- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.461
kizlar fuardan geliyorum a dan z ye bebekle ilgili bulamiyicaginiz sey yok eesem teri hersey cok guzeldi biz 15 tlden 2 takim aldik cinara fuara ozel mama sandalyelerinde 50 ser tl indurim vardi cok guzel yurutecler 50 tl bebek arabalarinda nerdeyse 200 tlye kadar indirimler vardi yep teni urunler kiz bebekler icin ozellikle cok cicili bicili seyler var
kizlar fuardan geliyorum a dan z ye bebekle ilgili bulamiyicaginiz sey yok eesem teri hersey cok guzeldi biz 15 tlden 2 takim aldik cinara fuara ozel mama sandalyelerinde 50 ser tl indurim vardi cok guzel yurutecler 50 tl bebek arabalarinda nerdeyse 200 tlye kadar indirimler vardi yep teni urunler kiz bebekler icin ozellikle cok cicili bicili seyler var
kıyamam o zamn sanaa.yemeklerine hap falan kat bari :)
canım şu meşhur ettiğimiz polly mama sandalyesine bakabildin mi fiyatı neymiş
Tüh keşke bende İstanbul'da olsam da gitsem.
Sen hangi ildesim canim bazi illerde kuruluyor fuarlar mesela izmirdeysen filan var
Canim bebekle yolculuk deneyimlerimi ilk firsatta yazacagim, havalar soguk zaten durun bir yere gitmeyin :)) kusura bakma lutfen bir turlu firsat yaratamadim
önceleri sadece günde 1 kere alıyordum, doktor iki alabilirsin diyince akşam 10 gibi ikinciyi içiyorum
kilo aldırır dedi ama bende öyle bişey olmadı canım. yalnız sinirlerim çok bozuk. hormon dengesini değiştiriyor sonuçta, ondan mı yoksa benim artık sabır mı bitti bilmiyorum
bence rekoru biz kırdık:):):) sizin 1 yine iyiymiş:):):)
kardeş kardeş sarılıp uyumayı tercih ediyoruz, zaten yatakta dönsek bizim kuzucuk gözlerini açıyor ne mümkün,
eşim bi kaç kez yakınlaşmaya kalktı onda da bebiş duyar mı acaba şimdi bizi diyip öpüşüp koklaşıp sarılıp uyuduk...
yok canım ne yazıkk sezeryandı.
o yüzden şuan biraz riskli zaten. dikişlerim çok yeni olduğu için rahim genişledikçe dikişlerin patlama ihtimali var.
Canim fuar nezamana kadardi bilio musun? Olmadi annem gelince ona birakipp cikayim merak ettim
Hmmm doktorum bana 2014 de gebe kalmayin derken bunu kast etmisti herhalde. Yine diom Allah yardimcin oldun canim benim. Hangi hastaneyr gidiyosun??
Eki Görüntüle 936082 iyi aksamlar teyzeler ben cok yaramazim annem beni buraya koydu
saol cnm ya inşallah arada bizede uğrarEki Görüntüle 934705
luboyfcum bunlar kızıma son yaptklarm saç bantları keçeden
Eki Görüntüle 936082 iyi aksamlar teyzeler ben cok yaramazim annem beni buraya koydu
ÖZEL ÇAPA HASTANESİ canım
Ya kızlar göğsüm tekrar yara oldu. Poff...
Bi göğsümün ucu büyük biri minicik. Büyük olan yara oldu. Ağzında çîğniyor sanki. Diğerine yapmıyor ama onu sakin sakin emiyo. Süt de var ben anlamadım. 24 saat bıçakla kesiyolarmış hissi başladı yeniden. Etin bi ucu bembeyaz olmuş. Bepanthenimi bi bulayım ben
Min sen bepanthen kullanırken göğüs pesi kullanıyor musun yoksa kalkan falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?