2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar fuardan geliyorum a dan z ye bebekle ilgili bulamiyicaginiz sey yok eesem teri hersey cok guzeldi biz 15 tlden 2 takim aldik cinara fuara ozel mama sandalyelerinde 50 ser tl indurim vardi cok guzel yurutecler 50 tl bebek arabalarinda nerdeyse 200 tlye kadar indirimler vardi yep teni urunler kiz bebekler icin ozellikle cok cicili bicili seyler var

Tüh keşke bende İstanbul'da olsam da gitsem.

canım şu meşhur ettiğimiz polly mama sandalyesine bakabildin mi fiyatı neymiş

Ben de bi tane iciyordum dur aksamlari da alayim arttirayim madem:)

Hiccc miiiiiiii

Canim fuar nezamana kadardi bilio musun? Olmadi annem gelince ona birakipp cikayim merak ettim

Canim fuar nezamana kadardi bilio musun? Olmadi annem gelince ona birakipp cikayim merak ettim

Ay git canım ya bizim içinde bakın neler var neler yok not al. Mama sandalyelerin fiyatlarını kız bebek kıyafetlerini filan iyice incele bak hatta resim çekebilirsen çek. Bende kardeşimi mi göndersem acaba hafta sonu ?

Eki Görüntüle 936082 iyi aksamlar teyzeler ben cok yaramazim annem beni buraya koydu

maşallah sana
benim kızda bugünlerde çok yaramaz günlük 3-4 saat uyuyan kızım 1-2 saat ancak uyuyor sürekli oturmak istiyor bide meraklı ki herşeyi görecek bakacak 6. aya yeni girdik atakmıdır nedir anlamdım

Ben pedlerimi kendim hazırlıyorum. Doktorum öyle tarif etmişti. Gazlıbez kadar geniş gözenekli pamuklu tülbent bezi aldım metre işi. Onları kesip, püskülleri içe gelecek şekilde katlayıp ütülüyorum. Kaynat dedi bizim doktor ama ben makinede 95 derecede kızımın sabun tozuyla yıkıyorum. Öyle işte kat kat olunca hava alıyor uçlar. Bide bepanten plus kullan diğerleri olmuyor. Ha bide ( ne çok bide oldu) karbonat mucizevi bişi. Emzirmeden önce ve emzirdikten sonra karbonatlı suyla yıka mutlaka. Hem uçlar sertleşiyor bebiş rahat emiyor. Hemde mikrop kapmasını önlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…