2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bebekle yolculuk deneyimlerimi ilk firsatta yazacagim, havalar soguk zaten durun bir yere gitmeyin :)) kusura bakma lutfen bir turlu firsat yaratamadim

Ağustos 28 canim bese girecegiz

Mamayı değerlendirmen için diyorum elma püresi ile verebilirsin yada 90 cc mama yapıyorsan 2 ölçek hipp 1 ölçek golden doat deneyebilirsin. Yada ziyan olmasın diyorsan anasağlık a verebilirsin. Benim kızım yemediği için ben tüm denediğimiz mamaları sağlık ocağına verdim.

Ya kızlar göğsüm tekrar yara oldu. Poff...
Bi göğsümün ucu büyük biri minicik. Büyük olan yara oldu. Ağzında çîğniyor sanki. Diğerine yapmıyor ama onu sakin sakin emiyo. Süt de var ben anlamadım. 24 saat bıçakla kesiyolarmış hissi başladı yeniden. Etin bi ucu bembeyaz olmuş. Bepanthenimi bi bulayım ben

Min sen bepanthen kullanırken göğüs pesi kullanıyor musun yoksa kalkan falan mı?

Canım günde kac tane iciyorsun , herhangi bir yan etkisi oldu mu

önceleri sadece günde 1 kere alıyordum, doktor iki alabilirsin diyince akşam 10 gibi ikinciyi içiyorum
kilo aldırır dedi ama bende öyle bişey olmadı canım. yalnız sinirlerim çok bozuk. hormon dengesini değiştiriyor sonuçta, ondan mı yoksa benim artık sabır mı bitti bilmiyorum

Son düzenleme:

Of yaa çok geçmŞ olsun. Şu yaraların acısını çekene kadar iki çocuk doğurur insan.
Geriye doğru yaslanarak emzirmeyi öneriyorlar. En iyi öyle kavrıyormuş çocuk.

canım o konuda da rekor bizde :)))
doğumdan beri SADECE 1 defa...ben koca ne demek unuttum zaten, muhabbetimiz falanda bitti kendi odasında takılıyor

bence rekoru biz kırdık:):):) sizin 1 yine iyiymiş:):):)
kardeş kardeş sarılıp uyumayı tercih ediyoruz, zaten yatakta dönsek bizim kuzucuk gözlerini açıyor ne mümkün,
eşim bi kaç kez yakınlaşmaya kalktı onda da bebiş duyar mı acaba şimdi bizi diyip öpüşüp koklaşıp sarılıp uyuduk...

süpersin canım teşekkür ederiz :)

bu arada programını yaptığında bizimlede paylaşır mısın? günü çok verimli geçirebildiğimizi düşünmüyorum, senden fikir almak isterim

canım dün akşam haberlerde izledim firmaları söylemediler ama biçok ünlü markaların oldugu söylendi merak etmiştim bende teşekkürler... neye güvenecegiz ki biz

canım yaaa üzüldüm şimdi biz en azından aşılışı yapmışız sizde o da yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…