2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım haklısın aslında bi anlamda iyi ysbancılaması
Ama mesela şimdi bakıcısı gelecek hem de ta Türkmenistan'dan çümkü burda bulamadık ödüm kopuyor ya kadını sevmezse diye
Kız sevmedi seni geri dön mü diyecez bi de o kadar yol parası
Offf ki offf bu adeti de ilginç kızımın babasına çekmiş o da yabanidir:))))
Tek derdim o şimdi ya bakıcıyı yabancılarsa umarım geçici bi süreçtir

Benim kız bugün çoştu
Akşama doğru her saat başı cork cork emdi bi güzel kustu yine emdi yine emdi
Hala mıxırdznıyodu yine verdim yine emdi hem de dolu doluydu sütüm ikisini de bitirdi yatağına koydum yarım saat döndü uyuyamadı 120 cc mama verdim onu cork cork içti ve anında uyudu
Şaka gibi çocuk ya heralde midesi genişledi
Kızlar böyle durumda gece yatmadan artık mama vermek istemiyorum katı gıdaya da yavaştan başladık acaba başka ne verebilirim el yapımı yulaf unuyla ve meyve sebze püresi olan bi karışım mı versem
Yani hergün yspMıyo böyle bugün çoştu
Biliyorum sütümde var göğüslerim taş gibi cork cork boşaltıyor üstüne bir sürü kusuyo
Mamaya nasıl yer buluyo anlamıyorum
Bazen de tek göğüsle doyuyo üstüne su veriyoruz bi çay kaşığı zor içiyo doktorumuz demişti tok bebek su içmezmiş
Bazen tek göğüsle doyarken bazen ikisi de kesmiyo üstüne mama alıyo ya

Bikac gunde alisir canim merak etme sen.

Hepinize tek tek teşekkür ederim. Beklebekle senide ayrıca tebrik ederim emziricem diye girmediğin pozisyon kalmadı. Azimle şey

Ay ben seni tebrik etmedim dimi? Emzirmenin onemini ve kolayligini oEllikle kizimin bu emmedigi donemde daha iyi anlamis bi anne olarak cok tebrik ederim, insallah istedigin kadar emzirirsin sen de. Masallah masallah emmelere doyamasinlar insallah:))

Atak donemi mi acep? Atahan da aybikeyi sömürmüstü atak donminde hatirlarsan. Belki yeni bisey ogrenecektir annesi.

yaaaa sünnet yaptıran yokmu bana akıl veren
yarın sünnetimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrr neler götürmeliyimmm
sonrasında ne yapmalı

BEN VARIM İKİ AYLIKTI YAPTIRDIĞIMIZDA fön makinesi sesi ve bi şişe mama götürdüm ağlarsa veririm diye ama ağlamadı çok kolay geçti bende başında bekledim he bide bi numara büyük bebek bezi hepsi bu

yaaaa sünnet yaptıran yokmu bana akıl veren
yarın sünnetimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrr neler götürmeliyimmm
sonrasında ne yapmalı

cnm bnm bebegım 26 gunluktu yaptırdım sünnetini bişi gerek yoktu o zmn bol kremleyip kapatıyorduk pipişi..ama sımdı bebekler buyuk iç çamaşırı götür kaplı kılot kullanamaz henüz bizim sıpalar muhtemelen bez baglatıcak sızede doktor ..off amaa amelıyathanede yapıolar artık sunnetlerı cok kotuydu 26 günlük bebısımı verdım gıtti mınnacıktı... ama sımdı gayet ıyı kucuk erkek olduk gectı bıle

Ohoo benim kiz da benim uzerimde yatarak emdi atlamissin:) aksi halde emmiyor kendisi:)

emziren annelerimize ne kadar imreniyorum bnm sıpa 3ay yalapşap emdi sütümde vardı nıye beceremedim bılmıyorum nerde hata yaptım acaba ...ama ben aç gezıodum sıpadan ne yemek ne bısı yıyemıodum emzırmeye bıle halım olmuodu aç bıle bıraktım emsın dıe ama ege oburlok lok gelsın ıstıodu ilk emıodu çekmeye üşendı sıpa

Saol dokuzaycım inşallah dediğin gibi aklından yapıyodur
Hiç anlam veremiyorum bakıp bakıp ağlamasına
Senin keçe işleri nasıl gidiyor yeni bi şeyler yaptıysan paylaş lütfen
Keceye ara verip patk ormeye basladm cnm
2014 Ağustos annelerine bakmak lazım sanırım
Sahiden orayami kectiki ama merak ettim bak simdi acaba cinsiyeti ne ikinci bebisin

Canım sunnet için yanına götüreceklerini hiç düşünme,herşey bi şekilde hallolur. Sen sonrası için dua et sadece. Bebeğim 11 gün önce oldu ve şimdi iyileşti çok şükür çok iyi ama çok pisman oldum o günü hatırlamak istemiyorum,yavrum çok acılar çekti. Siz iyi anlatırsınız inşallah sadece dua et

Manyak mıyım neyim,napıyorsunuz ,nasılsınız diye bakmaktan saati kaç yaptım yine.sabah 6:30'da kalkıp bursaya gidicem.tabi öncesinde Melis'imi emzirip,hazırlayıp babanneye indirip,sonra süt sağıp,makinenin parçalarını yıkayıp kurutup poşetleyip,kendim hazırlanıp sütü bırakıp 1 saat yol gidip en geç 8:30'da hastanede olmalıyım.hep koştur koştur yaşıyoruz hepimiz.bebeğini tekrar emzirmeye başlayan Emelbaha,bekle bekle,mt2010 çok sevindim kızlar,helal olsun size ve yavrularınıza,direkten dönmüşünüz valla.Emel'cim,sormuşyn ya Melis sen eve gelince napıyır diye,eve bir geliyorum yavruma can geliyor,gülücükler,çırpınmalar,söylenmeler,elleriyle yüzüme dokunup boynumy koklamalar falan,insan hem çok mutlu oluyor hemde hüzünleniyor.büyüdükçe daha zor olacak heralde.kv 2 gündür öğleden sonraların zor geçtiğini söylüyor,zaten beni arayıp telefonun hoparlörünü açıp konuşuyoruz kızımla,çok mutlu oluyormuş sesimi duyunca.Allah hiçbir evladı anasız babasız bırakmasın,analarıda evlatsız.sadede gelirsem zor!!!!!doğum izninde işler epey düşmüş,toparlamaya çalışıyorum ama zor gibi görünüyor,bu ay iş yükümü dahada artırdılar.3 gün Bursaya gidicem,sabahın köründe.önceden 1 gündü.ne olur dua edinde işleri toparlıyayım biraz,evladımı küçücük bırakıp gidiyorum en azından işler iyi olsunda onun geleceği için çalıştığıma deysin.sürekli işten çıkarmalar oluyor malesef ve işleri toparlayamayıp çıkarılırsam çok üzülürüm,yavrumu 2,5 aylık bırakıp işe başladığıma deymemiş olur.bizden haberler böyle,Aybike'cim Montessori teyzem banada mantıklı geldi,araştırayım bakayım bende.hepinizi çok öpüyorum,tabi yavrularımıda.iyi geceler,bol ve iyi haberli muhabbetler.

Benimkide emiyor elini hatta kemiriyor ama aklına meme gelince mümkün değil durmuyor içini çeke çeke ağlıyor

canım bizde bu akşam kendi rekorumuzu kırdık :)
17.30 de emdi 19.00 da emdi 19.30 da 160cc mama aldı ancak doyup uyudu
bende bugün onu düşündüm şu öğün işlerini nasıl ayarlamamız gerekiyor acaba, 5 aylık oldular artık. tamamen sütü kesmekte istemiyorum 6. ayda, nekadar emerse okadar devam etsin. ama öğünleri neye göre ve nekadar oluşturacağız
saolsun bizim doktorumuzun bu konuda hiç faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…