2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizde de vardı biz ıhlamur ve pekmezle geçirdik. Ihlamuru içine bişey koymadan verdik çünkü içti. Burnu için deniz suyu ile temizledik. Tuzlu su da oluyormuş. Bol bol emzir ve c vitamini al sütten geçsin. Geçmiş olsun.[/QUOTE]

pedidus u veren de doktor cnm bn kullndım gectı sukur bısı olmadı

Öncelikle allah şidalar versin. Bizde kurban bayramı nda kızım iki aylukken 12saat yola gştyik. Hiç sıkıntı olmadı. Oto koltuğu yada ana kucağı olmalı mutlaka. Araç kendinize ait se sıkıntı olmaz benc
.otobüsle klimalar ısınma emzirme vs sıkıntı oluyor. Biraz zorluk olsada terletmedikten sonra bişey olmaz.

Standartlar var bildiğim kadarıyla. Avrupa birliğine uyum tasaları içinde çıktı ama denetim yok maalesef

2013 ağustos anneleri bebişleriniz hareketlenmeye başladımı bakalım..

Biz 5 aylık olmak üzereyiz hala dönmemiyoruz
Sadece her iki tarafına da tam dönüş yapıyo elleriyle ayaklarını yukarda birleştirip düğüm oluyo
Ayağını ağzına sokuyor
Poposunu yere bastırarAk yerde sırtüstü ilerliyor
Ayaklarıyla yere bastırdığımızda geri geri adım atıyor
Cisimleri iki eliyle tutup ağzına götürüyor

Yaptığı hareketler şimdilikbunlar
Henüz hiç oturabilme belirtisi yok tam tur dönemiyo hala

pedidus u veren de doktor cnm bn kullndım gectı sukur bısı olmadı[/QUOTE]

Doğrudur canım. Biz 2 tane doktora götürdük 2 si de ilaçlık bişey yok dedi biz de o yüzden ıhlamur verdik. Tanıdık bir çocuk doktoru var o söyledi akrabamız. Telefonla açıp durumu anlatınca öyle dedi.

Kızlar ya bebekler doğduğunda kafalari pek düzgün olmaya oğlum 5 aylık oldu ama alnının bi tarafı şiş gibi düzelmesi birturlu . Bi gören sağa yatır,diğeri sola yatır dedi ama fayda etmedi. Artık hep böyle mi kalır? bi öneriniz varmı

Kizlar aybikeeee bekleeeee aldim hapi. Esim sormus evet sut yapiyor gunde en fazla 2 kullansin birsey olmaz demis. VallaAllah gonlunuzun muradini versin insallah bunca zamandir ben nasil kacirmisim bunu

2013 ağustos anneleri bebişleriniz hareketlenmeye başladımı bakalım..

aynen canım ne zaman geçer bu acıma olayı acaba.hayır normal doğum dadeil ki anlamadım

Benimki normal canım ama şimdi acımıyor. Doğum yapmadan önce kabus gibiydi ama şimdi o kadar değil. Gerçi bebeğimiz 5 aylık olay 6 defa oldu. Sayılabilir çoklukta

Kızlar doktora sormadin ama biz vicks ile buyuduk. Kendimi bildim bileli bizim evin demirbadi vickstir. Simdi kizima banyodan sonra topuklarina surup peceteyle kapatip corap giydiriyorum. Ayaklarini sicak tutup soguk alginligini aliyor. Aslinda gobege de surulunce etkili oluyor. Kizimin göbeğine surmuyorum ama kendim icin banyodan sonra topuklarima ve gobegime suruyorum. Deneyin derim.

Kizlar ne zamandir yazacagim unutuyorum nazarin suyla akip gittigini duydum yani bizim oralarda oyle derler. Eve biri geldiginde yada disaridan eve geldigimde kizimin ellerini yuzunu yikiyorum tabi kendiminde.
Veee disaridan geldigimde emzirmeden once biraz kizimin yuzune sıkıyorum sut sonra emziriyorum. Annem hep tenbih eder disarida sutune sana bebiye nazar fakan deger diye. Ben bunlari yapiyorum.

Evet canim bugun kizlar soyledi motilium diye bir hap. Eczacins bir sor. Biz bugun birkac doktora danistik onay aldik. Aybike ve bekle test edip onaylamislar. Bende saat 10 gibi ictim bakalim artik inşallah

Teşekkürler canım. Yarın almalıyım o hapı. İnşaallah sütün artar. Ve inşaallah benimki de. Çok heyecanlandım. Yarın hemen yaz canım. İyi geceler...bu arada ben bikaç gündür aşure yiyorum çok değil ama işe yarıyor sanki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…