- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.521
Kızlar doktora sormadin ama biz vicks ile buyuduk. Kendimi bildim bileli bizim evin demirbadi vickstir. Simdi kizima banyodan sonra topuklarina surup peceteyle kapatip corap giydiriyorum. Ayaklarini sicak tutup soguk alginligini aliyor. Aslinda gobege de surulunce etkili oluyor. Kizimin göbeğine surmuyorum ama kendim icin banyodan sonra topuklarima ve gobegime suruyorum. Deneyin derim.
Cok guzel olmus , guzel günlerde giysin kuzunkızıma keçeden ayakkabı yaptım Eki Görüntüle 936860
Kızlar selam.. Başlıkta yazdığım gibi su anda bebegim de hepsi mevcut ne yapmalıyım bana tavsiye verin.. Peditus şurup verdi aile hekimi onu da doktorlar pek onermiyorlarmis
önceleri sadece günde 1 kere alıyordum, doktor iki alabilirsin diyince akşam 10 gibi ikinciyi içiyorum
kilo aldırır dedi ama bende öyle bişey olmadı canım. yalnız sinirlerim çok bozuk. hormon dengesini değiştiriyor sonuçta, ondan mı yoksa benim artık sabır mı bitti bilmiyorum
Kizlar aybikeeee bekleeeee aldim hapi. Esim sormus evet sut yapiyor gunde en fazla 2 kullansin birsey olmaz demis. VallaAllah gonlunuzun muradini versin insallah bunca zamandir ben nasil kacirmisim bunu
Evet canim bugun kizlar soyledi motilium diye bir hap. Eczacins bir sor. Biz bugun birkac doktora danistik onay aldik. Aybike ve bekle test edip onaylamislar. Bende saat 10 gibi ictim bakalim artik inşallah
Allah sabır versin canım , senin kvde yeter zaten yasam enerjini almaya
Aybikeee koş koş koş koş koooş :))))
size biraz pratik hanımlık yapayım :))
bugün migrosa gittim, bu hafta prima premium care mega paket 36.90 dan 29.90 a düşmüş ve 3 al 2 öde kampanyası var
Eki Görüntüle 936096
yapılışı işte böyle canm kızı olan tüm topik annelerine tavsiye ederm. çok kolay ve şirin
bunlar ne ki
kızlar yolculuğa çıkıcağımızı söylemiştim ama hala nasıl gideceğimize karar veremedik.en iyisi ben şunu tam yazayımda siz fikir verin bana nolur.
5 günlüğüne afyona gitcez antepten.yol 12 saat sürüyor arabayla mı gidelim otobüsle mi.araba daha rahat olur fakat eşimin o kadar uzun yol tecrübesi yok birde yol konyadan sonra 2 saat kötüymüş.yinede yavaş yavaş gitsek mi bıdığın rahatı için bilemedik.
otobüste gece uyumaz ağlarsa benim oğlum sallamadan uyumaz tekrar.ayrıca kucağımda onca saat nasıl uyuyacak o da var.birde üşütebilir sonuçta molada inmek gerekecek ihtiyaç olacak.offfff kafa kalmadı sözde kafa dağıtmak için gitcez gitmeden iyice kafayı yedik bileyerimde olsanız ne karar verirdiniz şimdi kızlar
Arabayla daha rahat olur ama imkan yoksa otobüste 1 koltuk fazla alıp bebeğini pusetiyle koyarsın. İhtiyaçlarınızı sırayla görürsünüz. Altını değiştirirken puseti eşie verirsin emzirirken eşin yanına oturur sana set yapar. İnşaallah yardımcı olmuşumdur.
kızıma keçeden ayakkabı yaptım Eki Görüntüle 936860
bu çiçekten kızıma saç bandı yaptım Eki Görüntüle 936939
kızlar yolculuğa çıkıcağımızı söylemiştim ama hala nasıl gideceğimize karar veremedik.en iyisi ben şunu tam yazayımda siz fikir verin bana nolur.
5 günlüğüne afyona gitcez antepten.yol 12 saat sürüyor arabayla mı gidelim otobüsle mi.araba daha rahat olur fakat eşimin o kadar uzun yol tecrübesi yok birde yol konyadan sonra 2 saat kötüymüş.yinede yavaş yavaş gitsek mi bıdığın rahatı için bilemedik.
otobüste gece uyumaz ağlarsa benim oğlum sallamadan uyumaz tekrar.ayrıca kucağımda onca saat nasıl uyuyacak o da var.birde üşütebilir sonuçta molada inmek gerekecek ihtiyaç olacak.offfff kafa kalmadı sözde kafa dağıtmak için gitcez gitmeden iyice kafayı yedik bileyerimde olsanız ne karar verirdiniz şimdi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?