2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de kızıma bi kaç kere kullandım. Ama internette 2 yaş altı zararlı diyor bilgilendirmek istedim yanlış anlama. Alıntı yapamadım sen bi bak istersen. Doktorumuz bize bi peçeteye sürüp odanın bi köşesine koy demişti ama ben de senin gibi yaptım eczacı demişti sür diye.

bizde henüz dönemiyoruz hemde çok kuduruk b bebişiz teyzeler.demek ki yavaş yavaş başlıycak bıdıklar artık.yoksa geç mi kaldık

kızıma keçeden ayakkabı yaptım Eki Görüntüle 936860
Cok guzel olmus , guzel günlerde giysin kuzun
Kızlar selam.. Başlıkta yazdığım gibi su anda bebegim de hepsi mevcut ne yapmalıyım bana tavsiye verin.. Peditus şurup verdi aile hekimi onu da doktorlar pek onermiyorlarmis

Gecmis olsun canım , burnunu serum fizyolojik le temizle sık sık
Birde sen bol meyve ye , vitamin al, sütten bebise de geçsin , bol emzir
İnsallah tez vakitte iyileşsin kuzu

Allah sabır versin canım , senin kvde yeter zaten yasam enerjini almaya

kızlar yolculuğa çıkıcağımızı söylemiştim ama hala nasıl gideceğimize karar veremedik.en iyisi ben şunu tam yazayımda siz fikir verin bana nolur.
5 günlüğüne afyona gitcez antepten.yol 12 saat sürüyor arabayla mı gidelim otobüsle mi.araba daha rahat olur fakat eşimin o kadar uzun yol tecrübesi yok birde yol konyadan sonra 2 saat kötüymüş.yinede yavaş yavaş gitsek mi bıdığın rahatı için bilemedik.
otobüste gece uyumaz ağlarsa benim oğlum sallamadan uyumaz tekrar.ayrıca kucağımda onca saat nasıl uyuyacak o da var.birde üşütebilir sonuçta molada inmek gerekecek ihtiyaç olacak.offfff kafa kalmadı sözde kafa dağıtmak için gitcez gitmeden iyice kafayı yedik bileyerimde olsanız ne karar verirdiniz şimdi kızlar

Evet canim bugun kizlar soyledi motilium diye bir hap. Eczacins bir sor. Biz bugun birkac doktora danistik onay aldik. Aybike ve bekle test edip onaylamislar. Bende saat 10 gibi ictim bakalim artik inşallah

yalnız uyarayım canım bugün hemen sonuç vermeyebilir...ama birkaç gün düzenli kullanınca bende çok etkili oldu

canım benim oğlumda hasta aynen dr aferin verdi günde 3 kez burbu için de serum fizyolojik, o baya rahatlattı burnunu.eğer çok tıkalıysa burun aspiratörü de al canım otribebe çok başarılı tavsiye ederim

size biraz pratik hanımlık yapayım :))
bugün migrosa gittim, bu hafta prima premium care mega paket 36.90 dan 29.90 a düşmüş ve 3 al 2 öde kampanyası var

Arabayla daha rahat olur ama imkan yoksa otobüste 1 koltuk fazla alıp bebeğini pusetiyle koyarsın. İhtiyaçlarınızı sırayla görürsünüz. Altını değiştirirken puseti eşie verirsin emzirirken eşin yanına oturur sana set yapar. İnşaallah yardımcı olmuşumdur.

fikir için sağol tatlım düşünücem bunu.ama puseti koltuğa bağlaymam sanırım otobüste

Son düzenleme:

Biz kurbanda tatile gitmiştik 8 saatlik yola. Ozaman 2,5 aylıktı bebikim. Giderken gece uyudu sorun olmadı ama dönerken öğleyin çıktık yola baya huysuzlandı ağladı 11 saatte döndük otobüste olsaydık yanmıstık. Ki arabayı cok sever ve uyurdu hep arabaya binince. Ben cesaret edemem kesinlikle. Mecburi olmadan binmem okadar yola. Bide kucakta falan diyorsun mahvolursun öyle aman aman az bi yol diil. BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…