- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.261
Bastan öyle yapmassan ipin ucu kaçar, sonra bir bakarsın tüm yük bizim omuzlarımızda canım. Birazda yapı meselesi, bazı kadınlar daha fedakar vericidir, bazıları değildir. Ben olmayanlardanım heralde :) eşim bana geçen gün çalışmaya devam edip ermeyeceğimi soruyor, bende sen çalışacakmısın peki? dedim. Yani ilk aklına gelen benim işi bırakıp tüm sorumluluğu almam :)
canım mama yiyorsa kaşık al ben untumuşum hastanede de yoktu.
deli gibi açtı.sütleri unutma.
öle fazla kıyafet almana gerek yok. büyük kıyafet özellikle üstüne düğmeli kıyafet al giydirmesi zor oluyor. ağlıyorlar
hatta iç badisinide çıtçıtlı olsun kafasından geçirmeden rahat giydir.
ben büyük numara bebek ebzi koydum 4 numara.
pipisi acıyordu krem asla sürdürtmedi. bence sen de zorlama sonrasında hergün kovaya ılık su koyup beline kadar soktum her su görüşünde pipi daha düzeldi.su çok faydalı.ertesi gün yıka dedi doktor ben yıkayamdığım için kovaya soktum işte hergün.
ilk başta kıpkırmızı et gibiydi çok korkmustum ama geçiyor 2 haftaya kadar.
ve fitil muhakkak al ben ilk 3 gün 3 defa sonraki 3 gün 2 defa verdim.sonrada 1 hafta boyunca 1 defa verdim.
rahat ettir yavrucunu fitillin etkisi geçince canı yanıyor çok ağlıyordu çünkü.
bence sden de fitil kullan boşuna yavrun ağrı çekmesin. 8 saatte bir kullanılabiliyor.
birdaha böyle büyük acı nerde yaşıcak kullan canım ihmal etme. ne kaadr canları varki onların.
sırf o kalsa :) birde kayınpeder kalıyor :)evet yanımızdalar. ananmle dönüşümlü 2 hafta 2 hafat bakıyorlar.
en azından dedim bebek 1 yasına gelsin ama dayanılmaz bu kadına .sırf annem baksa o da olmaz uzakta evi. elalem nasıl bakar?sabredermi oğluma ?
akşam uyuyamadım sinirimden ama aksi gibi koynuma aldığım yavrucağımda herşeyden bi haber rahat rahat uyuyırdu :)
öptüm öptüm onu fıkırdanıp durdu:)
yani şimdi 5 buck aylığız 6 aylık olucaz tam 5 inde
Yerim yaaa, çok tatlı :) rahat emebiliyormu öyle peki?
Baklavacinin oldugu apartman mi? (Yalniz yine baklavaya odaklanmis bi tarif:)) gecen arkadaslar geliyordu bize nerden gircez sokaga dediler baklavacinin o aradan dedim :)) aklim fikrim yemekte tatlida:)))
Bizim ipin ucu kacti donmez bidaha:) aynen canim lohusalikta depresyona girmistim pisikolaga gittigimde pisikolog bana bu vericilik boyle nereye kadar surucek sende senden eser kalmamis resmen baskalari icin yasiyorsun demisti ama dedigin gibi kisilik meselesi galiba ben hep etrafimdakilerin mutlulugundan daha cok mutlu olmusumdur o yuzden hep geride kaldim kendim icin ama cok buyuk yanlis yapmiaim simdi geriye sarmasida zo oluyor
:))) baklavacıyı hatırlamıyorum canım... alt katta mobilyacı vardı, bende onun mobilyalarına bayıldığım için o kalmış aklımda :)
minibüsten etemefendi caddesine girerken
Maalesef bizim toplumumuzda kadına biçilen rol çok büyük. Sende yavaş yavaş ama kararlı adımlarla tersine çevirebilirsin durumu canım :)
Ben de gecen hafta med ve emel nerede diye sormuştum sonra emelin istanbulda annesinde olduğunu öğrendim.
Med le ilgili bir cvp gelmeyince diğer topiğe bakıyım dedim ve orda kızına peynir vs yedirdiğini yazdığını gördüm, yani
kendisi de kızı da iyiler , buradan ayrılıp diğer topiğe geçenler bir veda etse bari biz de saf safmerak etmesek.
Kizlar sabahtan beri aklimda ahmet kural murat cemcir ikilisini bilirsiniz dimi isler gucler vardi gecen sene. Onlarin ilk filminden biliom bunu da, sozler soyle "Ama benim adim elvan dalton, ben gezerim balkon balkon. Gelir de koynuna girerim ama, salarim kobrayi boynuna" :))))) bu elvan dalton ankarada p.vyonlarda soyleyen bi adam :)
http://m.youtube.com/watch?v=o-znoo918SE
Ama benim adim elvan dalton... Sabahtan beri aklimda uffffff:)))
ozaman alındığın için teşekkür ediyorum canım :) bizde öpücüklerimizi gönderiyoruz sana ve eceye.
sen yinede ara sıra yoklama için uğramaya çalış, iyiyim desende biz meraklanmaya pek bir yatkınız hele ki grip salgını varken
Ben seni baştan beri beğeniyorum o ne olacak :)Hep seni beğenemiyormuşum azcık başkalarını beğen Dio sevgili site ama rabarba bunu beğendi :)))
Merhaba med, okuduysan biliyorsundur biz oğlumla bir hafta cerrahpaşada yattık ( çoook büyük bir sınavdan geçtik ve hala geçiyoruz ultrason ve kan tahlilleri devam ediyor hala ) o sırada gece gündüz ay gün vs bütün hepsi birbirine karışmışken sadece wcde
okuyabi ldiğim kadarıyla takip ettiğim halde eksikliğini( emelde dahil) hissettim
Sonra o topicteki yazıyı görünce diğleri gibi burayı terkettin sandım. Kılıç kuşanmak falan yok öyle bir şey :)
Sana ve kızına sağlıklı huzurlu günler dilerim burda orda nerde olursan ol ağustos bebeklerinin en aelecisi olarak senin ve
kızının yeri ayrı
Ahahah ankara nın pavyonları meşhurdur zaten, ben ulustan geçerken hep merak ederdim nasıl bir hayat yaşanıyor buralarda diye, müzikte tam ankara havası :) İşler güçler izlediğim nadir dizilerdendi ama her dizi gibi sonradan malzemesi bitince bel altı olmaya başladı, şimdide sadece kayıp ı izliyorum, amerikan dizilerinin kat kat üstünde kalite olarak, tavsiye edeyim yeri gelmişken.
Beni merak eden arkadaşlar teşekkürler biz iyiyiz. Sadece içimden yazmak gelmiyor okuyup geçiyorum. Bu saatte ancak okudum alıntılayarak gidiyordum ki hakkımda yazılan 2 mesajı görünce tüylerim ürperdi açıkçası. Hadi dedim biri daha yeni beni tanımaz etmez :) gülücük yaptım ama 2. Mesaja çok alındım. Neyse.
Min cim selam canım çok öpüyorum sizi :) Yavuz hırsız seni :) iletişim kurmak istersen pm le yeter :)
Adres tarifine bak :) baklavacı börekçi, camii ye ne oldu kızlar?
Canım ben benim diye bir markanın leke çıkarıcısı ile çıkarıyorum. Çıkıyor ama leke taze iken çıkıyor :)evet yaaa deli oldum, çıkarabilen var mı bu elma lekesini
Günaydın kızlar,
Manyakmıyım neyim her sabah yemek sitlerinde ağzımı sulandırıyorumm.
Akşama yine makarnya talim:)
Dün oldukça zor geçt benim için. Büyük oğlumun karnı ağrıdı okula gitmedi. İshal desem değil ama karın ağrısı çekti. Sonra baktım benimde ağrıyor. Ve tabiki miniğim degündüz toplam yarım saat uyudu. Kaka yapamadı. Çözemedim ki gaz mı. Kabızlık mı??? Emmedi yemedi uyumadı ağladı. Sabah gaz çıkardı biraz, kakasını da yaptı. Şimdi uyuyor.
Ben de sanırım ufaktan depresyona giriyorum. İlk belirtim başgösterrdi. Eşimden nefret ediyorm
Mado candır. Yokmu madonun sokağında oturan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?