2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yeni bir konu açalım adıda BEĞEN BUTONUNU GERİ İSTEYENLER OLSUN :)

BN YÖnetime msj attım ama bişi olmadı :))

herkese slmmm
furkan iki gündür uyumuyo emmek istemiyo kucakta ayakta geziyoz perişenım zor okjuyorum yazamıyorum off..bi yandan teze uğraşıyorum zmn daraldı içim daraldı pufffffff

ay nasıl oluyor aklım hayalim almıyor :)

benim oğlan 2 saat geçince gece başlıyor ııhh mıhh pıhh deyip fıkırdanmaya hele birde o mama dakkasında hazır değilse basıyor çığlığıı aman allah ım!!! Yarış atı gibi koşuyorumm :)

yaa cnm parmak emmesı tüm sebep eskisi kadar kiloda alamıyor hep şu baş parmak yüzünden

Teşekkür ederim canım :)

Çok sağol canım :) şükür emiyoruz artık :)

Beğenmenize sevindim kızlar :) Sağolsun eşim düşüncelidir. :)

Yalovacım canım inşallah işlerin dilediğin ve istediğin gibi gider . Melisin seni görünce yaptıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu. Çok zor ama onların geleceği için herşey. Rabbim yüzünü güldürsün canım işlerinde.
emekcim senin şu avakado ile ilgili soruya cevap geldi mi? bende aynı cevabı arıyorum çünkü

Minnosh cum cevap yazmış canım buzdolabında saklamış ama yinede kararma olmuş
ayy yeni bir konu açalım adıda BEĞEN BUTONUNU GERİ İSTEYENLER OLSUN :)

Bende geri istiyorum :)

yuuuh desem çok mu kaba olmuş olurum.. gerçekten beterin beteri var sözünü doğruluyor yani.. üzüldüm..

2014 Ağustos annelerine bakmak lazım sanırım

kızlar ırmaktan habernz var mı? hamileydi acaba bebeğinin cinsiyeti belli mi merak ettim

kızlar ırmak 2 gün önce burdaydı ama henüz 10-12 haftalar arasında. cinsiyeti belli değil..

sev-fa kayınvalidene çekmeceleri düzenledikten sonraki tepkin ne oldu? " ellerine sağlık annecim ellerin dert görmesin" hayal ettimde k.v yatak odamda çekmece düzenliyor yok yokk hiç hoş gelmedi

:))) az çatlak değilmiş kaynanan töbe tööbe

bizimki girmez ama ilk evlendiğimizde onlarda kalmaya gidince torununu yolluyordu 5 yaşımda. Git dayınla yengenin arasına gir yatakta zıpla uyandır diye. İyyyy bir iki yaptı, baktı betona tosladı yapmadı daha.

benim oğlum da geçenlerde eczanede prezervatifleri soryor bapıra bağıra anne bu neeyyyyy, ben de çok cidiid bilmem dedim, bu sefer daha sesi anne bu neyy eline alıp okutcaktı üstünü. Bilmiyorumneymiş oğlum dedim. Alllahtan işimiz bitti de çıktık:))

ay inanmıyorum.. aynı şeyi ben kocama yaptım nişanlıydık daha . petrol ofisindeydik. markete girdik eşim ödeme yapıyor. parfüm gibi bişi dizmişler. aşkım bunlar ne ki dedim elime aldım.. kocamın suratını görmeniz lazım.. aldı elimden yerine koydu hiiiçç dedi kasiyerin yanında.. çıktık surat kıp kırmızı kıkırdıyo aynı zamanda da hafif kızgın.. üstünü niye okumadın o geciktirici demişti. ama ne bilim canım eczane değil süper market değil. petrol ofisinin marketinde ne arıyo ooo.. suç benim mi

Son düzenleme:

İlahi hera:))) ay çok güldüüm.
Neden kasanın yanına diziyorlar bunları. :))

aybikecim bi formül bulursan lütfen benimle de paylaş
yine adte dönemimdeyim adte olmadım da süt de az değil ama tadı mı farklıki ya da doyurmuyo mu
ikisinide emiyor üstüne ağlıyo daha yok mu diye
ben 2 yaşına kadar emzirmek isityorum bu 6. ayı da mümkün olduğunca sadece anne sütü vermek isityorum
hani ilk 6 ay sadece anne sütü amntığından hareketle yine katı gıda veriyorum arada ama tadımlık versem yiycek aslında cadı

ben artık doktorların mantığını da anlamıyorum
heryerde ilk 6 ay sadece anne sütü su bile vermeyin diyorlar ama pek çok doktor 4.5 ay da başlatıyo katı gıdaya
bazı doktorlar 6. aydan sonra başlanırsa bebeğin katı gıdaya alışamayacğını savunuyor
bazı doktorlar kilo alamayan bebeklere katı gıdayı erken başlatıyoki kilo alsın diye
bazıları katı gıda anne süütnden daha az kilo aldırır erken başlanmasın diyor
erken başlamanın diyabete neden olacağını savunanalr olduğu gibi 6.aydan sonra başlamanında diyabete sebep olacağını savunanlar var
ama benim gözlemlediğim 6 ay gerçekten geç çünkü pek çok bebek o zaman zor kabul ediyor katı gıdayı, kilo alımı anne sütüyle iyi giden pek çok bebek katı gıdaya 6.aydan sonra geçince şok yaşıyor ve kilo alımı bir anda yavaşlıyor

ya bilmiyorum kafam çok karışık

Valla kızlar ozaman dumur olmustum sinirlenememiştim bile nereye el sallasam kamera ne tarafta diye bakmıstım😊 Ben bişi demedim ama sanırım eşim bişiler söylediki bir daha öyle bişi yapmadı hatta çamaşır katlasa bile dolapları acmıyor bırakıyor ben yerlestiriyorum. Simdi hatırlayınca gülüyoruz annem nasıl dizmişti hepsini tek tek diye😃

Luboyf bende çok araştırıyorm. İnternet elmizin altında çok okuyup iyice çorba olduk:)
bence bebeğini dinlemellisin.
Benim okuduklarımın özeti şu;
bebekler yedikleri için büyümüyor, büyüdükleri için kalori ihtiaçları artıyor. Onuniçin yiyorlar. Vucudumuzun klavuzu doğuştan geliyor. O yüzden büyüme atakalrında çocuklar doymak bilmiyor. Aç kalmıyor yemekaranıyor.

Ek gıda konusunda da şöyle ki, 6- 8 ay arası bebeğin damak tadını bulma çabası. Püreler çorbalar muhallebiler vs.. Sonra 8. Aydan sonra masaya oturup bizim yediklerimizden yemesi. Tabi porsyonları ve sunumu onlara göre hazırlanmış. Her gıda gurubundan yemesi.

Maşallah çok takdir ettim seni. Nasıl durdun birşey söylemeden:)

çarşamba süt iznim vardı :)
oğluşumu doktor kontrolüne götürdüm.fırsat olmadı.
benim bebiş şuan 10 haftalık cinsiyet belli değil. ama çin takvimine göre kız.
oğlumu da çin takvimine bakmıştım. inşallah buda tutar.
bari cinsiyetleri farklı olsunda hevesleniyim.
yoksa hiç birşey alasım yok :)
bazende cinsiyetini öğrenmiyim sürpriz olsun diyorum.
oğlum ilk bebek diye herşeyi fazla fazla aldık. hiç birşeye ihtiyacım yok.
kıyafetlerini bile hiç mavi almamıştım.
sarı yeşil beyaz kırmızı hep ortak renkler. o yüzden ne çıkarsa bahtımıza :)

Rabbim gönlüne göre versin canım . Hayırlı sağlıklı evlat olsun yeter.
Benim içime kızın olacağın doğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…