2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım hepimizin arası iyi olsun eşlerimizle ve herkesle. Canım ben bir yere gidemedim ki komşulardan ne gelen bitti ne giden birde bizde gittik kahvaltıya oturmaya filan :)

slm yorgun ve bir p kadar da tatlı anneler bebeği yeniden emmeye başlayanlar olmuş nasıl sevindim anlatamam inşallah benim bıdığımda yeniden başlar zira sağıp vermek çok zor oluyor.aslında gece uykuda emiyor ama gündüz sıkıntılı.

lepistess canım anlattıklaına çok üzüldüm ciddi stres yaratacak bir durum gerçekten.seni çok ii anlıyorm çünkü bende çok benzerini 15 gün sonra yaşıycam.hatta bende eşim benim annemin gelmesini hiç istemiyor sadece kendi annesi bakıcakmış bakıcı da istemiyor eşim ve çoookkkk sevgili annesi!!!!!!
sana ilk önerim bakıcı tut olmuyorsa sende ona onun gibi davran.yani eşinin yanında tatlı gelin ol o yokken söyle herşeyi ve kaçır evden o uzun tırnaklı cadıyı.tabi bu ikiyüzlülüğü yapabilirsen tatlım.çünkü ben hiç yapamıyorum .allah sabır versin bize ne diyim...

Canım bence baya özlet kendini taviz verme daha fazla eşin bence sınırları zorluyor. Çocuk gelince hayatlarımız değişti zorlaştı adaptasyon sıkıntıları var her iki taraf içinde okuduğum bir kitapta yazıyordu lohusalık döneminde erkeklerin kabuğuna çekilebileceği ve eşine karşı elinde olmadan soğuk davranabileceği hemen eşime okumuştum ona göre davran die :)) ama eşin abarttı canım bi sıkıntıda eşler birbirine daha çok kenetlenmeli ki evliliğin anlamı olsun bence ailenin yanında sakın kafayla iyice düşün ona göre al karşına konuş

yok bence tek derdi kızı değil senide özlüyor ama söyleyemiyor içine canavar kaçmış.tabi böle yapmaması lazım bunlar ona senin duygularının azalması olarak geri dönecek bilmiyor.

yapamaıyorum ben de canım dilim tutuluyor söleyemiyorum yapamıyorum ikili oynayamıyorum ahh bir yapabilsem . bu sabır bana babamdan geçmiş sanırım .

Canım bence de bakıcı tutman daha mantıklı. Böyle olunca ilişkiler yıpranıyor. Benim annemde kızıma bakmayı çok istiyor ana aynı şehirde değiliz burda bizimle kalması lazım. İlişkimiz ise köprüde karşılaşan iki keçi misali. Inat, dediğim dedik ve aşırı sert geçen kavgalar ne yazık ki. Onu seviyorum yanlış anlaşılmasın ama maalesef anlaşamıyoruz. Kimse kızıma ondan iyi bakamaz ama ilişkimiz iyice bozulur. Ve çocuk da etkilenir. Bana duygu sömürüsü yapıyo çok üzülüyorum bu yüzden ama napıyım.

Emelcim eşine de sana da maşallah
avakadyu diklemesine kesip içinden oyarak içini çıkardım. Çekirdeği içinde kalacak şekilde boş kabuğu da üstüne örtüp buzdolabında sakladım. Yine de kararmıştı ama çekirdeğin arkası sağlamdı ordan verdim.
Biraz ılık suyla seyreltince daha kolay yemişti.

kızlar ırmaktan habernz var mı? hamileydi acaba bebeğinin cinsiyeti belli mi merak ettim

canım çooook sevindim :))) bende diyorum kaç gecedir nöbeti aksatıyor :)

bugün güzel haberler günü sanırım :))) mt emizrmeye başlamış, hera ya kocası yemek ısmarlamış...sayfaları okumaya devam ediyorum umarım hep böyle güzel haberlerle doludur

emelcim senin emme haberini atlamışım, şimdi gördüm..senide tebrik ediyorum canım :))

Son düzenleme:

Ohoo benim kiz da benim uzerimde yatarak emdi atlamissin:) aksi halde emmiyor kendisi:)

Bende seni seviyorum canım
bizim bakıcımız bile mesela gittiği evlerden biseyler öğreniyor ,soruyor araştırıyor bizlerden öğrendiğine göre cocuklarını yetiştiriyor , e biz o kadar Üniversite okumusuz , haliyle araştıracağız cocuklarımız icin , zaten bi yerden sonra annelik içgüdülerimiz ve tecrubelerimiz de yol gösterecek, insallah dogru duZgun, iyi yetişmiş bireyler ortaya çıkaracağız :))

İnsallah girmezsin canım
Az daha sabır , havalar guzellesince atacağız kendimizi sokaklara, kalmayacak depresyon filan :)
Canım yazının sonunu okumaya gerek olmadan söylüyorum , bakıcı tut bence , hic o kadını yaklaştırma , insallah iyi bir insan bulursun da kafan rahat eder
Aynen katılıyorum bayramlar coook önemli !!

Meltowski bunu cooooook beğendi tey tey
Super olmus canım , ne guzel düşünmüş Esin

Tey tey ya.)) bi de flash tv actim mi oooh degmesinler keyfime :)))

Son düzenleme:
Hepinize tek tek teşekkür ederim. Beklebekle senide ayrıca tebrik ederim emziricem diye girmediğin pozisyon kalmadı. Azimle şey

Saol dokuzaycım inşallah dediğin gibi aklından yapıyodur
Hiç anlam veremiyorum bakıp bakıp ağlamasına
Senin keçe işleri nasıl gidiyor yeni bi şeyler yaptıysan paylaş lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…