2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE=srm;33554513]Aaa cok guzeller. Gulegule kullansin minis. Bende dunden beri bantlardaki modeli ariyorum nasil yapildigini nerden bulabilirim acaba?[/QUOTE]

yapılışı işte böyle canm kızı olan tüm topik annelerine tavsiye ederm. çok kolay ve şirin

Son düzenleme:
Canim fuar nezamana kadardi bilio musun? Olmadi annem gelince ona birakipp cikayim merak ettim

Valla canim pazar son gunu fuarin diy biliyorum bugun basladi 4 gundur genelde fuarlar mutlaka git git tum hamileler bebekliler ordaydi.:) birsuru katalog dergi aldim gecmisi okumadim bugun okuyim hemen kataloglara bakip bisey gorursem yazicam size

Rica ederim canım, ben açıkcası alman hükümetinin veya bağımsız kuruluşlarının yaptığı oeko tex testlere güvenirim. Bebeğim içinde aldığım ürünlerde aynı test kuruluşunun onay damgasını arıyorum mutlaka. Şimdi sophie almanya ve birkaç avrupa ülkesi dışında hala heryerde satıştaymış, zaten türkiye de bir ürünün satışta olması için belirli bir standart yok bildiğim kadarıyla, test etmeden pazara sokuyor bizimkiler, amerikada da uygulama özel kuruluşlar üzerinden yürüyor bildiğim kadarıyla. Yani karar bize ait, şuanda binlerce bebek sophie dişliyor aslında, ben sophie yi kızıma vermemeye karar verdim, almanyada üretilen bir başka organik dişlik verdim onun yerine. Başka bir annede eczanelerde satılan diğer plastik silikon dişlikler yerine Sophie yi daha zararsız bulabilir.

Kızlar selam.. Başlıkta yazdığım gibi su anda bebegim de hepsi mevcut ne yapmalıyım bana tavsiye verin.. Peditus şurup verdi aile hekimi onu da doktorlar pek onermiyorlarmis

Kızlar selam.. Başlıkta yazdığım gibi su anda bebegim de hepsi mevcut ne yapmalıyım bana tavsiye verin.. Peditus şurup verdi aile hekimi onu da doktorlar pek onermiyorlarmis

Biz kullanmadik Allah da kullanmayi nasip etmesin ama cok yaygin bu surup sanirim. Kullanan arkadaslar bilir sanirim. Eger ki verirsen. Verdikten bi sure sonra takip et istersen alerjik reaksiyon filan gosterebilir Allah korusun

iyi akşamlar kızlarr.herkes gibi bende korkarken oğluşum hasta olacak diye sonunda oldu grip değil ama nezle.o minik gözleri bir görseniz sulanıp akıyor burun akıyor selleri akıyor heryer akıyor anlıycanız çok fenayız çokkkkkk.
tüm hasta miniklere geçmiş olsun benim bıdığımda çabuk iyilrşir inş.

bu arada kızlar kafamı kurcalayan bişiy var biz sömestrda kısa bi tatil yapmak istiyoruz ama yol 12 saat sürüyor sizce bebekle bu kadar uzun yola gidilir mi ya da aranızda giden oldumu.bebeğpim 5 aylık .ne yapsam vaz mı geçsem bilemedim:26::26:

Ben iki aylık bebekle gittim 12 saat gidiliyor ama sonuç geldikten sonra hasta oldu

Bende bepanthen plus ve karbonatlı su kullanıyorum. Ama pedlerle hava almıyor ne yapsam dedim. Sen daha tecrübelisin diye sana sorayım dedim. Pesi hazırlarım teşekkür ederim. Yapışmıyor di mi?

aybike malum kardeşlikte senden sonra ben varım bizimde daha 2:26::26: ama bizde sabırlı olan kociş çünkü bana bişiy oldu kaçıyorum adamdan resmen bi türlü düzelmedim bakalım ne zaman isyan etcek kociş

Bende bepanthen plus ve karbonatlı su kullanıyorum. Ama pedlerle hava almıyor ne yapsam dedim. Sen daha tecrübelisin diye sana sorayım dedim. Pesi hazırlarım teşekkür ederim. Yapışmıyor di mi?

Sorma göğüs ucu yarası uzmanı oldum :))

Bepanten var ya yapışmıyor canım. Geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 936096

yapılışı işte böyle canm kızı olan tüm topik annelerine tavsiye ederm. çok kolay ve şirin

bunlar ne ki[/QUOTE]

Canım bizde de vardı biz ıhlamur ve pekmezle geçirdik. Ihlamuru içine bişey koymadan verdik çünkü içti. Burnu için deniz suyu ile temizledik. Tuzlu su da oluyormuş. Bol bol emzir ve c vitamini al sütten geçsin. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…