2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim, iş hayatı yollarda geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İstanbulda yaşarken haftada 1 gün mutlaka bursam olurdu. ama benim harita biraz daha genişti. izmir-ankara-konya-eskişehir-karabük falan...şimdi umarım yeni bulacağım işim bukadar dolaşmalı olmaz, oğluşumu öyle her hafta 3-4 bırakamam
sen içini ferah tut canım, kızın için Allah yardımcın olacaktır. meliside senide öpüyoruz, kolay gelsin canım

Kotu bisey yaptm ben.kizm 8de uyumustu. 12de bi daha emzreym deedim.emzrdim sirti terliydi havlu sokaym dedim veee bicirigm uyandi. simdi konusup duruyo ama benden uyku akiyo. ahh ben ahhhhh.

Saol canım eşim dün akşam baya bir araştırdı yalnız yiyeyse hiç Türkçe bir yazı yok bunla ilgili ama yabancı sitelerde baya bir bahseden olmus ben onlara bakmamıstım hiç. Mail attık seri numaralarıdan bilgilendirilmek istiyoruz diye ama otomatik mesaj tanımlamıslar 2012 marttan itibaren öyle bir sorun kalmadı diye. Yinede içimize sinmedi paketine geri koydum aldıgım siteye mail atıp geri almalarını istiycem. Olmazsa çöpe. Oğlumda pek sevdiydi çok güel oynuyordu😟 Tesekkür ederim sana yoksa haberim olmuycaktı 🙏

Canım bosveerr girsin o bişey mi? Yeni evlendiğimiz zamanlarda ben işteyken kv yatakodamızdaki cekmeceleri düzenlemişti. Cekmecede iç çamaşırlarım arka arkaya dizili durur onları almıs baska bir cekmeceye üst üste koymus sıkıstırmıs esimin çamaşırlarını yaymıs. Daha iyisi korunmak için kullandığımız malum seyleri az kalan kutularından cıkarmıs cekmecenin içinde dizmiş kutuları atmıstı😀 senin yazını okuyunca o aklıma geldi. Bişi diil yani girmesi😊

saol cnm ya inşallah arada bizede uğrarEki Görüntüle 934705

luboyfcum bunlar kızıma son yaptklarm saç bantları keçeden
Ellerine saglık canım ne guzel seyler yapmissin
Allah yardımcın olsun canım cok zor gercekten
İnsallah Melis kuzunun şansına hersey yolunda gitsin ,Allah kolaylık versin

Kizlar bugun istanbul cnr fuar merkezinde anne bebek fuari basliyor biz bugun bi gezelim diyoruz istanbulda olanlarin bilgisine:)

Uzulme canim kismeti okadarmis. Dedigin gibi ben beslenmeme hep dikkat ettim vr her gun kirmizi et yedim, bende sut yapan et oldu. Kasim 15 ten beri vermedigim savas kalmadi ama yine eskisi gibi degil, cok cok diye anca uykusunda emiyo. İstersen uykuda dene sen de bak mt2010 arkadasimizin bebegi emmeye basladi. Sutum bitti dersen de geri getirebilirsin, aybike de soylemisti ben onceden surubunu denemistim ama hap daha etkili, motilium diye bi mide ilaci. Mucizenin ta kendisi resmen... Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Yalovacim ne hossun:) insallah islerin iyi olur da yavrunu biraktigina deger gercekten, ben de nisanda baslicsm nasi olcsk bilmiyorum.. Yollarda cok dikkatli ol malum sehirlerarasi Allah korusun. Guzel Melisini de seni operiz, Kolayliklar diliyorum.

Kizlar pazar gunu kv, gorumce, elti hepsi bana gelmislerdi demistim bi alintimda. Neyse ki hicbiri grip degildi, ama esimin abisinin bi kizi var ekimden beri hasta ve oksuruyo hem de ne oksurme, hastalik gcse bile o kroniklesmis, ben dr her gordugumde aaaa senin hastaligin gecmedi mi diyorum ki annesi anlasin enazindan kiz yaklasma kuzenine filan desin ama nerdeee.. PaZar gunu yine oksuruyordu ve yine soyledim, eltim de yok yengesi o kroniklesti artik dedi. Dun esim annesiyle konusuyordu bilin bakalim nooomus? Kiz yine hastalanmis! Ve pazar gun boyunca benim kizimin dibinden ayrilmadi. Umarim gecmemistir, Allahim korusun sagligini sihhatini. Pffff. Bi gun once de esimin eski bi arkadasi gelmisti ailesiyle, normalde Munihte oturuyolar ama her sene yilbasinda burada oluyorlar. 2 de oglu var, kucuk bira oksuruyormus ben raharsiz olurum diye getirmemisler. Dusunceli insanin hali bi baska oluyor! Biri arkdasi, biri abisinin karisi.. Teallam yaaa

kotu bisey yaptm ben.kizm 8de uyumustu. 12de bi daha emzreym deedim.emzrdim sirti terliydi havlu sokaym dedim veee bicirigm uyandi. Simdi konusup duruyo ama benden uyku akiyo. Ahh ben ahhhhh.

çok kötü bir suç işlemişssin canım :)hehe ama bana çok komik geldi:)
akşam benim bebişide babamız besledi ben uyudum sölemesi ayıp .gece uykusuna hasret kalmışım ama nasıl bir paranoya varsa bende sanki benden başkası gece oğlumu beslerse genzine kaçıp boğulacakmış ben de vicdan azabı çekicekmişim gibi geliyor hep . O yüzden geceleri pek bırakamıyorum bebeşimi.
Bir acaip duygu annelik :)

aman girsin de odama isterse dolaplarıma baksın görür oğluna giydiğim gecelikleri oturur.yani merak edip girip bakan aslında en büyük kötülüğü kendine yapıyor kızlar. .

Zaten geçenlerde sinir etmek için ''sen yokken odana girdik bebişle yattık yatağa oynadık ohh sen çalış diyor ''öyle anlarda beynime kan siçrıyor ...
Söleme sanki haberim olacak ama yook yanii zorla tacizz var:)bilerek söylüyor.

Ne işin var odamda sanki başka yer yok.hoşlanmıoyrum odama girmesinden ama bende o öyle deyince takmıyormus gibi bebeğimi sevip '' ay benim oğlumm çok mu mutlu olmuş bugün oyunlar mı oynamış gülmüş mü çok keyifliyiz maşallah dedim '' sonra bidaha girmedi odama niye çünkü izin verdim gizli değil ya ,inadına giresi kalmadı. Ben eğer aa niye girdiniz deseydim eminim ki hergün daha inatla girecekti.

Ya anne baba bebek 3 lü paylaşım zamanlarında gelip sevmesi doğru değil senin kv denin.sevsin ama o zman değil sonra sevsin. Bence o anlar çok özel çok güzel.
Bebeğimle eşime bakmak onları öyle görmek alalh ım ne büyük mutluluk !! Parçam onlar benim biri bir yarım diğeri bana biricik oğlumu veren diğer yarım ( tabi bazen kocacıma kızıyorum orası ayrı:)
eşin hatalı davranıyor canım geri adım atma bu konuda,bırak yoluna girecek elbet. Neye alınıyormuş allah allah alınmasın

şuanda seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım :)
gülücükler saçarak uyandı :))

ah bizi bizi bileydim aybike uyanık olduğunu çıkmazdım kk dan bizde 2 gb geri yattık

Ay saka mi sizinkiler gece 12de 1de uyanikir miymis?!! Ben erken uyumussa hiic ellemiyorum acikirsa aglar diye ve parmak ucunda yuruyorum:))

ah canm benm kzın acıkınca ağlama huyu yok maşallah sen süt verirsen içiyo vermezsen parmağıyla sabaha kadar idare ediyo mesela 12de emzirdim ya geri 7 çeyrekte emdi yani 7 saat sonra artık arada kaç posta parmak emdik bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…