2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende kendi rekorumuzu kırdık diye okuyunca sandımki eşinle rekor kırdınız :)
napayım forumda prezarvatif geciktirici filan anlatılınca ben de sandım ki siz rekor krıdınız :))

kimsecikler yok bugün formda

ben varııımm. inşallah ırmakcım tatlı mı tatlı sağlıklı mı sağlıklı hayırlı hayrlı bir kızın olur :) foruma gebelik takvimi görmeyi özlemişiz. burayıda boş bırakma emi? benmde içimden bi ses 2. bebişde zamansız gelcek diyo ama inşallah kızım 2 yaşına girince düşünüyorum ikinciyi. tabi rabbim herşeyin hayırlısını versin. az önce bi bayanla konuştuk ilk çocuğu hemen olmuş 2. çocuğu tam 15 yıl aramışlar, istemişler sonra olmuş.yani Rabbim aratmasın

çok haklısın canım. benim çevremde o kadar çok örnek varki .
çocuğu olmayan yıllarca hasret çeken.
yada ilk çocuğu hemen olupta, ikinci de tüp bebek bile yaptırıp olmayan çok kişi var.
o yüzden bende bu acıyı yaşayan biri olarak 3 yıl evlat hasretinden sonra Rabbim peş peşe verdi. şükürler olsun yaradana :)

Canim motilium hap almani tavsiye ederim. Aybike de soylemisti, onun da doktoru vermis bana da doktorum onayladi da verdi. İnanilmaz arttiriyo boyle bisey olamaz.

Canim Allah gonlune gore versin insallah. Arkadas olcaklar ne guzel :)

Canim konusmustuk ya su GOLDEN GOAT KECI SUTU MAMASI sakin alna offf feci ben koyun jeci urunlerini zaten sevmem. Nasik bir koku var anlatamsm. Tadi mi sahsen ben tadina baktiktan sonra hemen birseyler yedim. Kizimada sifa oksun diye vermek istedim ama kusacakti yavrum yuzu bozukdu. O kadar tiksinfi ki arkasindan kendi mamasi hipp hazırladım biberonu gorunce agzini kapatti zorla aldi tadini farkedince icmeye devam etti. Yani 33 tl gitti cope. Ya da degerlendirmek icin nasil bir yontem bulmaliyim

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Kaç aylık kızın ?

canım bende kendi rekorumuzu kırdık diye okuyunca sandımki eşinle rekor kırdınız :)
napayım forumda prezarvatif geciktirici filan anlatılınca ben de sandım ki siz rekor krıdınız :))

canım o konuda da rekor bizde :)))
doğumdan beri SADECE 1 defa...ben koca ne demek unuttum zaten, muhabbetimiz falanda bitti kendi odasında takılıyor

ah canım bulabilsem ilk sana söyleyeceğim zaten, biliyorum sizdede aynı sıkıntı
doktorlar gerçekten fazlasıyal kafa karışıtırıyor..ben artık oğlumu dinlemeye karar verdim
mesela sebze konusunda çok istekli değil bende ısrar etmiyorum ama elma ve avakadoya bayılıyor. şimdi haftada 2 gün sebze verirsem 5 gün meyva veriyorum, deli gibi yiyiyor. demekki ona ihtiyacı var vücudun diyorum
canım haftaya 5 ay kontrolümüz var, doktorumuzu değiştirdik. özellikle beslenme konusunda çok ilgili bir doktormuş. eve geldiğimizde sizinle paylaşırım dediklerini

zaman konusunda ben bu ay doyumluk değil ama tadımlık yemeleri gerektiğini düşünüyorum. tabi yine paşama göre bunu diyorum. memeye çok düşkün, eğer 6. aya kadar bekler hiçbirşey vermezsem çok zorlanırım diye düşünüyorum. zaten mesela bugün elma yedi hemen arkasından süt istiyor. mama alıncada öyle, illa sonrasında emecek

Merhaba kizlar,

Dondugumden beri cok yogunum. Birikmis isleri hallediyorum simdide, evrak isi v.s.

Kizimi bir rutine oturtmaya calisiyorum ayni zamanda, uyku saatleri neredeyse oturdu, gunluk aktivitelerini de uyku aralarina dagitacagim, mesela sabah uyandiginda jimnastik, ogle uykusu oncesi yuruyus, banyo sonrasi muzik, uyku oncesi kitap v.s. gibi. Bunlari 1 haftaya rutine oturtmayi planliyorum cunku sonrasinda 3 haftalik bir workshop a katilacagim, gunlukanne denen bir uygulama var burada (sertifikali, referansli bakici veya oyun ablalari, gece cikarkende 1-2 saat birakabiliyorsun, belediyeye kayitli hepsi, surekli denetleniyorlar) kizima yarim gunluk eslik etmesi icin anlastik birisiyle ve kayinvalidemde gelecek zaten. Ben sabahlari olmayacagim, kizimin plani belli olsunki ihmal edilmesin dedim :) birde gunun hangi saatnde algilari ne icin daha acik olur diye bir konusma yapmis esim bir pedagog yakiniyla, o istedi aktivitelerini bolmemizi, iyide oldu.

Planimiz tam oturunca kizimin gunluk rutinini paylasacagim fikirlerinizi almak icin. Tabii bu plan icin onu sikmiyorum, patron her zaman kendisi :) ama ben bundan sonra cok yogun olacagim, kizima eslik edecek kisiler degisecek surekli, temel bir plana sadik kalirsak cok bocalamayacaginj dusunuyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…