- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.501
bunlar ne ki
Hiccc miiiiiiii
iyi akşamlar kızlarr.herkes gibi bende korkarken oğluşum hasta olacak diye sonunda oldu grip değil ama nezle.o minik gözleri bir görseniz sulanıp akıyor burun akıyor selleri akıyor heryer akıyor anlıycanız çok fenayız çokkkkkk.
tüm hasta miniklere geçmiş olsun benim bıdığımda çabuk iyilrşir inş.
bu arada kızlar kafamı kurcalayan bişiy var biz sömestrda kısa bi tatil yapmak istiyoruz ama yol 12 saat sürüyor sizce bebekle bu kadar uzun yola gidilir mi ya da aranızda giden oldumu.bebeğpim 5 aylık .ne yapsam vaz mı geçsem bilemedim:26::26:
Rica ederim canım, ben açıkcası alman hükümetinin veya bağımsız kuruluşlarının yaptığı oeko tex testlere güvenirim. Bebeğim içinde aldığım ürünlerde aynı test kuruluşunun onay damgasını arıyorum mutlaka. Şimdi sophie almanya ve birkaç avrupa ülkesi dışında hala heryerde satıştaymış, zaten türkiye de bir ürünün satışta olması için belirli bir standart yok bildiğim kadarıyla, test etmeden pazara sokuyor bizimkiler, amerikada da uygulama özel kuruluşlar üzerinden yürüyor bildiğim kadarıyla. Yani karar bize ait, şuanda binlerce bebek sophie dişliyor aslında, ben sophie yi kızıma vermemeye karar verdim, almanyada üretilen bir başka organik dişlik verdim onun yerine. Başka bir annede eczanelerde satılan diğer plastik silikon dişlikler yerine Sophie yi daha zararsız bulabilir.
2013 ağustos anneleri bebişleriniz hareketlenmeye başladımı bakalım..
Canım bizde de vardı biz ıhlamur ve pekmezle geçirdik. Ihlamuru içine bişey koymadan verdik çünkü içti. Burnu için deniz suyu ile temizledik. Tuzlu su da oluyormuş. Bol bol emzir ve c vitamini al sütten geçsin. Geçmiş olsun.
İnsanin cani aciyo dimi yaaa
aynen canım ne zaman geçer bu acıma olayı acaba.hayır normal doğum dadeil ki anlamadım
Kizlar aybikeeee bekleeeee aldim hapi. Esim sormus evet sut yapiyor gunde en fazla 2 kullansin birsey olmaz demis. VallaAllah gonlunuzun muradini versin insallah bunca zamandir ben nasil kacirmisim bunu
Evet canim bugun kizlar soyledi motilium diye bir hap. Eczacins bir sor. Biz bugun birkac doktora danistik onay aldik. Aybike ve bekle test edip onaylamislar. Bende saat 10 gibi ictim bakalim artik inşallahCanım hangi hap ben kaçırmışım. Süt mü yapıyor? Gözlerim 1500 açıldı....
Evet canim bugun kizlar soyledi motilium diye bir hap. Eczacins bir sor. Biz bugun birkac doktora danistik onay aldik. Aybike ve bekle test edip onaylamislar. Bende saat 10 gibi ictim bakalim artik inşallah
Eki Görüntüle 936082 iyi aksamlar teyzeler ben cok yaramazim annem beni buraya koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?