- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.421
2014 Ağustos annelerine bakmak lazım sanırım
kimsecikler yok bugün formda
Evet canım :)
İşbaşı yapan arkadaşlarımız var çalışırken pek giremiyorlar.
bende oğluşun resmini koydum :)
kimsecikler yok bugün formda
Çok yakışıklı maşallah :)
hepimizin ki öyle canım sağol. onlar bizim meleklerimiz çirkin olma ihtimalleri yokki.seninki de çok tatlı Rabbim anasına babasına bağışlasın evlatlarımızı.
ben varııımm. inşallah ırmakcım tatlı mı tatlı sağlıklı mı sağlıklı hayırlı hayrlı bir kızın olur :) foruma gebelik takvimi görmeyi özlemişiz. burayıda boş bırakma emi? benmde içimden bi ses 2. bebişde zamansız gelcek diyo ama inşallah kızım 2 yaşına girince düşünüyorum ikinciyi. tabi rabbim herşeyin hayırlısını versin. az önce bi bayanla konuştuk ilk çocuğu hemen olmuş 2. çocuğu tam 15 yıl aramışlar, istemişler sonra olmuş.yani Rabbim aratmasın
aybikecim bi formül bulursan lütfen benimle de paylaş
yine adte dönemimdeyim adte olmadım da süt de az değil ama tadı mı farklıki ya da doyurmuyo mu
ikisinide emiyor üstüne ağlıyo daha yok mu diye
ben 2 yaşına kadar emzirmek isityorum bu 6. ayı da mümkün olduğunca sadece anne sütü vermek isityorum
hani ilk 6 ay sadece anne sütü amntığından hareketle yine katı gıda veriyorum arada ama tadımlık versem yiycek aslında cadı
ben artık doktorların mantığını da anlamıyorum
heryerde ilk 6 ay sadece anne sütü su bile vermeyin diyorlar ama pek çok doktor 4.5 ay da başlatıyo katı gıdaya
bazı doktorlar 6. aydan sonra başlanırsa bebeğin katı gıdaya alışamayacğını savunuyor
bazı doktorlar kilo alamayan bebeklere katı gıdayı erken başlatıyoki kilo alsın diye
bazıları katı gıda anne süütnden daha az kilo aldırır erken başlanmasın diyor
erken başlamanın diyabete neden olacağını savunanalr olduğu gibi 6.aydan sonra başlamanında diyabete sebep olacağını savunanlar var
ama benim gözlemlediğim 6 ay gerçekten geç çünkü pek çok bebek o zaman zor kabul ediyor katı gıdayı, kilo alımı anne sütüyle iyi giden pek çok bebek katı gıdaya 6.aydan sonra geçince şok yaşıyor ve kilo alımı bir anda yavaşlıyor
ya bilmiyorum kafam çok karışık
canım bende kendi rekorumuzu kırdık diye okuyunca sandımki eşinle rekor kırdınız :)
napayım forumda prezarvatif geciktirici filan anlatılınca ben de sandım ki siz rekor krıdınız :))
çok haklısın canım. benim çevremde o kadar çok örnek varki .
çocuğu olmayan yıllarca hasret çeken.
yada ilk çocuğu hemen olupta, ikinci de tüp bebek bile yaptırıp olmayan çok kişi var.
o yüzden bende bu acıyı yaşayan biri olarak 3 yıl evlat hasretinden sonra Rabbim peş peşe verdi. şükürler olsun yaradana :)
Canim konusmustuk ya su GOLDEN GOAT KECI SUTU MAMASI sakin alna offf feci ben koyun jeci urunlerini zaten sevmem. Nasik bir koku var anlatamsm. Tadi mi sahsen ben tadina baktiktan sonra hemen birseyler yedim. Kizimada sifa oksun diye vermek istedim ama kusacakti yavrum yuzu bozukdu. O kadar tiksinfi ki arkasindan kendi mamasi hipp hazırladım biberonu gorunce agzini kapatti zorla aldi tadini farkedince icmeye devam etti. Yani 33 tl gitti cope. Ya da degerlendirmek icin nasil bir yontem bulmaliyim
canım bende kendi rekorumuzu kırdık diye okuyunca sandımki eşinle rekor kırdınız :)
napayım forumda prezarvatif geciktirici filan anlatılınca ben de sandım ki siz rekor krıdınız :))
canım o konuda da rekor bizde :)))
doğumdan beri SADECE 1 defa...ben koca ne demek unuttum zaten, muhabbetimiz falanda bitti kendi odasında takılıyor
aybikecim bi formül bulursan lütfen benimle de paylaş
yine adte dönemimdeyim adte olmadım da süt de az değil ama tadı mı farklıki ya da doyurmuyo mu
ikisinide emiyor üstüne ağlıyo daha yok mu diye
ben 2 yaşına kadar emzirmek isityorum bu 6. ayı da mümkün olduğunca sadece anne sütü vermek isityorum
hani ilk 6 ay sadece anne sütü amntığından hareketle yine katı gıda veriyorum arada ama tadımlık versem yiycek aslında cadı
ben artık doktorların mantığını da anlamıyorum
heryerde ilk 6 ay sadece anne sütü su bile vermeyin diyorlar ama pek çok doktor 4.5 ay da başlatıyo katı gıdaya
bazı doktorlar 6. aydan sonra başlanırsa bebeğin katı gıdaya alışamayacğını savunuyor
bazı doktorlar kilo alamayan bebeklere katı gıdayı erken başlatıyoki kilo alsın diye
bazıları katı gıda anne süütnden daha az kilo aldırır erken başlanmasın diyor
erken başlamanın diyabete neden olacağını savunanalr olduğu gibi 6.aydan sonra başlamanında diyabete sebep olacağını savunanlar var
ama benim gözlemlediğim 6 ay gerçekten geç çünkü pek çok bebek o zaman zor kabul ediyor katı gıdayı, kilo alımı anne sütüyle iyi giden pek çok bebek katı gıdaya 6.aydan sonra geçince şok yaşıyor ve kilo alımı bir anda yavaşlıyor
ya bilmiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?