- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.381
Manyak mıyım neyim,napıyorsunuz ,nasılsınız diye bakmaktan saati kaç yaptım yine.sabah 6:30'da kalkıp bursaya gidicem.tabi öncesinde Melis'imi emzirip,hazırlayıp babanneye indirip,sonra süt sağıp,makinenin parçalarını yıkayıp kurutup poşetleyip,kendim hazırlanıp sütü bırakıp 1 saat yol gidip en geç 8:30'da hastanede olmalıyım.hep koştur koştur yaşıyoruz hepimiz.bebeğini tekrar emzirmeye başlayan Emelbaha,bekle bekle,mt2010 çok sevindim kızlar,helal olsun size ve yavrularınıza,direkten dönmüşünüz valla.Emel'cim,sormuşyn ya Melis sen eve gelince napıyır diye,eve bir geliyorum yavruma can geliyor,gülücükler,çırpınmalar,söylenmeler,elleriyle yüzüme dokunup boynumy koklamalar falan,insan hem çok mutlu oluyor hemde hüzünleniyor.büyüdükçe daha zor olacak heralde.kv 2 gündür öğleden sonraların zor geçtiğini söylüyor,zaten beni arayıp telefonun hoparlörünü açıp konuşuyoruz kızımla,çok mutlu oluyormuş sesimi duyunca.Allah hiçbir evladı anasız babasız bırakmasın,analarıda evlatsız.sadede gelirsem zor!!!!!doğum izninde işler epey düşmüş,toparlamaya çalışıyorum ama zor gibi görünüyor,bu ay iş yükümü dahada artırdılar.3 gün Bursaya gidicem,sabahın köründe.önceden 1 gündü.ne olur dua edinde işleri toparlıyayım biraz,evladımı küçücük bırakıp gidiyorum en azından işler iyi olsunda onun geleceği için çalıştığıma deysin.sürekli işten çıkarmalar oluyor malesef ve işleri toparlayamayıp çıkarılırsam çok üzülürüm,yavrumu 2,5 aylık bırakıp işe başladığıma deymemiş olur.bizden haberler böyle,Aybike'cim Montessori teyzem banada mantıklı geldi,araştırayım bakayım bende.hepinizi çok öpüyorum,tabi yavrularımıda.iyi geceler,bol ve iyi haberli muhabbetler.
321230 seri numarasından sonrakiler ekotesti geçememiş, bende herşeyi iyice araştırıp alırım, şimdş böyle bir güncelleme gelince tabii yine düşünüyor insan. Ben sophie mi geri yollamıştım değiştirilsin diye, geri toplama tarihi sona ermiş diye aradılar bugun mağazadan.
Sophie ile ikgili detaylı bilgi içinde şu adrese email atabilirmişiz: vulli@consider-it.de
Kotu bisey yaptm ben.kizm 8de uyumustu. 12de bi daha emzreym deedim.emzrdim sirti terliydi havlu sokaym dedim veee bicirigm uyandi. simdi konusup duruyo ama benden uyku akiyo. ahh ben ahhhhh.
kayınvalidem sürekli odama giriyor çünkü.. içinde ben varsam veya kimse yoksa rahatsız olmuyorum.. ama yatakta uzanıyoruz mesela eşim ben kızımız.. hemen kayınvalidem de geliyor oturuyor yatağa kızımızı sevmeye başlıyor.. bu beni rahatsız ediyordu. eşime söyledim.. o da annesiyle konuşmuş girme odaya diye. kandil sabahı bi kalktım kayınvalidem pılını pırtısını toplamış gidiyor otur nereye diyorum gitcem diyo. kahvaltı hazırlim ye öyle git diyorum gitcem dedi başka bişi demedi. gitti eşim indi hemen yanıma söyledim ben sana kırılcak diye bak gitti gelmicek bir daha annemle aramı bozdun dedi.. ve bu yatak odası mahremdir olayını kabul etmiyor ikiside. dün aradı ne kadar saçma bir düşünce dedi. bende sana saçma gelebilir ama bu çocukluğumdan gelen bir kural gibi birşey benim için dedim. gittiği gün özür bile diledim yani sırf kandil üzülmesin diye. üzüntüden 2. kez adet oldum.. dün gece eşim yanıma bile yatmadı..acaba sadece bende mi böyle diye merak ettim.
Ellerine saglık canım ne guzel seyler yapmissinsaol cnm ya inşallah arada bizede uğrarEki Görüntüle 934705
luboyfcum bunlar kızıma son yaptklarm saç bantları keçeden
Allah yardımcın olsun canım cok zor gercektenManyak mıyım neyim,napıyorsunuz ,nasılsınız diye bakmaktan saati kaç yaptım yine.sabah 6:30'da kalkıp bursaya gidicem.tabi öncesinde Melis'imi emzirip,hazırlayıp babanneye indirip,sonra süt sağıp,makinenin parçalarını yıkayıp kurutup poşetleyip,kendim hazırlanıp sütü bırakıp 1 saat yol gidip en geç 8:30'da hastanede olmalıyım.hep koştur koştur yaşıyoruz hepimiz.bebeğini tekrar emzirmeye başlayan Emelbaha,bekle bekle,mt2010 çok sevindim kızlar,helal olsun size ve yavrularınıza,direkten dönmüşünüz valla.Emel'cim,sormuşyn ya Melis sen eve gelince napıyır diye,eve bir geliyorum yavruma can geliyor,gülücükler,çırpınmalar,söylenmeler,elleriyle yüzüme dokunup boynumy koklamalar falan,insan hem çok mutlu oluyor hemde hüzünleniyor.büyüdükçe daha zor olacak heralde.kv 2 gündür öğleden sonraların zor geçtiğini söylüyor,zaten beni arayıp telefonun hoparlörünü açıp konuşuyoruz kızımla,çok mutlu oluyormuş sesimi duyunca.Allah hiçbir evladı anasız babasız bırakmasın,analarıda evlatsız.sadede gelirsem zor!!!!!doğum izninde işler epey düşmüş,toparlamaya çalışıyorum ama zor gibi görünüyor,bu ay iş yükümü dahada artırdılar.3 gün Bursaya gidicem,sabahın köründe.önceden 1 gündü.ne olur dua edinde işleri toparlıyayım biraz,evladımı küçücük bırakıp gidiyorum en azından işler iyi olsunda onun geleceği için çalıştığıma deysin.sürekli işten çıkarmalar oluyor malesef ve işleri toparlayamayıp çıkarılırsam çok üzülürüm,yavrumu 2,5 aylık bırakıp işe başladığıma deymemiş olur.bizden haberler böyle,Aybike'cim Montessori teyzem banada mantıklı geldi,araştırayım bakayım bende.hepinizi çok öpüyorum,tabi yavrularımıda.iyi geceler,bol ve iyi haberli muhabbetler.
Kizlar bugun istanbul cnr fuar merkezinde anne bebek fuari basliyor biz bugun bi gezelim diyoruz istanbulda olanlarin bilgisine:)
emziren annelerimize ne kadar imreniyorum bnm sıpa 3ay yalapşap emdisütümde vardı nıye beceremedim bılmıyorum nerde hata yaptım acaba ...ama ben aç gezıodum sıpadan ne yemek ne bısı yıyemıodum emzırmeye bıle halım olmuodu aç bıle bıraktım emsın dıe ama ege oburlok lok gelsın ıstıodu ilk emıodu çekmeye üşendı sıpa
Manyak mıyım neyim,napıyorsunuz ,nasılsınız diye bakmaktan saati kaç yaptım yine.sabah 6:30'da kalkıp bursaya gidicem.tabi öncesinde Melis'imi emzirip,hazırlayıp babanneye indirip,sonra süt sağıp,makinenin parçalarını yıkayıp kurutup poşetleyip,kendim hazırlanıp sütü bırakıp 1 saat yol gidip en geç 8:30'da hastanede olmalıyım.hep koştur koştur yaşıyoruz hepimiz.bebeğini tekrar emzirmeye başlayan Emelbaha,bekle bekle,mt2010 çok sevindim kızlar,helal olsun size ve yavrularınıza,direkten dönmüşünüz valla.Emel'cim,sormuşyn ya Melis sen eve gelince napıyır diye,eve bir geliyorum yavruma can geliyor,gülücükler,çırpınmalar,söylenmeler,elleriyle yüzüme dokunup boynumy koklamalar falan,insan hem çok mutlu oluyor hemde hüzünleniyor.büyüdükçe daha zor olacak heralde.kv 2 gündür öğleden sonraların zor geçtiğini söylüyor,zaten beni arayıp telefonun hoparlörünü açıp konuşuyoruz kızımla,çok mutlu oluyormuş sesimi duyunca.Allah hiçbir evladı anasız babasız bırakmasın,analarıda evlatsız.sadede gelirsem zor!!!!!doğum izninde işler epey düşmüş,toparlamaya çalışıyorum ama zor gibi görünüyor,bu ay iş yükümü dahada artırdılar.3 gün Bursaya gidicem,sabahın köründe.önceden 1 gündü.ne olur dua edinde işleri toparlıyayım biraz,evladımı küçücük bırakıp gidiyorum en azından işler iyi olsunda onun geleceği için çalıştığıma deysin.sürekli işten çıkarmalar oluyor malesef ve işleri toparlayamayıp çıkarılırsam çok üzülürüm,yavrumu 2,5 aylık bırakıp işe başladığıma deymemiş olur.bizden haberler böyle,Aybike'cim Montessori teyzem banada mantıklı geldi,araştırayım bakayım bende.hepinizi çok öpüyorum,tabi yavrularımıda.iyi geceler,bol ve iyi haberli muhabbetler.
yerim ben onun keyfini :))
kusura bakma beklecim atladım diye, 3 gündür benim akıl bir karış havadaokuyorum okuduğumu anlamıyorum
yaaaa sünnet yaptıran yokmu bana akıl veren
yarın sünnetimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrr neler götürmeliyimmm
sonrasında ne yapmalı
hemde ne sömürme :))) ve son sürat devam ediyor, iliğim kemiğim kurudu
canım bu arada sen doktor işini ne yaptın, değiştirdin mi?
şuanda seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım :)
gülücükler saçarak uyandı :))
Kizlar bugun istanbul cnr fuar merkezinde anne bebek fuari basliyor biz bugun bi gezelim diyoruz istanbulda olanlarin bilgisine:)
kotu bisey yaptm ben.kizm 8de uyumustu. 12de bi daha emzreym deedim.emzrdim sirti terliydi havlu sokaym dedim veee bicirigm uyandi. Simdi konusup duruyo ama benden uyku akiyo. Ahh ben ahhhhh.
canım bosveerr girsin o bişey mi? Yeni evlendiğimiz zamanlarda ben işteyken kv yatakodamızdaki cekmeceleri düzenlemişti. Cekmecede iç çamaşırlarım arka arkaya dizili durur onları almıs baska bir cekmeceye üst üste koymus sıkıstırmıs esimin çamaşırlarını yaymıs. Daha iyisi korunmak için kullandığımız malum seyleri az kalan kutularından cıkarmıs cekmecenin içinde dizmiş kutuları atmıstı😀 senin yazını okuyunca o aklıma geldi. Bişi diil yani girmesi😊
şuanda seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım :)
gülücükler saçarak uyandı :))
Ay saka mi sizinkiler gece 12de 1de uyanikir miymis?!! Ben erken uyumussa hiic ellemiyorum acikirsa aglar diye ve parmak ucunda yuruyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?