- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.361
Canim aslinda guzel bisi yani benimki de onceden yabancilardi artik gecti sanirim. Pazar gunu kv gkrumce ve ekti hrpsi biarada bize geldiler ve kizim yabancilamadi eskiden bnm kucagimdan inmezdj onlarda aglardi,pazar gunu herkesin kucaginda.. Optuler mi bilmiorum bile ben gelin(!!) olarak cay kahve icin mutfaktaydim. Keske onlarda aglasaydi. Allah a emanet ettjm ben de sagligini sihhatini napiim.
yaaaa sünnet yaptıran yokmu bana akıl veren
yarın sünnetimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrr neler götürmeliyimmm
sonrasında ne yapmalı
Canım haklısın aslında bi anlamda iyi ysbancılaması
Ama mesela şimdi bakıcısı gelecek hem de ta Türkmenistan'dan çümkü burda bulamadık ödüm kopuyor ya kadını sevmezse diye
Kız sevmedi seni geri dön mü diyecez bi de o kadar yol parası
Offf ki offf bu adeti de ilginç kızımın babasına çekmiş o da yabanidir:))))
Tek derdim o şimdi ya bakıcıyı yabancılarsa umarım geçici bi süreçtir
Hepinize tek tek teşekkür ederim. Beklebekle senide ayrıca tebrik ederim emziricem diye girmediğin pozisyon kalmadı. Azimle şey
ne çok ziyaretçi var cnm bu sayfada sessiz ve derinden takipteyiz pişşştt
Benim kız bugün çoştu
Akşama doğru her saat başı cork cork emdi bi güzel kustu yine emdi yine emdi
Hala mıxırdznıyodu yine verdim yine emdi hem de dolu doluydu sütüm ikisini de bitirdi yatağına koydum yarım saat döndü uyuyamadı 120 cc mama verdim onu cork cork içti ve anında uyudu
Şaka gibi çocuk ya heralde midesi genişledi
Kızlar böyle durumda gece yatmadan artık mama vermek istemiyorum katı gıdaya da yavaştan başladık acaba başka ne verebilirim el yapımı yulaf unuyla ve meyve sebze püresi olan bi karışım mı versem
Yani hergün yspMıyo böyle bugün çoştu
Biliyorum sütümde var göğüslerim taş gibi cork cork boşaltıyor üstüne bir sürü kusuyo
Mamaya nasıl yer buluyo anlamıyorum
Bazen de tek göğüsle doyuyo üstüne su veriyoruz bi çay kaşığı zor içiyo doktorumuz demişti tok bebek su içmezmiş
Bazen tek göğüsle doyarken bazen ikisi de kesmiyo üstüne mama alıyo ya
sonrasında ne yapmalı
sonrasında ne yapmalı
Ohoo benim kiz da benim uzerimde yatarak emdi atlamissin:) aksi halde emmiyor kendisi:)
Keceye ara verip patk ormeye basladm cnmSaol dokuzaycım inşallah dediğin gibi aklından yapıyodur
Hiç anlam veremiyorum bakıp bakıp ağlamasına
Senin keçe işleri nasıl gidiyor yeni bi şeyler yaptıysan paylaş lütfen
Sahiden orayami kectiki ama merak ettim bak simdi acaba cinsiyeti ne ikinci bebisin2014 Ağustos annelerine bakmak lazım sanırım
Keceye ara verip patk ormeye basladm cnm
Sahiden orayami kectiki ama merak ettim bak simdi acaba cinsiyeti ne ikinci bebisin
rabarba benm kızda parmağını keşfedincey kadar öyleydi ama artık acıkınca hiç ağlamıyor hemen parmak emmey başlıyor bazen iyi oluyor bu durum ama bazende üzülüyorum
eltimn kızıda bum bum diyor emmek istediğinde bilmeyenler su istediğini sanıyor ama biz ailecek anladık artık bumun süt olduğunu :::)
luboyfcum senin kız ne kadar akıllı maşallah :) bence o kendini bırakıp gidenlere küsüyor. sevdikleri hep yanında olsun istiyor :)
Ohoo benim kiz da benim uzerimde yatarak emdi atlamissin:) aksi halde emmiyor kendisi:)
Benim kız bugün çoştu
Akşama doğru her saat başı cork cork emdi bi güzel kustu yine emdi yine emdi
Hala mıxırdznıyodu yine verdim yine emdi hem de dolu doluydu sütüm ikisini de bitirdi yatağına koydum yarım saat döndü uyuyamadı 120 cc mama verdim onu cork cork içti ve anında uyudu
Şaka gibi çocuk ya heralde midesi genişledi
Kızlar böyle durumda gece yatmadan artık mama vermek istemiyorum katı gıdaya da yavaştan başladık acaba başka ne verebilirim el yapımı yulaf unuyla ve meyve sebze püresi olan bi karışım mı versem
Yani hergün yspMıyo böyle bugün çoştu
Biliyorum sütümde var göğüslerim taş gibi cork cork boşaltıyor üstüne bir sürü kusuyo
Mamaya nasıl yer buluyo anlamıyorum
Bazen de tek göğüsle doyuyo üstüne su veriyoruz bi çay kaşığı zor içiyo doktorumuz demişti tok bebek su içmezmiş
Bazen tek göğüsle doyarken bazen ikisi de kesmiyo üstüne mama alıyo ya
Atak donemi mi acep? Atahan da aybikeyi sömürmüstü atak donminde hatirlarsan. Belki yeni bisey ogrenecektir annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?