken hep merak ederdim nasıl bir hayat yaşanıyor buralarda diye, müzikte tam ankara havası :) İşler güçler izlediğim nadir dizilerdendi ama her dizi gibi sonradan malzemesi bitince bel altı olmaya başladı, şimdide sadece kayıp ı izliyorum, amerikan dizilerinin kat kat üstünde kalite olarak, tavsiye edeyim yeri gelmişken.

Uğramaya çalışırım :) med! mevcut! :)
Hep seni beğenemiyormuşum azcık başkalarını beğen Dio sevgili site ama rabarba bunu beğendi :)))
Ben seni baştan beri beğeniyorum o ne olacak :)

Öncelikle geçmiş olsun burka. Allah acil şifalar versin inşallah. Seni böyle zayıf bir ruh halinde kırmak üzmek bana yakışmaz. Bu nedenle uzatmayacağım...

Bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Biz siz onlar, o topic bu topic, bu tarz bir yapıda değilim olmam. Burada da diğer topicde de çok değer verdiğim kişiler var. Belki de mesleğim gereği (HR) ya da mizacımdan dolayı insanları kendime göre anlayabiliyorum ve ayırmıyorum sanırım. Burada aybike benim için ne kadar önemliyse orda parme de o kadar önemli. Ben böyleyim işte beğenen beğenir beğenmeyen de küçük oğluna almaz bu kadar basit.

Herkese iyi forumlar. Takipteyim her iki forumu da...

Ben de cok seviyordum ama artik hicbi diziyi izleyemiyorum.. Kizim sagolsun:) bi de sey var Ankaranin baglari da buklum buklum yollarriii ne zaman sarhos oldun da kaldiramiyon kollari :)))

Senin mesajını okumadan cevap yazmışım :)) neyse tekrarlıyorum iyi olunda gerisi teferruat. Özelden yazmak aklıma geldi de dedim girse okur ve iyiyiz der. Ne bileyim. Bende bazen yazmaya üşendiğim dönemlere giriyorum. Sadece okuyorum. O yüzden seni anlıyorum.

evet yaaa deli oldum, çıkarabilen var mı bu elma lekesini
Canım ben benim diye bir markanın leke çıkarıcısı ile çıkarıyorum. Çıkıyor ama leke taze iken çıkıyor :)

Canım çok geçmiş olsun.

Hayırdır neden eşinden nefret ediyorsun ?

Hah ya gelebildim sukur. Bugun ev isi yapsam iyi olur dedim. Yalanciktab bir supurge bir toz iste. Kizi doyur yatir kaldir. Acliktan oluyorum. Kiza bugun elma, biraz portakal suyu, anne sutu, biraz biskuvi minnacik onu verdim. Yedi. Ama su ile arasi sifir.
Yaa bu hipp organik biskuvi diyor ya uzerinde gluten icerir yaziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…