- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.341
Çok tatlı olmuş canım ne güzel düşünmüş eşin
oyy ne büyük incelik :) yerim ben onun ağzınıı
inş canım.. vallahi sen gelmedin bende gelmicem hıııhhh
yok demiyolar.. erkek adam der mi hiç.. bence de git özleyelim birbirimizi dedi. canım yiyemiyorum çünkü benim sinir stres mideme vuruyor.. midem boşken bile kusuyorum ve inanılmaz ağrı hissediyorum.. az önce oturdu yanıma da zorla yedirdi beyfendi..
benim kininde derdi kızı.. en fazla 1 hafta kalır dönersiniz heralde dedi. bende belli olmaz ne zaman döneceğim dedim.. ben kızımı görmeden yapamam dedi.. canım Allah bozmasın inş aranızı.. hep böyle olun.. benim de kocam öyleydi eskiden.. çocuk geldiğinden beri benim loğusalığım onu vurdu henüz çıkamadı
yok demiyolar.. erkek adam der mi hiç.. bence de git özleyelim birbirimizi dedi. canım yiyemiyorum çünkü benim sinir stres mideme vuruyor.. midem boşken bile kusuyorum ve inanılmaz ağrı hissediyorum.. az önce oturdu yanıma da zorla yedirdi beyfendi..
benim kininde derdi kızı.. en fazla 1 hafta kalır dönersiniz heralde dedi. bende belli olmaz ne zaman döneceğim dedim.. ben kızımı görmeden yapamam dedi.. canım Allah bozmasın inş aranızı.. hep böyle olun.. benim de kocam öyleydi eskiden.. çocuk geldiğinden beri benim loğusalığım onu vurdu henüz çıkamadı
slm yorgun ve bir p kadar da tatlı anneler bebeği yeniden emmeye başlayanlar olmuş nasıl sevindim anlatamam inşallah benim bıdığımda yeniden başlar zira sağıp vermek çok zor oluyor.aslında gece uykuda emiyor ama gündüz sıkıntılı.
lepistess canım anlattıklaına çok üzüldüm ciddi stres yaratacak bir durum gerçekten.seni çok ii anlıyorm çünkü bende çok benzerini 15 gün sonra yaşıycam.hatta bende eşim benim annemin gelmesini hiç istemiyor sadece kendi annesi bakıcakmış bakıcı da istemiyor eşim ve çoookkkk sevgili annesi!!!!!!
sana ilk önerim bakıcı tut olmuyorsa sende ona onun gibi davran.yani eşinin yanında tatlı gelin ol o yokken söyle herşeyi ve kaçır evden o uzun tırnaklı cadıyı.tabi bu ikiyüzlülüğü yapabilirsen tatlım.çünkü ben hiç yapamıyorum .allah sabır versin bize ne diyim...
Yazmak için biraz vakit geçmesini bekledim.
Artık sağmıyorum sadece emziriyorum. Çok mutluyum hatta adağım vardı en kısa sürede halledeceğim. Hala hassasım hatta dün gece uykusu çok bastırdığı için çok çekti bıraktı bir tanesi fena acıyor ama yara değil çok şükür. Ve buna nasıl cesaret ettim nasıl başladım söyliyim. Kızım bir kaç seferdir biberona naz yapıyordu. Geçen hafta cuma idi sanırım sabah uyandı biberonu almıyor. Kendini gerdiriyor bağırıyor. Yarım saat boyunca ara ara denedim en sonunda ağladı. Süt dolaptan çıkmıştı soğuyunca yalan oldu. Bende göğsümü yıkayıp verdim. Aynen yapıştı. Cok cok doyurdu karnını. Bi daha da denemedim biberon. Belki bağımlı oldu kimseye bırakamam ama olsun. Ben bunu çok bekledim. Zaten her yere götürüyorum yanımda. Hem 1 ay sonra ek gıda olayı öğün haline gelecek. O zaman gene istersem bırakabilirim. Çok mutluyum demişmiydim. :))))
Bu arada dün ilk defa havuç denedik. Sevmedi öksürdü öğürdü. Ezmeyi beceremedim diye başka bir parçayı cam rendeden geçirdim tekrar denedim yine yemedi. Az bi şey zeytinyağı katmıştım. Sevmedi. Bu akşam tekrar deniycem bakalım.
Merhaba kizlar. Esimle konustum cumartesi gunu canakkaleye gidiyorum Allah in izniyle. Gidecegimi soyledigim andan itibaren benle pek bi konusur oldu. Espiri bile yapiyor. Artik gidecegim icin sevininden mi uzuntusunden mi kestiremedim.. Hatta 2 gundur yemek yemedigimi ogrenince az once yenek sepetinden yemek soyledi
Özelden mesaj yazmaya çalıştım olmadı arkadaş olmamız gerekiyormuş beni arkadaş listene alır mısın?
bugün güzel haberler günü sanırım :))) mt emizrmeye başlamış, hera ya kocası yemek ısmarlamış...sayfaları okumaya devam ediyorum umarım hep böyle güzel haberlerle doludur
emelcim senin emme haberini atlamışım, şimdi gördüm..senide tebrik ediyorum canım :))
Bende seni seviyorum canımdemek sende kitaplarıma laf edenlerdendin ha, bu hatırlattığın iyi oldu ben farketmemişim, lütfen bundan sonra mesafemizi koruyalım meltowski hanım
beni uyaran sen ol kuzum, başımın üstüne böyle tecrübeli annelerin sözleri. tabi bide seviyorum seni ondan batmaz o ayrııııı
İnsallah girmezsin canımGünaydın kızlar,
Manyakmıyım neyim her sabah yemek sitlerinde ağzımı sulandırıyorumm.
Akşama yine makarnya talim:)
Dün oldukça zor geçt benim için. Büyük oğlumun karnı ağrıdı okula gitmedi. İshal desem değil ama karın ağrısı çekti. Sonra baktım benimde ağrıyor. Ve tabiki miniğim degündüz toplam yarım saat uyudu. Kaka yapamadı. Çözemedim ki gaz mı. Kabızlık mı??? Emmedi yemedi uyumadı ağladı. Sabah gaz çıkardı biraz, kakasını da yaptı. Şimdi uyuyor.
Ben de sanırım ufaktan depresyona giriyorum. İlk belirtim başgösterrdi. Eşimden nefret ediyorm
Canım yazının sonunu okumaya gerek olmadan söylüyorum , bakıcı tut bence , hic o kadını yaklaştırma , insallah iyi bir insan bulursun da kafan rahat ederben de giricem o depresyona kafayı yemek üzereyim.
evde ananmle kayınvalide bebeğe bakıyor sıra kaynanamda. ve daha sofradan kalkmadan aynen şöyle lepistess hanım yarın ne yemek yapıcaz sanki kendi yapıyromus gibi!!!yapmasın ama böle ukala ukala konuşması beni deli ediyor.her yerde kara kara saçları tuvalete atıyor sifonu bile çekmiyor.eliyle tutuyor mutfakta yere atıyor ,tırnakları uzun uzun oğlumun bacaklar çizik oluyor altını değiştirirken yapıyor belli ki.eşime dedim söyle kessin annen, azını açıp korkudan bişey diyemiyor.ben annem gelince çocukla ilgili hoşuma gitmeyen bişey olunca neler neler söylüyorum kadına yaa.
o ikiyüzlü olma konusunu iyicene benimsemiş.
bu kadının bu düşünceleri beni korkutuyor ve bu numaralar !!!
kaynanasını anlatıyor böle böle yaptı ben sana böyle yapsam falan fişman. dedim en sonunda ''ben bunlara izin vermem ama dedim''
kendi cadılığyla ne laflar sölemiş kaynansına yamaya bile utanıyorum. ben onun sölediklerini ona sölesem ayılıp bayılır be.
hep dua etmiş kayınvalidesiyle eşinin arası ana oğlun arası bozulsun diye. öle de olmuş.töbe yarabbim. benim aklıma gelmeyecek
ve ne ayzıkki ben bu durumlardan dolayı eşimden soğuyorum
Aynen katılıyorum bayramlar coook önemli !!Benim eşim, iş gereği uzun yıllar yurt dışında olursak çocuğumuzun dil problemi yaşamasından korkuyor. Evde anne baba türkçe konuşuyorken dışarısı ona çok yabancı gelebilir, diğer insanların yanında kendini yetersiz hissedebilir, özgüven kaybedebilir. Burada ben çok fazla yabancı aile tanımıyorum çocuklu ama tanıdığım 3-5 ailede de gözlemlerim bu yönde. Ben o yüzden kızımı 1 yaşında kreşe vereceğim, biz ne kadara almanca ingilizce konuşsakda ana dilimiz olmadığı için aynı etkiyi yaratmaz sanırım. Onun dışında nayniniii nayyyy diye ailece alkışlayıp kızımı oynatmışlığımız var yani :) birde bizim milli ve dini bayramlarımızda ailemizde (özellikle benim tarafımda) oluşan ritüeller var, onlarıda kızıma taşımayı çok istiyorum. Bizlerde bu özel günleri çocuklarımıza aktarmassqk unutulup gidecek iyice, yılbaşı, cadılar bayramı falan kutluyor olacak bizim çocuklarımız maalsef, ki bayram çocuklar için çok önemlidir. Lütfen sizde bu değerleri öğretin kızlar.
Meltowski bunu cooooook beğendi tey teyKizlar sabahtan beri aklimda ahmet kural murat cemcir ikilisini bilirsiniz dimi isler gucler vardi gecen sene. Onlarin ilk filminden biliom bunu da, sozler soyle "Ama benim adim elvan dalton, ben gezerim balkon balkon. Gelir de koynuna girerim ama, salarim kobrayi boynuna" :))))) bu elvan dalton ankarada p.vyonlarda soyleyen bi adam :)
http://m.youtube.com/watch?v=o-znoo918SE
Ama benim adim elvan dalton... Sabahtan beri aklimda uffffff:)))
Super olmus canım , ne guzel düşünmüş Esin
Bende seni seviyorum canım
bizim bakıcımız bile mesela gittiği evlerden biseyler öğreniyor ,soruyor araştırıyor bizlerden öğrendiğine göre cocuklarını yetiştiriyor , e biz o kadar Üniversite okumusuz , haliyle araştıracağız cocuklarımız icin , zaten bi yerden sonra annelik içgüdülerimiz ve tecrubelerimiz de yol gösterecek, insallah dogru duZgun, iyi yetişmiş bireyler ortaya çıkaracağız :))
İnsallah girmezsin canım
Az daha sabır , havalar guzellesince atacağız kendimizi sokaklara, kalmayacak depresyon filan :)
Canım yazının sonunu okumaya gerek olmadan söylüyorum , bakıcı tut bence , hic o kadını yaklaştırma , insallah iyi bir insan bulursun da kafan rahat eder
Aynen katılıyorum bayramlar coook önemli !!
Meltowski bunu cooooook beğendi tey tey
Super olmus canım , ne guzel düşünmüş Esin
rabarba benm kızda parmağını keşfedincey kadar öyleydi ama artık acıkınca hiç ağlamıyor hemen parmak emmey başlıyor bazen iyi oluyor bu durum ama bazende üzülüyorum
eltimn kızıda bum bum diyor emmek istediğinde bilmeyenler su istediğini sanıyor ama biz ailecek anladık artık bumun süt olduğunu :::)
luboyfcum senin kız ne kadar akıllı maşallah :) bence o kendini bırakıp gidenlere küsüyor. sevdikleri hep yanında olsun istiyor :)
kızlar ırmaktan habernz var mı? hamileydi acaba bebeğinin cinsiyeti belli mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?