- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.441
Canim motilium hap almani tavsiye ederim. Aybike de soylemisti, onun da doktoru vermis bana da doktorum onayladi da verdi. İnanilmaz arttiriyo boyle bisey olamaz.
aaa essah kırmışınız rekoru niye ki aybike? ne sabırlı koca varmış sende
Canim seni yakaladigim iyi oldu. Hem bu emzirme pozisyonunu tebrik icin hem de bi ilaci hala kulkaniyor musun
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Kaç aylık kızın ?
valla mucizenin diğer adı artık benim için bu hap :))
doğumdan hemen sonra bile bukadar sütüm olmamıştı
yavrum sabır bende, kocada tık yok...sanırsın ev arkadaşıyım beyefendinin
Ağustos 28 canim bese girecegiz
Canım günde kac tane iciyorsun , herhangi bir yan etkisi oldu mu
Bi hapi hemen hemen alicam esim bir eczaciya sorup alacak. Cunki 3 gundur sütum inanilmaz az ginde kac tane
Ya kızlar göğsüm tekrar yara oldu. Poff...
Bi göğsümün ucu büyük biri minicik. Büyük olan yara oldu. Ağzında çîğniyor sanki. Diğerine yapmıyor ama onu sakin sakin emiyo. Süt de var ben anlamadım. 24 saat bıçakla kesiyolarmış hissi başladı yeniden. Etin bi ucu bembeyaz olmuş. Bepanthenimi bi bulayım ben
Min sen bepanthen kullanırken göğüs pesi kullanıyor musun yoksa kalkan falan mı?
canım o konuda da rekor bizde :)))
doğumdan beri SADECE 1 defa...ben koca ne demek unuttum zaten, muhabbetimiz falanda bitti kendi odasında takılıyor
Kizlar cocuklar icin uretilen urunlere yapilan testler ve bulunan zararli kimyasallara dair greenpeace in raporunu okuyun lutfen. Markalarida acik acik yazmislar, bircok arastirma kurulusu (ozellikle devlet kurumlari) bunu yapmiyor.
http://www.greenpeace.org/turkey/Global/turkey/image/2013/12/Minik canavarlar rapor özeti.pdf
Gap gibi odullu markalarindq listede olmasina cok sasirdim :s
Kizlar cocuklar icin uretilen urunlere yapilan testler ve bulunan zararli kimyasallara dair greenpeace in raporunu okuyun lutfen. Markalarida acik acik yazmislar, bircok arastirma kurulusu (ozellikle devlet kurumlari) bunu yapmiyor.
http://www.greenpeace.org/turkey/Global/turkey/image/2013/12/Minik canavarlar rapor özeti.pdf
Gap gibi odullu markalarindq listede olmasina cok sasirdim :s
Ilk dogumun normal dogummuydu? Belki yazdin ama ben kacirdim kusura bakma.
bence rekoru biz kırdık:):):) sizin 1 yine iyiymiş:):):)
kardeş kardeş sarılıp uyumayı tercih ediyoruz, zaten yatakta dönsek bizim kuzucuk gözlerini açıyor ne mümkün,
eşim bi kaç kez yakınlaşmaya kalktı onda da bebiş duyar mı acaba şimdi bizi diyip öpüşüp koklaşıp sarılıp uyuduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?