2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerde böyle erkek diyeceğim ama benim eşim diyor. Annemlere gidiyorum 2 hafta kalacağım diyorum hayatım 1 hafta kalıp gelsen olmaz mı ben seni özlüyorum ve sen gelene kadar koltuklarda sürünüyorum diyor. ( dilimi ısırayım maşallah ) Yanlış anlamasın kimse hava atmak için yazmıyorum. ben eşimden razıyım Rabbimde ondan razı olsun.

emelcim bu arada çoook tebrikler ben de senin minnoşun emme haberine inanılmaz sevindim, istanbul yaradı
yalnız bu 5. 6. aylarda böyle bi şey oluyo sanırım bir sürü arkadaşımdan duydum bunu, emmeyi bırakan bebekler bu ayda tekrar emmeye başlayabiliyor, o nedenle çocukları emmeyen anneler emmiyo diye denememzlik yapmayın bence bir mucize olabilir sizlere de
bu arada ben hiç süt sağıp veremedim hiç demeyeyim de sadece birkaç kez, hep emdi benim minik, zaten sağmakla süütm çıkmıyo
o yüzden de tebrik ediyorum anım bu kadar ay sağıp verme sabrını gösterdiğin için
muhtemelen o kadar sabrın mukafatını aldın ve kızın emmeye başladı

emzirmek kadar öuhteşem bi duygu daha yokmuş dünyada
bu ara kızım az işten geç kalınca atoyorum bazen 3.5 saati buluyo eve gitme aralığım, beni kapıda çırpınarak karşılıyor anneannesinin kucağında
sonra ellerimi yıkayıp temiz giysilerimi giyip hemen kucağıma alıyorum ve odamıza geçiyoruz ben genelde yatarak emziriyorum
yatağa koyuyorum kızım cici bak diyorum meme demiyorum çünkü büyüünce herkein ortasında meme ver demesini istemiyorum
anne cici derse ben analarım onu
bak kızım cici der demez ayakalrını elleriyle tutup yan tarafa bir dönüşü var ki dünyalara değer bu onun emiş pozisyonu
sonra yumuluyo resmen o arada ben de başını öpüyorum bana sevgiyle bakıyor küçük kuzum, analtılmaz muhteşem bir duygu allah herkese nasip etsin

Canım ben benim diye bir markanın leke çıkarıcısı ile çıkarıyorum. Çıkıyor ama leke taze iken çıkıyor :)

Canım çok geçmiş olsun.

Hayırdır neden eşinden nefret ediyorsun ?

Benim depresyonun ilk basamağı ondan nefret, sonra kendimden sonra herşeyden.. AMa biraz dışarı çıktım açıldım :) geçti.

Ben çerkezköyde oturuyorken sık sık annemlere kalmaya gidiyordum. Sevgili eşim hem beni getirip bırakıp, dönüşüne anlaşıp sonra da küserdi. Bildiğin küserdi aramazdı sormazdı. Ne üzülürdüm. Hep ben arardım. :)
Gelince de bidr müddet küs giderdi. Sonra normale dönerdi.

Çok sevindim senin adına insan çok istediği birşey olunca söylediğinde bozulacak zannediyor inşallah gönlüne göre istediğin kadar emzirirsin. Bu arada benimkilerde arada acıyor zeytinyağı sürüyorum hassaslaştığı dönemlerde bide bu göğüs yaraları tamamen bebeğin emme sitili ile alakalı Kaan dişli çocuk gibi emiyor o kadar hırslı ki koparacak nerdeyse bayramda göğsüm taş gibi olmuştu Kaan emdi boşaltamadı pompada yoktu yanımda yeğenimi emzirdim mecbur çocuk pamuk gibi emiyor ve ablamın göğüs ucu hiç yara olmadı

canım çok şükür
çok gönülden istemişsin demekki olmuş
az önce de dediğim gibi emzirmek muhteşem bi şey allah her anneye bu duyguyu yaşatsın
biberon bağımlılık oluyor bence
ama bu aylarda algıları açılıyor memeyi her seferinde denmekte fayda var
o bağ muhteşem bi şey, anneyi çocuğa çocuğu anneye bağlıyor
1 ay sonra zaten gün içinde 5 kez falan emcekler benimki şimdi 10 kez falan emiyor nerdeyse her 2 saatte bir
2 saatte bir emerse tekini emip bırakıyor
3-4 saat olursa arada 2sinide cork cork boşaltıyor
ama ço kemiyo sanırım çok acıktığından doyduğunu anlamıyor, sonra baya kusuyor
emip doydktan sonra bana bakıp o gülümsemesi varya hiç bi şeye değişmem
umarım kuzun bundan sonra hep emer

Canım arkadaşım benim kızım çok şükür hep emdi sadece bu ay ek gıdaya yavaş yavaş başladık o dönem emmedi sağıp verdim önceden dışarı çıkacağım zaman sağıp veriyorduk. Şuan emiyor çok şükür. Ama med ve mt2010 bebeği hep sağarak anne sütü aldılar onları tebrik ediyorum çok zor çünkü. Hazır göğsünü açıp vermek varken pompayı steril et biberonu steril et vs zor yani çok zor hemde.

Bizde gece emmelerimizi sizin gibi yapıyoruz yatarak emiyoruz benim kızımda acıkınca ben göğsümü açarken gözlerini öyle açıyor ki ağzını oynatıyor hemen emmek için. Oy çok şükür ya. Herkesin evladı annesini emsin annelerinde bol bol yararlı sütü olsun inşallah.

bi an hayal ettim de canım ben de çok tatlı olmuşsunuzdur
yerim ben minnoşunu ya demekki oyun istiyomuş annesi
ben de emmek istemediğinde bazen kapatıp açıp ceee eee kızım cici diyorum cork cork yapışıyor hemen
sonra bırakıp tekrar gözüme bakıyo
yine cee e diyorum kapatıp yine yapışıyo birazdan tekrar böyle böyle emziriyorum olurda çok süt dolarsa göğsüme az rahatlamış oluyorum
ben sağamıyorumya tek çarem onun emmesi

kesinlikle ya madoyu tek geçerim
ankara çukurambar mado açıkbüfe kahvaltıları nasıl özledim nasıl
arkadaşlarla hep orda buluşurduk

Bizde yeni yılın ilk günü Madoda yaptık kahvaltı Pendik Marina'da marinayı çok severim ama çocukla gitmek zor çok rüzgar alıyor. Herkes bir tabak almış iki kişi yiyor biz eşimle iki tabak almışız insan yemez bizim yediğimizi bide çocuk avutuyoruz :))

ah bu erkekler ya hepsinin ayrı bi huyu var
benimki de ilk başlarda pek bi küsme eğilimliydi şimdi biraz biraz düzeldi, bi de küserler şaka gibiler

Hahaa aynı benim eşim gerçi benimki bir kere 6 aylık hamile iken 1 ay kalmama izin vermişti. Benim ki arıyor ama seni seviyorum ve çok özledim demiyor. Neden demiyorsun deyince sende beni çok özlüyorsun sonra üzülürsün diyor. Biz küs kalmıyoruz beni almaya gelince barışıveriyoruz:)

Benimde hiç göğsüm yara olmadı çok şükür. Demek ki kızım pamuk gibi emiyor. Erkek çocuklar farklı emermiş ama ablanın bebeği de erkek mi ?

Cici iyi fikirmis:) gecen gun jokerdeydik, 1.5yasinda filan bi cocuk me me, me me diye bagiyordu:)) ama emzik bolumundeydi belki emzige meme diordur onu hatirlattin bana:))

oohh keyfiniz olsun rabarbacım ne iyi etmişsiniz:):):):) afiyet olsun süt olsun
gerçi sen su içsen süt oluyor arakadaşım ya maşallah sana
benim annemin de öyleymiş 49 kilocuk minicik bir kadın ama dolu dolu süt
benim de çok şükür iyi süütm de anneminki kadar çok değil
yani normal yetiyor kızıma
senin şu vitaminden bende alıcam saol tavsiyen için, süt çok olsunda fazlasını kusar

burda brunch a gittik biz de bekliyoruzki çeşit çeşit yiycekler, bi geldi kruvasan ve kahve ardından bir bardak portakal suyu
tabi biz şok
fransız kültürü işte ona kahvaltı diyor saf adamlar, madoya gitsinlerde kahvaltı görsünler

Yalovacım iyi olmanıza sevindim canım. Melis akşam seni görünce ne yapıyor ?

yalovacım kolay gelsin canım yarasın sütlerin melisine:):):)
annelik bu heralde bazen bi eczanenin arka tarafına geçip süt sağmak!!!!

Cici iyi fikirmis:) gecen gun jokerdeydik, 1.5yasinda filan bi cocuk me me, me me diye bagiyordu:)) ama emzik bolumundeydi belki emzige meme diordur onu hatirlattin bana:))

cici demesi daha kamufle bi şey
sonuçta herşey cici olabilir çocuk için
bir de iyi çağrışım yapsın istedim cici çocuklar için hep güzel şey demek:):):)
ben de karşılaştım uçakta annesine meme diye bağırıyodu 2 yaşında bi çocuk, annesinin yerinde olmak istemezdim

bu ara kızım herşeyi yabancılıyor
daha önce de bahsetmiştim babasından sadece 1.5 ay ayrı kaldı
resmen uutmuş babasını, 2 aydır bir ekz bile kucağına gitmedi, eşim aldığı an basıyor yaygarayı
sonra çok sevdiği bi ördeği vardı, 1 haftadır kayıp, dün sabah pusetinin bölmesinde buldum, aaa kızım bak ördeğin burdaymış dedim
ördeğe baktı baktı ağladı susutıramadık
1 haftada unutmuş ördeği
oysaki o kadar çok gülerdiki ona, hatta onu yanına kor içerde yemek yerdim gelirdim ki ördeğiyle bakışıp bakışıp gülüşüyo onunla konuşuyor
yeni bi oyuncak aldım ona yapmıyor öyle, eskiden görüp bir süre görmediği şeylere karşı tepki geliştiriyor
sonra annem ördeği yıkayıp kalorifer peteğinin üstüne koymuş, odaya girdklerinde ördeği görmüş peteğin üstünde başlamış ağlamaya, annemde anlayamamış niye ağladığını bi bakmış ördek orda ona bakıp ağlıyor
nasıl bi psikoloji acaba, nendne öyle yapıyorki şimdi ördeği kaldırdık görmsin diye az daha büyüsün çıkartrız

Kesinlikle koca bir fedakarkik annelik bu. Kolay gelsin sutun bolll olsun. Ayy benim esimde eskiden reprezantti. Cok zor biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…