- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.481
Canim fuar nezamana kadardi bilio musun? Olmadi annem gelince ona birakipp cikayim merak ettim
Eki Görüntüle 936096QUOTE=srm;33554513]Aaa cok guzeller. Gulegule kullansin minis. Bende dunden beri bantlardaki modeli ariyorum nasil yapildigini nerden bulabilirim acaba?
159 mu neydi canim tam net hatirlamiyorm baska bir bebek sandalyesiylede karistiriyor olabilirim
Eki Görüntüle 936082 iyi aksamlar teyzeler ben cok yaramazim annem beni buraya koydu
Saol canım eşim dün akşam baya bir araştırdı yalnız yiyeyse hiç Türkçe bir yazı yok bunla ilgili ama yabancı sitelerde baya bir bahseden olmus ben onlara bakmamıstım hiç. Mail attık seri numaralarıdan bilgilendirilmek istiyoruz diye ama otomatik mesaj tanımlamıslar 2012 marttan itibaren öyle bir sorun kalmadı diye. Yinede içimize sinmedi paketine geri koydum aldıgım siteye mail atıp geri almalarını istiycem. Olmazsa çöpe. Oğlumda pek sevdiydi çok güel oynuyordu😟 Tesekkür ederim sana yoksa haberim olmuycaktı 🙏
muhtemelen karıştırıyorsun canım, okadar düşeceğini sanmam
eğer öyleyse hiç kaçırmamak lazım
Kızlar selam.. Başlıkta yazdığım gibi su anda bebegim de hepsi mevcut ne yapmalıyım bana tavsiye verin.. Peditus şurup verdi aile hekimi onu da doktorlar pek onermiyorlarmis
iyi akşamlar kızlarr.herkes gibi bende korkarken oğluşum hasta olacak diye sonunda oldu grip değil ama nezle.o minik gözleri bir görseniz sulanıp akıyor burun akıyor selleri akıyor heryer akıyor anlıycanız çok fenayız çokkkkkk.
tüm hasta miniklere geçmiş olsun benim bıdığımda çabuk iyilrşir inş.
bu arada kızlar kafamı kurcalayan bişiy var biz sömestrda kısa bi tatil yapmak istiyoruz ama yol 12 saat sürüyor sizce bebekle bu kadar uzun yola gidilir mi ya da aranızda giden oldumu.bebeğpim 5 aylık .ne yapsam vaz mı geçsem bilemedim:26::26:
Ben pedlerimi kendim hazırlıyorum. Doktorum öyle tarif etmişti. Gazlıbez kadar geniş gözenekli pamuklu tülbent bezi aldım metre işi. Onları kesip, püskülleri içe gelecek şekilde katlayıp ütülüyorum. Kaynat dedi bizim doktor ama ben makinede 95 derecede kızımın sabun tozuyla yıkıyorum. Öyle işte kat kat olunca hava alıyor uçlar. Bide bepanten plus kullan diğerleri olmuyor. Ha bide ( ne çok bide oldu) karbonat mucizevi bişi. Emzirmeden önce ve emzirdikten sonra karbonatlı suyla yıka mutlaka. Hem uçlar sertleşiyor bebiş rahat emiyor. Hemde mikrop kapmasını önlüyor.
Ben iki aylık bebekle gittim 12 saat gidiliyor ama sonuç geldikten sonra hasta oldu
aybike malum kardeşlikte senden sonra ben varım bizimde daha 2:26::26: ama bizde sabırlı olan kociş çünkü bana bişiy oldu kaçıyorum adamdan resmen bi türlü düzelmedim bakalım ne zaman isyan etcek kociş
Eki Görüntüle 936096QUOTE=srm;33554513]Aaa cok guzeller. Gulegule kullansin minis. Bende dunden beri bantlardaki modeli ariyorum nasil yapildigini nerden bulabilirim acaba?
Eki Görüntüle 936096
yapılışı işte böyle canm kızı olan tüm topik annelerine tavsiye ederm. çok kolay ve şirin
Bende bepanthen plus ve karbonatlı su kullanıyorum. Ama pedlerle hava almıyor ne yapsam dedim. Sen daha tecrübelisin diye sana sorayım dedim. Pesi hazırlarım teşekkür ederim. Yapışmıyor di mi?
Eki Görüntüle 936096
yapılışı işte böyle canm kızı olan tüm topik annelerine tavsiye ederm. çok kolay ve şirin
Kızlar selam.. Başlıkta yazdığım gibi su anda bebegim de hepsi mevcut ne yapmalıyım bana tavsiye verin.. Peditus şurup verdi aile hekimi onu da doktorlar pek onermiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?