- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.301
bebeğim sen niye yemek yemiyorsun yapma bunu kendine .
aslında yapması gereken elini tutup canım sana ihtiyacım var gitme yanımda kal demesi.
anasını satayım ben erkek olsaydım derdim bunu ya.. böyle deseler sevgimiz katlana katlana büyüyüp çığ olucak .
Çok sevindim canım kendi kızım bile emmeye yeniden başlayınca bu kadar sevinmemiştim. Ama inan hep sen ve med aklıma geliyordu dedim demek ki benimde kızım beni bu kadar emecekmiş sağıp veririm. Eşimle e bebek e gittik pompa bakmak için. Bakamadık kızım çok ağlayınca döndük. Sonra emmeye başladı kızım ve pompa almaktan vazgeçtik.
Ayy valla çok sevindim ya ohh şükürler olsun. Tabi sana bağımlı olacak annesisin :) Merak etme bende her yere kızımla gidiyorum yada emzirip işimi 1 saatte halledip dönüyorum :)
Tost bile mado da farklı oluyor. Birde istanbulda yaşayanlar kıymetini bilin şehir dışı madolarda kalite o kadar iyi olmuyor.
Canım ben benim diye bir markanın leke çıkarıcısı ile çıkarıyorum. Çıkıyor ama leke taze iken çıkıyor :)
Canım çok geçmiş olsun.
Hayırdır neden eşinden nefret ediyorsun ?
Yazmak için biraz vakit geçmesini bekledim.
Artık sağmıyorum sadece emziriyorum. Çok mutluyum hatta adağım vardı en kısa sürede halledeceğim. Hala hassasım hatta dün gece uykusu çok bastırdığı için çok çekti bıraktı bir tanesi fena acıyor ama yara değil çok şükür. Ve buna nasıl cesaret ettim nasıl başladım söyliyim. Kızım bir kaç seferdir biberona naz yapıyordu. Geçen hafta cuma idi sanırım sabah uyandı biberonu almıyor. Kendini gerdiriyor bağırıyor. Yarım saat boyunca ara ara denedim en sonunda ağladı. Süt dolaptan çıkmıştı soğuyunca yalan oldu. Bende göğsümü yıkayıp verdim. Aynen yapıştı. Cok cok doyurdu karnını. Bi daha da denemedim biberon. Belki bağımlı oldu kimseye bırakamam ama olsun. Ben bunu çok bekledim. Zaten her yere götürüyorum yanımda. Hem 1 ay sonra ek gıda olayı öğün haline gelecek. O zaman gene istersem bırakabilirim. Çok mutluyum demişmiydim. :))))
Bu arada dün ilk defa havuç denedik. Sevmedi öksürdü öğürdü. Ezmeyi beceremedim diye başka bir parçayı cam rendeden geçirdim tekrar denedim yine yemedi. Az bi şey zeytinyağı katmıştım. Sevmedi. Bu akşam tekrar deniycem bakalım.
Yazmak için biraz vakit geçmesini bekledim.
Artık sağmıyorum sadece emziriyorum. Çok mutluyum hatta adağım vardı en kısa sürede halledeceğim. Hala hassasım hatta dün gece uykusu çok bastırdığı için çok çekti bıraktı bir tanesi fena acıyor ama yara değil çok şükür. Ve buna nasıl cesaret ettim nasıl başladım söyliyim. Kızım bir kaç seferdir biberona naz yapıyordu. Geçen hafta cuma idi sanırım sabah uyandı biberonu almıyor. Kendini gerdiriyor bağırıyor. Yarım saat boyunca ara ara denedim en sonunda ağladı. Süt dolaptan çıkmıştı soğuyunca yalan oldu. Bende göğsümü yıkayıp verdim. Aynen yapıştı. Cok cok doyurdu karnını. Bi daha da denemedim biberon. Belki bağımlı oldu kimseye bırakamam ama olsun. Ben bunu çok bekledim. Zaten her yere götürüyorum yanımda. Hem 1 ay sonra ek gıda olayı öğün haline gelecek. O zaman gene istersem bırakabilirim. Çok mutluyum demişmiydim. :))))
Bu arada dün ilk defa havuç denedik. Sevmedi öksürdü öğürdü. Ezmeyi beceremedim diye başka bir parçayı cam rendeden geçirdim tekrar denedim yine yemedi. Az bi şey zeytinyağı katmıştım. Sevmedi. Bu akşam tekrar deniycem bakalım.
emelcim bu arada çoook tebrikler ben de senin minnoşun emme haberine inanılmaz sevindim, istanbul yaradı
yalnız bu 5. 6. aylarda böyle bi şey oluyo sanırım bir sürü arkadaşımdan duydum bunu, emmeyi bırakan bebekler bu ayda tekrar emmeye başlayabiliyor, o nedenle çocukları emmeyen anneler emmiyo diye denememzlik yapmayın bence bir mucize olabilir sizlere de
bu arada ben hiç süt sağıp veremedim hiç demeyeyim de sadece birkaç kez, hep emdi benim minik, zaten sağmakla süütm çıkmıyo
o yüzden de tebrik ediyorum anım bu kadar ay sağıp verme sabrını gösterdiğin için
muhtemelen o kadar sabrın mukafatını aldın ve kızın emmeye başladı
emzirmek kadar öuhteşem bi duygu daha yokmuş dünyada
bu ara kızım az işten geç kalınca atoyorum bazen 3.5 saati buluyo eve gitme aralığım, beni kapıda çırpınarak karşılıyor anneannesinin kucağında
sonra ellerimi yıkayıp temiz giysilerimi giyip hemen kucağıma alıyorum ve odamıza geçiyoruz ben genelde yatarak emziriyorum
yatağa koyuyorum kızım cici bak diyorum meme demiyorum çünkü büyüünce herkein ortasında meme ver demesini istemiyorum
anne cici derse ben analarım onu
bak kızım cici der demez ayakalrını elleriyle tutup yan tarafa bir dönüşü var ki dünyalara değer bu onun emiş pozisyonu
sonra yumuluyo resmen o arada ben de başını öpüyorum bana sevgiyle bakıyor küçük kuzum, analtılmaz muhteşem bir duygu allah herkese nasip etsin
Canim daha iyi misin enerjin nasil
Hehe cidden cok tatliydi:) valla kafayi yukari kaldiril etrafi da inceledi bi yandan da emdi:)) cok cekis gucu olmayabilir ben yattigim icin ama varsin oyle emsin keyfi nasil isterse:)) kafayi kaldiriyo ettafa bakiyo sonra memeyi buluyo, yumuluyo:))))
kesinlikle ya madoyu tek geçerim
ankara çukurambar mado açıkbüfe kahvaltıları nasıl özledim nasıl
arkadaşlarla hep orda buluşurduk
Benim depresyonun ilk basamağı ondan nefret, sonra kendimden sonra herşeyden.. AMa biraz dışarı çıktım açıldım :) geçti.
Ben çerkezköyde oturuyorken sık sık annemlere kalmaya gidiyordum. Sevgili eşim hem beni getirip bırakıp, dönüşüne anlaşıp sonra da küserdi. Bildiğin küserdi aramazdı sormazdı. Ne üzülürdüm. Hep ben arardım. :)
Gelince de bidr müddet küs giderdi. Sonra normale dönerdi.
Benim depresyonun ilk basamağı ondan nefret, sonra kendimden sonra herşeyden.. AMa biraz dışarı çıktım açıldım :) geçti.
Ben çerkezköyde oturuyorken sık sık annemlere kalmaya gidiyordum. Sevgili eşim hem beni getirip bırakıp, dönüşüne anlaşıp sonra da küserdi. Bildiğin küserdi aramazdı sormazdı. Ne üzülürdüm. Hep ben arardım. :)
Gelince de bidr müddet küs giderdi. Sonra normale dönerdi.
Çok sevindim senin adına insan çok istediği birşey olunca söylediğinde bozulacak zannediyor inşallah gönlüne göre istediğin kadar emzirirsin. Bu arada benimkilerde arada acıyor zeytinyağı sürüyorum hassaslaştığı dönemlerde bide bu göğüs yaraları tamamen bebeğin emme sitili ile alakalı Kaan dişli çocuk gibi emiyor o kadar hırslı ki koparacak nerdeyse bayramda göğsüm taş gibi olmuştu Kaan emdi boşaltamadı pompada yoktu yanımda yeğenimi emzirdim mecbur çocuk pamuk gibi emiyor ve ablamın göğüs ucu hiç yara olmadı
bi an hayal ettim de canım ben de çok tatlı olmuşsunuzdur
yerim ben minnoşunu ya demekki oyun istiyomuş annesi
ben de emmek istemediğinde bazen kapatıp açıp ceee eee kızım cici diyorum cork cork yapışıyor hemen
sonra bırakıp tekrar gözüme bakıyo
yine cee e diyorum kapatıp yine yapışıyo birazdan tekrar böyle böyle emziriyorum olurda çok süt dolarsa göğsüme az rahatlamış oluyorum
ben sağamıyorumya tek çarem onun emmesi
Bizde yeni yılın ilk günü Madoda yaptık kahvaltı Pendik Marina'da marinayı çok severim ama çocukla gitmek zor çok rüzgar alıyor. Herkes bir tabak almış iki kişi yiyor biz eşimle iki tabak almışız insan yemez bizim yediğimizi bide çocuk avutuyoruz :))
Canım benim şu an bir eczanenin arka tarafına geçmiş süt sağıp sizi okuyorum.biz iyiyiz çok şükür.işler çok yoğun.orda burda süt sağöaya çalışıp duruyorum.sağol merak ettiğin için.seviyorum sizi
Canım benim şu an bir eczanenin arka tarafına geçmiş süt sağıp sizi okuyorum.biz iyiyiz çok şükür.işler çok yoğun.orda burda süt sağöaya çalışıp duruyorum.sağol merak ettiğin için.seviyorum sizi
Cici iyi fikirmis:) gecen gun jokerdeydik, 1.5yasinda filan bi cocuk me me, me me diye bagiyordu:)) ama emzik bolumundeydi belki emzige meme diordur onu hatirlattin bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?