- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.401
ayy yeni bir konu açalım adıda BEĞEN BUTONUNU GERİ İSTEYENLER OLSUN :)
ah bizi bizi bileydim aybike uyanık olduğunu çıkmazdım kk dan bizde 2 gb geri yattık
ah canm benm kzın acıkınca ağlama huyu yok maşallah sen süt verirsen içiyo vermezsen parmağıyla sabaha kadar idare ediyo mesela 12de emzirdim ya geri 7 çeyrekte emdiyani 7 saat sonra artık arada kaç posta parmak emdik bilmiyom
ay nasıl oluyor aklım hayalim almıyor :)
benim oğlan 2 saat geçince gece başlıyor ııhh mıhh pıhh deyip fıkırdanmaya hele birde o mama dakkasında hazır değilse basıyor çığlığıı aman allah ım!!! Yarış atı gibi koşuyorumm :)
Emelcim eşine de sana da maşallah
avakadyu diklemesine kesip içinden oyarak içini çıkardım. Çekirdeği içinde kalacak şekilde boş kabuğu da üstüne örtüp buzdolabında sakladım. Yine de kararmıştı ama çekirdeğin arkası sağlamdı ordan verdim.
Biraz ılık suyla seyreltince daha kolay yemişti.
bugün güzel haberler günü sanırım :))) mt emizrmeye başlamış, hera ya kocası yemek ısmarlamış...sayfaları okumaya devam ediyorum umarım hep böyle güzel haberlerle doludur
emelcim senin emme haberini atlamışım, şimdi gördüm..senide tebrik ediyorum canım :))
Bende seni seviyorum canım
bizim bakıcımız bile mesela gittiği evlerden biseyler öğreniyor ,soruyor araştırıyor bizlerden öğrendiğine göre cocuklarını yetiştiriyor , e biz o kadar Üniversite okumusuz , haliyle araştıracağız cocuklarımız icin , zaten bi yerden sonra annelik içgüdülerimiz ve tecrubelerimiz de yol gösterecek, insallah dogru duZgun, iyi yetişmiş bireyler ortaya çıkaracağız :))
İnsallah girmezsin canım
Az daha sabır , havalar guzellesince atacağız kendimizi sokaklara, kalmayacak depresyon filan :)
Canım yazının sonunu okumaya gerek olmadan söylüyorum , bakıcı tut bence , hic o kadını yaklaştırma , insallah iyi bir insan bulursun da kafan rahat eder
Aynen katılıyorum bayramlar coook önemli !!
Meltowski bunu cooooook beğendi tey tey
Super olmus canım , ne guzel düşünmüş Esin
Yalovacım canım inşallah işlerin dilediğin ve istediğin gibi gider . Melisin seni görünce yaptıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu. Çok zor ama onların geleceği için herşey. Rabbim yüzünü güldürsün canım işlerinde.Manyak mıyım neyim,napıyorsunuz ,nasılsınız diye bakmaktan saati kaç yaptım yine.sabah 6:30'da kalkıp bursaya gidicem.tabi öncesinde Melis'imi emzirip,hazırlayıp babanneye indirip,sonra süt sağıp,makinenin parçalarını yıkayıp kurutup poşetleyip,kendim hazırlanıp sütü bırakıp 1 saat yol gidip en geç 8:30'da hastanede olmalıyım.hep koştur koştur yaşıyoruz hepimiz.bebeğini tekrar emzirmeye başlayan Emelbaha,bekle bekle,mt2010 çok sevindim kızlar,helal olsun size ve yavrularınıza,direkten dönmüşünüz valla.Emel'cim,sormuşyn ya Melis sen eve gelince napıyır diye,eve bir geliyorum yavruma can geliyor,gülücükler,çırpınmalar,söylenmeler,elleriyle yüzüme dokunup boynumy koklamalar falan,insan hem çok mutlu oluyor hemde hüzünleniyor.büyüdükçe daha zor olacak heralde.kv 2 gündür öğleden sonraların zor geçtiğini söylüyor,zaten beni arayıp telefonun hoparlörünü açıp konuşuyoruz kızımla,çok mutlu oluyormuş sesimi duyunca.Allah hiçbir evladı anasız babasız bırakmasın,analarıda evlatsız.sadede gelirsem zor!!!!!doğum izninde işler epey düşmüş,toparlamaya çalışıyorum ama zor gibi görünüyor,bu ay iş yükümü dahada artırdılar.3 gün Bursaya gidicem,sabahın köründe.önceden 1 gündü.ne olur dua edinde işleri toparlıyayım biraz,evladımı küçücük bırakıp gidiyorum en azından işler iyi olsunda onun geleceği için çalıştığıma deysin.sürekli işten çıkarmalar oluyor malesef ve işleri toparlayamayıp çıkarılırsam çok üzülürüm,yavrumu 2,5 aylık bırakıp işe başladığıma deymemiş olur.bizden haberler böyle,Aybike'cim Montessori teyzem banada mantıklı geldi,araştırayım bakayım bende.hepinizi çok öpüyorum,tabi yavrularımıda.iyi geceler,bol ve iyi haberli muhabbetler.
emekcim senin şu avakado ile ilgili soruya cevap geldi mi? bende aynı cevabı arıyorum çünkü
ayy yeni bir konu açalım adıda BEĞEN BUTONUNU GERİ İSTEYENLER OLSUN :)
Ya bu grip salgini olmasa giderdim belki ben de ama odum kopuyor salgindan, kalabalkk yerlere hic girmemeye ozen gosteriyorum
Eşimde gidelim diyordu ama ben şu salgında Kaan'ı götürmek istemiyorum bi yere
Canım bosveerr girsin o bişey mi? Yeni evlendiğimiz zamanlarda ben işteyken kv yatakodamızdaki cekmeceleri düzenlemişti. Cekmecede iç çamaşırlarım arka arkaya dizili durur onları almıs baska bir cekmeceye üst üste koymus sıkıstırmıs esimin çamaşırlarını yaymıs. Daha iyisi korunmak için kullandığımız malum seyleri az kalan kutularından cıkarmıs cekmecenin içinde dizmiş kutuları atmıstı😀 senin yazını okuyunca o aklıma geldi. Bişi diil yani girmesi😊
2014 Ağustos annelerine bakmak lazım sanırım
kızlar ırmaktan habernz var mı? hamileydi acaba bebeğinin cinsiyeti belli mi merak ettim
BN YÖnetime msj attım ama bişi olmadı :))
herkese slmmm
furkan iki gündür uyumuyo emmek istemiyo kucakta ayakta geziyoz perişenım zor okjuyorum yazamıyorum off..bi yandan teze uğraşıyorum zmn daraldı içim daraldı pufffffff
Canım bosveerr girsin o bişey mi? Yeni evlendiğimiz zamanlarda ben işteyken kv yatakodamızdaki cekmeceleri düzenlemişti. Cekmecede iç çamaşırlarım arka arkaya dizili durur onları almıs baska bir cekmeceye üst üste koymus sıkıstırmıs esimin çamaşırlarını yaymıs. Daha iyisi korunmak için kullandığımız malum seyleri az kalan kutularından cıkarmıs cekmecenin içinde dizmiş kutuları atmıstı😀 senin yazını okuyunca o aklıma geldi. Bişi diil yani girmesi😊
:))) az çatlak değilmiş kaynanan töbe tööbe
bizimki girmez ama ilk evlendiğimizde onlarda kalmaya gidince torununu yolluyordu 5 yaşımda. Git dayınla yengenin arasına gir yatakta zıpla uyandır diye. İyyyy bir iki yaptı, baktı betona tosladı yapmadı daha.
benim oğlum da geçenlerde eczanede prezervatifleri soryor bapıra bağıra anne bu neeyyyyy, ben de çok cidiid bilmem dedim, bu sefer daha sesi anne bu neyy eline alıp okutcaktı üstünü. Bilmiyorumneymiş oğlum dedim. Alllahtan işimiz bitti de çıktık:))
ay inanmıyorum.. aynı şeyi ben kocama yaptımnişanlıydık daha . petrol ofisindeydik. markete girdik eşim ödeme yapıyor. parfüm gibi bişi dizmişler. aşkım bunlar ne ki dedim elime aldım.. kocamın suratını görmeniz lazım.. aldı elimden yerine koydu hiiiçç dedi kasiyerin yanında.. çıktık surat kıp kırmızı kıkırdıyo aynı zamanda da hafif kızgın.. üstünü niye okumadın o geciktirici demişti. ama ne bilim canım eczane değil süper market değil. petrol ofisinin marketinde ne arıyo ooo.. suç benim mi
İlahi hera:))) ay çok güldüüm.
Neden kasanın yanına diziyorlar bunları. :))
canım bizde bu akşam kendi rekorumuzu kırdık :)
17.30 de emdi 19.00 da emdi 19.30 da 160cc mama aldı ancak doyup uyudu
bende bugün onu düşündüm şu öğün işlerini nasıl ayarlamamız gerekiyor acaba, 5 aylık oldular artık. tamamen sütü kesmekte istemiyorum 6. ayda, nekadar emerse okadar devam etsin. ama öğünleri neye göre ve nekadar oluşturacağız
saolsun bizim doktorumuzun bu konuda hiç faydası yok
aybikecim bi formül bulursan lütfen benimle de paylaş
yine adte dönemimdeyim adte olmadım da süt de az değil ama tadı mı farklıki ya da doyurmuyo mu
ikisinide emiyor üstüne ağlıyo daha yok mu diye
ben 2 yaşına kadar emzirmek isityorum bu 6. ayı da mümkün olduğunca sadece anne sütü vermek isityorum
hani ilk 6 ay sadece anne sütü amntığından hareketle yine katı gıda veriyorum arada ama tadımlık versem yiycek aslında cadı
ben artık doktorların mantığını da anlamıyorum
heryerde ilk 6 ay sadece anne sütü su bile vermeyin diyorlar ama pek çok doktor 4.5 ay da başlatıyo katı gıdaya
bazı doktorlar 6. aydan sonra başlanırsa bebeğin katı gıdaya alışamayacğını savunuyor
bazı doktorlar kilo alamayan bebeklere katı gıdayı erken başlatıyoki kilo alsın diye
bazıları katı gıda anne süütnden daha az kilo aldırır erken başlanmasın diyor
erken başlamanın diyabete neden olacağını savunanalr olduğu gibi 6.aydan sonra başlamanında diyabete sebep olacağını savunanlar var
ama benim gözlemlediğim 6 ay gerçekten geç çünkü pek çok bebek o zaman zor kabul ediyor katı gıdayı, kilo alımı anne sütüyle iyi giden pek çok bebek katı gıdaya 6.aydan sonra geçince şok yaşıyor ve kilo alımı bir anda yavaşlıyor
ya bilmiyorum kafam çok karışık
Valla kızlar ozaman dumur olmustum sinirlenememiştim bile nereye el sallasam kamera ne tarafta diye bakmıstım😊 Ben bişi demedim ama sanırım eşim bişiler söylediki bir daha öyle bişi yapmadı hatta çamaşır katlasa bile dolapları acmıyor bırakıyor ben yerlestiriyorum. Simdi hatırlayınca gülüyoruz annem nasıl dizmişti hepsini tek tek diye😃
yuuuh desem çok mu kaba olmuş olurum.. gerçekten beterin beteri var sözünü doğruluyor yani.. üzüldüm..
kızlar ırmak 2 gün önce burdaydı ama henüz 10-12 haftalar arasında. cinsiyeti belli değil..
çarşamba süt iznim vardı :)
oğluşumu doktor kontrolüne götürdüm.fırsat olmadı.
benim bebiş şuan 10 haftalık cinsiyet belli değil. ama çin takvimine göre kız.
oğlumu da çin takvimine bakmıştım. inşallah buda tutar.
bari cinsiyetleri farklı olsunda hevesleniyim.
yoksa hiç birşey alasım yok :)
bazende cinsiyetini öğrenmiyim sürpriz olsun diyorum.
oğlum ilk bebek diye herşeyi fazla fazla aldık. hiç birşeye ihtiyacım yok.
kıyafetlerini bile hiç mavi almamıştım.
sarı yeşil beyaz kırmızı hep ortak renkler. o yüzden ne çıkarsa bahtımıza :)
Rabbim gönlüne göre versin canım . Hayırlı sağlıklı evlat olsun yeter.
Benim içime kızın olacağın doğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?